Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Τα μήνυματα του Χριστού & τον Ολύμποιον για το 2012

Το μήνυμα του Χριστού για της 21/12/2012
Όπως σας τα είχα πει προηγουμένως, πρέπει αυτά τα γεγονότα να πραγματοποιηθούν πού αποφάσισε ο Πατέρας μου για να σωθεί η ανθρωπότητα από τόν άνθρωπο, κυνηγός του ίδιου του εαυτού του!

Επίσης θα γίνει αυτό για να θυμίσουμε σε κάθε άτομο ότι τα όρια έχουν αγγιχθεί, πού κανένας δεν ήθελε να ακούσει τις προειδοποιήσεις εδώ και δεκαετίες των σοφών, και πού ο πλανήτης είναι στα όρια του. Είναι καιρός να ξαναβάλουμε τους μετρητές στο μηδέν.

Έτσι έχει ανακοινωθεί παντού όπου θα μπορούσατε να το βρείτε, αν του δίνατε το παραμικρό ενδιαφέρον, αντί να ζείτε κλεισμένοι στον εαυτό σας, μια μοιραία ημερομηνία, και αυτή η ημερομηνία, είναι η χρονιά 2012. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι το τέλος της χρονιάς 2012.

Είναι τότε όπου θα συμβούν οι μεγάλοι καταστροφικοί κατακλυσμοί, πού πλανήτης θα αναποδογυριστεί και θα είναι πολύ αργά για αυτούς, οι οποίοι θα έχουν αφήσει να περάσει η στιγμή της ανάληψης, από φόβο για το άγνωστο ή για να αφήσουν πίσω τα κακόμοιρα τους υλικά αγαθά, αυτά τά οποία σας δεσμεύουν τόσο πολύ στη καρδιά σας.

Διότι είναι έτσι πού χωρίς τίποτα θα πρέπει να φτάσετε μέχρι τα φιλικά διαστημόπλοια τα οποία θα σας υποδεχτούν. Όλα θα σας προμηθευτούν, και μια καινούργια ζωή θα σας προσφερθεί εκείνη τη στιγμή, περιμένοντας όλα να κατασταλάξουν, γι’αυτό όχι άχρηστα μπαγκάζια, όχι άχρηστα χρήματα, τίποτα δεν θα σας ζητηθεί παρά η συμμετοχή σας στις κοινότητες οι οποίες θα δημιουργηθούν επάνω σε αυτά τα τεράστια διαστημόπλοια, μήκους πολλών χιλιομέτρων, μέσα στα οποία έχουν αναπαραχθεί πόλεις, εξοχές, ποτάμια νερού, όλα αυτά πού γνωρίζετε πάνω στη γη.

Θα είσαστε καλύτερα από ότι επάνω στον πλανήτη σας σε κίνδυνο χαμού, διότι η θερμοκρασία εκεί θα είναι ομοιόμορφη, η ηπιότητα εξαρχής και το φως θα μοιάζει σε αυτό του ήλιου σας.

Καμιά εντύπωση ότι θα είστε κλεισμένοι μέσα σε διαστημόπλοιο, χιλιόμετρα μακριά από τη γη, μόλις μια μετατόπιση όπως η πόλη με την πιο όμορφη εξοχή την οποία θα μπορούσατε να ονειρευτείτε. Όλοι αυτοί οι οποίοι θα έχουν ακούσει τα Λόγια μου, και θα θελήσουν να συναντήσουν αυτούς τους τόπους της ειρήνης θα είναι καλοδεχούμενοι.

Θα υπάρξουν ήδη εκεί τόσοι πολλοί αθώοι νεκροί κατά τη διάρκεια των 6 επόμενων χρόνων, από την αρρώστια, μέσα από τις κλιματικές αλλαγές, και τόσοι από τους δύσπιστους πού στα εκατομμύρια των ανθρώπων πού μετρά η γη σας, θα μείνει λίγος κόσμος τη συγκεκριμένη στιγμή, και θα υπάρχει χώρος για όλους.

Θα σας υποδεχτούν σαν φίλους, και περιτριγυρισμένοι από όλους αυτούς πού αγαπάτε, οι οικογένειες θα βρεθούν μαζύ, εκεί μια φορά που θα έχει περάσει η αποφασιστική στιγμή της ανάληψης, δεν θα φοβηθείτε καθόλου το άγνωστο, ούτε τά αφηνιασμένα στοιχεία στα οποία θα έχετε παρευρεθεί, και τι υπέροχο θέαμα για τά κατάπληκτα μάτια σας από τη γή σας σε πλήρη ανακατασκευή.

Οι άρρωστοι, οι παλαιοί επίσης θα βρούν μία θέση αν το έχουν διαλέξει, και τους γιατρούς για να τους φροντίσουν με εντελώς διαφορετικά μέσα από αυτά πού χρησιμοποιείτε στη γή, και έτσι, πολλοί άρρωστοι τους οποίους ονομάζατε χαμένους ανάμεσα σας θα ξαναβρούν μια ακμάζουσα υγεία διότι δεν θα υπάρχουν αναρίθμητα μπράτσα για να βοηθήσουν τις καινούργιες κοινότητες να εγκατασταθούν.

Η σοφία των ηλικιωμένων σας θα πάρει το νόημα της κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων όπου θα πρέπει να προοδεύσετε. Τίποτα δεν θα χαθεί από όλα όσα μάθατε στη γή, και θα διατηρήσει μια συγκεκριμένη χρησιμότητα, αλλά τίποτα δεν θα είναι σε σύγκριση με αυτό πού θα μάθετε από τους φίλους σας από αλλού.

Άλλοι θα βρούν καταφύγιο κοντά στους ενδογήϊνους όπου τά ίδια πράγματα θα πραγματοποιηθούν, διότι σε αυτές τις τεράστιες διαμορφωμένες σπηλιές μέσα στο υπέδαφος της γής, θα ανακαλύψετε τις συνθήκες όπως και στα διαστημόπλοια, και δεν θα αγγιχτείτε από τις αναστατώσεις του πλανήτη.

Πιστέψτε ότι οι ενδογήϊνοι επωφελούνται τεχνολογικών μέσων τα οποία θα κάνανε χλωμούς τους πιο μεγάλους σοφούς! Διότι οι φυσικοί νόμοι πού σας κυβερνούν είναι άλλοι μέσα στους μικρόκοσμους. Τίποτα δεν είναι συγκρίσιμο, και θα πρέπει να εγκαταλείψετε την υπερηφάνεια σας για να φανείτε μικροί μπροστά σε ότι θα σας παρουσιαστεί.

Αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο πού ο Πατέρας σας κάνει πού σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ένα μέρος από αυτές τις απίστευτες γνώσεις για σας, όπου θα δείτε την κατάρρευση όλων των νόμων πού διέπουν τον πλανήτη!

Όμως θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτό για το οποίο σήμερα τίθεται το ερώτημα θα μπορέσει να ξαφνιάσει περισσότερο από έναν, αλλά έτσι είναι!

Άλλοι βέβαια πολύ πρίν από σας είχαν πειραματισθεί και είχαν μάθει ότι η φυσική άξιζε για αυτόν που τη χρησιμοποιούσε, και ανάλογα εξάλλου με το άτομο το πού την εξασκούσε , αυτή δεν έχει καμία σχέση με αυτήν της γής. Όσο δεν θα έχετε αποδεχτεί αυτή την θεμελιώδη γνώση ότι η μικρή σας γη δεν είναι το κέντρο του γαλαξία και εσείς ο μόνος κάτοικος αυτού του ίδιου γαλαξία, τόσο δεν θα είσαστε σε θέση να ακούσετε αυτά τα λόγια.

Διότι θα πρέπει να διαπιστώσετε θλιβερά πράγματα για σας, και να παρευρίσκεστε σε αυτές τις περίεργες σκηνές και να ανακαλύψετε περίεργα όργανα ή μηχανήματα τα οποία δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Σας το λέω ακόμα, μην φοβηθείτε το άγνωστο καί τους φίλους σας από αλλού! Έχουν τόσα να σας μάθουν και θα κάνουν από τους επιζώντες μία καινούργια φυλή με πολλαπλά δεδομένα και πιθανότητες.

Διότι είναι αυτή η συνθήκη κάτω από την οποία εξαρτάται η επιβίωση της ανθρωπότητας της οποίας είσαστε ακόμα τμήμα, και της οποίας ίσως είσαστε τμήμα στην τελική στιγμή !

Αυτή η λήξη τού 2012 είναι γνωστή ήδη εδώ και πολύ καιρό σε όλους αυτούς οι οποίοι αισθανόντουσαν σχετικοί με το μέλλον του πλανήτη, σας το μεταδίδω αυτό για να προετοιμαστείτε για αυτό.

Έτσι σας μένει να γνωρίζετε ότι σας μένουν 6 χρόνια, λίγα ή πολλά σχετικά με το οπτικό σημείο στο οποίο βρίσκεστε, θα σας επιτρέψει να πάρετε μια συγκεκριμένη απόσταση σε σχέση με όσα είναι υλικά πράγματα, χρήμα, αυτοκίνητο, σπίτι αλλά δεν θα σας διασπάσει να ολοκληρώσετε την εργασία σας, αυτήν την οποία σας έχει ήδη ζητηθεί.

Εξάλλου αυτή η λήξη θα σας επιτρέψει να σχετικοποιήσετε τις εσωτερικές σας διαμάχες την μικρή σας περιορισμένη ζωή.

Εξάλλου κυρίως, σας έχει έτσι λοιπόν επιτραπεί να γρηγορείτε την συνειδητοποίηση σας, την επιστροφή στον εαυτό σας, και την επιλογή του σωστού δρόμου. Πηγαίνετε προς το Φώς Μου ή προς το σκοτάδι πού θα κατακλύσει ολόκληρο τον πλανήτη σας ;

Η επιλογή πάντα σας ανήκει, οποιαδήποτε και να είναι εκείνη για την οποία θα επιλέξετε !

Μόνο σας έχει επιτραπεί από τον Πατέρα μου να σας δοθεί μία περίπτωση σωτηρίας και να συμμετέχετε στην ανακατασκευή του καινούργιου πλανήτη.

Είναι λοιπόν αυτό λοιπόν πού θέλησε για εσάς, η ελεύθερη σας βούληση σας είναι κεκτημένο μέχρι το τέλος των ημερών σας, και είστε ελεύθεροι να το χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θα επιθυμήσετε ! Αλλά κανένας πάνω στη γη δεν θα έπρεπε να αγνοεί αυτό το οποίο τον περιμένει, εξ’ού και η σπουδαιότητα αυτών των μηνυμάτων και του τρόπου με τον οποίον θα αγγίξουν ολόκληρο τον πλανήτη, μέχρι τα μέρη τα πιο απομακρυσμένα από κάθε πολιτισμό.

Οποιαδήποτε να είναι τα μέσα, ο σκοπός είναι αυτός πού έχει σημασία και ο σκοπός είναι ότι ο καθένας να γνωρίσει ότι μπορεί να επιβιώσει σε αυτή τη μορφή της αποκάλυψης αν η επιθυμία του είναι βαθειά, και ότι όλα τά μέσα θα τού έχουν προσφερθεί από τους φίλους μας από αλλού.

Αν υπάρχει κάτι ακόμα για να προσθέσουμε απάνω σε αυτό τον τομέα, είναι ότι θα είμαι εκεί μαζύ σας για να σας βοηθήσω στην ανακατασκευή αυτής της καινούργιας εποχής. Θα είμαι εκεί σωματικά, ακόμα και αν σπάνιοι θα είναι οι εκλεγμένοι οι οποίοι θα το γνωρίζουν !

Θα είμαι εκεί για να σας οδηγήσω πνευματικά, χωρίς ζήτημα θρησκείας. Οι Καθοδηγητές σας θα είναι εκεί επίσης μαζύ με σας, θα σας αρκεί να μπείτε σε θέση ακρόασης για να γνωρίσετε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα επεμβαίνουν αν η επιθυμία σας είναι αντίθετη.

Διότι θα πρέπει για να τους ακούσετε να έχετε μια καρδιά και ένα πνεύμα ικανοποιητικά ανοικτά για να πιστέψετε ότι ο κόσμος των Πνευμάτων συνεχώς μας περιβάλλει και μας οδηγεί εάν αυτό το επιθυμούμε. Κανένας Καθοδηγητής δεν αρνήθηκε ποτέ τη βοήθεια του σε ένα άτομο το οποίο τη ζητούσε συνειδητά. Αυτοί ήταν πάντοτε εκεί από ανέκαθεν και θα συνεχίσουν να είναι μετά τις καταστροφές.

Οι Καθοδηγητές, οι Αρχάγγελοι οι Άγγελοι και όλοι οι άγιοι του Παραδείσου βρίσκονται εδώ για να ακούσουν τις αιτήσεις σας και τις προσευχές σας. Μην αμελείτε αυτή τη δυνατότητα να είσαστε βοηθούμενοι στις μεγάλες σας αποφάσεις διότι υπακούουν στον Πατέρα μου και σε Μένα και η Αγάπη μας είναι αμέτρητη για τους ανθρώπούς πού ο Θεός έχει δημιουργήσει.

Επίσης να μην είσαστε δύσπιστοι καί σκεπτικιστές, μην γελάτε καθόλου για αυτούς οι οποίοι πιστεύουν στίς παρουσίες τους και στη στοργή τους, μη απορρίπτετε από ένα σύμπλεγμα από το οποίο δε πιστεύετε, υπό το πρόσχημα ότι τίποτα δεν σας αποδεικνύει την παρουσία τους, διότι ποτέ τίποτα δεν απέδειξε την απουσία τους !

Να είσαστε ανοιχτοί σε όλα αυτά το οποία σας έχουν προσφερθεί για την επιβίωση σας, εάν επιθυμήσετε να συμμετέχετε στην ανακατασκευή αυτού του πλανήτη.

Το λιγότερο δεν θα είσαστε μέρος αυτών οι οποίοι, τρομοκρατημένοι από τά καταστροφικά στοιχεία, θα προτιμήσουν την φυγή και το θάνατο, παρά την σύγκρουση και την πάλη !

Αυτό σας ανήκει, σας το έχω πεί, αλλά η άφιξή σας μέσα στον κόσμο των Πνευμάτων μετά τη φυγή δεν θα γίνει με μαλακό τρόπο, θα σας χρειαστεί να εξηγηθείτε, αλλά η συγνώμη μολαταύτα παραμένει στη διάθεση σας.

Επίσης σας το λέω, όποια και αν είναι η απόφαση σας πού θα πάρετε, αργά ή γρήγορα θα σας χρειασθεί να συμμετέχετε στην δυσχερή αποστολή της ανακατασκευής του κόσμου, αυτό δεν θα χαριστεί σε κανένα, διότι όλοι έχετε το μερίδιο σας της ευθύνης μέσα σε αυτό πού ο πλανήτης υφίσταται και υποφέρει. Αυτό είναι αρκετό για σήμερα !

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2006

Τώρα είμαστε κοντά στο τέλος αυτής της πρώτης λίστας των μηνυμάτων τα οποία θα σας σταλθούν.

Αν όλα όσα διαβάσατε ήταν σκληρά, αν μπορέσατε να αντέξετε ως εδώ, είναι αυτό πού προσχωρείτε σε αυτή τη θεωρία του χάους για την οποία όλο και περισσότερο στα μέσα αντηχούν για αυτήν, και ότι τα Λόγια μου, όσο σκληρά και αν είναι, είναι η αντανάκλαση αυτού πού πάρα πολλοί από εσάς αισθάνονται στα πιο βαθειά του εαυτού τους, ακόμα και αν η καθημερινότητα τους τους κάνει να ξεχνούν το ουσιώδες.

Επίσης είναι ακόμα περισσότερο καιρός να ακούσετε την καρδιά σας η οποία σας μιλά, αν μπαίνατε στο κόπο να σταματήσετε, πού όλα είναι αλήθεια, και τίποτα δεν είναι τρελό, και πού τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το αναπότρεπτο.

Σας το λέω ακόμα, μόνο αυτοί οι οποίοι θα έχουν μπεί στο κόπο να με ακούσουν θα τους αξίζει να σωθούνε διότι θα το έχουν ευχηθεί με όλη τους την καρδιά, διότι έχουν Πίστη σε εμένα και στον Πατέρα μου ! Γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν ημίμετρα, καμία άλλη λύση για να σωθεί ο πλανήτης. Θα γίνει έτσι λοιπόν, και ξανά σήμερα ο πλανήτης σείσθηκε, αλλά πιασμένοι από την καθημερινότητα σας, δεν του δώσατε προσοχή, και όταν πρόκειται για χώρες τόσο μακρινές από τη ζωή σας, και για μετρικούς νεκρούς, αυτό δεν σας αγγίζει.

Πόσο είναι λυπηρό για σας που σας χρειάζονται από πελώριες καταστροφές και από χιλιάδες από νεκρούς για να αντιδράσετε ! Για αυτό ο πατέρας μου έχει δίκιο όταν λέει ότι η ανθρωπότητα έχει ανάγκη από ένα ισχυρό μάθημα για να αντιδράσει επιτελούς, και να καταλάβει το μέγεθος της του μυρμηγκιού μέσα στο σύμπαν .

Ακόμα άλλα πράγματα είναι στο πρόγραμμα, πρόκειται για αυτό πού εσείς ονομάζετε σαν προνόμιο και εγώ το ονομάζω κατάχρηση εξουσίας, το είχατε για τη πλειοψηφία , το προνόμιο να γεννηθείτε σε μια πολιτισμένη χώρα, ενώ άλλοι συνεχίζουν να γεννιούνται μέσα σε αυτές τις χώρες πού λείπουν από όλα τα ελάχιστα αναγκαία !

Ονομάζω αυτό κατάχρηση εξουσίας διότι οι κυβερνώντες σας δεν θα είχαν ποτέ ανεχτεί τέτοιες διαφορές ανάμεσα στις πλούσιες χώρες και σε αυτό πού ονομάζετε τρίτο κόσμο.

Βεβαίως πρόκειται εδώ για τον καρμικό νόμο, και από ένα οπτικό σημείο, αυτός ο νόμος θα φαινότανε σωστός.

Αλλά υπήρξε από τη δική σας πλευρά πολύ μικρή κινητοποίηση για να βοηθήσετε αυτούς τους αδελφούς σας τους πιο φτωχούς, και οι απλές διαγραφές των χρεών τους πρακτικά ανανεωμένες κάθε χρόνο για αυτούς τους φτωχούς λαούς, δεν χρησιμεύουν στο λαό, αλλά εκ νέου οι κυβερνώντες αυτών των χωρών οι οποίοι συγκεντρώνουν κολοσσιαίες περιουσίες ενώ ο πληθυσμός συνεχίζει να πεθαίνει από την πείνα !

Εκεί επίσης υπάρχουν δυστυχώς λάθη από τη πλευρά σας, αλλά αυτό δεν είναι πια παρά σταγόνα στον ωκεανό ! Τίποτα από όλα αυτά δεν θα έπρεπε να υπάρχει στην απαρχή της τρίτης χιλιετίας.

Εδώ και τόσα χρόνια είναι πού έπρεπε να είχαν κανονιστεί οι πόλεμοι των θρησκειών που υπάρχουν στη Μέση Ανατολή ! Το Ισραήλ και η Παλαιστίνη σε ισόβιο πόλεμο εδώ και 60 χρόνια, και κανένας αρχηγός από το δυτικό κόσμο δεν μπόρεσε να βοηθήσει, είναι αυτό φυσικό; Βεβαίως όχι, και η τρομοκρατία και οι φανατικοί της έτοιμοι για όλα, αυτοί πού χρησιμοποιούν τα λόγια του Αλλάχ σύμφωνα με το δικό τους τρόπο, για να πολεμήσουν τα ανεπτυγμένα κράτη, μια βαρβαρότητα !

Εδώ και 2000 χρόνια, ήμουν επάνω σε αυτή τη γη για να φέρω την Αγάπη και να κατευνάσω το θυμό του Θεού ενάντια στους λαούς οι οποίοι ήδη δεν καταλαβαινόντουσαν καθόλου, και για να πολεμήσω ενάντια στη βαρβαρότητα ενός λαού κατακτητή τους Ρωμαίους.

Τι απογίνανε τα Λόγια μου εκείνης της εποχής, από τις παραβολές μου, τα Ευαγγέλια των μαθητών μου από τους πιο πιστούς; Τι μένει σήμερα 2000 χρόνια μετά, παρά μερικά λόγια που αναγγέλλονται κατά τη διάρκεια των λειτουργιών όπου κανένας δεν πάει πια για να ακούσει, ή αν από τα σπάνια άτομα εκ των οποίων τα μισά έχουν μία πίστη αμφιταλαντευόμενη ; Διότι δεν εξαρτάται από το να παρευρίσκεστε σε μία λειτουργία για να σας παραχωρηθούν οι καλές χάρες του Πατέρα μου, αλλά πρόκειται κυρίως να βάζετε σε εφαρμογή τα Παραγγέλματα μου και το Λόγο μου σε κάθε τομέα της ζωής σας !

Τι συνέβη κατά τη διάρκεια 2000 μακρινών χρόνων έτσι ώστε ο Θυμός του Πατέρα μου να είναι εκ νέου στο μεγαλύτερο του στάδιο ; Σας δόθηκε να γνωρίσετε τεράστιες προόδους μέσα από όλους τους τομείς, μετά από τις μαύρες περιόδους του Μεσαίωνα και της Ιεράς Εξέτασης, όπου πάλι τα βασανιστήρια είχαν εφαρμοστεί πάλι στο Όνομα του Θεού από τους ανθρώπους των οποίων η πίστη ήταν ψεύτικη και οι οποίοι είχαν ξεχάσει ότι ο Θεός είναι Αγάπη, συγχώρεση και αγαθοεργία!

Η ελπίδα της ζωής, η αρρώστια που λυμαίνονταν παντού λόγω έλλειψης υγιεινής, τα παιδιά πού πεθαίνανε κατά τη γέννηση τους και οι μητέρες τους μαζί, όλα αυτά τα έχετε γλυτώσει εσείς, εσείς οι οποίοι είχατε την τύχη να γεννηθείτε σε αυτή την εποχή !

Αλλά τι κάνατε από όλη αυτή την φαινομενική πρόοδο η οποία σας δόθηκε κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων 60 χρόνων; Τίποτα καλύτερο από το να τη χρησιμοποιήσετε στη μικρή καθημερινότητα σας, και να εγκλειστείτε στον εαυτό σας, ξεχνώντας μέσα στα οικογενειακά σας κουκούλια τον υπόλοιπο κόσμο, και καταπατώντας όλα εξωφρενικά, και είναι αυτό το οποίο σας έχει οδηγήσει στην καταστροφή του πλανήτη!

Ίσως αυτό δεν είναι όλο δικό σας λάθος, ίσως και ο υπερπληθυσμός να εξανάγκασε τους επιστήμονες να θέλουν να παράγουν ακόμα περισσότερο, να κακομεταχειριστούν τη φύση , διότι σας χρειαζόταν ακόμα πιο πολλά ! Αλλά ο καθένας έχει το μερίδιο της ευθύνης του μέσα σε αυτό πού πρόκειται να συμβεί, και μόνο μία μεγάλη προειδοποιητική βολή θα σας θυμίσει ότι αυτός πού διοικεί τα πάντα δεν είναι από αυτόν τον κόσμο, πού βασιλεύει σαν Κυρίαρχος στο σύμπαν και ότι είναι Αυτός ο οποίος λαμβάνει τις μεγάλες αποφάσεις, και ότι οι αποφάσεις του είναι σοφές και ώριμα συλλογισμένες, και ότι δεν πρόκειται για το καπρίτσιο ενός οποιοδήποτε θεού του Ολύμπου !

Αλλά όλο το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκεται σε Αυτόν και από εκεί μάλιστα αυτό ολόκληρου του Γαλαξία. Διότι ακόμα και αν το αγνοείτε ή όχι, όλοι σας οι πλανήτες, όλοι σας οι διαφορετικοί πολιτισμοί είναι εξαρτώμενοι ο ένας από τον άλλο.

Με το να είσαστε εδώ ή αλλού είσαστε τμήμα του ιδίου Θεϊκού Σχεδίου και δεν μπορείτε να είστε αυτάρκεις από τον εαυτό σας. Εκεί όπου βρισκόσαστε σήμερα, οι φίλοι σας από αλλού έχουν περάσει από εκεί και αυτοί των πλανητών με επίπεδο κατώτερο από το δικό σας, θα φτάσουν μια μέρα στο επίπεδο σας. Καθένας μαθαίνει από τον άλλο και καθένας γνωρίζει το Θυμό του Θεού όταν η ανέχεια του έχει αγγιχτεί, και καθένας είναι εδώ για να βοηθά ο ένας τον άλλο !

Όλοι είσαστε τμήμα του γαλαξία ο οποίος είναι χωρίς διανοητό τέλος στα μικρά ανθρώπινα μάτια σας! Μερικοί πολιτισμοί είχαν μάλιστα μια μέρα εντελώς διαγραφεί από την επιφάνεια του πλανήτη τους διότι ο Θεός το είχε θελήσει έτσι από υπερβολική κατάχρηση εξουσίας.

Σε σας, δίνει ακόμα μια ευκαιρία να ξαναρχίσετε μια καινούρια ζωή, αλλά όλα δεν είναι κερδισμένα όλα εκ των προτέρων. Δεν θα ανεχτεί καθόλου να ξαναεπαναληφθούν τα σφάλματα σας του παρελθόντος ! Οι φανατισμοί σας σε κάθε είδος, οι θρησκευτικοί σας πόλεμοι κάτω από οποιαδήποτε ψεύτικες αιτίες, από άνγοια των Λόγων Του και από τη χρησιμοποίηση τη λανθασμένη των Εντολών πού μια μέρα υπαγόρεψε στο Μωϋσή στο όρος Σινά.

Τόσο κακό πραγματοποιήθηκε στο Όνομα Του, Αυτουνού πού έδωσε τον Υιό του, ήδη μία φορά για τις αμαρτίες των ανθρώπων της εποχής. Μια τέτοια θυσία από τη πλευρά ενός πατέρα δεν αξίζει καθόλου το σεβασμό ; Αλλά 2000 χρόνια μετά, τι απομένει από όλο αυτό το πέρασμα από την ιστορία σας ;

Έτσι θα πρέπει να τα ισοπεδωθούν όλα από το παρελθόν σας, από όλα σας τα λάθη, διότι ποτέ ο Πατέρας μου δεν θα ξανακάνει το λάθος που εδώ και 2000 χρόνια ! Ποτέ ξανά δεν θα Με ξαναπροσφέρει για να κάνει τον άνθρωπο να ξαναεισέλθει στον ίδιο δρόμο ! Αυτό το οποίο άξιζε για τους απλοϊκούς λαούς και για ένα πολιτισμό κυρίαρχο και σε παρακμή, δεν αξίζει πια για αυτό πού θα έπρεπε να είσαστε σήμερα.

Καθόλου ευχαριστημένοι με το να αγνοείτε τους γείτονες σας και όλους τους λαούς, οι οποίοι είχαν ανάγκη από την πρόοδο σας για να τους βοηθήσετε, κλειστήκατε στον εαυτό σας μέσα στις ζωές σας της κατανάλωσης, και είναι αυτή τη γη σας πού έχετε καταναλώσει !

Αυτό δεν θα είχε πραγματοποιηθεί εδώ και 2000 χρόνια, αλλά εδώ και χιλιάδες χρόνια νωρίτερα όταν μεγάλοι πολιτισμοί για τους οποίους δεν έχετε ιδέα, πόσο ήταν εκείνοι μεγαλύτεροι από εσάς μέσα σε όλους τους τομείς και εκμηδενίστηκαν και καταβροχθίστηκαν !

23 Νοέμβριος 2006

Μήνυμα του Ιησού τής 18ης Νοεμβρίου 2006
Αλλά αυτό το βράδυ πρέπει να σας μιλήσω μέσω τού Σεραφείμ από αυτό το ενδιάμεσο, που γράφει μαζύ του και το οποίο είχε γράψει τά 40 μηνύματα, για αυτό πού ο Θεός, ο Παντοδύναμος Πατέρας μου δεν μπορεί να δεχθεί πιά από όλους εσάς, πού ζείτε επάνω σε αυτόν τον πλανήτη πού ψυχορραγεί.

Αυτό δεν μπορείτε άλλο πιά να το αγνοείτε, ότι έπρεπε να Διαπιστώσει ότι τα ωραία λόγια, από όλους τους συγκεντρωμένους σας υπουργούς για αυτή τη συνδιάσκεψη στο Ναϊρόμπι οποία δεν οδηγούν πουθενά. Μόνο λόγια του αέρα, διαπραγματεύσεις για να γνωρίζουμε ποιός έχει το δικαίωμα να καταστρέφει περισσότερο τη γή σας και ποιός μπορεί να μην τον νοιάζει, διότι σαν πολύ φτωχός για να διάγει τον τρόπο της ζωής των καπιταλιστικών σας χωρών όπου είναι συγκεντρωμένες στο Βόρειο σας ημισφαίριο.

Παραλές, αλλά για το τίποτα, αυτές οι αντιπροσωπείες ευρίσκονται σε διακοπές και αυτή η συνδιάσκεψη δεν θα προσκομίσει τίποτα καινούργιο, παρά μόνο θα έχει επιτρέψει σε όμορφα ταξίδια, και θα έχει στοιχήσει στις χώρες σας υπέρογκα ποσά, απέναντι στην φτώχεια πού βασιλεύει σε αυτή τη χώρα όπου πραγματοποιείται και είναι ποσά πού θα πρέπει να πληρώσετε.

Θα είχε καλύτερη αξία αν μαζεύατε όλους τους επιστήμονες σας, μόνους τους ανάμεσα τους, από όλες τις χώρες σας και να τους αφήνατε να δουλέψουν ήσυχα, και να δεχτείτε μετά την απόφαση τους την οποία γνωρίζετε ήδη ! Ποια διαπίστωση κάνατε σήμερα;

Κοιτάξτε και ακούστε όλα όσα γίνονται παντού και κάντε μόνοι σας το σύνδεσμο πού επιβάλλεται ανάμεσα στις διαφορετικές καταστροφές, πλημμύρες στην Κένυα, βροχές θυελλώδεις και νεκροί στο Αφγανιστάν, τυφώνες πού αλληλοδιαδέχονται στις ΗΠΑ, και όλα όσα έγιναν μετά από το τελευταίο μου μήνυμα!

Οι επιστήμονες σας είναι οι μόνοι ικανοί να κάνουν τους συνδέσμους οι οποίοι επιβάλλονται μεταξύ αυτών των συμβάντων, τα οποία βέβαια έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, αλλά πρόκειται εδώ για μια καθημερινή συσσώρευση ! Και αυτές οι θύελλες πού πλησιάζουν τις ακτές σας, σάς απειλούν, βροχές απότομες έχουν λάβει χώρα σε αυτή τη χώρα της Γαλλίας, και όλα θα συνεχιστούν.

Βεβαίως αυτό συνηθισμένο επίσης σας είναι , αλλά αν πάρετε λίγο χρόνο να σταματήσετε και να εστιάσετε, θα καταλαβαίνατε αμέσως ότι ο πλανήτης είναι σε πλήρη εξέγερση όπως αυτός είναι ήδη εδώ και καιρό, αλλά πού το φαινόμενο αυτό επιταχύνεται !

Υπάρχει βέβαια ένας ολόκληρος Άρειος Πάγος των επιστημόνων συγκεντρωμένος κάτω από μια πολύ συγκεκριμένη ονομασία, αλλά ποιος τώρα ακούει τις συμβουλές τους και τις διαπιστώσεις τους ;; Κανένας τελικά από τους κυβερνώντες σας.

Μονάχα καλό φαίνεται να καθησυχάζουμε ολόκληρο τον κόσμο, και να μετακινούμε υπουργούς και αντιπροσωπείες σε μια χώρα της Αφρικής, υπουργούς αναρμόδιους πάνω στο αντικείμενο για το οποίο θεωρούνται πως θα μιλήσουν και για το οποίο θα έπρεπε να βρούν τις λύσεις.

Έτσι ο Θεός είναι θυμωμένος μπροστά σε τόσα ασήμαντα πράγματα και σε άχρηστη εργασία! Όπως συνήθως, ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα αρνηθεί να υπακούσει σε λογικές οδηγίες. Η παντοδύναμη χώρα του είναι αυτή πού μολύνει πιο πολύ και δεν επιθυμεί πιά να απαρνηθεί όλα αυτά τά οποία δικαίως κάνουν την χώρα του, τη πιο δυνατή του κόσμου αλλά για την ώρα, διότι μπροστά στις καταστροφές οι οποίες πρόκειται να πραγματοποιηθούν και θα αρχίσουν να εκδηλώνονται στη χώρα του, θα του χρειαστεί καλά να αναλογιστεί, ακόμα και αν είναι ήδη πολύ αργά το εμφανές του πράγματος!

Αλλά δυστυχώς, θα είναι βεβαίως πολύ αργά για τους χιλιάδες των νεκρών πού οι κατακλυσμοί θα προκαλέσουν οι οποίοι είναι καθ’οδόν.

Από παντού, στά βάθη των ωκεανών, οι πλάκες κουνιούνται και κουνιούνται αδιάκοπα, βίαιοι σεισμοί έχουν καταγραφεί στα βάθη των θαλασσών, και οι πλάκες του γήϊνου φλοιού, τα μεγάλα ρήγματα πάνε εκείνα επίσης να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Ακολουθήστε το ρήγμα της Ανατολίας πού διασχίζει την Τουρκία και δώστε του λίγη προσοχή ! Μια μέρα οι μεγαλύτερες πόλεις θα εξαφανιστούν μέσα στα ρήγματα, οι πόλεις των εκατομμυρίων κατοίκων, το ίδιο όπως η Καλιφόρνια, και εσείς επίσης στην Ευρώπη σας δεν είσαστε προστατευμένοι. Τα μεγάλα ρήγματα πού διασχίζουν τις χώρες σας, τίς μεγάλες πόλεις του σήμερα έχοντας ήδη γνωρίσει, εδώ και εκατοντάδες χρόνια ολοκληρωτικές καταστροφές, όπως αυτές στη περιοχή σας του midi ή στη περιοχή αυτού του ενδιάμεσου, ευρισκόμενη ακριβώς επάνω σε ένα από τά πιο μεγάλα ρήγματα της Γαλλίας.

Σήμερα η γή σε σας σείσθηκε, αφήνοντας μόνο λίγες ζημιές, η Ιαπωνία πρόσφατα γνώρισε τελευταία ένα σεισμό και ένα συναγερμό για τσουνάμι. Θυμηθείτε αυτό πού σας έχω πεί για αυτή τη χώρα !

Αλλά όλα αυτά θα έπρεπε να τά γνωρίζατε εάν δεν ήσασταν απασχολημένοι μέσα στά καθημερινά σας, σκληρά βεβαίως μερικές φορές για να τα ζείτε, αλλά ανοίξτε τά μάτια σας, και θα ξεχάσετε τις έννοιες όταν θα αρχίσετε επιτέλους να ξυπνάτε από αυτήν την αναπότρεπτη διαπίστωση ότι ο πλανήτης σας, αυτός ο γαλάζιος πλανήτης ο οποίος σας είδε να γεννιόσαστε, είναι σε θέση να επαναστατεί από όλες του τις μεριές !

Βγείτε από τά κουκούλια σας, από τις έννοιες σας και κοιτάξτε επιτέλους αυτό πού ετοιμάζεται απάνω σε αυτόν τον κακόμοιρο πλανήτη !

Αλλά βεβαίως, σας κρύβουν τό σημαντικό, ακόμα και τα μέσα ενημέρωσης είναι λιγότερο ευαίσθητα καί αυτό είναι το πιο σημαντικό, αυτό είναι η μεγάλη αναστάτωση !

Τι λέτε για τις θερμοκρασίες πού είναι οι δικιές σας αυτής της περιόδου; Σας είχα ανακοινώσει ένα χειμώνα πιο ήπιο με όλα τα ρίσκα πού συνεπάγεται αυτό στις καλλιέργειες σας, και από εκεί ιδίως στις οικονομικές καταστροφές πού οι χώρες σας μπορούν να υποστούν και πού για αυτό δεν έχετε καμία ιδέα.

Βεβαίως ο χειμώνας δεν βρίσκεται ακόμα στο ημερολόγιο σας, αλλά στην Ευρώπη σας εσείς δεν είστε συνηθισμένοι σε τόση γλυκύτητα σε αυτή τη περίοδο. Όποιος λέει γλυκύτητα μη ομαλή, σημαίνει διαταραχή της χλωρίδας και ακόμα και της πανίδας η οποία θα έπρεπε να προετοιμαζότανε για τη χειμερία νάρκη, διότι όλα ξαφνικά μπορεί να αλλάξουν και ένα πολικό ψύχος να χτυπήσει τις χώρες σας, μετά από τις καταιγίδες οι οποίες ανακοινώνονται για τις ΗΠΑ, τις θύελλες τις οποίες δημιουργηθήκαν στο κόλπο του Μεξικού, ενώ αυτή η περίοδος έπρεπε να είχε τελειώσει και πού απείλησε τη Φλόριντα, αυτό το οποίο δεν είχε ποτέ δημιουργηθεί εδώ και δεκαετίες.

Γνωρίζω ότι αυτό μπορεί να σας φαίνεται μηδαμινό σε αυτή την εποχή όπου προετοιμαζόσαστε για τις γιορτές του τέλους του έτους, όπως έχετε συνήθεια να λέτε ! Αλλά πραγματικά είναι τώρα πού είσαστε απασχολημένοι αλλού πού το χειρότερο μπορεί να πραγματοποιηθεί !

Οι χώρες σας παράλυτες από το κρύο και από το πάγο, και η οικονομία σας παντελώς μπλοκαρισμένη επίσης ! Σημαντικές ζημιές εξ’αιτίας των σφοδρών θυελλών και των πλημμυρών όπως γίνεται αυτή τη στιγμή στην Αφρική όπου ένα φράγμα απειλεί να υποχωρήσει !

Αν όλα αυτά ήταν συνδεδεμένα στις σκέψεις σας, αν αφιερώνατε χρόνο για να τα προσέχατε, τότε θα συνειδητοποιούσατε ότι η κατάσταση της χώρας σας αλλά και των άλλων σε ολόκληρο τον πλανήτη, είναι καταστροφική και ότι τα πάντα ανά πάσα μπορούν να συμβούν, ακόμα και αν θεωρούσατε τον εαυτό σας σε προστατευμένο μέρος.

Ο Πατέρας επίσης αγαναχτεί από αυτή την υποτιθεμένη συνδιάσκεψη σχετικά με το κλίμα σας πού θα δώσει σαν απάντηση ένα ΤΙΠΟΤΑ. Και είναι έτσι που οι καταστροφές και οι μεγάλες αναστατώσεις θα συνεχίσουν να γίνονται. Είναι πολύ αργά για σας, αλλά μερικές αλλαγές στις συμπεριφορές σας και αυτών πού σας κυβερνούν θα είχαν ανοίξει ένα άνοιγμα πάνω στο μέλλον των παιδιών σας και της νέας γης πού θα αναγεννηθεί στην άλλη της διάσταση.

Για αυτό μπορείτε να είσαστε σίγουροι, αυτή θα πρέπει να υποστεί την ανάληψη της όπως και αυτοί ανάμεσά σας πού θα έχουν διαλεχτεί από τό ξύπνημα σας.

Αλλά πόσα από τα 7 δισεκατομμύρια των κατοίκων θα έχουν συνειδητοποιήσει αυτό το οποίο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί; Μόνο μερικές χιλιάδες, και οι υπόλοιποι θα πάνε να συναντήσουν τον κόσμο του υπερπέραντος, μέσα σε κατακλυσμούς μιάς απίστευτης σφοδρότητας!

Απέναντι σε αυτό δεν μπορώ να κάνω τίποτα, διότι είναι η επιλογή πού θα έχετε κάνει ! Βεβαίως εσείς πού διαβάζετε το Λόγο μου και ακολουθείτε προσεκτικά την εξέλιξη αυτών των μηνυμάτων, γνωρίστε ότι δεν είστε μόνοι σας, και ότι οι φίλοι σας θα σας βοηθήσουν, αλλά για τους άλλους ο Πατέρας είναι λυπημένος. Μόνο έτσι είχε γίνει σε κάθε μεγάλη αναστάτωση! Μια χούφτα από διαλεγμένους επέζησε, η οποία είχε τη Πίστη στον ένα Θεό, οποιοδήποτε και αν είναι το όνομα πού εκείνοι του δίνανε, σύμφωνα με τις διαφορετικές περιόδους αυτών των αναστατώσεων.

Αλλά ποτέ, επαναλαμβάνω, η γή δεν ήταν τόσο κατοικημένη όπως σήμερα! Ποτέ ο Πατέρας δεν ήταν αντιμέτωπος σε αυτό το δίλλημα ! Ακόμα και αν είχε σχέση με άλλους πλανήτες του γαλαξία οι οποίοι πέρασαν από αυτό τό παρόμοιο μετασχηματισμό, ποτέ τόσες πολλές ψυχές δεν έπρεπε να τις υποδεχθούν στο Υπερπέραν!

Είναι για αυτό το λόγο πού τά γεγονότα θα πραγματοποιηθούν απαλά, αλλά ο όρος αυτός δεν είναι ο σωστός, θα έπρεπε να λεχθεί προοδευτικά, έτσι ώστε ο κόσμος στο υπερπέραν να μπορέσει επίσης να υποδεχθεί προοδευτικά τά εκατομμύρια των ψυχών πού θα τον συναντήσουν.

Πώς μπορέσατε να πολλαπλασιαστείτε χωρίς να υπολογίσετε αυτό το σημείο ; Η πιο μεγάλη πόλη και επίσης αυτή που αριθμεί το περισσότερο από τη μιζέρια, αριθμεί 14 εκατομμύρια κατοίκων! Μπορούμε να ζήσουμε σε τέτοιες πόλεις, πώς να οργανώσουμε την υποδοχή των κακόμοιρων καί μία οποιαδήποτε βοήθεια σε τέτοιες Μεγαλοπόλεις ; Η αθλιότητα είναι στο δρόμο, και μόνο μία μικρή ελίτ μπορεί να κερδίσει από μόρφωση σε όλους τους τομείς.

Πώς μπορέσατε να γίνετε τόσο αμελείς ; Οι κυβερνώντες σας έχουν μια βαριά υπευθυνότητα, αλλά ο κάθε ένας από εσάς επίσης πάνω σε αυτή τη γη!

Διότι οι χώρες οι πιο κατοικημένες είναι επίσης οι περισσότερο φτωχές του πλανήτη και εσείς, πλούσιες χώρες όσο και να είναι δεν κάνατε τίποτα για να φέρετε την αναγκαία βοήθεια σε αυτές τις χώρες. Μόνο να υπολογίσει κανείς τις μεγάλες αρρώστιες για να μειωθεί το πλεόνασμα. Όπως η φύση κάνει η ίδια ή με τους επαναλαμβανόμενους πολέμους ανάμεσα στις φυλές της Αφρικής, σοφά διατηρημένων από τις κυβερνήσεις σας !!

Αλλά ακόμα και στις μεγάλες πόλεις του δικού σας ημισφαιρίου, είναι μέσα στο δρόμο και μέσα στα γκετος όπου ρυθμίζονται οι λογαριασμοί και όπου οι πεθαμένοι μαζεύονται κάθε πρωί. Σε άλλες, είναι το αλκοόλ πού σκοτώνει κάθε μέρα μερικές εκατοντάδες από κακόμοιρους !

Αλλά δεν συμβαίνει τίποτα εκεί, ο πλανήτης αυξάνεται ακόμα κάθε μέρα με καινούργια όντα και αυτό δεν μπορούνε πιά να το ζήσουνε! Πρέπει να το καταλάβετε, εσείς οι οποίοι διαβάζετε το Λόγο μου. Γνωρίζετε ότι έχει αγγιχθεί αυτή τη φορά το σημείο χωρίς επιστροφή και ότι είναι πολύ αργά για να κάνουμε τη μηχανή να γυρίσει ανάποδα !

Μόνο οι μεγάλοι κατακλυσμοί θα μπορούσαν σιγά-σιγά να επιτρέψουν στο πλανήτη να ανασάνει και να ανυψωθεί σε αυτήν την άλλη διάσταση την οποία θα πρέπει να φτάσει πάση θυσία, με συνοδεία από αυτούς πού σαν εσάς θα το έχουν καταλάβει και αποδεχτεί.

Δεν θα υπάρξουν εκεί μέσα σε αυτές τις αναστατώσεις, καταστροφές αναστρέψιμες, επειδή ο Πατέρας αρχικά το είχε αναγγείλει όταν ο Θυμός Του ήτανε μεγάλος.

Ούτε ανατροπή των πόλων, αλλά ο πλανήτης σε επανάσταση και σε έκρηξη από τα ηφαίστεια του, μόνο η εξαφάνιση των νησιών από την άνοδο των υδάτων και την εμφάνιση καινούργιων νησιών ερχομένων από τα βάθη των ωκεανών, από τα ηφαίστεια σε έκρηξη, τις μετακινήσεις των ηπείρων σας από τα τραντάγματα των ρηγμάτων που οργώνουν τον πλανήτη και αυτό θα γίνει απαλά για αυτούς πού θα έχουν διαλέξει να ακολουθήσουν τον πλανήτη μέσα στην στήν ανάληψη του προς την 5η του διάσταση !

Για τους υπόλοιπους, γνωρίζετε ήδη αυτό που θα συμβεί, αλλά από εδώ έως την ανάληψη του πλανήτη, πολλοί, η πλειοψηφία από τους άλλους που θα έχουν ήδη εξαφανιστεί μέσα στις καταστροφές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν παντού, πού θα είναι βίαιες όπως ένας σεισμός ή πιο απαλές όπως η αλλαγή του κλίματος και οι καταιγίδες και οι πλημμύρες ή τα χτυπήματα τού απότομου κρύου ή των καλοκαιριών από καύσωνα, ξηρασίας, των πυρκαγιών. Μπορείτε να αφήσετε ελεύθερη την φαντασία σας πάνω σε αυτό πού ετοιμάζεται να μπει ήδη σε πορεία εδώ και μερικά χρόνια, αλλά προχωρά με τρόπο μη αναστρέψιμο καί χειροτερεύει κάθε μέρα.

Επίσης σας το ξαναλέω απόψε, τίποτα, μα τίποτα περισσότερο εξάλλου δεν μπορεί να σταματήσει τη διαδικασία η οποία έχει εμπλεχθεί εδώ και καιρό και για την οποία μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε μέτρα λαμβάνοντας τον χρόνο για να σταματήσετε.

Διότι πρόκειται για σας, για να γνωρίσετε πιο δρόμο πρόκειται να πάρετε, διότι η επιλογή είναι πάντα αυτή πού θα θελήσετε, ή να ακούσετε το Λόγo μου και Αυτόν του Πατέρα και να Μας ακολουθήσετε όταν η στιγμή θα φτάσει να συναντήσετε τους φίλους σας οι οποίοι θα σας υποδεχτούν, ή να υποστείτε τις καταστροφές και αυτό το οποίο θα επακολουθήσει.

Πάντα η επιλογή θα σας προσφερθεί, οπουδήποτε θα βρείτε τα πεδία της υποδοχής ή καθοδηγητές για να σας οδηγήσουν εκεί, γνωρίζοντας ότι θα σας χρειαστεί να τα αφήσετε όλα πίσω σας, διότι τα υλικά σας αγαθά πιθανότατα να καταστραφούν σε οποιαδήποτε καταστροφή.

Οι καθοδηγητές θα γνωρίζουν να γίνουν αναγνωρίσιμοι όταν η στιγμή θα έρθει, δεν θα υπάρξει κανένα σημείο πάνω στη γη όπου εσείς δεν θα μπορέσετε να βρείτε την υποσχεθείσα βοήθεια, είτε πρόκειται μέσα στα διαστημόπλοια είτε στους ενδογήϊνους. Οι οικογένειες σας θα ξανασυγκεντρωθούν και να είσαστε σίγουροι, η Αγάπη του Πατέρα για σας θα παρουσιασθεί κάτω από όλους τους δυνατούς τρόπους, έτσι ώστε η εκκένωση να σας είναι είναι όσο το δυνατόν πιο απαλή. Τίποτα δεν θα μείνει στη τύχη, και εσείς μόνοι σας γνωρίζετε αυτό πού θα έχετε αποφασίσει να κάνετε για το μέλλον σας, για αυτούς οι οποίοι θα θελήσουν να ζήσουν αυτή την υπέροχη περιπέτεια του πλανήτη σε εξέλιξη, αλλά και της προσωπικής σας εξέλιξης.

Πρέπει από τώρα να διαλογίζεστε και να προσεύχεστε και να κάνετε την επιλογή σας, διότι Γνωρίζω και ο Πατέρας επίσης ξέρει ποιος ανάμεσα στους χιλιάδες από τους κατοίκους αυτού του κακόμοιρου πλανήτη θα ακολουθήσει αυτές τις οδηγίες, αλλά εσείς, δεν το γνωρίζετε ακόμη !

Αλλά η επιλογή σας ανήκει, αυτή η ελευθερία της βούλησης καμιά φορά τόσο δύσκολο να αναλάβετε την ευθύνη της!

Να ξέρετε ότι όλα είναι ήδη έτοιμα, και το Μεγάλο Θεϊκό Σχέδιο είναι ήδη καθηλωμένο, ότι οι φίλοι σας είναι ήδη εκεί και ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει το Σχέδιο του Θεού για αυτόν τον κακόμοιρο πλανήτη. Τα υπόλοιπα σας ανήκουν όπως σας τα έχω ήδη πεί !

Ακόμα ένα πράγμα πού απειλεί τον πλανήτη σας, εσείς το γνωρίζετε διότι σας το έχω ήδη πεί. Το Ισραήλ και η επιθυμία του για πόλεμο και καταστροφή. Αλλά να ξέρετε ότι δεν θα επιτραπεί σε αυτή τη χώρα και στους συμμάχους της να χρησιμοποιήσει τη πυρηνική φωτιά και να πάει μέχρι την άκρη από αυτό πού επιθυμεί. Δεν γνωρίζουν ακόμα πια μοίρα τους έχει επιφυλαχθεί, αλλά ποτέ ο Πατέρας μου δεν θα επιτρέψει σε αυτή τη χώρα σαν καταστροφέα και εισβολέα να κάνει αυτό πού μόνος του, ο πλανήτης σε εξέλιξη έχει το δικαίωμα να κάνει!

Οι ανίκανοι κυβερνώντες σας, ανέχονται τις επιδρομές στον Λίβανο και το θάνατο των αθώων στη Παλαιστίνη, αλλά αυτό θα πρέπει να πληρωθεί την κατάλληλη στιγμή!

Θα πρέπει τώρα πριν τελειώσω για απόψε, να σας κάνω γνωστό αυτό πού ο Πατέρας μου επιθυμεί περισσότερο από όλα, και πού ελπίζει μαζύ με την Αγάπη του για όλους σας !

Ένα μεγάλο ξύπνημα των κοιμισμένων σας συνειδήσεων, μια αναζήτηση της Θεϊκής σπίθας πού μια μέρα έκρυψε στο καθένα από εσάς οι οποίοι είσαστε ένα τμήμα της Θεότητας Του. Αλλά πόσες δυσκολίες θα συναντήσετε για να σταματήσετε και να βρείτε το χρόνο για να ψάξετε αυτό το τμήμα του Θεού μέσα σας, και πόσο όλα θα ήταν πιο εύκολα για σας αν εσείς το καταφέρνατε !

Αυτό το ξύπνημα πραγματοποιήθη μια μέρα κάτω από το φόβο του μεγάλου παλιρροιακού κύματος το οποίο θα συμβεί οπωσδήποτε τη μια μέρα ή την άλλη, και σήμερα, εσείς πού ακολουθήσατε αυτά τά μηνύματα θα πρέπει να είσαστε πεπεισμένοι !

Καταφέρατε να βρείτε εκείνη τη στιγμή, τον χρόνο και τα μέσα να συγκεντρωθείτε σε προσευχές, μια μεγάλη αλυσίδα η οποία μαλάκωσε τον Θυμό του Πατέρα μου, και επέτρεψε εκείνη τη στιγμή, στο να σωθούν χιλιάδες ζωές.

Γιατί πρέπει λοιπόν μονάχα ο φόβος του πανικού να είναι ικανός να σας κινητοποιήσει ; Ο ΦΟΒΟΣ σαν κινητήρας στο ξύπνημα σας και στην πνευματική σας αναζήτηση ! Γιατί μόνος αυτός ο φόβος σας έκανε να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας, και να αντλήσετε μέσα σας την Πίστη η οποία εκεί ήταν κρυμμένη και το Θεϊκό πού ο Θεός εκεί είχε τοποθετήσει ;

Γιατί η ΑΓΑΠΗ δεν θα μπορούσε να είναι ο αληθινός κινητήρας ; Η Αγάπη για σας, για αυτούς πού σας είναι αγαπητοί, για όλη τη γή και για όλο αυτό πού ζεί επάνω της, η Αγάπη για τη φύση, τη χλωρίδα την πανίδα, γιατί είσαστε τόσο ανίκανοι να εκλιπαρήσετε τόν Πατέρα με Αγάπη για τη Μητέρα σας τη γή ; Και για όλους όσους σας περιτριγυρίζουν, πού σας είναι γνωστοί ή άγνωστοι, για όλους τους λαούς;

Για αυτό πολύ λίγοι ανάμεσα σας είναι ικανοί ! Και αυτό στεναχωρεί τον Πατέρα μου του οποίου η Αγάπη είναι χωρίς όρια. Αλλά, ακόμα για τον Ίδιο, είναι πολύ αργά τώρα !

Πρέπει να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως αυτά έχουν συμπεριληφθεί μέσα στο Θεϊκό Σχέδιο, και αυτά είναι το αποτέλεσμα των 2000 χρόνων της δικής σας ιστορίας.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εδώ η άλλού αναρίθμητες και ουκ ολίγες φορές και κάθε φορά και για τους ίδιους λόγους, καταστροφή, κατάχρηση των πάντων, τρέλα, ψεύτικοι θεοί και κυρίως έλλειψη Αγάπης για τον άλλον, για το Θεό, για κάθε πλάσμα του Θεού όσο μικρό και αν είναι αυτό !

Λοιπόν αυτό θα γίνει έτσι σκέφτεται ο Πατέρας, ένα αέναο ξανάρχισμα, πλην όμως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία πού δίδεται στην ανθρωπότητα, διότι το δώρο του Θεού σήμερα, είναι η βοήθεια των φίλων σας από αλλού οι οποίοι θα ξαγρυπνήσουν έτσι ώστε ποτέ πιά τα λάθη του παρελθόντος να μην επαναληφθούν.

Θα βρεθείτε λοιπόν στην υποχρέωση να ακολουθήσετε αυτό που θα σας διδαχτεί και θα σας δοθεί η δυνατότητα της παρακολουθήσετε τήν ανάληψη της γής σας στη καινούργια της διάστασης, κατά τον ίδιο χρόνο όπου εσείς οι οποίοι θα είσαστε ανάμεσα στους επιζώντες κατά την μεγάλη της κάθαρση, έτσι ώστε αυτή να είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί όταν εκείνη θα έχει ησυχάσει.

Αυτός ο καινούργιος πλανήτης ο οποίος θα σας προσφερθεί θα έχει ξαναβρεί την καινούργια του ανάσα, και θα έχει ελευθερωθεί από όλες τις σκουριές και από τά βάρη του πού του συνεισφέρατε στην αύξηση τους, θα έχει ξαναβρεί την ελαφρότητα του και η γαλάζια και χρυσή αύρα του, απαλλαγμένη από τις σκουριές και τη μαυρίλα πού του επιφορτίσατε κατά τη διάρκεια των αιώνων. Θα έχει ξανά δημιουργήσει την ατμόσφαιρα του με μια αιώνια ελαφρότητα και τους ικανοποιητικούς του πόρους για τις καινούργιες κοινότητες που θα κατασκευάσετε.

Εξάλλου εσείς έχοντας υποστεί την ίδια ανάληψη, η ίδια αλλαγή της διάστασης, θα έχετε ξεφορτωθεί από όλα σας τα βάρη που παρασύρατε από ζωή σε ζωή, θα έχετε αλαφρύνει τα ξεφορτωμένα σας σώματα από τις τοξίνες πού καταβροχθίζετε με τα πτώματα με τα οποία τρέφεστε,
και η μόνη σας επιθυμία δεν θα είναι πλέον παρά η ευτυχία και η καλοπέραση όλων αυτών για τους οποίους θα έχετε την ευθύνη, και ο σεβασμός όλων αυτών όσων ο καινούργιος πλανήτης θα μπορεί να σας προσφέρει, από όλα όσα θα ζούν εκεί από πανίδα, από χλωρίδα καί από ορυκτά.

Ο άνθρωπος του αύριο, μετά το πέρασμα του κοντά στους φίλους μας από αλλού θα είναι ένας άλλος άνθρωπος, ένας καινούργιος άνθρωπος επάνω σε ένα καινούργιο πλανήτη.

Θα είναι αρκετό πάλι για σήμερα, διαβάστε και ξαναδιαβάστε, εμποτιστείτε αδιάκοπα στο Λόγο Μου ο οποίος είναι Αυτός του Πατέρα, μεταδώσετε όσο μπορείτε αυτά τά Λόγια της Αλήθειας όπου κανένας άλλος εκτός από Μένα δεν μπορεί να σας δώσει! Εξ’ου και η περιεκτικότητα καί η ποσότητα των μηνυμάτων πού σας έχουν μεταδωθεί, και πιστέψτε ότι θα Ξαναέρχομαι αδιάκοπα να σας πώ και να σας ξαναπώ αυτά τά λόγια, μέχρις ότου το πνεύμα σας συγκλονισμένο λόγω των γεγονότων πού δεν θα λείψουν από το να υλοποιούνται και θα πραγματοποιηθούν κατά τους μήνες, τις εβδομάδες, τά χρόνια πού έρχονται, και να βρούν επιτέλους το Θεϊκό κρυμμένο μέσα σε κάθε ένα από σας, και την ελπίδα για μια άλλη ζωή αφιερωμένη στην Αγάπη του Θεού και σε όλα αυτά τά οποία ζούν πάνω σε αυτή τη γή.

Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι να μεταδώσουν το Λόγο μου, και τα μέσα για να το κάνουν, να γνωρίζετε ότι θα είμαι πάντα εκεί για να σας θυμίζω το καθήκον σας, και αυτό πού ο Θεός περιμένει από εσάς !

Να είστε ευλογημένοι εσείς πού έχετε διαβάσει αυτές τις λέξεις και μεταφέρετε τες γύρω σας, αυτή είναι η αποστολή σας, αυτή πού Εγώ σας έχω εμπιστευθεί !

Στο όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος σε κάθε ένα από εσάς.

Γραμμένο από το Σεραφείμ μου

Από τις 20:00 εως τις 22:30

19 Νοέμβριος 2006
Μήνυμα του Ιησού τής 10ης Ιουνίου 2006
“Να τώρα το μήνυμα πού σας είχα ανακοινώσει την Κυριακή. Όπως τα άλλα, μού υπαγορεύτηκε από τον Ιησού Χριστό, και γράφτηκε από τον πιο σημαντικό Οδηγό μου, δεν είμαι παρά μόνο ένα όργανο πού ο Ιησούς χρησιμοποιεί για να μεταφέρει το λόγο του.” A.M.C.

Μήνυμα του Ιησού στίς10 Ιουνίου 2006
Αρχή του μηνύματος 20:45



Τώρα, μετά από μία εβδομάδα, είναι χρήσιμο να διαπιστώσουμε ότι αυτό πού είχα ανακοινώσει πραγματοποιείται: ζέστη, κατακλυσμιαίες βροχές, ηφαίστεια σε εκρήξεις, και θα ήταν καλό όλο και περισσότεροι άνθρωποι να ενδιαφέρονται για αυτά τα μηνύματα, και σε αυτά τα γεγονότα πού κανένας δεν θέλει να τα συνδέσει μεταξύ τους. Κι’όμως είχα ανακοινώσει αυτές τις καταστροφές, όπως και τις πυρκαγιές, τις πυρκαγιές πού συμβαίνουν σήμερα στο Καναδά, και θα οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σύντομα σε αυτές τις χώρες που έχουν πληγεί από τον καύσωνα και την ξηρασία μέσα στην Ευρώπη σας.

Αλλά είναι κρίμα πού κανένας δεν ενδιαφέρεται πιά στα μηνύματα μου. Επίσης θα πρέπει να τραντάξω ξανά τη συνήδειση σας, διότι αυτή είναι η επιθυμία του Πατέρα μου.

Και είναι έτσι λοιπόν, πού περασμένος ο φόβος πού δημιουργήθηκε από την αναγγελία τού παλιρροιακού κύματος πού απομακρύνθηκε από τη θέληση του Πατέρα μου, θα πρέπει να έχουμε καινούργιες καταστροφές πολύ πιο θορυβώδεις, αν μπορώ να πώ, να σας αγγίξουν για να προκαλέσουν ένα καινούργιο αναπήδημα.

Έτσι αυτό ο ηφαίστειο στις Φιλιππίνες θα μπει σε φάση απότομης έκρηξης, ενώ ήταν μόνο στο ξύπνημα του και θα μπορούσε να παραμείνει σε αυτό το στάδιο. Το ίδιο και οι πυρκαγιές στον Καναδά θα συνεχίσουν να ερημώνουν τα δάση, θα υπάρχουν και εκεί θύματα. Το ίδιο βίαιες καταιγίδες θα αγγίξουν τη χώρα σας, οι οποίες θα φουσκώσουν τά ποτάμια και οι κόκκοι από χαλάζι σε μεγέθη πού ποτέ δεν είχατε συναντήσει και θα τά σπάσουν όλα, αυτοκίνητα, παράθυρα, κήπους, καλλιέργειες και αμπέλια στις περιοχές της Γαλλίας όπου είναι προσεχώς αναμενόμενοι.

Δεν ήταν αρκετό πού ο φόβος για το παλιρροιακό κύμα στις Ηνωμένες Πολιτείες σας ταρακούνησε. Το ξύπνημα δεν ήταν παρά ψίλος στα άχυρα, και να’στε πάλι ξαναξεκινήσατε τήν καθημερινή σας ασήμαντη ζωή, το κεφάλι γεμισμένο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τά οποία σας κατακλύζουν τώρα με το άθλημα.

Έτσι χάνετε το νόημα των γεγονότων πού πραγματοποιούνται σχεδόν παντού μέσα στο κόσμο. Θα περάσετε μήνες πού θα είστε καθηλωμένοι μπροστά στούς δέκτες της τηλεόρασης σας και τίποτα άλλο πιά δεν θα έχει σημασία.

Τι νόημα λοιπόν δίνετε στη ζωή σας και σε αυτή ολόκληρου του πλανήτη ; Τι άλλο πρέπει να γίνει λοιπόν για να ανοίξετε τα μάτια της συνήδεισης σας προς κάτι διαφορετικό από το μικρό σας μικροπρεπή κόσμο; Θα πρέπει μήπως ο Πατέρας μου να κάνει να εκραγούν όλα τα ηφαίστεια την ταυτόχρονα και να συνταράξει όλες τις πλάκες μαζί για να σας ταρακουνήσει ;

Βεβαίως, υπάρχουν άτομα ανάμεσα σας, οι οποίοι θα επιθυμούσαν να κάνουν κάτι άλλο για να βρούνε ένα άλλο νόημα στη ζωή τους, αλλά δεν ξέρουν πώς να το καταφέρουν, και ελλείψει της γνώσης μέσω ποιάς άκρης βρίσκεται αυτό το άλλο νόημα, ακόμα και αυτοί οι άνθρωποι καλής πρόθεσης καταλήγουν στο να ξαναπέσουν στον ίδιο ματαιόπονο και ζαρωμένο επιούσιο, επιβιβασμένοι σαν τα πρόβατα στην ίδια βάρκα, η οποία θα οδηγήσει τον πλανήτη στις ακόμα μεγαλύτερες του αναστατώσεις.

Πρέπει τά πράγματα να προχωρήσουν, ο πλανήτης θα πρέπει να γνωρίσει αυτές τις αναστατώσεις, ο Θεός έτσι το έχει θελήσει διότι αυτός (σημ. μτφ: o πλανήτης) είναι πνιγμένος από τα εκατομμύρια των κατοίκων του. Αυτό το έχω ήδη πεί και ξαναπεί. Αλλά ο Θεός δεν επιθυμεί την καταστροφή της ανθρωπότητας το οποίο είναι δικό του δημιούργημα.

Περιμένει από τον άνθρωπο άλλο πράγμα παρά αυτά τα μηδαμινά και τά ματς, και τις καταχρήσεις όλων των ειδών, και τα φονικά, τους πολέμους και τις απόπειρες, όπως σήμερα στους Αγίους Τόπους, εκεί όπου περπάτησα το έδαφος και έζησα για περισσότερα από τριάντα χρόνια, εκεί ο Πατέρας μου θα πρέπει να δράσει και να αποδείξει αυστηρότητα.
Διότι αυτές οι χώρες οι οποίες δεν ανέχονται μεταξύ τους και αλληλοσκοτώνονται για τμήματα της γης και είναι θύματα ανεπαίσχυντων πολέμων και θανάτων αθώων, θα υποστούν τώρα το θυμό του Πάτερα μου. Δεν θα πω με ποιο τρόπο διότι Αυτός μόνος του μπορεί να αποφασίσει για αυτό πού θά Κάνει για να τιμωρήσει αυτούς τους εξτρεμιστές και αυτούς πού προκαλούν τον θάνατο των αθώων και επίσης των παιδιών.

Αλλά ο θυμός του είναι πολύ σφοδρός μπροστά σε αυτά τα γεγονότα πού Δεν θέλει να τα χαρακτηρίσει, τόσο είναι απαίσια μπροστά στα μάτια του.
Ναι ο Πατέρας έχει αποφασίσει να χτυπήσει με το θυμό του αυτά τα μέρη πού ήταν το λίκνο της άφιξης μου στη γή, εδώ και 2000 χρόνια, και τα οποία θα έπρεπε να είχαν μείνει σαν τοποθεσίες ιερές καί προστατευμένες από κάθε βία. Ποτέ κυρίως εκεί κάτω, τέτοιοι πόλεμοι δεν θα έπρεπε να είχαν πραγματοποιηθεί, ενώ πραγματικά, αυτή η περιοχή έχει μετατραπεί σε βόμβα από μόνη της, και μπορεί να προκαλέσει, μέσω της βίας πού αναπτύσσει, μια σύγκρουση πού θα άγγιζε όλο τον κόσμο.

Αυτό είναι μη ανεκτό για το Θεό, και για μένα, τον υιό του, ο οποίος έζησα εκεί κάτω και που πέθανα στο Σταυρό για να σώσω την ανθρωπότητα από τις αμαρτίες σας.

Τι μένει μετά από 2000 χρόνια, από αυτό πού σας έχω δώσει από αγάπη για τον άνθρωπο ;

Τι κάνατε κατά τη διάρκεια αυτών των 2000 χρόνων, για να βρισκόσαστε ακόμα σε αυτό το σημείο ακόμα της βαρβαρότητας χωρίς όνομα;

Πολλαπλασιαστήκατε χωρίς να υπολογίζετε, έχετε κατακλύσει τον πλανήτη σαν τά μυρμήγκια, έχετε κατασκευάσει τις πόλεις σαν κοιτώνες όπου δεν βλεπόσαστε καθόλου και ζώντας κλεισμένοι σπίτι σας χωρίς να ασχολείστε για τους γείτονες σας!

Πέθανα στο σταυρό για σας, είχα έρθει να φέρω την Αγάπη, να μαζέψω τις φυλές οι οποίες ήδη δεν συμφωνούσανε, να δώσω επιτέλους ένα νόημα στην επαναλαμβανόμενη βαρβαρότητα από τους πολιτισμούς πού τα κατακτούσαν τά πάντα, και μεταχειριζόντουσαν τους χωρίς άμυνα λαούς σαν σκλάβους.

΄Ηρθα για να φέρω μια διδασκαλία, ένα δόγμα, να μαζέψω πίσω μου αυτούς πού δεν γνώριζαν προς ποιόν να στραφούν, να δώσω ένα νόημα στην ανθρωπότητα, και τι του κάνατε ; Τά έχετε όλα διασκορπίσει καί σήμερα δεν μένει τίποτα από αυτό πού είχα διαλέξει να σας διδάξω. Η Εκκλησία σας δεν γνωρίζει πιά να βρίσκει τις λέξεις για να μαζέψει τους πιστούς, έχει χάσει όλο της το νόημα. Οι χώρες σας σε όλο τον κόσμο αποτάνθηκαν σε καινούργιους προφήτες τους οποίους βρήκαν με σάρκα και με οστά, όπως τους βρίσκουν τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ή όπως είναι τά όντα ενός επιπέδου πιο υψηλού, όπως είναι ο Αλλάχ ή ό Μωάμεθ, το ίδιο κάνει, αλλά ο άνθρωπος από την αρχή κομματιάστηκε, μοιράστηκε και το αποτέλεσμα σήμερα, είναι αυτό πού εσείς ονομάζετε τρομοκρατία.
Οι διαπραττόμενες επιθέσεις στο όνομα του Αλλάχ είναι προϊόν φανατικών, και όχι των κληρικών, έχοντας πίστη στο δικό τους Θεό, αυτό δεν είναι πιά επιτρεπτό. Πρέπει να σταματήσουν αυτοί οι επαναλαμβανόμενοι φόνοι από αυτούς τους εξτρεμιστές, οι οποίοι βρίσκονται χωρίς πίστη χωρίς νόμο, και υπακούουν σε απλούς ανθρώπους οι οποίοι κατάφεραν να τους κουμαντάρουν για να τους κάνουν δολοφόνους, αφήνοντας τους να πιστεύουν σε ένα παράδεισο πού δεν υπάρχει παρά για αυτούς.

Ναι, όλα αυτά ο Πατέρας μου δεν θέλει πιά να τα βλέπει, και αυτές οι χώρες πού συντηρούν τέτοια άτομα θα γίνουν θύματα του θυμού του και θα υποστούν την ποινή την οποία Είχε πάντοτε αναγγείλει.

Όλες αυτές οι χώρες χωρίς εξαίρεση θα χτυπηθούν από τα καταστροφικά στοιχεία. Ήδη οι σεισμοί της γης στό Πακιστάν, σας έκαναν να ανοίξετε τά μάτια σας έκπληκτοι, αναρωτιόσαστε γιατί, αλλά η απάντηση είναι εδώ. Και οι άλλες χώρες πού στεγάζουν αυτά τά άτομα θα χτυπηθούν με τη σειρά τους, και η γενέθλια μου γή, πού έγινε η βορρά για αδελφοκτόνους πόλεμους που δεν τελειώνουν, θα χτυπηθεί επίσης στη καρδιά του ίδιου της του πολιτισμού. Όταν ο Πατέρας μου θα έχει επιλέξει την τιμωρία του, δεν θα μείνει παρά στάχτες από αυτό πού ήταν η Βαβυλώνα.

Η Παλαιστίνη η Ιουδαία, και η Νεκρά Θάλασσα, και το όρος του Σινά, όλα αυτά τα μέρη πού περπάτησα εδώ και 2000 χρόνια,και τον Ιορδάνη και τη Λίμνη Τιβεριάδα όπου συγκέντρωσα τά πλήθη, εκεί πού πολλαπλασίασα το ψωμί και τα ψάρια, όλα αυτά τά μέρη τά οποία θα έπρεπε να είχαν μείνει ευλογημένα για πάντα, και προστατευμένα όπως προστατεύετε τά λείψανα μέσα στις εκκλησίες, αυτά τα μέρη τά οποία έχουν μετατραπεί σε γκέτος όπου τρέφονται με τη βία και τη πίκρα, αυτά τα μέρη επίσης θα χτυπηθούν από τον θυμό του Πατέρα μου.

Μα πως καταντήσατε για να μετατρέψετε σε χώρα αίματος αυτό πού ήταν οι Άγιοι Τόποι, για τους πρώτους πιστούς πού με ακολουθήσανε;

Εξάλλου δεν είσαστε παρά μόνο εσείς σήμερα πού τη μετατρέψατε σε χώρα αίματος ! Ήδη αυτοί πού τους ονομάζατε Σταυροφόρους επέτρεψαν στους εαυτούς τους να τη λερώσουν, υπό το πρόσχημα ψεύτικων θρησκευτικών προσχημάτων.

Να σήμερα σας το λέω, ο Πατέρας μου δεν έχει λόγους πιά, παρά να θελήσει να βάλλει το θυμό του σε εφαρμογή, και αν ήσασταν πιο προσεκτικοί θα το είχατε προαισθανθεί.

Το παλιρροιακό κύμα απομακρύνθηκε, αλλά αυτό δεν εμποδίζει πού οι Ηνωμένες Πολιτείες οι οποίες είναι υπεύθυνες για τόσο κακό σε ολόκληρο τον κόσμο να είναι το θύμα τέτοιων καταστροφικών καταιγίδων, πού όμοιες τους δεν τις έχουν γνωρίσει ποτέ. Διότι στεγάζουν στον κόρφο τους αυτούς τους τρομοκράτες πού λένε ότι καταδιώκουν, ενώ καλλιεργούν το μίσος και το πόλεμο ανάμεσα στους λαούς, επαναλαμβάνοντας ψεύτικες εγκληματικές απόπειρες, για να δηλητηριάζουν με το μίσος ανάμεσα σε όλους τους λαούς.

Πόσο κακό έχει κάνει αυτή η χώρα και οι διοικούντες της και οι μυστικές της αστυνομίες, για να σπείρουν μέσα στον κόσμο τα ζιζάνια τους πολέμους και το αίμα.

Να για γιατί ήθελα να σας φροντίσω. Να περιμένετε για το χειρότερο για τους επόμενους μήνες, παντού πάνω στον πλανήτη, σε όλα τα μέρη όπου ο Πατέρας μου κρατά σαν υπεύθυνους για τη βαρβαρότητα και τη δολοφονία αθώων. Οι θύελλες και οι ηφαιστιογενείς εκρήξεις , οι πυρκαγιές πού θα καταστρέψουν μέχρι τις κατοικίες, περιόδους καύσωνα συνοδευμένες από απότομες βροχές, σεισμικές δονήσεις. Όλα αυτά τα πράγματα θα αγγίξουν αυτές τις χώρες που συντηρούν το μίσος και υποδαυλίζουν συνομωσίες ώστε ο πλανήτης να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης, ενώ ήταν ένας παράδεισος πού ο Θεός είχε δώσει στον άνθρωπο για να ζεί εκεί μέσα σε ειρήνη και σε αρμονία μαζύ με τη φύση.

Αλλά βεβαίως, το κακό είναι παντού, και ο άνθρωπος βρίσκει πιο εύκολο να πεί ναι στο κακό πού είναι μέσα του, παρά να στραφεί στο Θεό και στο Φώς, αγαπώντας τον πλησίον του όπως του είχε ζητηθεί από τον Πατέρα μου. Είναι πιο εύκολο να αφεθεί στο κακό και στην πολυτέλεια παρά να στραφεί προς το Φώς.

Οι δυνάμεις του κακού είναι παντού, παντού όπου τά κατώτερα πνεύματα ενσαρκωμένα ή όχι, σας σπρώχνουν να διαλέξετε το δρόμο πού οδηγεί προς το μαύρο και να αρέσκεστε σε αυτό το δρόμο.

Όμως αυτό ο Πατέρας μου δεν το επιθυμεί άλλο, και δεν είναι με αυτόν τον τρόπο πού η ανθρωπότητα θα αγγίξει το επίπεδο της το πιο υψηλό. Για αυτό θα πρέπει να περάσει από ένα ανασχηματισμό ολόκληρου του πλανήτη και των κατοίκων του, οι αναστατώσεις πού είναι καθ’οδόν, είναι ο τρόπος πού έχει επιλεγεί από το Θεό για να προκαλέσει στον άνθρωπο αυτό το ξύπνημα και αυτή τη καινούργια ματιά πού θα στέψει προς Αυτόν και όχι προς το σκοτάδι και το κακό.

Επίσης σας το λέω, θα ξαναέρθω και πάλι να σας το πώ, περιμένετε για τα χειρότερα για το υπόλοιπο αυτής της χρονιάς στη χώρας σας, Παντού όπου το κακό έχει συντηρηθεί και κρυφτεί, παντού όπου λυμαίνονται βιαιότητες και βαρβαρότητες, θα δείτε τις δυνάμεις του Θεού να πέφτουν πάνω τους.
Οί νόμοι της Φύσης εξαρτώνται από το χέρι του Θεού, και του είναι αρκετό να θελήσει έτσι ώστε να αλληλοσυγκρούονται οι πλάκες των ηπείρων σας, να πέφτουν κατακλυσμιαίες βροχές, να φυσάνε ολέθριες καταιγίδες και τα ηφαίστεια να εκρήγνυνται.

Κανένα μέρος δεν θα μείνει ανέπαφο πού είχε υποδαυλίσει το κακό και τη βαρβαρότητα. Αυτό είναι επίσης πού Εκείνος το αποφάσισε. Όπως ένας πατέρας ο οποίος τιμωρεί τα παιδιά του, ο Θεός θα κάνει με την ανθρωπότητα.

Έτσι ο πλανήτης θα διορθώσει τα δικαιώματα του και ίσως μία καινούργια έγερση να γίνει αυτή τη φορά η οποίο δεν θα είναι ψίλος στα άχυρα. Όταν παντού συγχρόνως ο πλανήτης θα δραστηριοποιηθεί, θα σας επιτραπεί επιτέλους να ανοίξετε τα μάτια σας και να κοιτάξετε προς το Φώς. Επιτέλους θα καταλάβετε ότι τα αφηνιασμένα στοιχεία ταυτόχρονα από παντού δέν είναι μόνο γεγονός της φύσης, αλλά ότι το χέρι του Θεού πήρε τα χαλινάρια και κατευθύνει τις δυνάμεις της φύσης για να πάρετε το μάθημα σας.

Είναι τώρα καιρός πού η ανθρωπότητα ολόκληρη θα ξυπνήσει, και είναι ο μόνος τρόπος πού ο Πατέρας μου βρήκε για να σας ταρακουνήσει αφού ο φόβος πού δημιουργήθηκε από την αναγγελία του παλιρροιακού κύματος δεν διήρκησε παρά μονάχα όσο καίγεται ένα άχυρο και δεν άγγιξε παρά τά άτομα πού αισθανόντουσαν ότι τους αφορούσε.

Πρέπει τώρα όλος ο πλανήτης να κουνηθεί, έτσι ώστε όλοι οι λαοί να αισθανθούν ότι τους αφορά και ότι ο φόβος να είναι αληθινός και διαρκής. Έτσι ώστε η ανθρωπότητα να αναρωτηθεί επιτέλους αν γνωρίζει αυτό πού είναι έτοιμη να κάνει και που αυτό το οποίο αυτή έχει καταντήσει.

Ο Πόλεμος, οι φόνοι, το μίσος, ο εγωισμός, όλο αυτό το κακό πού σας κατοικεί, οποιοσδήποτε και αν είναι ο λαός στον οποίο ανήκετε, ναί, όλο αυτό είναι πραγματικά αληθινό και δεν μπορεί πιά να είναι αποδεκτό από τον Πατέρα μου ο οποίος έχει αποφασίσει να παλέψει ενάντια σε αυτό το κακό πού σας κατοικεί, και πού τα λίγα άτομα τα οποία το έχουν συνειδητοποιήσει, είναι ανήμπορα να πάνε κόντρα.

Κακόμοιρε πλανήτη, θλιβερή ανθρωπότητα, να τι είναι αυτό πού σκέφτεται ο Πατέρας μου, το σκέφτομαι και εγώ επίσης, εγώ ο οποίος ήρθα να σας μεταφέρω αυτά τα λόγια. Είναι πολύ αργά τώρα για να αλλάξουν τά πράγματα από μόνα τους, και μόνο ένα μεγάλο τράνταγμα σε ολόκληρο τον πλανήτη θα ανοίξει τά μάτια σε όλους τους διοικούντες από όλους τους λαούς.

Υπάρχουν στη σκιά, τά ανώτερα άτομα οι οποίοι εργάζονται για την ειρήνη και για την Αγάπη. Θα τους επιτραπεί επιτέλους να εργαστούν στο φώς της ημέρας και να πάρουν τη θέση των ανικάνων διοικητών και εχόντων μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους καί πού είναι άπληστοι μόνο για δύναμη και για πλούτη, όπως είναι η περίπτωση κάθε χώρας σε αυτόν τον πλανήτη.
Ιδού τι μού ανέθεσε ο Πατέρας να σας πώ απόψε. Είθε αυτοί οι οποίοι θα διαβάσουν αυτό το μήνυμα να καταλάβουν το νόημα ! Θα είναι δυστυχώς ολιγάριθμοι, αλλά όταν οι αναταράξεις οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει θα είναι πιο έντονες, τότε, πολλοί θα ψάξουν να γνωρίσουν περισσότερο και να καταλάβουν αυτό το οποίο ήδη θα συμβαίνει. Όταν ο φόβος θα σας έχει κατακλύσει για το αύριο και για αυτό πού κινδυνεύει να σας έρθει, τότε θα ψάξετε και ίσως θα βρείτε αυτά τα λόγια, και επιτέλους θα καταλάβετε το γιατί του θυμού του Θεού.

Είναι κρίμα πού θα πρέπει να περάσει από τέτοια άκρα, αλλά ο άνθρωπος τέτοιος όπως έχει καταντήσει σήμερα, εκτός από τις ψυχές τις πιο ανυψωμένες πού ευρίσκονται σε αποστολή στη γή σας, είναι ανίκανος μόνος του να βρει το δρόμο του προς την ειρήνη, τη δικαιοσύνη και την Αγάπη.

Μόνο το χέρι του Θεού, o Θεϊκός του θυμός θα τον κάνει να ανοίξει τα μάτια του και να κοιτάξει προς τον ουρανό, εκλιπαρώντας τον οίκτο Του και τη συγχώρεση Του. Αυτή ήταν η θέληση του Θεού πού αυτά τα λόγια έχουν μεταδοθεί και βρίσκονται στη διάθεση αυτών οι οποίοι θα τα ψάξουν.

Ψάξετε και θα βρείτε.
Τέλος μηνύματος 22:20

14 Νοέμβριος 2006
Μήνυμα του Ιησού τής 12ης Νοεμβρίου 2006
Θα πρέπει απόψε να ξαναπάρουμε από τή αρχή του, αυτό πού θα έπρεπε να είχα υπαγορέψει στίς9 Νοεμβρίου. Αλλά μικρή σημασία έχει η ημερομηνία για μένα, δεν έχει τίποτα να κάνει με τη δικιά σας, ο χρόνος δεν είναι το ίδιο.
Ζήτησα απόψε στις ουράνιες λεγεώνες μου, να είναι παρούσες, τριάντα στο σύνολο, μαζύ με τις τριάντα οντότητες και τους Καθοδηγητές και τις συνηθισμένες οικογένειες από το ενδιάμεσο αυτό. Πραγματικά οι σκοτεινές δυνάμεις πού παλεύουν ατίθασα για να παρεμποδίσουν την εργασία μας και να κάνουν κακό σε αρκετά από τά ενδιάμεσα μου και τους άλλους θεραπευτές είναι σε πλήρη δραστηριότητα και έπρεπε να παρθούν προστατευτικά μέτρα τά οποία δεν είναι παραπανίσια ! Έτσι καμία από αυτές τις δυνάμεις δεν θα μπορέσει απόψε να εισέλθει στη μετάδοση αυτού του μηνύματος.
Τι μένει σήμερα από όλα αυτά τά οποία έχουν ήδη ανακοινωθεί; Έχετε κατορθώσει να διαβάσετε το μήνυμα πού είχα υπαγορέψει στις 30 Μαρτίου, και το οποίο ήταν μιάς μεγάλης σπουδαιότητος, εξ’ού και αυτό το μικρό σημείωμα πού σας δόθηκε να διαβάσετε πάνω στις συμβουλές του Αρχαγγέλου Μιχαήλ πρίν από αυτό το μήνυμα.
Διότι ναι, μερικά πράγματα ευρίσκονται προς εξέλιξη μέσα στήν καλή έννοια ήδη από τις 30 Μαρτίου, σας το έχω συχνά πεί, αλλά ακόμα και αν μερικά μηνύματα αντανακλούσαν το θυμό του Πατέρα, υπήρχε εκεί ακόμα μια νότα ελπίδας !
Δεν βρισκόσαστε μόνοι σας και τίποτα δεν είναι οριστικό, εκτός από την φυσική εξέλιξη του πλανήτη για την οποία είσαστε υπεύθυνοι μέσα από όλες τις καταστροφές πού έχουν περιγραφεί στο μήνυμα της 30ης Μαρτίου. Φυσική εξέλιξη όπως αυτήν πού είχατε γνωρίσει κανονικά κάθε 26000 χρόνια, και έχουμε αγγίξει αυτή την εποχή τέλος μιάς μεγάλης χρονιάς για τον πλανήτη.
Αλλά ποτέ κατά τη διάρκεια των προηγουμένων επαναστάσεων, δεν ήμουν ποτέ αντιμέτωπος όπως ο Πατέρας, σε αυτόν τον υπερπληθυσμό πού πνίγει τον πλανήτη σας και οι πρόοδοι των τελευταίων 50 ετών έχουν επιταχύνει τη διαδικασία, ακόμα και από το φαινόμενο του θερμοκηπίου και από την υπερθέρμανση πού αυτή η τελευταία παρήγαγε.
Πραγματικά αυτή η επανάσταση η οποία θα έπρεπε να ήταν φυσική είναι σε σταθερή εξέλιξη και τίποτα δεν θα μπορέσει να την σταματήσει χωρίς τη βοήθεια και τα μέσα πού διαθέτουν οι φίλοι σας, και πού ο Πατέρας έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει για να περιοριστεί η καταστροφή όλων των δομών από τις γιγάντιες σας πόλεις και να διατηρηθεί στο ελάχιστο η τεχνολογία, έτσι ώστε ο άνθρωπος ξανά μετά από μία διαμονή στα διαστημόπλοια, να μπορέσει να ξανακερδίσει τη γενέθλια του γή για να επανιδρύσει τις καινούργιες κοινότητες για τις οποίες σας έχω ήδη μιλήσει.
Όλα αυτά βρίσκονται μέσα στα χέρια του Θεού, εσείς το γνωρίζετε, αλλά μπορεί έτσι να αποφασισθεί ώστε να μπορέσει να συνεχίζει ο πλανήτης, να πάει μέχρι την αρχή του χειρότερου σεναρίου πού έχει ήδη περιγραφεί !
Όπως σας το έχω πεί και ξαναπεί, το πεπρωμένο σας στα χρόνια πού έρχονται είναι μέσα στα χέρια σας, και διαθέτετε την ελεύθερη σας βούληση και τις επιλογές σας. Αυτό σας είχε δοθεί από πάντα για την εξέλιξη της ψυχής σας όταν αυτή ευρίσκεται μέσα σε ένα σώμα από σάρκα, οπουδήποτε και να ευρίσκεται, πάνω στη γή ή σε άλλο πλανήτη, έτσι αυτό σας είχε δοθεί σε όλους.
Ο πατέρας περιμένει από εσάς ένα ξύπνημα, μία επιστροφή προς το Θεϊκό Φώς, μια ανακάλυψη της θεϊκής σπίθας η οποία είναι μέσα σας, διότι σας έχει δημιουργήσει κατ’ Εικόνα του και υπάρχει το Θεϊκό μέσα στο καθένα από εσάς. Περιμένει μια εξέλιξη της συνείδησης σας, μια επανατοποθέτηση στα ερωτήματα από τις ζωές σας και από τις ανάγκες σας πού είναι τόσο χαμηλά και προσκολλημένες στην ύλη, και μια πρόοδο της ψυχής σας προς άλλες αξίες από αυτά τά υλικά αγαθά !
Δεν μπορείτε πλέον να το αγνοείτε αυτό, και αυτό εδώ και καιρό, εσείς πού διαβάζετε αυτές τις λέξεις !
Εξάλλου, μέσα από το Λόγο μου, σας Έχει ζητήσει, να μεταφέρετε γύρω σας αυτά τά μηνύματα όσο το δυνατό περισσότερο, σαν μια αποστολή. Μέσα από όλα τά μέσα πού έχετε στη διάθεση σας, έτσι ώστε το ανώτατο όριο των ανθρώπων να γνωρίσει την ύπαρξη τους, και αυτό σε όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές γλώσσες. Είναι μια βαριά δουλειά πού ζητάω εδώ, αλλά η οποία ήδη μπαίνει στη θέση της, το γνωρίζω αυτό!
Επίσης, ενδυναμωμένοι από αυτά πού σας έχω ήδη αναγγείλει, πεί και ξαναπεί, θα έπρεπε μέσα σας να υφίσταται η ελπίδα και ο μόνος σας στόχος από εδώ και πέρα θα έπρεπε να είναι αυτός, το να πλησιάσετε τις αξίες για τις οποίες σας έχω επίσης μιλήσει, την αγάπη, την αγαθοεργία, την ειρήνη, τη συμπόνια, τη δικαιοσύνη και η λίστα είναι μακριά !
Μόνες αυτές οι αξίες όταν ξαναβρεθούν μέσα στις καρδιές σας, θα μπορέσουν να σας σώσουν και να ευχαριστήσουν τον Πατέρα ! Αρκεί μόνο από όλους τους περιγραφόμενους τρόμους, πού έχουν περιγραφεί στο προηγούμενο μήνυμα το οποίο έχετε διαβάσει, από όλες τις αδικίες και από όλα τά μαρτύρια πού έχουν υποστεί όλα τα ζώα τα θυσιασμένα για τον Πατέρα μου, για τις μηχανές σας που μολύνουν, για την καταστροφή όλων όσων ζούνε γύρω σας, των δασών σας, της μόλυνσης των θαλασσών σας πού έχουν γίνει σκουπιδότοποι, του πυρηνικού κινδύνου, ο οποίος δεν έχει αποτραπεί ακόμα, ακόμα αν και η Βόρειος Κορέα αντιμετωπίστηκε μέσα από άλλες οδούς, για να αναστείλει τη δεύτερη της δοκιμή πού ήταν έτοιμη να πραγματοποιηθεί.
Αρκεί μόνο να δει κανείς μερικά κράτη όπως το Ισραήλ, πού σπάει όλες τις ήδη ευπαθείς συμφωνίες της ειρήνης, και προκαλεί το θάνατο τόσων αθώων, ρισκάροντας να ξαναρίξει τον κυκεώνα του πολέμου και των αποπειρών αυτοκτονιών.
Φτάνουν πια οι σφαγές στις χώρες της μαύρης Αφρικής πάντα σε πόλεμο και για το οποίο κανείς δεν ενδιαφέρεται !
Στο πλησίασμα σε αυτό πού εσείς ονομάζετε Χριστούγεννα, ενώ πρόκειται για τη γέννηση μου εδώ και 2000 χρόνια, η κοινωνία σας της υπερκατανάλωσης είναι στο αποκορύφωμα της ! Τα μαγαζιά σας υπερχειλίζουν από τροφή, και εσείς προετοιμάζεστε για όργια, όταν τόσοι άλλοι πεθαίνουν της πείνας, και θα πεθάνουν από το κρύο κάτω από το βλέμμα σας και μέσα στους δρόμους σας, αυτοί πού θα τους εγκαταλείψετε χωρίς κατάλυμα !
Ντροπή στίς κοινωνίες σας πού ανέχονται τέτοιες αδικίες, και ας είναι ευλογημένοι αυτοί οι οποίοι συνεχίζουν να δίνουν τη βοήθεια τους και να συμβάλλουν στο να δοθεί λίγη χαρά σε αυτούς όσους δεν έχουν τίποτα !
Δεν μπορείτε καθόλου πιά να αγνοείτε ότι στις χώρες σας τις ονομαζόμενες καπιταλιστικές, υπάρχουν αυτές οι τεράστιες διαφορές ανάμεσα στους εύπορους και στους κακόμοιρους ! Και ότι αυτή η κατηγορία των ατόμων υφίσταται όλο αυξανόμενη, και ακόμα μάλιστα με μια αξιοπρεπή εργασία πολλοί, δεν μπορούν καθόλου πιά να στεγάσουν σωστά και να θρέψουν την οικογένειά τους !
Ντροπή για τους κυβερνώντες σας διότι το ίδιο ισχύει για όλες τις χώρες της Ευρώπης σας όπως στις ΗΠΑ !
Και τι να πεί κανείς για τις τεράστιες διαφορές σας ανάμεσα στο ημισφαίριο σας και στο άλλο, όπου παντού βασιλεύει ο θάνατος, όσο και η πείνα και η δίψα, όταν εσείς διαθέτετε το νερό σας μόνο γυρνώντας το διακόπτη της βρύσης, και χρησιμοποιείτε και κάνετε κατάχρηση αυτής της άνεσης !
Έχετε την παραμικρή ιδέα από αυτό με το οποίο ζούνε, οι χώρες οι πιο φτωχές της μαύρης Αφρικής, της Νοτίου Αμερικής όπου εκεί επίσης η αθλιότητα βρίσκεται παντού;
Τι θλιβερός πλανήτης με τα περισσότερα τώρα από τα 6 δισεκατομμύρια κατοίκους του προορισμένους σε μια άθλια μοίρα! Τα ορφανά παιδιά παραδομένα στην πορνεία των μεγάλων πόλεων της Νότιας Αμερικής και της Ασίας και αυτό για να επιβιώσουν ή για να θρέψουν τις οικογένειες τους για την Ασία !
Αυτό είναι αφόρητο για τον Πατέρα και επίσης είναι πάρα πολύ αργά, διότι αυτά τά πράγματα εξελίσσονται σε αντίθετη κατεύθυνση, οπουδήποτε και να ευρίσκεστε, διότι οι κυβερνώντες από όλες τις χώρες, έχουν παραφορτωθεί και δεν σκέφτονται παρά μόνο τις εξουσίες και τα πλούτη, είναι πολύ αργά για να στρέψουν τους μηχανισμούς ανάποδα, παρά τις δοκιμές μερικών ατόμων ευλογημένων από το Θεό, δεν υπάρχουν άλλες λύσεις για να γίνουν αλλαγές σε όλες αυτές τις αδικίες και να ξαναρχίσουμε μία καινούργια ζωή, πάνω σε καινούργιες βάσεις, παρά να αφήσουμε τον πλανήτη να προχωρήσει προς το μεγάλο του ξεκαθάρισμα για το οποίο μπορεί να το αναλάβει καί από μόνος του.
Βεβαίως αθώοι θα πεθάνουν, αλλά θα ξαναγυρίσουν για να ξανακτίσουν. Οι διαλεγμένοι θα βοηθηθούν από τους φίλους σας και θα τους υποδεχτούν μέσα στα διαστημόπλοια ή από τους εσωγήϊνους.
Οι φίλοι σας θα φροντίσουν έτσι ώστε τά πυρηνικά σας εργοστάσια να ξεφύγουν από τη καταστροφή, διότι αυτοί βέβαια έχουν τά μέσα, έτσι ώστε ο πλανήτης να μην αποβεί τελείως ακατοίκητος από τις επιπτώσεις κατά τη διάρκεια χρόνων και χρόνων, και ακόμα οι καινούργιες κοινότητες να μπορέσουν να ξαναγυρίσουν στις χώρες τους, ή σε αυτό πού θα έχει απομείνει, το συντομότερο δυνατόν, αφού έχουν δεχθεί την αναγκαία διδασκαλία και έχουν μάθει τις καινούργιες αξίες.
Αυτή είναι η μόνη προϋπόθεση πού ο Πατέρας μου απαιτεί, για να επιτρέψει ξανά στον άνθρωπο να ξαναρχίσει τη καινούργια του ζωή, με τη βοήθεια των φίλων μας, ίσως κάτω από σκληρές συνθήκες όταν όλα θα πρέπει να ξανακτισθούν ! Αλλά αυτό έχει ήδη γίνει και ξαναγίνει, και μάλιστα χωρίς εξωτερική βοήθεια !
Αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά, και αυτό είναι μια ευλογία για αυτούς πού θα έχουν επιλεγεί για να μπορέσουν να ωφεληθούν από τη διδασκαλία των καινούργιων φίλων μας, ανεκτίμητη για σας, και να έχουν περισυλλεχθεί από αυτούς, κατά τον απαιτούμενο χρόνο για τον κατευνασμό του πλανήτη.
Ναι, ο πλανήτης θα ακολουθήσει την φυσική του εξέλιξη, αλλά επιβαρυμένoς από αυτό πού τον έχετε αναγκάσει να υποστεί τις τελευταίες δεκαετίες. Και είναι πολύ αργά για να ξαναγίνει αυτό πού ήταν εδώ και 50 χρόνια, διότι τον έχετε πνίξει με τα δισεκατομμύρια από τους κατοίκους, και όλα αυτά απορροφούν ανάγκες τεράστιες από ενέργεια, της υπερκατανάλωσης για σας αλλά και περισσότερη αθλιότητα στο άλλο ημισφαίριο.
Θα πρέπει να ξεφορτωθεί από το πλεόνασμα των κατοίκων του, τα αποθέματα του έχουν εξαντληθεί και κάθε μέρα όλο και περισσότερο εξαντλούνται !
Και όλα αυτά τά γνωρίζετε εδώ και καιρό, οι κυβερνώντες σας το γνωρίζανε τους οποίους εσείς εκλέξατε, εκ του οποίου προέρχεται η ευθύνη σας επίσης!
Είναι καλό πού σήμερα συγκεντρώσατε τους επιστήμονες σας σε μία από τις πιο φτωχές χώρες, ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται να μιλήσετε για το κλίμα σας !
Πολύ αργά έπρεπε να το είχατε σκεφτεί νωρίτερα, πολύ νωρίτερα από όταν η Μητέρα Γή δεν θα είχε εξαντλήσει τα αποθέματα της. Το ότι είναι ζωντανή και όπως όλα όσα ζούν επάνω της, θα μπορούσαν να βρεθούν άρρωστα και να χρειάζονταν θεραπεία, δηλαδή να επαναστατήσουν ενάντια στο κακό πού έχετε κάνει !
Έτσι οι καταστροφές θα λάβουν χώρα οι οποίες έχουν αμφισβητηθεί, σε μερικές περιοχές όπως η Καλιφόρνια ,η οποία περιμένει εδώ και χρόνια τον μεγάλο της σεισμό, ο οποίος θα έχει εκατομμύρια νεκρούς. Τα νερά συνεχίζουν να ανυψώνονται και θα προκαλέσουν την έξοδο των πληθυσμών, των περιοχών πού ευρίσκονται κάτω από το επίπεδο της θάλασσας και είναι ήδη πλημμυρισμένες.
Οι οικονομικές συνέπειες θα είναι καταστροφικές μπροστά στη μετακίνηση αυτών των πληθυσμών, πού καμία χώρα δεν θα μπορεί να υποδεχθεί.
Μέσα στα επόμενα χρόνια, είναι αυτό στο οποίο θα παρευρίσκεσθε, επιπλέον των διαταραχών του κλίματος σας πού θα είναι όλο περισσότερες βίαιες και εμφανέστατες. Και όλα θα συνεχίσουν επιταχύνοντας, ακόμα τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτή την εξέλιξη πού είναι αναγκαία έτσι ώστε ο πλανήτης να αλλάξει διάσταση και εσείς μαζύ του.
Θα πρέπει να υποστεί τη μετατροπή του, όπως αυτοί ανάμεσά σας οι οποίοι ακούσαν το Λόγο μου και αποφάσισαν να σας βάλλουνε σε σκέψεις και να αλλάξετε τις νοοτροπίες σας, για να ξαναβρείτε το Θείο μέσα σας με το οποίο είσαστε αδιαχώριστοι.
Αυτοί οι οποίοι θα έχουν ανοίξει τη καρδιά τους, στο Φώς και στην Αγάπη του Κυρίου θα υποστούν αυτήν την ανάληψη μαζύ με τον πλανήτη. Διότι είσαστε αδιαχώριστοι από τη μητέρα σας επίσης τη Γή, όπως είσαστε από το Θεό, ο οποίος ευρίσκεται στον καθένα από σας, οποιοσδήποτε και αν είσαστε, οπουδήποτε και αν είσαστε !
Ακόμα πρέπει να περιμένετε σε αυτές τις επαναστάσεις- μετατροπές. Διότι σε κάθε αλλαγή του επιπέδου της γης σας, είχε γίνει έτσι. Και μέσα από αυτό τον τρόπο γίνατε εσείς αυτοί οι άνθρωποι που είστε τώρα !
Αλλά αυτό ήταν χωρίς να λογαριάζουμε στην αλαζονεία, το μίσος και τον εγωισμό του κάθε ανθρωπίνου όντος, τό οποίο πήρε για τον εαυτό του και έβαλλε καί στο χέρι όλα αυτά τα οποία ζούσαν πάνω σε αυτή τη γη, έτσι λοιπόν είχε τις υποχρεώσεις του σεβασμού και της αγάπης για όλα όσα ζούνε γύρω από αυτόν και τά οποία μια μέρα τά ξέχασε.
Γι’αυτό λοιπόν σας λέω, ότι τίποτα δεν θα μπορέσει να εμποδίσει τις δύσκολες στιγμές πού σας περιμένουν όλους, εκατομμύρια νεκροί για τους οποίους αυτή η ζωντανή γη, δεν μπορεί άλλο να επιβαρυνθεί εξαιτίας των λαθών, πού έχουν πραγματοποιηθεί από τους κυβερνώντες σας και από εσάς επίσης, οι οποίοι τους έχετε εκλέξει !
Αλλά η βοήθεια από τους φίλους σας θα σας παραχωρηθεί, και για αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσετε τον Πατέρα, διότι το χειρότερο θα έχει αποφευχθεί χάρη στις τεχνολογίες τους, δηλαδή να κάνουν τον πλανήτη ένα έδαφος ανυπόφορο για ζωή λόγω της ραδιενέργειας των πυρηνικών σας κέντρων κατεστραμμένους από τις καταστροφές, ακόμα και αν εδώ ή εκεί, μερικά από τα πιο παμπάλαια δεν θα αντέξουν άλλο !
Αλλά θα περισσέψει αρκετός χώρος καινούργιος και καθαρός, όταν ο πλανήτης θα ξαναγίνει αυτός ο κήπος της Εδέμ για τον οποίο σας έχω μιλήσει, όπου θα ξανατοποθετηθούν οι καινούργιες κοινότητες.
Η πολύτιμη βοήθεια από τους καινούργιους σας φίλους, θα σας αποτρέψει την επιστροφή στην Λίθηνη εποχή, διότι δεν τίθεται θέμα της αλλαγής της διάστασης για τον άνθρωπο και για τον πλανήτη, αν θα έπρεπε ο άνθρωπος να ξαναγυρίσει για χιλιάδες χρόνια πίσω.
Οι αναμνήσεις σας ατόφιες, οι τεχνολογίες σας επίσης, οι πρόοδοι σας της ιατρικής, όλα θα συμβάλλουν, μαζύ με τη διδασκαλία πού θα δεχτείτε από τους φίλους σας πάνω στις καινούργιες αξίες και στις καινούργιες τεχνολογίες, να μετατρέψουν τις τοποθεσίες της ζωής όπου θα είναι ευχάριστο να ζήσει κανείς, παρά το ξανακτίσιμο το οποίο δεν θα λείψει καθόλου, την υποχρεωτική αλλαγή της διατροφής το ίδιο και για ολοκληρωτική αλλαγή των τρόπων της ζωής σας.
Όλα αυτά υπό την στενή εποπτεία των σοφών σας και των φίλων σας από αλλού, οι οποίοι θα έχουν σώσει την ανθρωπότητα.
Αγάπη, δικαιοσύνη, ειρήνη, συμπόνια, σεβασμός για όλο αυτό πού σας περιβάλλει, πανίδα και χλωρίδα, να λοιπόν αυτό το οποίο θα ζητηθεί από τις καινούργιες σας κοινότητες !
Με τέτοιο τίμημα, η καινούργια ζωή πάνω στον όμορφο κατευνασμένο πλανήτη σας, θα είναι μια πραγματική ευτυχία, ακόμα και αν η ευθύνη θα είναι σκληρή για αυτούς, οι οποίοι το άξιζαν λόγω του κακού πού είχαν προκαλέσει σε αυτή τη ζωή εδώ. Δεν θα γκρινιάσουν καθόλου, συνειδητοποιημένοι της προηγούμενης ζωής τους, διότι αυτό είναι ένας νεωτερισμός, αλλά τά παιδιά πού θα έρθουν σε αυτές τις καινούργιες πόλεις, θα έχουν την ανάμνηση της τελευταίας τους ζωής και των διαπραττομένων λαθών.
Αυτό είναι ένα δώρο τού Πατέρα, διότι κανένα κακό πιά δεν θα ανέχεται, και τά λάθη του παρελθόντος δεν θα πρέπει ποτέ να ξαναεπαναληφθούν ! Επίσης οι επερχόμενες γενεές, θα είναι ευνοημένες με αυτήν την ανάμνηση εκ της οποίας θα πρέπει να αντλήσουν συμπεράσματα.
Πριν τελειώσουμε, θα πρέπει να ξαναγυρίσω, σε αυτή τη θλιβερή χώρα πού έχει καταντήσει το Ισραήλ και με τη παντοδυναμία του, πού υποστηρίζεται από τον πρόεδρο των ΗΠΑ εδώ και τόσο καιρό. Αυτή η χώρα η οποία υπήρξε η γενέθλια μου γή, όταν ήταν ΜΙΑ, η Ιερουσαλήμ η οποία είδε τη πορεία μου του σταυρού, και αυτό το έδαφος πού πάτησα εδώ και 2000 χρόνια δεν είναι πιά η χώρα μου, την απαρνούμαι σήμερα, διότι έχει γίνει ανεξέλεγκτη και αν οι φίλοι μας δεν είχαν τά μέσα πού διαθέτουν, η πυρηνική φωτιά θα είχε ήδη χρησιμοποιηθεί, χωρίς να σκεφτούμε ότι οι επιπτώσεις θα είχαν μετατρέψει σε ακατοίκητα και άγονα όλα αυτά τα μέρη γιά εκατοντάδες χρονια.
Αλλά οι παραβάσεις πού διαπράττει αυτή η χώρα δεν είναι πιά ανεκτές, και ο Πατέρας περιμένει από τους κυβερνώντες σας κυρώσεις ενάντια σε αυτή τη χώρα και μια υποστήριξη προς την ήδη φτωχή Παλαιστίνη ακόμα σε έλλειψη του ελάχιστου για επιβίωση. Πρέπει να αποφευχθεί αυτό το ανυπόφορο γρανάζι με τις απόπειρες αυτοκτονιών και με τους πυροβολισμούς των Ισραηλινών πού δεν είναι από εδώ και πέρα παρά οι εισβολείς ! Και οπλισμένοι μέχρι τά δόντια και παντοδύναμοι, εφοδιασμένοι με όπλα τα πιο υπερσύχρονα και ικανοί να προστατευθούν από όλες τις επιθέσεις !
Μια μέρα απαίτησαν αυτή τη γή επειδή ήταν εκείνη των προγόνων τους, αλλά συμπεριφέρνονται έκτοτε σαν το χειρότερο από τά κράτη και είναι περιτριγυρισμένοι από πιο τις χειρότερες χώρες !
Μια κοντινή μέρα, θα έρθει η στιγμή πού απηυδιασμένος να βλέπει αυτή η χώρα να βασανίζει από ότι μένει από την Παλαιστίνη, ο Πατέρας μου θα στείλει πάνω της όλους τις μάστιγες, ενάντια στις οποίες θα είναι αδύναμοι να υπερασπιστούν. Δεν το είχε κάνει ενάντια στην Αίγυπτο;
Για το Θεό τίποτα δεν είναι αδύνατο ! Και η βοήθεια των φίλων μας είναι ανεκτίμητη σε μία τέτοια σύγκρουση αν ο Πατέρας δώσει τη διαταγή ! Θα στερηθεί γρήγορα από όλα τά όπλα της πού θα γίνουν αναποτελεσματικά, στερημένη από κάθε τροφή η οποία θα γίνει μη φαγώσιμη, και από όλο το νερό πού θα γίνει μη πόσιμο αν ο Πατέρας το αποφασίσει.
Παρά κανένας από σας να μη ξεχνά ότι Αυτός παραμένει o Θεός, ο Πατέρας ο Παντοδύναμος και ότι βασιλεύει σε όλα όσα ζούν εδώ και αλλού, και ότι για το Θεό τίποτα δεν είναι αδύνατο ! Δεν Ακούει τις προσευχές σας όταν αυτές βγαίνουν από μία καρδιά αγνή για να τις εισακούσει ; Λοιπόν ναι, να φοβάστε τον Πατέρα όταν θα έχουν αγγιχτεί τά όρια της ανεκτικότητας του απέναντι σε ένα κακό κράτος και ολέθριο καί για αυτούς οι οποίοι το βοηθούν και το ακολουθούν! Διότι όλοι πρέπει να φοβούνται από εδώ και πέρα το Θυμό του Πατέρα, όταν πρόκειται για αδικία, βαρβαρότητα και μισαλλοδοξία !
Πριν τελειώσω, επιθυμώ να έχετε καταλάβει το μισό από αυτό το μήνυμα, για να αρχίσετε ήδη την αναθεώρηση σας και το άνοιγμα σας προς το Φώς του Θεού. Θα ξαναγυρίσω συχνά να σας επαναλάβω τά ίδια πράγματα, αλλά θα έχετε από μόνοι σας ήδη αντιληφθεί ότι η αλήθεια βρίσκεται εδώ, σε αυτά τά λόγια πού έχετε διαβάσει, εσείς οι οποίοι ενδιαφερόσαστε για αυτά, όσο ολιγάριθμοι και να είσαστε !
Μεταφέρετε τα όσο θα σας είναι δυνατόν, αλλά τίποτα δεν θα εμποδίσει τη γή σας να ανακουφιστεί από τα δισεκατομμύρια των όντων, είναι επίσης πού για αυτόν το λόγο θα μείνουν πολλές σε αριθμό από περιοχές, για τις οποίες αυτά τα μηνύματα θα είναι απρόσιτα, αντίθετα με την αρχική μου επιθυμία.
Αλλά εδώ επίσης, η εξέλιξη έχει παίξει τον ρόλο της, και αν η ανθρωπότητα πρέπει να αναγεννηθεί από τις στάχτες της, αυτό θα συμβεί με μερικές χιλιάδες όντων μόνο και οι οποίοι με τη σειρά τους θα έχουν παιδιά. Αλλά ποτέ πιά, σας το ξαναλέω, δεν θα επιτραπεί στον άνθρωπο να σκορπισθεί και να πολλαπλασιαστεί κατά την ευχαρίστηση του!
Τά ζώα έχουν μόνα αυτό το δικαίωμα, διότι η φύση αναλαμβάνει μόνη της να αυτορυθμισθεί, αλλά όχι ο άνθρωπος
Ακόμα σας το λέω, στο όνομα του Πατέρα μου, εσείς πού θα έχετε διαβάσει το Λόγο μου και έχετε καταλάβει τουλάχιστον κατά το ήμισυ την έννοια αυτού του μηνύματος, να μην φοβάστε πιά το μέλλον, αποδεχτείτε αυτό πρέπει να πραγματοποιηθεί διότι αυτή εκεί είναι η μόνη προϋπόθεση κατά την οποία η ανθρωπότητα θα επιβιώσει, και ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία, που ο Πατέρας μου δίνει στόν άνθρωπο για να ξαναγεννηθεί ξανά, πάνω σε αυτόν τόν θαυμάσιο πλανήτη που θα ξεκινήσει από την αρχή.
Να είσαστε ευλογημένοι εσείς, οι οποίοι θα με έχετε ακούσει και θα με έχετε καταλάβει ! Διότι ο κόσμος των πνευμάτων θα σας ανήκει, διότι ο Πατέρας το αποφάσισε έτσι, ώστε όσο πιο πολύ να το επιθυμείτε, να ξεκουραστείτε εκεί και να προσέχετε πάνω στους δικούς σας, οι οποίοι θα βρίσκονται στην κατασκευή πάνω σε αυτόν το πλανήτη. Έτσι πάντα είχε συμβεί από όλη την αιωνιότητα !
Ας δοθούν στη καρδιά σας η δύναμη και η αγάπη, απαραίτητες για τά χρόνια πού έρχονται, δεν είσαστε καθόλου μόνοι, διότι οι Καθοδηγητές σας δεν σας εγκαταλείπουν και οι αποθανόντες σας, φροντίζουν για σας
Είθε στις στιγμές σας τις πιο αγωνιώδεις, να σας δοθεί η Πίστη στο Θεό, καί να πιστέψετε ότι όλα αυτά ήταν αναγκαία για την επιβίωση της ανθρωπότητας, και ότι όλα ακόμα είναι δυνατά για τον καθένα ανάμεσα σας, αν αυτή είναι η επιλογή σας και η επιθυμία σας η πιο βαθειά !
Σάς ευλογώ στο όνομα του Πατρός, του Υιού, και του αγίου Πνεύματος στους αιώνες των αιώνων.

Γραμμένο από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ
Από τις 20:00 έως τις 22:15

13 Νοέμβριος 2006
Μήνυμα του Ιησού τής 3ης Ιουνίου 2006
Θέλω τώρα να σας μιλήσω για το κοντινό μέλλον του πλανήτη. Οι Πνευματικοί Καθοδηγητές σου, σήμερα το πρωί σού έχουν ήδη πεί κάτι σχετικά με αυτό το θέμα, διότι αυτό Τους είχε επιτραπεί.

Λοιπόν θα δημιουργηθούν καινούργιοι σεισμοί από παντού στον κόσμο και επίσης καταστροφικές λαίλαπες, τά ηφαίστεια θα εισέλθουν σε διαδικασία έκρηξης.

Οτιδήποτε και αν σκέφτονται οι συκοφάντες τίποτα δεν θα μπορέσει να σταματήσει την εξέλιξη του πλανήτη στα χρόνια πού έρχονται, και αυτό δεν είναι παρά οι προθέσεις.

Η γή έχει αγγίξει το δικό της σημείο «χωρίς επιστροφή», και πρέπει να αποδεχτείτε την πραγματικότητα. Τίποτα πιά δεν συμβαίνει κανονικά, οπουδήποτε και αν είσαστε, αυτό είναι ένα μικρό σημάδι, αλλά αποκαλυπτικό της κλιματικής εξέλιξης αυτού του κακόμοιρου πλανήτη ο οποίος δεν αντέχει άλλο. Ακόμα και αν επίσης το παλιρροιακό κύμα έχει απομακρυνθεί, άλλα καταστροφικά φαινόμενα θα χτυπήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως και τις υπόλοιπες χώρες. Βεβαίως αυτό δεν θα γίνει μέσα σε μία μέρα διότι πρόκειται για τά χρόνια πού έπονται.

Αλλά για αυτό πού αφορά το κοντινό μέλλον, περιμένετε, όπου και αν βρίσκεστε, σεισμούς από όλα τά μεγέθη, διότι όλες οι πλάκες ευρίσκονται σε διαρκή κίνηση και ακόμα περισσότερο αυτή τη στιγμή, και είναι αυτοί οι σεισμοί πού θα προκαλέσουν τις ηφαιστειογενείς εκρήξεις. Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε στις Ηνωμένες Πολιτείες να ξυπνήσει το φαράγγι του Yellowstone το οποίο ευρίσκεται κάτω από υψηλή επιτήρηση και το οποίο αντιπροσωπεύει ένα μόνιμο κίνδυνο. Είναι όπως άν ολόκληρη η Αμερική να ήταν καθισμένη πάνω σε μία βόμβα, διότι δεν είσαστε χωρίς την γνώση αν το Yellowstone ξαναξυπνούσε όπως εδώ και 26000 χρόνια, όπου αυτό θα δημιουργούσε μια περίοδο παγετώνων στις Ηνωμένες Πολιτείες και ακόμα και η Ευρώπη θα μπορούσε να αγγιχθεί , διότι ο ήλιος θα είχε κρυφτεί, κατά τη διάρκεια πού θα έκαναν οι τόνοι από τις στάχτες να αγγίξουν το έδαφος. Και αυτές οι στάχτες θα εκάλυπταν τά πάντα και θα δημιουργούσαν εκατομμύρια νεκρούς από ασφυξία. Είναι μια τρομακτική καταστροφή η οποία έχει ήδη πραγματοποιηθεί αλλά εδώ και 26000 χρόνια και δεν υπήρχε κανένας εκεί για να υποστεί τις συνέπειες.
Θα φανούν θύελλες μιας ανήκουστης δύναμης να ρημάζουν ξανά τις ακτές της Νοτίου Αμερικής. Πρέπει να πούμε ότι αυτό πού ανακοινώνω απόψε δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο. Αλλά αυτές είναι μεγάλες πιθανότητες, για το στάδιο όπου ευρίσκεται ο πλανήτης, όλα είναι πιθανά τώρα. Όπως η ανάβλυση των υποβρυχίων ηφαιστείων πού βρίσκονται σε κατάσταση έκρηξης και η δημιουργία καινούργιων νησιών, παρόμοια και η έκρηξη του ηφαιστείου της La Palma παραμένει στο ημερήσιο πρόγραμμα και περιλαμβάνεται στις μελλοντικές πιθανότητες.

Βροντώντας η γή από παντού, τά πάντα είναι πιθανά τώρα.

Σας το λέω ακόμα, μή φοβάστε αυτά τα λόγια, παρά μόνο πρέπει να γνωρίσετε ,ότι όπου και να βρισκόσαστε, η γή μπορεί ανά πάσα στιγμή να σεισθεί, με μεγαλύτερες ή μικρότερες διαφορές έντασης.

Εξάλλου ή υπερθέρμανση πού έχετε δημιουργήσει πάνω στον πλανήτη αυτή είναι υπεύθυνη για όλες αφανιστικές θύελλες πού θα δημιουργηθούν προσεχώς. Δημιουργούνται υπό την επήρεια αυτών των τεράστιων μαζών από υδρατμούς πού εμπεριέχονται στην ατμόσφαιρα, και καθώς η θάλασσα ξαναζεσταίνεται δημιουργεί αυτές τις θύελλες πού τροφοδοτούνται και μεγαλώνουν πάνω από τις συγκεκριμένες θάλασσες.
Πρέπει να σας πω ακόμα ότι το λιώσιμο των πάγων το οποίο συνεχίζεται, έχει ήδη συμβάλλει στο να καταστρέψει ένα μέρος της πανίδος πού ζούσε σε αυτές τίς περιοχές του Βορείου Πόλου, και αυτό με στεναχωρεί βαθειά, διότι αυτό έχει θίξει την πανίδα και αυτή είναι ιερή για τον Πατέρα μου.

Όπως η διαπραχθείσα σφαγή ενάντια στις φώκιες η οποία είναι ανεπίδεκτη στα μάτια Του. Είναι πού λόγω αυτής της αιτίας, αυτοί οι οποίοι επιδίδονται σε αυτές πράξεις, θα τιμωρηθούν διότι θα χάσουν όλα τους τά υπάρχοντα από το λιώσιμο των πάγων, και από την αλλαγή του κλίματος τους αλλά και της περιοχής τους.

Τέτοιες καταστροφές δεν είναι αντάξιες των ανθρωπίνων όντων, αλλά αυτών πού είναι τμήμα των ψυχών ενός κατώτερου επιπέδου, θα έχουν ένα μεγάλο δρόμο να διασχίσουν. Δεν εμποδίζει όμως αυτό στο ότι δεν είναι πιά ανεκτό να υφίσταται αυτή η καταστροφή για τον Πατέρα μου, διότι για αυτόν τά ζώα είναι ιερά και κανένας δεν πρέπει να επιχειρεί δολοφονική απόπειρα εναντίον τους μέσα από κερδοσκοπικούς σκοπούς και με κτηνώδη τρόπο.

Επίσης σας το λέω ότι αυτό πού συμβαίνει στο Βόρειο Πόλο θα επιδεινωθεί πολύ γρήγορα στα χρόνια πού έρχονται από το γεγονός ότι οι άνθρωποι οι οποίοι το βιώνουν εκεί και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν με τρόπο καταχρηστικό και υπερβολικό.

Πρέπει επίσης να τολμήσουμε να μιλήσουμε και για άλλες πιθανές καταστροφές. Οι βροχές των μετεωριτών έχουν ήδη ανακοινωθεί, οι οποίες θα πλήξουν την Ευρώπη σας, αλλά αυτό είναι για μέσα στα επόμενα χρόνια, όταν θα πλησιάζουν οι τελευταίες ημέρες.

Αλλά γνωρίζετε ότι θα βοηθηθείτε από τους φίλους μας από αλλού, και θα είναι μία στιγμή να κάνετε την επιλογή να τά εγκαταλείψετε όλα και να αφήσετε όλα πίσω σας.

Για όσους οι οποίοι θα έχουν ακούσει αυτά τα λόγια και θα τά έχουν κάνει αντικείμενο δημοσιεύσεων, η επιλογή θα σας μείνει για να σωθείτε από τους φίλους μας από αλλού. Θα έχετε μέχρι τότε, την ευκαιρία να τους συναντήσετε έτσι ώστε ο φόβος να μη βρίσκεται πιά στη συνάντηση, αλλά μόνο μια μεγάλη φιλία η οποία θα ενώσει τους λαούς σας, τόσο διαφορετικούς σωματικά αλλά τόσο κοντά στη σκέψη. Αυτό για όσους οι οποίοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί και δεν φοβούνται αυτές τις συναντήσεις. Και εκεί θα συμβεί ή ανάληψη μέσα στα διαστημόπλοια όταν οι χώρες σας θα είναι τόσο ρημαγμένες, πού θα έχουν γίνει πιά ακατοίκητες από το παρανάλωμα του πυρρός και από τις λεηλασίες.

Δεν θα πρέπει να φοβάστε να τα εγκαταλείψετε όλα. Οι οικογένειες θα ξαναενωθούν, να είστε σίγουροι, όλα θα γίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσετε να μείνετε μαζύ με αυτούς πού σας είναι αγαπητοί.

Για αυτή τη χρονιά να περιμένετε λοιπόν σε μια αύξηση των σεισμών παντού στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης, και ακόμα και περιόδους από μεγάλους καύσωνες, μετά σε μεγάλες βροχοπτώσεις ακόμα και στη χώρα σας, αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Ο καύσωνας ισοδυναμεί με καταστροφικές φωτιές στις περιοχές που είναι πιο ξηρές και σε θανάτους για τα άτομα τά πιο αδύνατα, παρά τά μέτρα πού έχουν παρθεί εδώ και μερικά χρόνια. Αυτά τά άτομα πού θα πεθάνουν θα είναι καλοδεχούμενα, διότι ο Θεός το αποφάσισε έτσι, και εκείνος μονάχα γνωρίζει την ώρα του θανάτου του κάθε ανθρώπινου όντος.
Έτσι οτιδήποτε και να κάνετε, δεν θα αποφύγετε τον θάνατο πού ο Θεός θα έχει θελήσει. Αυτές οι ψυχές θα καλεστούν διότι θα έχουν τελειώσει οι κύκλοι από τις ζωές τους, ή γιατί θα πρέπει να ενσαρκωθούν αργότερα όταν ο πλανήτης θα έχει ανάγκη από αυτές τις καινούργιες ψυχές.

Μεγάλες βροχοπτώσεις σημαίνουν πλημμύρες, φουσκώματα των χειμάρρων και των ποταμών και επίσης νεκρούς, αυτό περιλαμβάνεται στη ζωή στο σύνολο της, αλλά θα συμβεί το ίδιο για όλες τις ψυχές πού ο Θεός θα έχει καλέσει κοντά του. Θα έχουν πάντα ένα ρόλο να παίξουν ότι και να συμβεί στο υπερπέραν ή στις επόμενες ενσαρκώσεις τους.

Αλλά για αυτή τη χρονιά για η οποία έχει ήδη ξεκινήσει για σας, έχετε ήδη μια ιδέα τι για αυτό πού ήδη περιμένει την Ευρώπη σας. Οι υπόλοιπες χώρες θα υποστούν τον αντίστοιχο τους κλήρο από τη μιζέρια, γιατί δεν μπορεί να γίνει πλέον διαφορετικά, οποιοδήποτε και αν είναι το μέρος του πλανήτη όπου βρισκόσαστε.

Αλλά ο φόβος να μη σας κατοικήσει! Μάθετε να έχετε εμπιστοσύνη στον Πατέρα μου, ο οποίος γνωρίζει αυτό πού Kάνει και αυτό πού Θέλει όταν είμαι εντεταλμένος να μεταφέρω τά σχέδια του.

Εκείνος μόνο γνωρίζει αυτό πού ο πλανήτης θα απογίνει, διότι όλα είναι ήδη προγραμματισμένα.

Να θυμάστε ότι ο Θεός είναι Αγάπη και ότι δεν Κάνει τίποτα το οποίο δεν μπορεί να διορθωθεί, για τον άνθρωπο πού έχει Δημιουργήσει κατ’εικόνα του.

Όταν θα έχετε αποδεχθεί την αιωνιότητα της ψυχής σας, όταν δεν θα έχετε πλέον καμία αμφιβολία πάνω στην επιβίωση αυτής ψυχής, μετά ο θάνατος του φυσικού σας σώματος το οποίο δεν είναι παρά ένα κουφάρι, τότε, δεν θα γνωρίσετε ποτέ πιά το φόβο για την επαύριον και η ζωή σας θα πάρει όλο της τό νόημα.

Μπορείτε επίσης να απαλλαγείτε από όλα αυτά τά υλικά πού σας παραφορτώνουν, για να στρέψετε το βλέμμα σας προς το Φώς, και να αποδεχτείτε, την κατάλληλη στιγμή το πέρασμα προς τον άλλο κόσμο το οποίο είναι μια αναγέννηση και μια πελώρια ανακούφιση για τη ψυχή σας η οποία υποφέρει όντας κλεισμένη μέσα στα βαριά σώματα σας και γεμάτα από πόνους.

Αν μπορούσατε να αναλογιστείτε για μία μόνο στιγμή, αυτό πού είναι ο κόσμος, στο υπερπέραν, για αυτόν πού πιστεύει στην αναγέννηση, τότε δεν θα γνωρίζατε ποτέ το φόβο, και ακόμα και οι αρρώστιες και οι πόνοι πού τά σώματα σας σάς κάνουν να υποφέρετε, θα σας ήταν πιο εύκολο να τα ζήσετε, διότι στην άκρη του δρόμου, υπάρχει εκεί η Αγάπη και το Φώς τα οποία σας περιμένουν.

Μένει μόνο ένα μικρό πράγμα για σήμερα, διότι θα επανέλθω τακτικά να σας κρατώ ενήμερους σύμφωνα με την πορεία της εξέλιξης του πλανήτη, διότι πολλά πράγματα σας έχουν κρυφθεί από τις κυβερνήσεις σας, και οι επιστήμονες σας επίσης έχουν υποχρεωθεί να σωπάσουν.

Δεν σας λένε για όλο αυτό πού σας απειλεί, τις μεγάλες καταστροφές και τις αναταράξεις πού ο πλανήτης θα υποστεί. Όλα σας έχουν κρυφτεί, διότι όλο αυτό το διάστημα βρισκόσαστε με το κεφάλι στα σύννεφα, αποβλακωμένοι από ψεύτικες πληροφορίες, και είσαστε πνιγμένοι από τά μέσα ενημέρωσης και από όλα αυτά τά αγαθά προς κατανάλωση, και σάς αφήνουν επίτηδες μέσα στην άγνοια για ότι ο πλανήτης θα υποστεί.

Όταν μια καταστροφή πραγματοποιείται, σας μιλάνε για μερικές μέρες, και μετά περνάνε γρήγορα σε άλλο θέμα, σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα. Δεν σας λένε πόσο όλο αυτό είναι συνδεδεμένο, και κατά πόσο η αλληλουχία είναι αναπότρεπτη. Και συνεχίζετε να ζείτε χωρίς να αντιλαμβάνεστε ότι είσαστε όλοι καθισμένοι, εσείς επίσης, επάνω σε μία βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Διότι να σε τι έχει μετατραπεί ο πλανήτης, μια βόμβα και δεν το γνωρίζετε. Είναι αρκετό για απόψε, διότι αυτές οι λέξεις είναι πραγματικά πολύ οδυνηρές όταν ακούγονται και μπορούν να σας κάνουν να αμφιβάλλετε για τήν Αγάπη του Θεού για τη δημιουργία του. Αλλά μάθετε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά πού ο Θεός τα ξαναισοπεδώνει όλα, διότι Καταστρέφει τους πολιτισμούς, οι οποίοι έχουν καταχραστεί αυτό πού τους έχει δοθεί και έχουν αποστραφεί από το Φώς του και από την Αγάπη του και πού έχουν θελήσει να νομίζονται για Θεοί οι ίδιοι.

Επίσης μη φοβάστε, διότι η ανθρωπότητα πάντα ήταν το αντικείμενο των δικών της ξαναισοπεδωμάτων και βρισκόσασταν σε αυτό πάλι, κάθε φορά το έχετε ζήσει. Αλλά μέσα στη μεγάλη Του καλοσύνη ο Θεός δεν επέτρεψε να κρατήσετε την ανάμνηση από αυτές τις ζωές πού σας παραφορτώνανε, ακόμα και αν σε πολλούς ανάμεσα σας, θα τούς άρεσε να γνωρίζουν αυτό πού ήταν, πρίν από τη σημερινή σας ζωή.

Ο Θεός δεν το έχει θελήσει, εκτός και αν πρόκειται για παλαιές ψυχές οι οποίες ευρίσκονται εδώ σε αποστολή για να βοηθήσουν τον άνθρωπο να εξελιχθεί.

Διότι τι θα κάνατε τέτοια μπαγκάζια από αναμνήσεις, όταν περιφέρετε την τωρινή σας ζωή σαν ένα βάρος ; Ευχαριστήστε τον Θεόν για την καλοσύνη Του πού σας έχει στερήσει αυτή την άχρηστη δυστυχία και κοιτάξτε το μέλλον και τά επερχόμενα γεγονότα με σοφία και αποδοχή.

Ο φόβος, αν σας κατοικεί, δεν θα αποτρέψει τους κινδύνους οι οποίοι σας παραμονεύουν, αλλά θα σας ενοχλήσει να ζήσετε τις στιγμές της ευτυχίας του παρόντος.

Να είσαστε ευλογημένοι, εσείς οι οποίοι διαβάζετε αυτά τά λόγια !
Φροντίζω για σας, και ο Πατέρας μου μαζύ μου, μέσα στους αιώνες των αιώνων.


Αρχή του μηνύματος 21:45
Τέλος του μηνύματος 23:00

11 Νοέμβριος 2006
Μήνυμα του Ιησού τής 30ης Μαΐου 2006
Σήμερα πρέπει να μην σκεφτόμαστε ειδικά τους σεισμούς πού έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, και πού έχουν ήδη προκαλέσει χιλιάδες νεκρούς, και για αυτό το ηφαίστειο το οποίο απειλεί να εκραγεί και να ξεράσει φλογερά σύννεφα, και του οποίου η διαδικασία της ενεργοποίησης του είναι η ίδια όπως με αυτή πού θα συγκλονίσει αυτό της LaPalma, να μάθετε ότι είναι οι σεισμοί πού έχουν βάλλει σε δραστηριότητα το ηφαίστειο αυτό.

Και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η γη συνεχίζει κάθε μέρα να κουνιέται κοντά στην Πορτογαλία , και αυτό πού είχε καθυστερήσει θα μπορούσε βέβαια να πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο. Αυτοί οι πολυάριθμοι μικροί σεισμοί στο βάθος του Ατλαντικού ανοίγουν ένα ρήγμα το οποίο πηγαίνει κατευθείαν στο La Palma.

Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας απόψε. Φυσικά οι λέξεις μου δεν θα αγγίξουν αυτούς πού θα διασωθούν χωρίς στέγη, αλλά ίσως οι διασώστες να μπορούν να φτάσουν εκεί και να τους γνωρίσουν αυτό το μήνυμα.

Αλλά το συγκεκριμένο απευθύνεται κυρίως στον υπόλοιπο πλανήτη πού βρίσκεται πάντα σε αναμονή για αυτό πού μπορούσε να δημιουργηθεί, σαν ένας άλλος κατακλυσμός μεγέθους ισοδύναμου με αυτόν της Jawa. Και θα πρέπει να μιλήσω για το μέλλον αυτού του λαού, δοκιμασμένου ήδη τόσες φορές, και ο οποίος δεν αγανακτά ποτέ , πού περιμένει τους διασώστες του πού αργούν να φτάσουν στις τοποθεσίες τις πιό μακρινές.

Αυτοί οι λαοί πού φαίνεται να έχουν πληγεί από μια μορφή της μοίρας είναι πράγματι ανάμεσα στους πιο σοφούς και ανάμεσα σε αυτούς πού η πίστη είναι η πιο βαθειά.

Δέχονται χωρίς μουρμούρα αυτό πού ο Θεός θέλησε για αυτούς, και αβάρεστα ξανακτίζουν αυτό πού η φύση καταστρέφει κάθε φορά. Η μοιρολατρία τους είναι μονάχα σύμβολο της πίστης τους και της πίστης τους προς τον Θεόν, όπως και αν Τον ονομάζουν, και γνωρίζουν καλύτερα από εσάς πού είσαστε προστατευμένοι μέσα στα κουκούλια σας, ότι κανένας δεν μπορεί να παλέψει κόντρα στα αφηνιασμένα στοιχεία (σημ μεταφραστή: της Φύσης), και ότι είναι σύμφωνα με τη θέληση του Θεού πού τα υφίστανται.

Για αυτό πρέπει να προσεύχεστε και να ευρίσκεστε σε κατάσταση θαυμασμού μπροστά σε αυτόν το δοκιμασμένο λαό. Οι ψυχές των αποθανόντων είναι ήδη στον άλλο κόσμο όπου τις έχουν περιποιηθεί και τους είχαν υποδεχθεί οι αποθανόντες τους. Είναι το λιγότερο για αυτούς πού ήδη αφήσαν τους τόπους της καταστροφής. Οι υπόλοιποι είναι ζαλισμένοι αλλά θα οδηγηθούν προς το φώς μου. Είναι πιο χαρούμενοι εκεί όπου βρίσκονται διότι το μαρτύριο τους έχει τελειώσει. Για αυτό προσευχηθείτε για τις ψυχές πού περιπλανιόνται ανάμεσα στα χαλάσματα, και οι οποίες πρέπει να βρούνε το δρόμο τους προς το φώς, εκεί όπου τους περιμένουν με αγάπη και χαρά, οι οικογένειες τους και οι φίλοι τους.

Όσο για τη συνέχεια των γεγονότων, το ηφαίστειο θα τελειώσει με το να εκραγεί και να ρίξει τους φλογερούς του καπνούς υπό τη μορφή των απαντήσεων. Εκεί θα υπάρξουν πάλι πολυάριθμοι νεκροί, διότι τα σωστικά μέσα δεν θα δραστηριοποιηθούν γρήγορα για να εκκενώσουν ή να τοποθετήσουν σε καταφύγιο τους πρόσφυγες. Κατόπιν και άλλοι σεισμοί θα δημιουργηθούν πάλι στην ίδια περιοχή.

Δεν έχω πει και ξαναπεί ότι ο πλανήτης βροντά από παντού, ακόμα και αν εκεί όπου είσαστε ήδη καλά προστατευμένοι, θα υποστείτε πάλι τις συνέπειες. Οι πλάκες βρίσκονται σε κίνηση, και τίποτα δεν φαίνεται προς το παρόν να μπορεί να σταματήσει αυτή τη πορεία.

Να είσαστε έτοιμοι λοιπόν, να ακούσετε από όλες τις μεριές τον πλανήτη να βροντά, και αυτό δεν είναι παρά μόνο η αρχή, διότι τέτοιοι σεισμοί ενός αυξανόμενου εύρους, θα έχουν μια απήχηση σε ολόκληρη την πλανητική κλίμακα.

Σιγά σιγά όλα τά ρήγματα θα μπούν σε κίνηση από αυτά πού βρίσκονται στον Ειρηνικό, στον Ατλαντικό, ή στην επιφάνεια, όπως τά πιο γνωστά στις ΗΠΑ στη Δύση, ή στην Τουρκία στο ρήγμα της Ανατολίας. Γνωρίζετε ότι μια μέρα η Ινσταμπούλ θα καταστραφεί και θα καταβροχθιστεί, αλλά αυτό δεν είναι προς στιγμή στα σχέδια του Θεού. Γνωρίζετε ότι στην Ευρώπη σας όπου πιστεύετε ότι είσαστε προστατευμένοι, τά ρήγματα σας μπαίνουν ήδη σε κίνηση, αυτό είναι μαθηματικό, και δεν πρόκειται παρά την λογική συνέπεια των κινήσεων των άλλων πλακών. Ακόμα η Ιαπωνία απειλείται, και εσείς δεν είσαστε καλυμμένοι από κάποια τραντάγματα, ακόμα και στα παράλια της Μεσογείου.

Ακόμα δείτε το κλίμα σας πού έχει εντελώς αλλοιωθεί ! Το καλοκαίρι πλησιάζει και εσείς βρισκόσαστε στο φθινόπωρο εκεί όπου ζείτε. Αυτό επίσης είναι μέρος από την ανακατωσούρα του πλανήτη και των αναπότρεπτων κλιματικών αλλαγών. Αλλά αυτό δεν θα είναι παρά παροδικό, μόνο για να σας δείξω πόσο όλα έχουν αλλάξει και ότι οι ημερομηνίες των εποχών σε τίποτα προς το παρόν δεν χρησιμεύουν. Άλλες περιοχές της χώρας σας έχουν γνωρίσει θερμοκρασίες καύσωνα, οι οποίες δεν ήσαν οι θερμοκρασίες της εποχής. Όλος ο πλανήτης εξεγείρεται από όλες τις μεριές, το βλέπετε καλά ότι θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο της ζωής σας και της σκέψης σας.

Όλα αυτά δεν είναι τίποτα τελικά σε σχέση με τους σεισμούς οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στη Jawa και στα αντίγραφα τους πού θα συμβούν, και σε αυτό το ηφαίστειο πού θα εισέλθει σε ηφαιστειακή έκρηξη. Ο Θεός το θέλησε για να σας δείξει την παντοδυναμία του πάνω στα στοιχεία, αυτό παλιρροιακό κύμα πού αναβλήθηκε χάρη στην αλυσίδα σας των προσευχών και της αγάπης, και είναι καλό ως προς τη στιγμή αλλά δεν είναι παρά εν μέρει αναβληθέν.

Βλέπετε κάτω από ποια διαδικασία ένα ηφαίστειο μπορεί να μπει σε διαδικασία έκρηξης ; Αρκεί ένας σεισμός ενός συγκεκριμένου μεγέθους ώστε αυτό να ξυπνήσει, και όχι το αντίθετο, όπου πλήθη από μικρούς σεισμούς όπως αυτοί πού πραγματοποιούνται σχεδόν καθημερινά στον Ατλαντικό κοντά στη Πορτογαλία, και οι οποίοι αργά ή γρήγορα θα κάνουν το ίδιο αποτέλεσμα στο ηφαίστειο της La Palma.

Θα πρέπει επίσης όλοι εσείς, στις υποτιθέμενες πολιτισμένες χώρες σας, να αποδεχτείτε ότι πουθενά δεν είσαστε προστατευμένοι, και ότι μετά βίας έχετε αρχίσει να το σκεφτόσαστε όλα αυτά, και για μια στιγμή να αφήσετε στην άκρη τα υλικά σας προβλήματα, για να διαλογισθείτε και για να προσευχηθείτε για να ζητήσετε τη συγνώμη του Θεού. Έτσι όπως αυτό ήδη έγινε, το οποίο επέτρεψε στη καθυστέρηση του παλιρροιακού κύματος.

Εξάλλου οι ημερομηνίες πού ανακοινώθηκαν είχαν δοθεί για ένα ξύπνημα και ο φόβος ήταν καλός σύμβουλος αφού επέτρεψε αυτή την αλυσίδα αγάπης και προσευχών. Μόνος Του ο Θεός αποφασίζει αυτό πού επιθυμεί για την ανθρωπότητα και όταν Εκείνος το θελήσει. Αλλά αναγνωρίστε ότι ο φόβος ήταν μεγάλος και ότι επέτρεψε αυτό το ξύπνημα σε χιλιάδες ανθρώπους παντού στον κόσμο. Βεβαίως αυτό δεν είναι αρκετό, θα έπρεπε αυτή η αλυσίδα να μεγαλώνει και πάλι και πάλι.

Τώρα ακούστε καλά αυτό, και θα έχω τελειώσει σύντομα για αυτό το βράδυ. Να είστε σίγουροι και βέβαιοι ότι αυτά τά λόγια είναι αυτά πού θέλησα να μεταφέρω, και ότι δεν υπάρχει καμιά άλλη παρέμβαση από αυτή των Μεγάλων Πνευματικών Καθοδηγητών του ενδιaμέσου μου ο οποίος με υπηρετεί για να σας ομιλώ.

Ακόμα κανείς δεν επιτρέπεται να αμφισβητεί τά λόγια μου ! Ο θυμός του Θεού δεν γνωρίζει όρια και δυσκολεύομαι να τον απαλύνω.

Όλα τά μηνύματα πού μπορώ να σας μεταφέρω, μού έχουν επιτραπεί από τον Πατέρα, για να σας δώσω τον συναγερμό για αυτό πού περιμένει την ανθρωπότητα, και δεν αναβάλλουν σε τίποτα για τά σχέδια πού Έχει προνοήσει για αυτόν τον ξελιγωμένο πλανήτη και έτοιμο να εκραγεί από κάθε πλευρά.

Επίσης σας το λέω, και μην αμφιβάλλετε για αυτά τά λόγια, πού είναι ολόκληρη η αλήθεια και κανένας δεν επιτρέπεται να γελάει ή να μετατρέπει σε γελοίους αυτούς πού έχουν τά μηνύματα μου στη γή σας.

Να είσαστε σίγουροι ότι ο Θεός είναι αγάπη, και ότι μέσα στη μεγάλη σοφία του, δρά για να σώσει την ανθρωπότητα, ακόμα και αν οι τρόποι της δράσης του μπορεί να σας φαίνονται σκληροί για να τους καταλάβετε.

Γνωρίζετε ότι η γή υποφέρει από τά δισεκατομμύρια των κατοίκων πού δεν μπορεί πιά να τά θρέψει, γνωρίζετε ακόμα ότι αυτές οι χιλιάδες των πεθαμένων δεν είναι παρά κουφάρια και ότι οι ψυχές πού τις κατοικούσαν βρίσκονται ήδη στο κόσμο των Πνευμάτων, ότι το πέρασμα σας στη γη είναι σύντομο και δεν σας χρησιμεύει παρά στο να σας κάνει να προοδεύετε, αλλά η αληθινή ζωή είναι αυτή του πνεύματος και ότι αυτή η ζωή είναι χωρίς περιορισμούς.

Να προσεύχεστε επίσης για αυτές τις ψυχές να βρούν γρήγορα το δρόμο προς το φώς, αλλά να μην κλαίτε για αυτά τα οποία δεν είναι πιά παρά άδεια κορμιά, τους φακέλους πού χρησίμεψαν στο να κάνουν την ψυχή πού είχε ενσαρκωθεί μέσα τους να προοδεύσει και πού η αποδοχή της φτωχής ζωής πού περάσανε τους επέτρεψε να κερδίσουν πιο γρήγορα τά πιο υψηλά επίπεδα του δικού μας κόσμου.

Αυτό το οποίο δεν πρόκειται να συμβεί στην περίπτωση σας, μέσα στις τόσο υλιστικές σας χώρες, όπου το μόνο πού έχει αξία είναι όλο να κατέχετε ακόμα περισσότερο, όπου είσαστε προσκολλημένοι σε αγαθά τά οποία δεν θα σας χρησιμέψουν σε τίποτα εκεί όπου θα πρέπει να ξαναγυρίσετε τη δεδομένη στιγμή, αλλά αντίθετα, θα σας φρενάρουν την άνοδο σας προς το φώς, τόσο θα σας είναι δύσκολο να ξεκολλήσετε από όλα αυτά τα αγαθά τά οποία κάνουν την ευτυχία σας πάνω σε αυτή τη γή, αλλά τη δυστυχία σας όταν θα σας χρειαστεί να τά εγκαταλείψετε.

Σας το λέω ακόμα, ξεφύγετε το γρηγορότερο δυνατό από όλα αυτά πού κάνουν την κοινωνία σας της κατανάλωσης, αν θέλετε το πέρασμα να σας είναι απαλό την κατάλληλη στιγμή.

Τελειώνοντας, μάθετε ότι όλα δεν έχουν παρά μόνο ξεκινήσει, και πάλι, απαλά σε σχέση με αυτό πού ο Πατέρας μου θα μπορούσε να εξαπολύσει.

Αυτό θα σας επιτρέψει να προετοιμαστείτε για το μέλλον αυτών των επόμενων χρόνων.

Επίσης χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο σε όφελος για να ελευθερωθείτε από τις αλυσίδες σας και για να επιστρέψετε στο Θεό. Αυτό είναι ένα μήνυμα αγάπης πού θα επιθυμούσα να αναγνωρίσετε. Η σκληρή και υλιστική ζωή σας δεν έχει κανένα ενδιαφέρον αν δεν σας στρέφει προς το φώς, μέσα από την αγάπη, την έννοια της δικαιοσύνης και της ειρήνης, και ο Θεός βλέπει πόσο είσαστε μακριά από όλες αυτές τις αξίες απέναντι στίς οποίες δίνει σημασία πάνω από όλα και οι οποίες τόσο πολύ καταστρατηγήθηκαν πού πυροδότησαν τον θυμό του ενάντια σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και αυτό πού ο άνθρωπος, στον οποίο όλα είχαν δοθεί, έχει κάνει στο γαλάζιο πλανήτη, πού όλοι οι κάτοικοι των άλλων γαλαξιών σας ζηλεύανε. Τον έχει μετατρέψει σε ένα μαύρο και γκρίζο στεναχωρημένο πλανήτη, και να γατί αυτός εξεγείρεται από παντού.

Θα πρέπει να σταματήσουμε για αυτό το βράδυ, έχω μιλήσει για όλα όσα μού ήταν επιτρεπτό να σας πώ από τον Πατέρα, κάνετε αυτό πού νομίζετε το πιο σύντομο και πιστέψτε στα λόγια μου ότι είναι αυτά του Θεού, του Παντοδύναμου Πατέρα μου ο οποίος βασιλεύει τόσο στη γή όσο και στον ουρανό.

Να γνωρίζετε ότι θα ξαναέρχομαι τακτικά να σας ειδοποιώ ή να σας απαντώ στις ερωτήσεις σας τις οποίες μπορείτε να έχετε και τις οποίες γνωρίζω εκ των προτέρων. Είθε ο Θεός να σας ευλογεί όλους, οπουδήποτε και αν είσαστε, οποιοσδήποτε και αν είσαστε, καθώς αφήνω σε εσάς την ευλογία μου.
Αρχή 20:40 μηνύματος του Χριστού 22:00 Τέλος
Το Μηνύμα των Ελ για της21/12/2012
«Όταν το ηλιακό σας σύστημα ευθυγραμμιστεί με το κέντρο του γαλαξία, θα επικρατήσει απόλυτο σκοτάδι και μέχρι να εξισορροπηθούν οι συνθήκες φωτισμού. Ο ήλιος δεν θα φαίνεται πότε δύει και πότε ανατέλλει. Η Γαία θα βιώνει συνθήκες κόλασης. Ο Ουρανός θα φαίνεται γεμάτος από αστέρια που θα πέφτουν αλλά δεν θα φωτίζουν. Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί μετά την παρέλευση της περιόδου του σκότους, θα κολυμπούν στο φως. Οι άνθρωποι και τα ζώα θα μεταβληθούν σε φωτεινές πηγές ενέργειας και θα αυτοφωτίζονται από το φως που θα εκπέμπουν. Το σώμα τους θα γίνει διάφανο.
Κάτω από τον συνεχή βομβαρδισμό της αβύσσου φωτός θα μεταβληθεί η μοριακή δομή των ζωντανών οργανισμών και του ανθρώπου, ο οποίος θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τις μεταβολές του οργανισμού του.
Το ανθρώπινο σώμα θα αραιώσει μέχρι του σημείου της αεριώδους κατάστασης, χωρίς να απολέσει τίποτα από τα ανθρώπινα γνωρίσματα. Θα είναι μια διαφανής ενεργειακή φιγούρα με απίστευτες δυνατότητες. Όσοι βρίσκονται σε υπόγειες εγκαταστάσεις θα παραμείνουν στην υλική τους κατάσταση. Πολλοί ανθρώπινοι οργανισμοί θα παρουσιάσουν φαινόμενα υπερφόρτισης και θα μεταπέσουν σε αιθερικές οντότητες ή ενεργειακά ολογράμματα ανάλογα με τη ζωή που έχουν κάνει.
Θα οξυνθούν όλες οι ανθρώπινες αισθήσεις, ιδιαίτερα η όραση και η ακοή. Θα υπάρξουν προβλήματα όρασης, λόγω έντασης και διάρκειας του απολύτου φωτός για μερικές μέρες.
Ανάλογα με τις ενεργειακές συνθήκες φωτισμού θα συμβαίνουν γεγονότα πρωτόγνωρα και ασύλληπτα από τους ανθρώπινους νόες. Οι επικοινωνίες μέχρι την εξισορρόπηση των συνθηκών φωτισμού θα νεκρώσουν. Τα γήινα ηλεκτρομανητικά πεδία θα μηδενιστούν προσωρινά και θα επηρεάσουν τον χώρο και τον χρόνο και την ομαλή ροή των χρονικών γεγονότων. Τα πάντα θα αναιρούν τα πάντα. Θα αδυνατείτε να καταλάβετε τον ορισμό του αδιάστατου χωροχρόνου που θα υπάρχει. Θα δημιουργηθεί η εντύπωση ότι βιώνετε σε άχρονο κόσμο. Θα ζείτε στο πουθενά τα πάντα θα γίνονται ακαριαία και αφύσικα ώσπου να εξισορροπηθούν οι φυσικές συνθήκες.
Στον ουρανό θα δημιουργηθούν παράξενα φωτεινά νέφη με παράξενα χρώματα, που θα μοιάζουν με πολύχρωμες φλόγες φωτιάς.
Την περίοδο αυτή της Γαίας, οι άνθρωποι θα έχουν δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με υπερβατικές οντότητες τέταρτης και πέμπτης διάστασης. Τα διαστρικά ταξίδια στους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος θα είναι θέμα επιθυμίας το ανθρώπου. Ο άνθρωπος θα ανακαλύψει τις κοσμικές γέφυρες που χρησιμοποιούν οι ουράνιες οντότητες όταν επισκέπτονται τη Γαία.
Η σκέψη παράγει αόρατο φως, άγνωστο στη γήινη τεχνολογία και αυτό είναι που μορφοποιεί και μεταφέρει τις εικόνες της σκέψεως, αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο όταν ανακαλύψει την ύπαρξη και τη χρήση τους.»


«Ακόμη θα δοθεί η δυνατότητα στους ανθρώπους της Γαίας, να αντικρίσουν για πρώτη φορά το πλήθος των ουράνιων σκαφών που περιβάλλουν τον πλανήτη σας, επειδή η ατελής όρασή σας τα εκλαμβάνει σαν αστέρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: