Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Τα Μηνύματα της Υπέρτατης Μύησης

«Περιβάλλεστε από πολύχρωμη αβρογενή ουσία Απολ¬λώνιου φωτός. Όσο ανέρχεται η θετική ενεργειακή σας δόνηση τόσο πιο πολύ ελέγχετε τις υλικές επιθυμίες σας και ενισχύεται η αύρα σας που έλκει, τις ουράνιες οντότη¬τες του σύμπαντος.
Αν η οντότητα που σας προσεγγίζει είναι θετική τότε ο νους συγκινείται και επιτρέπει την επικοινωνία μαζί της. Αν η οντότητα είναι αρνητική δεν της επιτρέπει να πλησιάσει και την απωθεί.
Είστε αυτόφωτες οντότητες και απαστράπτετε σαν φωτεινά άστρα που κινούνται στην επιφάνεια της Γαίας και είναι ορατά από πολύ μεγάλη απόσταση. Έτσι σας εντοπίζουμε με την τεχνολογία των σκαφών μας όταν μας καλείτε με την προσευχή σας. Με το φως που εκπέμπετε σας εντοπίζουν και οι εξωγήινοι πολιτισμοί.
Όταν θα βελτιώσουμε την πνευματική σας κατάσταση με την ενεργοποίηση της ουδετέρας υπόφυσης του εγκε¬φάλου σας, θα επανέλθουν οι αρχέγονες δυνάμεις σας και θα δύνασθε να ζείτε χωρίς τους περιορισμούς της ύλης του χρόνου και της βαρύτητας.
Θα σας αφαιρεθεί η δυσαρμονία του πνεύματος με το σώμα που έχετε σήμερα, θα μπορείτε να κινείσθε στη Γαία και στον αέρα και να επικοινωνείτε κατά βούληση νοητικά ή δια ζώσης τόσο μεταξύ σας όσο και με τις υπερβατικές οντότητες».

«Μην νομίζετε ότι οι πολλοί έχουν δίκιο επειδή είναι πολλοί. Όταν διαφωνείτε με κάποιον δεν χρειάζεται να τον πείσετε επιμένοντας στις απόψεις σας. Με τη βία δεν μαθαίνει κανένας. Αφήστε τους ήσυχους και συνεχίστε την προσπάθεια της πνευματικής αναζήτησης. Ακολου¬θείστε τον δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας και ας είστε μόνοι σας - συνεχίστε να περπατάτε, κάπου θα σας βγάλει - αυτό το κάπου οι άλλοι δεν το γνωρίζουν.

Όταν φθάσετε στο τέρμα, θα είστε όμοιοι με αστέρια που λάμπουν πιο πολύ από τον ήλιο, για τις ουράνιες οντό¬τητες που θα σας βλέπουν και οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βαδίσετε στον δρόμο που διαλέξατε. Μπορείτε να απο¬φύγετε την πνευματική φθορά αν το θελήσετε. Μπορείτε να γίνετε «μαχητές του φωτός» για την υπεράσπιση του πλανήτη σας από τις επιθέσεις των αποστατών.

Η ενημέρωση των ανθρώπων πρέπει ν' αρχίσει από αυτούς που συμφωνούν μαζί σας. Πρέπει να βοηθήσετε τους Ελλάνιους να σπάσουν τα δεσμά που τους έχει φο¬ρέσει το σύστημα, η θρησκεία και όλοι οι μη Ελλάνιοι, που κυβερνούν την Ελλάνια πατρίδα.»

«Αν κάποιος επισκεφθεί έναν ενεργειακό χώρο σε αρ¬χαιολογικά μνημεία και αντιλαμβάνεται την ιερότητα του χώρου και η ψυχή του επιθυμεί να ιδεί κάτι υπερφυσικό, τότε το πνεύμα προκαλεί έντονους κραδασμούς νιονικής ενέργειας στον εγκέφαλο και τη συνείδηση. Οι κραδασμοί αυτοί μεταφέρονται σε όλα τα κύτταρα του σώματος. ο εγκέφαλος αρχίζει να ανεβάζει σταδιακά τη συχνότητα των κραδασμών. Αν η συχνότητα των κυττάρων φθάσει το μήκος κύματος του ηλιακού φωτός, τότε βαθμηδόν αρχίζει ο υλικός κόσμος να χάνεται από μπροστά του και στα μάτια του εμφανίζεται ένας κόσμος διάφανος και αιθερικός. Χωρίς να χάνει τίποτε από τη νοητική του κατάσταση, απομακρύνεται από την τρισδιάστατη πραγματικότητα και μεταπίπτει σε αιθερική μορφή. Όταν οι συχνότητές του σώματος ξεπεράσουν τις συχνότητες του φάσματος του φωτός, τότε εισέρχεται στην υπερβατική πραγματικότητα, σε άλλη διάσταση και βρίσκεται σε απ' ευθείας επαφή με τον υπερβατικό κόσμο, σε απόλυτη συνειδησιακή κατάσταση.

Εάν δεν φοβηθεί και εάν μπορέσει να ελέγξει αυτή την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, τότε μπορεί να ταξιδεύσει στο σύμπαν με το φυσικό του σώμα που έχει μεταπέσει σε άλλη διάσταση και αντίστροφα μπορεί να εισέρχεται στον υλικό κόσμο. Δεν εννοούμε ταξίδια του αστρικού σώματος όταν το πνεύμα εγκαταλείπει το φυ¬σικό σώμα και επανέρχεται• εννοούμε τον αφανισμό του φυσικού σώματος που αλλάζει μοριακή δομή.»

«Το πάλλευκο φως του Όλου Φωτός αναλύεται σε εφτά χρώματα, όπως και το ηλιακό φως, στα οποία αντιστοι¬χούν οι επτά Ιεροί Άρχοντες Φωτός της δημιουργίας, διαφορετικής συχνότητας και κραδασμού ο καθένας.
Οι Ιεροί Άρχοντες Φωτός, προερχόμενοι από το Όλον Φως, είναι πυρφόρες οντότητες παλλεύκου πυρός το οποίο αναλύεται επίσης στα εφτά χρώματα της Ίριδας.
Υπάρχει αντιστοιχία αυτών με τα χρώματα της ίριδας η οποία είναι συνάρτηση των παλμοδονήσεων και της ακτινοβολίας του φωτός, στην οποία ανήκει ο καθένας από αυτούς.
Πρώτη ενσαρκωμένη κεντρική ακτίνα του Όλου Φωτός που εκπορεύεται από τον Δία, είναι ο θεός Απόλλωνας με δική σας ονομασία. Είναι πυρφόρα οντότητα, ενδεδυμέ¬νος με χιτώνες πυρός, ομοίους με το πυρ του δικού σας ηλίου».

1. Πυρφόρες οντότητες
«Ανώτατες Πυρφόρες Ovτότητες είναι οι θεοί του Ολύμπου, με δική σας ονομασία. Είναι οι κυρίαρχοι του αναλίσκοντος πυρός της δημιουργίας. Είναι ενδεδυμένοι με πάλλευκους πύρινους χιτώνες από τη θεία ουσία του δημιουργού. Ακολουθούνται από ατέλειωτους ποταμούς πυρός και καταυγάζουν αβύσσους φωτός.
Ο Ιερός Άρχοντας Φωτός, ο Ζευς, είναι τμήμα του 'Όλου Φωτός, όμοιος με το πάλλευκο πυρ αυτού. Στην ορατή του μορφή περιβάλλεται από χιτώνες πυρός απερίγραπτης δύναμης και έντασης. Η ενέργεια του είναι μεγαλύτερη από την ενέργεια όλων των άστρων του δικού σας σύμπαντος.
Ό καθένας από τους άλλους, τους λεγόμενους θεούς του Ολύμπου, φέρει ενέργεια που ισοδυναμεί με το πυρ όλων των άστρων των δεκατριών γαλαξιών. Διαβιούν στο φλεγόμενο νιονικόν περιβάλλον που παράγεται από την ακτινοβολία του δημιουργού.
Το πυρ των οντοτήτων αυτών είναι πάναγνο και αμό¬λυντο, είναι ίδια η αγνότητα, γιατί κατακαίει τα πάντα. Κάθε ρύπος που ήθελε εισχωρήσει στο ανεκλάλητο πυρ των οντοτήτων αυτών, πυρπολείται και εξαγνίζεται και τίποτε δεν μπορεί να σκιάσει την αγνότητα τους».

2. Φωτοφόρες Οντότητες
«Ανώτερες Φωτοφόρες Οντότητες είναι οι κατώτερες θεότητες της 7ης Αποστολής. Είναι ενδεδυμένες με απαστράπτοντες φωτεινούς χιτώνες, που παράγουν και εκπέμπουν ποταμούς φωτός ασύλληπτης εντάσεως, που ισοδυναμεί με το φως χιλίων ήλιων.
Τίποτε δεν μπορεί να προσεγγίσει στο φως τους και παραμένουν αμόλυντες από κάθε ρύπο που ήθελε προ¬σεγγίσει το φως τους.
Όλες οι Φωτοφόρες Οντότητες κατέρχονται στη Γαία και υποβοηθούν το έργο της δημιουργίας.>,

3. Φωτεινές Οντότητες
«Οι Φωτεινές Οντότητες δέχονται φως από το αείζωον αναλίσκον πυρ του Σειρίου καθώς και από τις φωτοφόρες οντότητες και το ανακλούν. Μερικές φορές προσβάλλο¬νται από ρύπους υψηλής έντασης των αποστατών».

4. Φωτιζόμενες οντότητες
«Οι Φωτιζόμενες Οντότητες συλλέγουν το ουράνιο φως των άστρων, λάμπουν και δεν εκπέμπουν οι ίδιες φως.» (Τέτοιες οντότητες είναι οι ψυχές των αγαθών ανθρώπων)
«Οι τελειοποιηθείσες ψυχές των ανθρώπων που εγκαταλείπουν το σώμα και σταματούν τον κύκλο των ενσαρκώσεων, εντάσσονται στην ουράνια κοινωνία του φωτός και έλκουν φως από τον δημιουργό του σύμπαντος, το Όλον Φως.»

«Αυτούς που σεις ονομάζετε θεούς του Ολύμπου είναι οι υπέρλαμπροι άρχοντες του αρχέγονου πυρός, είναι όντα απαστράπτοντα, με τεράστια ισχύ πυρός και φωτός, ακτινοβόλα στην όψη, γαλήνια στην έκφραση, γεμάτα πραότητα και ακατανίκητη δύναμη, λαμπρά και φωτεινά, με αμέτρητα χρώματα και αποχρώσεις, που μεριμνούν για τη σωτηρία της Γαίας. Ακτινοβολούν φως και θεϊκή ενέργεια.»

Κοσμικές Ονομασίες Οντοτήτων.

Ανάλογα με την αποστολή που έχουν να επιτελέσουν οι κατώτερες ουράνιες οντότητες που ενσαρκώνονται στη γη, είναι και οι ονομασίες τους:

«Άρχοντες Φωτός, Αθάνατοι, Επιβλέποντες, Αγγελι¬αφόροι Ουρανών, Γήινοι Παρατηρητές, Διακανονιστές Πλανητικής Ισορροπίας, Διακανονιστές Κοινωνικής Ισορροπίας, Ηλιακοί Άρχοντες, Ηλιακοί Πρίγκιπες, Ιεροί Παρατηρητές, Κοσμικοί Αρχηγοί, Μαχητές Φωτός, Ουράνιοι Δάσκαλοι, Ουράνιοι Επιτηρητές, Πνεύματα Φωτός, Πλανητικοί Πρίγκιπες, Πνευματικοί Δάσκαλοι και Φρουροί προστασίας ή Ουράνιοι Άνθρωποι».


Ουράνιοι Φρουροί


«Μετά τη μεγάλη σύγκρουση, ενσαρκώθηκαν στη Γαία ανώτερες υπερβατικές οντότητες, επονομαζόμενες Ουράνιοι Δάσκαλοι, για παροχή βοηθείας και γνώσεων στους ανθρώπους. Μαζί με αυτούς ενσαρκώθηκαν και οι Φρουροί Προστασίας της Γαίας, για προστασία από τις επιθέσεις των αποστατών. Και οι δυο αυτές κατηγορίες οντοτήτων, διαβιούν σε ενεργειακή μορφή στους πλανή¬τες Ερμή, Αφροδίτη και Ουρανό και οι οποίοι πλανήτες βρίσκονται σε πολύ υψηλότερο επίπεδο φωτός από τη Γαία».

«Αρχηγός όλων των Ουρανίων Δασκάλων και των Φρουρών Προστασίας της Γαίας ήταν ο «Ιερός Γέρων Αίολος» ο οποίος ανέλαβε και την προαγωγή της γήινης εξέλιξης σε ανώτερο επίπεδο φωτός. Σήμερα ευρίσκεται ενσαρκωμένος στη Γαία και η αποστολή του είναι δυσχε¬ρής λόγω επικράτησης των αποστατών.

Οι οντότητες αυτές επαγρυπνούν συνεχώς για την προ¬στασία και αφύπvιση των ανθρώπων και υποβοηθούνται από τον Κραταιό Αυτοκράτορα Απόλλωνα.
Στη Γαία έχουν κυριαρχήσει η δυσαρμονία, ο πόνος, η θλίψη και ο θάνατος. Για να αποτρέψουμε τραγικές κα¬ταστάσεις για τον πλανήτη σας, μελετούμε την περίπτωση επέμβασης με την 3η Ταξιαρχία της 7ης Αποστολής, χωρίς να μας καλέσετε, για να αποφευχθεί ο αφανισμός της Γαίας από τους αποστάτες και τους γήινους συνεργάτες τους.
Με τη χρήση αναλίσκοντος πυρός Σειρίου και Απολλώνιου φωτός, θα αποσυνθέσουμε τους αποστάτες, θα τους εγκλωβίσουμε σε ηλεκτρομαγνητικά πλέγματα διπλής πο¬λικότητας και θα τους μεταφέρουμε στον αστερισμό του Κάνωπος για συνετισμό, αποκαθιστώντας την οριστική γαλ11νη σε ολόκληρη τη Γαία».
Ήθελα να επισημάνω ότι οι υπερβατικές οντότητες έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον άνθρωπο, που είναι εμποτισμένος από μεγάλη αρνη¬τικότητα.
Διακανονιστές Κοινωνικής Ισορροπίας
Η γη βρίσκεται από απόψεως ενδιαφέροντος των Ουρανίων σε συνεχή παρακολούθηση, για την εξα¬σφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του συμπαντικού οργανισμού, λόγω της σοβαρής ανακολουθίας που παρουσιάζεται μεταξύ του επιθυμητού και του πρα¬κτέου.»

«Οι Διακανονιστές Κοινωνικής Ισορροπίας της Γαίας, βρίσκονται ενσαρκωμένοι και έχουν σαν αποστολή τον ψυχολογικό επηρεασμό των ανθρώπων με ακτινοβολή¬σεις, ώστε να διατηρούν τον ψυχισμό τους και να βιώνουν με αρμονία στο περιβάλλον τους, γιατ1 ολόκληρος ο πλη¬θυσμός του πλανήτη βρίσκεται σε ψυχολογική πτώση και χρειάζεται συγκράτηση.
Η Γαία δέχεται τις περισσότερες επισκέψεις υπερβα¬τικών οντοτήτων γιατί πρέπει να βελτιώσουν την κακή ψυχολογική κατάσταση των ανθρώπων. Αποστολή τους είναι η διάλυση των πυκνών νεφών της αρνητικότητας που καλύπτουν τον πλανήτη σας.
Κατά την κάθοδό τους στη Γαία χρησιμοποιούν τους ενεργειακούς διαύλους, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασάλευσης της μοριακής τους δομής και η κατανάλωση πολύτιμης νιονικής ενέργειας.»

Ουράνια Ιεραρχία.

«Η ανώτατη αρχή όλων των ουράνιων οντοτήτων και δημιουργός των ΠΑΝΤΩΝ είναι το Όλον Φως, από το οποίο εκπηγάζει ο Ιερός Άρχων Φωτός ο Ζευς.
Ο Ζευς αναθέτει αποστολές δημιουργίας σε ανώτερες και κατώτερες ουράνιες οντότητες και αυτές μπορούν να επιλέγουν ενσαρκωμένους γήινους συνεργάτες και να τους αναθέτουν αποστολές προστασίας του πλανήτη.
Τμήματα των δυνάμεων της 7ης Αποστολής του Διός πολλές φορές προσεγγίζουν στη Γαία, επεμβαίνουν με την πανίσχυρη ενέργεια που εκπέμπουν, επουλώνουν ή βελτιώνουν τις φθορές που προκαλούν οι αποστάτες και η ανθρώπινη αδιαφορία στον πλανητικό οργανισμό και κατόπιν αποχωρούν.»

«Σε όλα τα σύμπαντα, ηλιακά συστήματα και πλανήτες, ασκείται επίβλεψη και έλεγχος, για να μη διασαλευτούν οι φυσικοί νόμοι και διαταραχτεί η διαβίωση των οντοτήτων που τα κατοικούν.
Ένας μεγάλος αριθμός πλανητικών συστημάτων κατοικείται από οντότητες που έχουν απαλλαγεί από τις δουλείες του υλικού σώματος, το οποίο αντικατέστησαν με το αιθερικό. Οι οντότητες αυτές υποβοηθούν τις δυνάμεις της 7ης Αποστολής στο έργο της παρακολούθησης των φυσικών νόμων, υπό τη δική μας επίβλεψη.
Στους πλανήτες αυτούς δεν μπορεί να ζήσει ο γήινος άνθρωπος, γιατί δεν έχει αντοχές για τις τόσο υψηλές συχνότητες και κραδασμούς που επικρατούν εκεί.»

Στην κορυφή όλων των οντοτήτων βρίσκεται το ΟΛΟΝ ΦΩΣ ο δημιουργός των πάντων.
Η ιεράρχηση κατά επίπεδο Φωτός είναι.
Πανύψιστοι: Ανώτατες Οντότητες
γνωστές σαν Ιεροί Άρχοντες Φωτός. Ολιγάριθμες οντότητες που η κάθε μία διοικεί ένα αριθμό συμπάντων. Οι Ιεροί Άρχοντες Φωτός είναι εφτά. Μία από τις οντότητες αυτές είναι και ο Ζευς.
Ύψιστοι: Ανώτατες Οντότητες.
«Αρχηγοί ενός σύµπαντος. Υπάρχουν συνολικά τριάντα δύο όσα και τα φωτονικά σύµπαντα».
Υπέρτατοι: Ανώτατες Οντότητες.
«Επόπτες ομάδος Γαλαξιών»
Μέγιστοι: Ανώτατες Οντότητες.
«Αρχηγοί Γαλαξιών όπως οι θεοί του Ολύμπου».
Υπέρτεροι: Ανώτερες Οντότητες.
«Επόπτες ομάδος αστρικών συστημάτων
Μείζονες: Ανώτερες Οντότητες.
«Αρχηγοί ηλιακών συστημάτων».
Μεγάλοι: Ανώτερες Οντότητες.
«Αρχηγοί ενός αστρικού συστήματος».

«Όταν επεκράτησαν οι αποστάτες μόλυναν την επιφά¬νεια και την ατμόσφαιρα της Γαίας, για να αποτρέψουν την προσέγγιση σε αυτήν των Ολυμπίων της 7ης Αποστο¬λής και να δώσουν την εντύπωση στην ουράνια κοινωνία ότι είχαν επικρατήσει πλήρως.
Η ζωή στη Γαία έχασε το φως της, έπαυσε ν' ακτινοβολεί θετική ενέργεια και δύσκολα οι ουράνιοι μπορούσαν να την εντοπίσουν. Οι σκέψεις και οι πράξεις των ανθρώπων είχαν σκοτεινιάσει, η ζωή παρήκμασε τελείως γιατί οι άν¬θρωποι είχαν καλυφθεί από πυκνό νέφος αρνητικότητας.
Η ηλιακή ιεραρχία των Ολυμπίων πρότεινε ομόφωνα στον Ιερό Άρχοντα Φωτός τον Δία, ότι ήταν προτιμότερο να αφήσουν να αφανιστεί η ζωή στον πλανήτη και η Γαία να περιέλθει για μια ακόμη φορά στον πρωτογονισμό, παρά να συνεχίσει να ζει μέσα σε αυτή την αρνητικότητα. Ο Ιερός Άρχων Φωτός ο Ζευς απέρριψε την πρόταση αυτών και ο πλανήτης διασώθηκε.
Σήμερα η κρατούσα καθολική αρνητικότητα των κατοί¬κων της Γαίας είναι η χειρότερη από κάθε άλλη φορά. Έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο παρακμής, ώστε να λαμβάνονται μέτρα προστασίας από τις ίδιες τις ουράνιες οντότητες για να αποφύγουν τη μόλυνση, όταν κατέρχονται σε αυτήν.
Έχει αρχίσει η συλλογή και η μελέτη χρησίμων πληρο¬φοριών που θα μας χρειαστούν κατά την επέμβασή μας.
Μην αναλίσκεστε για την προσωπική σας ανέλιξη όπως οι αποκαλούμενοι άγιοι των Κρονίων ιερατείων, αλλά να βοηθάτε τους συνανθρώπους σας και την ανθρωπότητα ολόκληρη αν μπορείτε, για να διασωθεί ο πλανήτης σας.»

«0ι πάλλευκες ακτίνες του Όλου Φωτός, νιονικής ενέργειας, κατακλύζουν όλα τα σύμπαντα με συνεχόμενα κύματα, που ζωογονούν το σπέρμα της ζωής.
Η ακτίνες αυτές είναι οι ιεροί δεσμοί που κρατούν τον άνθρωπο σε επαφή με τον Δημιουργό του, είναι οι γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ τους, είναι οι δίαυλοι με τους οποίους ο δημιουργός μεταβιβάζει τα μηνύματα και τις εντολές του σε όσους ζητούν την προστασία του.
Οι ακτίνες αυτές διεγείρονται τη στιγμή της επίκλησης και αυξάνουν τη ζωογόνο ενέργεια τους στον ανθρώπινο οργανισμό. Τη διέγερση αυτή την αντιλαμβάνονται οι ουράνιες οντότητες και εντοπίζουν εύκολα την ανθρώπινη παρουσία. Διαβάζουν τη σκέψη και τη ζητά ο άνθρωπος στην προσευχή του και ενεργούν ανάλογα.
Την κεντρική ακτίνα του Όλου Φωτός τη συνιστούν οι επτά Ιεροί Άρχοντες Φωτός, όπως την ακτίνα του ηλίου τη συνθέτουν τα επτά χρώματα της ίριδας.
Ο Ζευς και κάθε Ιερός Άρχοντας Φωτός, εκπέμπει τη δική του κεντρική ακτίνα φωτός νιονικής ενέργειας, η οποία αναλύεται και δημιουργεί τους γνωστούς σε σας θεούς του Ολύμπου.
Η πρώτη ενσαρκωμένη κεντρική ακτίνα του Ιερού Άρ¬χοντα Φωτός στη Γαία ήταν ο Φαέθων Φοίβος Απόλλων, που γεννήθηκε από θνητή μητέρα.
Ο υπέρμετρος υλισμός της εποχής σας, η αντιανθρώπινη συμπεριφορά των λεγομένων από σας ισχυρών της Γαίας και η αρνητικότητα του πληθυσμού της, ελαττώνει την ένταση της θετικής ενέργειας που εκπέμπουν οι άνθρω¬ποι, με αποτέλεσμα την καθολική εξάπλωση του σκοτεινού αρνητικού νέφους, που απομονώνει τον πλανήτη σας από το υπόλοιπο σύμπαν.
Ο Απόλλων σας προστατεύει με το φως του από τα πυκνά νέφη αρνητικότητας που περιβάλουν τη Γαία.
Η δυσαρμονία λειτουργίας του ανθρώπινου σώματος, οφείλεται στην πόλωση της ψυχής στις υλικές επιθυμίες, οι οποίες έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία σκοτεινού νέφους αρνητικότητας που σας επικαλύπτει. Το θεϊκό φως δεν φθάνει στον άνθρωπο γιατί ανακλάται από το νέφος αυτό και απαιτείται μεγάλη πνευματική προσπάθεια για την αποκατάστασή του.»

Η φλόγα της αναλήψεως του Χριστού, το φως του Απολλώνιου, και οι λάμψεις του Ιαμβλίχου μας είπαν τα εξής:
«Η φλόγα αυτή ήταν τριπλή κοσμική φλόγα υψηλής εντάσεως και συχνότητας, που συντίθεται από το πυρ της παγκόσμιας ψυχής [Ερυθρά], το πυρ του κοσμικού πνεύματος [Ιώδης] και το πυρ της συμπαντικής νόησης [Κυανή] και ονομάζεται φλόγα της κοσμικής αναλήψεως.
Όταν το ανθρώπινο σώμα πάλλεται σε υψηλούς κραδασμούς σε στιγμές αυτοσυγκέντρωσης και προσευχής, έλκει την τριπλή κοσμική φλόγα η οποία το περιλούζει και ανεβάζει την κραδασμιακή του ενέργεια σε υψηλά επίπεδα, όταν το επιτρέψουν οι ουράνιες συνθήκες, η προετοιμασία και η ικανότητα του προσευχομένου.
Το σώμα επιταχύνει τις δονήσεις του τόσο, που ξεπερνούν τη συχνότητα των ακτίνων του ηλιακού φωτός. Από τη στιγμή αυτή και μετά ο άνθρωπος μπορεί να μεταπέσει σε φωτεινό σκεπτόμενο σύνολο, να παραμείνει στη θέση του ή να αναληφθεί στους ουρανούς και να γίνει μέλος της ουράνιας κοινωνίας, εφόσον πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις γι’ αυτό.
Η ενέργεια της τριπλής κοσμικής φλόγας είναι νιονικής υφής. Ενισχύεται από την ενέργεια του κέντρου του γαλαξία, συντονίζεται απόλυτα με τα αιθερικά πεδία, προστατεύεται από το αείζωον πυρ του Σειρίου που την επικαλύπτει και έλκεται από τη νιονική ενέργεια του εγκεφάλου του προσευχόμενου ανθρώπου. Αν ο άνθρωπος άρει με τη γνώση και τη μύηση τον πέπλο του σκότους και της αγνοίας που περιβάλλει τον νου του, τότε μπορεί να αποκτήσει ασύλληπτες ικανότητες.»

Ανθρώπινη Πνευματική Ακτίνα.
«Η Ανθρώπινη Πνευματική Ακτίνα, είναι η πάλλευκη ακτίνα νιονικής ενέργειας που παράγει το ανθρώπινο πνεύμα σε στιγμές διέγερσης του νου, επιχειρώντας την επικοινωνία με το θείο, και αυτή συνδέει τον άνθρωπο με τον δημιουργό.
Η πνευματική ακτίνα είναι ίδια με τις ιερές ακτίνες της παγκόσμιας νόησης, δημιουργείται ταυτόχρονα με την υλική σύλληψη του ανθρώπου και ενεργοποιείται με την πνευματική αφύπνισή του.
Για τους Ελλανίους η ακτίνα αυτή διεγείρεται και συντηρείται από πλήθος ακτινοβολιών που δέχεται ο Ελλάνιος χώρος, καθώς και από άγνωστη σε σας ενέργεια, που εκπέμπεται από το «Σημείο της Αιώνιας Ελευθερίας» που βρίσκεται πάνω από το νησί της Κρήτης σε μέγα ύψος και το άλλο είναι το «Σημείο του Αιωνίου Φωτός» που βρίσκεται πάνω από την Ολυμπία στο ίδιο ύψος με το προηγούμενο. Εκείθεν διαχέουν την ενέργειά τους επί της Ελλανίας και σε ολόκληρο τον πλανήτη της Γαίας.
Οι ακτίνες αυτές προέρχονται από την ακτινοβόληση του σώματος της Παλλάδας Αθηνάς για το πρώτο και από το σώμα του Φοίβου Απόλλωνα για το δεύτερο.»

Αναλίσκον Πυρ Σειρίου.
«Το Αναλίσκον Αείζωον Πυρ του Σειρίου είναι το ιό¬χρουν πανίσχυρο πυρ της τετάρτης διάστασης, από ουσία
του Όλου Φωτός.
Εκπέμπεται από τον αστερισμό του Σειρίου και κα¬λύπτει ακαριαία τον προσφερόμενο χώρο. Ενισχυόμενο από τη φλόγα του Απολλωνίου πυρός, μετουσιώνεται σε πάλλευκο αόρατο φως υψηλής συχνότητας και ενέργειας, μη αντιληπτό από την ανθρώπινη όραση και προσεγγίζει σε ένταση την ακτίνα του Όλου Φωτός.
Η ενέργεια του πυρός αυτού ενισχύει τον αόρατο αιθερι¬κό ήλιο του δικού σας ήλιου, για να διατηρεί την ενέργειά του σταθερή.
Όταν το αναλίσκον πυρ Σειρίου πάρει τις μέγιστες τιμές, τότε μετασχηματίζεται σε φωτονικές ενεργειακές δέσμες. Το ανθρώπινο σώμα καλυπτόμενο από αυτές και εφ όσον βρίσκεται στον κατάλληλο κοσμικό δίαυλο και συντρέ¬χουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις, καθορισμένο σημείο, ορισμένη ημέρα και ώρα του εικοσιτετραώρου και κατάλληλη προετοιμασία, τότε αυξάνονται οι κραδασμοί του και οι συχνότητες των κυττάρων του συντονίζονται απόλυτα με τις ενεργειακές συνθήκες του χώρου.
Όταν τα κύτταρα αρχίσουν να δονούνται σε συχνότητες μεγαλύτερες από αυτές του φωτός, τότε μπορούν να συμ¬βούν πολλά υπερφυσικά φαινόμενα. Η δυσκολία έγκειται στο αν αυτός που προσπαθεί, θα μπορέσει να κρατηθεί στην υπερβατική κατάσταση που μεταπίπτει, ή αν θα γυρίσει πίσω. Όταν κάποιος βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα γνώσης, μπορεί να σύρει πίσω του τις αποφρακτικές δυ¬νάμεις του διαύλου που θα απαγορεύσουν την επιστροφή
του. Σε κάθε περίπτωση επιτυχίας, ή αποτυχίας, ή άγνοι¬ας μπορεί σε ελάχιστο χρόνο ο άνθρωπος να διατρέξει την ακτίνα του σύμπαντος, ν' αποκτήσει ασύλληπτες εμπειρίες και να επιστρέψει πίσω χωρίς να καταλάβει τι έγινε.
Όταν η συσσωρευμένη ποσότητα φωτός από το αναλίσκον πυρ του Σειρίου επικαλύψει ένα ανυποψίαστο και άσχετο άνθρωπο, που δεν γνωρίζει τίποτε για υπερβατικές κατα¬στάσεις, τον καθιστά διαφανή προσωρινά και δεν παράγει σκιά.
Το αναλίσκον πυρ του Σειρίου ενισχύει την ενέργεια των φωτοφόρων και φωτεινών οντοτήτων. Επιδρά θετικά στην αποκατάσταση των νοητικών ατελειών των ανθρώπων και εξαλείφει τις αρνητικές σκιές δυσαρμονίας από τις ψυχές τους, όταν παρουσιάζουν ψυχολογικές καταπτώσεις από τους επηρεασμούς των αποστατών, που αποστέλλονται προς τη Γαία.
Ενισχύει και ανανεώνει τη γήινη ατμόσφαιρα. Ζωογονεί και συντηρεί κάθε μορφή υλικής ή ενεργειακής ζωής που υπάρχει σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού σας συστή¬ματος.
Κάτω από τη θετική επίδραση της ενέργειας αυτής και όταν υπάρχει η ανάλογη γνώση, ο άνθρωπος συνειδητο¬ποιεί την ουράνια υπόστασή του και καθορίζει μόνος του την υπερβατική πορεία του, Αρχίζει να αντιλαμβάνεται την υπόσταση του θείου.
Οι φωτεινές οντότητες, οι ενδεδυμένες με χιτώνες του αναλίσκοντος πυρός Σειρίου, συνοδεύουν τις ανώτερες ψυχές που έρχονται στη Γαία από τα Ηλύσια Πεδία του Σειρίου για να ενσαρκωθούν, προκειμένου να διατηρή¬σουν την καθαρότητά τους, μέχρι τη στιγμή της σύλληψής τους από την υλική ζωή.
Μέσα στο αναλίσκον πυρ του Σειρίου, υπάρχουν κατα¬χωρημένες πληροφορίες και ενεργειακές καταστάσεις του παρελθόντος της Γαίας και φτάνουν μέχρι τα ακρότατα σημεία του γαλαξία σας.
Πολλές φορές οι εμπνεύσεις των ανθρώπων οφείλονται στη διέγερση της ουδετέρας υπόφυσης του εγκεφάλου από το αναλίσκον πυρ του Σειρίου, το οποίο μπορεί και συγκρατεί πληροφορίες και σκεπτομορφές που πλανώ¬νται μέσα σε αυτό, με ασύλληπτες ταχύτητες.
Τα φαινόμενα αυτά εκδηλώνονται δυο φορές το εικοσιτετράωρο. Διαρκούν περίπου μία με δυο ώρες μέσα στους διαύλους, παίρνουν δε τις μέγιστες τιμές τέσσερες φορές τον χρόνο, στις ισημερίες και τα ηλιοστάσια. Ολόκληρο τον χρόνο τα φαινόμενα επαναλαμβάνονται σε χαμηλότε¬ρες τιμές και είναι συνάρτηση της διάταξης των αστέρων και των κοσμικών συνθηκών.»

Ενεργειακός Στρόβιλος Ψυχής - Θώρακας φωτός.
«Ο Ενεργειακός Στρόβιλος Ψυχής κάθε ανθρώπου, είναι ανάλογος με το επίπεδο φωτός στο οποίο βρίσκεται το άτομο. Παράγεται από την ψυχική δύναμη, συντηρείται από την καρδιά και εστιάζεται στο κέντρο της φαιάς ου¬σίας του εγκεφάλου, τον οποίον ενισχύει, και μέσω αυτού υποστηρίζει όλες τις ψυχικές λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.
Γίνεται αντιληπτός από τους μύστες και από υπερευαί¬σθητα άτομα που γνωρίζουν την ύπαρξη του. Ενισχύεται, δυναμώνει και γίνεται εντονότερος όταν ο άνθρωπος βρί¬σκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και η καρδιά του είναι πλημμυρισμένη από αισθήματα αγάπης και αλτρουισμού. Τότε είναι η καταλληλότερη στιγμή για ψυχικές αναζητήσεις. Κατά την ώρα του θανάτου ο ενεργειακός στρόβιλος γίνεται πρασινωπός, παίρνει τις μέγιστες τιμές και είναι ορατός από τους ανθρώπους.
Όσοι επικαλούνται προσευχόμενοι τις Ολύμπιες οντότητες και έχουν την κατάλληλη προετοιμασία, ο στρόβιλος της ψυχής τους αρχίζει να πάλλεται σε υψηλές συχνότητες και δημιουργεί κραδασμούς.
Όταν οι κραδασμοί του ανθρώπου συντονιστούν με τους κραδασμούς της οντότητας την οποία επικαλείται, ο ανθρώπινος οργανισμός που μοιάζει με σκοτεινή σκιά από τις αρνητικές πράξεις του ή από επηρεασμούς αποστατών, αρχίζει να απορρίπτει την αρνητική δύσμορφη ενέργεια που έχει συλλέξει και σταδιακά μεταμορφώνεται σε φω¬τεινή οντότητα.
Η αρνητική ενέργεια που αποβάλλει ο άνθρωπος εκτο¬ξεύεται προς κάθε κατεύθυνση. Ανεβαίνοντας προς τα πάνω συναντά το κέλυφος του εξαγνιστικού πυρός που έχουμε δημιουργήσει, εξαγνίζεται, μετατρέπεται σε θετική ενέργεια, ενισχύεται και αποστέλλεται πίσω στον προσευ¬χόμενο, ο οποίος σταδιακά μεταβάλλεται από σκοτεινή σε φωτεινή οντότητα. Αντίθετα όταν το άτομο κατέχεται από αρνητικές σκέψεις ή είναι άρρωστο, ο ψυχικός στρόβιλος ατονεί και παραμένει σκοτεινός.»

«Όταν ο άνθρωπος καταγίνεται με αρνητικές πράξεις, κατέχεται από αρνητικές σκέψεις και υποτάσσεται εύκολα στις υλικές επιθυμίες, τις οποίες ταυτίζει με την ευτυχία, τότε η αύρα εξασθενίζει, χάνει την έντασή της και γίνεται ο οργανισμός ευάλωτος στους εξωτερικούς ψυχοπνευμα¬τικούς επηρεασμούς. Ανοίγονται οι πύλες μολύνσεως του σώματος, γιατί η αύρα δεν μπορεί να απωθήσει και να εξουδετερώσει τους ιούς, τα μικρόβια και τα βακτηρίδια.
Η δυστυχία στον άνθρωπο είναι αποτέλεσμα των σκιερών νεφών που παράγονται από την αρνητικότητα των πράξεων και των σκέψεων του. Τα σκιερά αυτά νέφη επικάθονται στην αύρα του ανθρώπινου σώματος και τη μολύνουν. ΟΙ φωτεινές οντότητες καταυγάζουν φως, το οποίο αραιώνει και διαλύει τα νέφη αυτά και έτσι ενισχύ¬εται η αύρα του ανθρώπινου σώματος.»

Ενεργειακά Ρεύματα.
Τα ουράνια ενεργειακά ρεύματα είναι τριών ειδών: κοσμικά, ηλιακά και πλανητικά.
«Τα κοσμικά ρεύματα προέρχονται από το σύμπαν, κυρίως από το κέντρο του γαλαξία, από τον ζωδιακό, τους αστερισμούς και τα νεφελώματα που περιβάλλουν το ηλιακό σας σύστημα. Όταν τα ενεργειακά ρεύματα από διαφορετικές πηγές συναντηθούν, δημιουργούν ενεργειακούς βρόγχους, που συνεχίζουν την πορεία τους σαν ενιαίο σύνολο.
Τα ρεύματα ποικίλουν μεταξύ τους, ως προς την προ¬έλευση, την ένταση, τον χρωματισμό και το εύρος, με επικρατέστερα τα μεγάλα γαλάζια ρεύματα της οργ6νης [αιθέρα], που είναι για το σύμπαν ότι το αίμα για τον αν¬θρώπινο οργανισμό, καθώς και ένα πλήθος πολύχρωμων ρευμάτων, που διαρρέουν το διάστημα και περιλούζουν, άστρα, πλανήτες και οντότητες, υλικές και ενεργειακές. Τα κοσμικά ρεύματα καταλαμβάνουν όλον τον συμπα¬ντικό χώρο και δεν αφήνουν κενό.»

«Είστε δημιουργήματα του φωτός. Μεταφερθήκατε στη Γαία για τη συνέχιση του έργου της δημιουργίας. Μέσα στους διαύλους μπορείτε να αντιληφθείτε την αποστολή σας.»

«Για να επιτύχει μια προσπάθεια αποϋλοποίησης πρέπει αυτός που θα επιχειρήσει το τόλμημα να πιστεύει σε αυτό που κάνει, να θέλει συμβεί και να επιμένει αν αποτύχει. Να συνεργάζονται το πνεύμα, η ψυχή και το σώμα, να έχει αποβάλλει το άγχος και όλες της αρνητικές καταστάσεις της ψυχής του και να είναι πλημμυρισμένος από ηρεμία, γαλήνη και αγάπη. Να είναι βιολογικά έτοιμος και ψυχικά προετοιμασμέ¬νος. Να έχει εξαγνιστεί με νηστεία (Αποφυγή ζωικών τροφών και κουκιά) και προσευχή, για να μπορέσει να μετουσιωθεί σε υπερβατική οντότητα, αλλιώς δεν μπορεί να γίνει τίποτε. Η διάρκεια της προσπάθειας αυτής πρέπει να είναι ολιγόλεπτη (λιγότερη των 15'). Αν αποτύχει η πρώτη προσπάθεια η δεύτερη πρέπει να επαναληφθεί μετά από μερικούς μήνες, ανάλογα με το πως κρίνει καθένας έτοιμο τον εαυτό του.»

«Μπορεί ο άνθρωπος που κινείται μέσα σε ενεργειακό δίαυλο να επιταχύνει τα φαινόμενα αποϋλοποίησης με ρήγμα χωροχρόνου και να μεταπέσει σε άλλη διάσταση με πλήρη εξαύλωση. Όταν η επιτάχυνση των κραδασμών φθάσει στο ανώτερο σημείο, το σώμα αποβάλλει όλα τα ίχνη της αρνητικής ενέργειας που παρεμποδίζουν την απόκτηση υπερβατικών ικανοτήτων και συντονίζεται με τις ενεργειακές συνθήκες του χώρου. Όταν επιτευχθεί ο απόλυτος συντονισμός του σώματος με τις κρατούσες συνθήκες του χώρου, επιταχύνονται ακόμη περισσότερο οι παλμοδονήσεις των κυττάρων, τα οποία αρχίζουν να αλλάζουν μοριακή δομή καθώς και όλο το σώμα και όταν ξεπεράσουν τη συχνότητα των δονήσεων του ηλιακού φωτός, τότε το σώμα αρχίζει να παρουσιάζει αφύσικες καταστάσεις.
Όταν ο δίαυλος αποκτήσει τη μεγίστη φωτεινότητα, οι ενεργειακές δίνες παίρνουν τη μορφή φωτεινής στήλης και ο άνθρωπος που βρίσκεται μέσα σε αυτόν, σταδιακά μεταβάλλεται σε φωτεινό σώμα. Όταν τα φαινόμενα κορυφωθούν, ακαριαία εξαφανίζεται από το οπτικό πεδίο του παρατηρητή, μαζί και η φωτεινή στήλη του διαύλου. Εξέρχεται από τον τρισδιάστατο χώρο και μεταπίπτει στην τετάρτη διάσταση.
Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μη μπορέσουν να κρατηθούν στη νέα φωτεινή πραγματικότητα όταν σταματήσουν τα ενεργειακά φαινόμενα και να επανέλθουν στη φυσιολογική τους κατάσταση. Τις πρώτες στιγμές που επανέρχονται, μοιάζουν με φωτεινά όντα που ακτινοβολούν φως στο περιβάλλον τους. Για να καταφέρουν να σφραγίσουν τον δίαυλο επιστροφής χρειάζεται μύηση και μεγάλη προσπάθεια η οποία μερικές φορές μπορεί να αποβεί μοιραία.
Εάν δεν επιτευχθεί η μετάπτωση σε άλλη διάσταση, μπορεί να συμβούν άλλες καταστάσεις: να ιδούν φωτεινά οράματα, να επικοινωνήσουν με το σύμπαν, να καλέσουν τους ουράνιους και να έρθουν, να συνομιλήσουν νοητικά με αυτούς και να πάρουν απαντήσεις στις απορίες τους. Μπορεί για πολύ ελάχιστο χρόνο να αποσυμπυκνωθούν και να γίνουν αόρατοι και πολλές φορές να θεραπευτούν από ανίατα νοσήματα.
Όσοι άσχετοι βρεθούν τυχαία μέσα σε διαύλους την ώρα των ακραίων φαινομένων, τη στιγμή που αυτά παίρνουν τις μέγιστες τιμές τους, μπορεί να διαπιστώσουν ότι ο αέρας πάλλεται, το φως γίνεται φωτεινότερο, αλλάζει χρωματισμούς και ακούγονται ουράνιες φωνές και μελωδίες. Μπορεί να ιδούν υπερβατικές μορφές, να επι¬κοινωνήσουν μαζί τους, να αντλήσουν κοσμική ενέργεια και το σώμα τους να αποκτήσει μια προσωρινή ανεξήγητη φωτεινότητα.
Οι άνθρωποι που επιχειρούν υπερβατικά άλματα, κα¬ταβάλουν μεγάλη πνευματική και νοητική προσπάθεια, κατά τη διάρκεια της οποίας προστατεύονται από τους ουράνιους φρουρούς.
Εκτός διαύλων μπορεί να επιτευχθεί επικοινωνία ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ µε τη συνοδό οντότητα και µε άλλες οντότητες.»

«Εάν στον χώρο του διαύλου υπάρχουν μεγαλιθικές πύλες, περνώντας από αυτές, ο άνθρωπος, κάνει άλματα στον χωροχρόνο και επιστρέφει πίσω σε προγενέστερες εποχές του γήινου παρελθόντος.»

«Υπεύθυνοι για την τήρηση ανοικτών των Διαύλων επικοινωνίας για το δικό σας ηλιακό σύστημα, είναι ο Απόλλων και η Αθηνά, με τις οντότητες που διαθέτουν για τον σκοπό αυτό.»

Πύρινοι Δίαυλοι
«Όλα τα είδη διαύλων μπορούν να μεταβληθούν προσωρινά σε πύρινους διαύλους, αν χρησιμοποιηθούν από ανώτατες πυρφόρες οντότητες. Την ώρα που χρησι¬μοποιούνται αναπτύσσονται μέσα σε αυτούς τεράστιες θερμοκρασίες και συσσωρεύεται ενέργεια μεγαλύτερη από την ενέργεια του ηλιακού σας συστήματος.
Μετά τη διέλευση της οντότητας από τον δίαυλο, δημιουργείται απόλυτο κενό, εκδηλώνονται τερατώδεις ηλεκτρομαγνητικές θύελλες, πέρα από κάθε γήινη πραγματικότητα, που ανατρέπουν όλους τους γνωστούς φυσικούς νόμους για ελάχιστο χρόνο.
Όταν τις στιγμές χρησιμοποίησης των διαύλων από τις πυρφόρες οντότητες, εισέλθουν και άνθρωποι μέσα σε αυτούς, τότε αφανίζονται ακαριαία μεταβαλλόμενοι σε φως.»

Αιθερικοί Δίαυλοι
«Υπάρχουν οι αιθερικοί δίαυλοι ή δίαυλοι οργόνης, κυανού χρώματος, που συνδέουν τη Γαία με το σύμπαν. Έχουν ισχυρά ενεργειακά τοιχώματα, τα οποία είναι δύσκολο να τα διασπάσουν οι αποστάτες και έτσι εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη κίνηση των ουράνιων οντοτήτων στα αιθερικά πεδία του ηλιακού σας συστήματος.
Πολλοί αιθερικοί δίαυλοι ξεκινούν από το κέντρο του γαλαξία και καταλήγουν στην επιφάνεια της Γαίας. Μέσω αυτών μεταφέρονται τα αιθερικά ρεύματα ενέργειας, που προστατεύουν και αναζωογονούν όλες τις μορφές ζωής που υπάρχουν σε αυτή. Είναι οι δρόμοι κυανού φωτός, τεραστίων διαστάσεων, που ενισχύονται συνεχώς από την ταχυονική και νιονική ενέργεια του σύμπαντος και την ενέργεια που εκπέμπουν οι ανώτατες υπερβατικές οντότητες που τους χρησιμοποιούν.
Ο ήλιος του πλανητικού σας συστήματος αποτελεί την υλική έκφραση του αιθέριου σας ήλιου. Η ατέλεια της ανθρώπινης όρασης δεν της επιτρέπει να ιδείτε τον ήλιοι αυτό.
Σε αιθερική μορφή μπορούν να αναχθούν όλες οι μορφές της ύλης, στερεά, υγρή και αέρια. Αέρια υγροποιούνται και στερεοποιούνται και τα στε¬ρεά γίνονται αέρια• έτσι δεν υπάρχει σαφής διαχωρισμός των διαφόρων καταστάσεων της ύλης».

Δίαυλοι Φωτός
«Οι δίαυλοι φωτός αρχίζουν από τα κέντρα των γαλαξι¬ών, από τα νεφελώματα και τα αστέρια, διασταυρώνονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα ενεργειακό πλέγμα, με
συμβολές και ενεργειακούς βρόγχους και συνδέουν τα ουράνια σώματα μεταξύ τους. Οι φωτεινοί δίαυλοι είναι ισχυρές πηγές ενέργειας από τις οποίες αντλούν ενέργεια οι υπερβατικές οντότητες στις μετακινήσεις τους.
Μεταξύ των ουρανίων σωμάτων, υπάρχει το απέραντο και πολύχρωμο ενεργειακό πλέγμα διαύλων σεληνοειδούς μορφής, τούνελ, μέσα στα οποία επιπλέουν τα ουράνια σώματα.
Μέσα στους διαύλους αυτούς αναπτύσσονται υψηλές ενεργειακές συχνότητες, οι οποίες επιταχύνουν τα φω¬τόνια τα οποία αποκτούν ιλιγγιώδεις ταχύτητες, χιλιάδες φορές μεγαλύτερες από αυτές του φωτός. Δημιουργούνται περιδινούμενες ενεργειακές δέσμες φωτός υψηλής συχνό¬τητας και τεράστιας έντασης, που προκαλούν τη φωτεινή εξαύλωση των όντων που βρίσκονται μέσα σε αυτές.
Όταν οι δίαυλοι αυτοί πρέπει να χρησιμοποιηθούν από ουράνιες δυνάμεις, ανοίγονται με απόσυρση της εμφρα¬κτικής δύναμης, για όσο διάστημα απαιτείται.
Η Γαία περιβάλλεται από μεγάλο αριθμό διασταυ¬ρούμενων διαύλων και ακτινοβολείται θετικά από τους περισσότερους γιατί είναι προσανατολισμένη προς την κατεύθυνση ροής τους.»

Ειδικοί Δίαυλοι
«Από τις 15 Αυγούστου 1945 και μετά τη χρησιμοποί¬ηση δύο ατομικών βομβών από τους αποστάτες πάνω σε ανθρώπους, ενεργοποιήθηκε και ενισχύθηκε από την Παλλάδα Αθηνά ο Δίαυλος Λευκού Πυρός, η Δίαυλος της Θείας Αρμονίας του Ιδαίου Άντρου της Κρήτης. Ο δίαυλος αυτός πυρπολείται από νιονική ενέργεια και ενεργοποιεί¬ται στις περιπτώσεις καθόδου των Ολυμπίων στη Γαία, για παροχή ενεργειακής προστασίας σε αυτήν.
Μόνο οι μυημένοι Δραβίδες της «Αδελφότητας των Μυστηρίων του Λαβύρινθου» της Κρήτης γνωρίζουν την ύπαρξή του και έχουν πρόσβαση στα φαινόμενα του διαύλου αυτού. Είναι οι μύστες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη διάσωση της πνευματικής κληρονομιάς των Ελλανίων.
Ο μύστης που θα πάρει επαφή με το ιερό φως του διαύλου αυτού, ολοκληρώνει τη μύησή του στα άρρητα μυστήρια.
Η άνοδος ή κάθοδος του διαύλου αυτού από άλλες υπερ¬βατικές οντότητες είναι δύσκολη και απαιτεί διαδρομή ανόδου τετρακοσίων επιπέδων φωτός. Ο δίαυλος αυτός οδηγεί προς το άφατο φως του Δημιουργού.
Την ίδια ημέρα ανοίχτηκε και ο Δίαυλος Θεϊκής Φλόγας ή Δίαυλος Ιόχρου Πυρός των Δελφών, που χρησιμοποιείται από τον Απόλλωνα και τις άλλες πυρφόρες οντότητες για την κάθοδό τους στη Γαία. Η «Αδελφότης του Μαντείου των Δελφών» διαφυλάττει ακόμη και σήμερα τα ουράνια μυστικά του διαύλου με τους μύστες Δελφίνους.
Οι Δελφίνοι προετοιμαζόταν για μύστες από μικρή ηλικία, ώστε να εξασφαλιστεί η αγνότητα της ψυχής και του σώματος τους. Οι προβλέψεις του Μαντείου των Δελφών υπαγορευό¬ταν από οντότητες των στρατευμάτων της 7ης, Αποστολής με εντολή του Φοίβου Απόλλωνα.
Πολλά από τα αρχεία του μαντείου φυλάσσονται στην περιοχή αλλά και στον Λαβύρινθο της Κρήτης, από αρχαιότατες εποχές. Οι μυημένοι του Λαβύρινθου της Κρήτης φέρουν λευκούς χιτώνες και στο στήθος το έμβλη¬μα κλάδου ελαίας, ενώ των Δελφών φέρουν κόκκινους χιτώνες και στο στήθος το έμβλημα του απαστράπτοντος ακτινοβόλου ηλίου.
Όποιος από τους μυημένους ζητήσει τη βοήθεια της Αθηνάς και του Απόλλωνα, του δίδεται, αρκεί τη στιγμή της προσευχής να προφέρει το όνομα τους, όπου και να βρίσκονται, ενώ οι αμύητοι πρέπει να βρίσκονται σε χώρο αρχαίων ιερών».

Δίαυλοι Επικοινωνίας
«Οι δίαυλοι επικοινωνίας του ηλιακού σας συστήματος, συνδέουν τον ήλιο με τους πλανήτες του και με τα ηλιακά συστήματα του Σείριου, του Λαγού, του Ωρίωνα, των Πλειάδων και με το κέντρο του γαλαξία. Η Γαία συνδέεται με τους γειτονικούς της πλανήτες, τον ήλιο και τον γαλα¬ξία, με παρόμοιους διαύλους. Ομοίως και τα παραπάνω ηλιακά συστήματα και όλοι γενικά οι πλανήτες συνδέο¬νται μεταξύ τους.

Οι δίαυλοι που συνδέουν τους γαλαξίες μεταξύ τους ονομάζονται κοσμικοί δρόμοι και μπορούν να χρησιμο¬ποιηθούν στις διαστρικές και διαγαλαξιακές αποστολές της Γαίας, στα μελλοντικά διαστημικά προγράμματα της. Παραμένουν τον περισσότερο χρόνο ανοικτοί και ενεργο¬ποιούνται με δική μας επέμβαση. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται από κατώτερες φωτεινές οντότητες, καθώς και από τα μέσα της 7ης Αποστολής του Δία όταν κατεβαίνουν στην Γαία.

Όταν συντρέχουν ειδικοί λόγοι, οι δίαυλοι σφραγίζονται από υπερβατικές οντότητες με εντολή του Απόλλωνα και της Αθηνάς, για να απαγορεύσουν την ενσάρκωση ή την κάθοδο ή την προσέγγιση των αποστατών και ανεπιθύμη¬των επισκεπτών στη Γαία.
Σφραγίζονται επίσης όταν παρατηρείται συσσώρευση της αρνητικής ενέργειας που εκπέμπουν οι άνθρωποι, για να μην επιτρέψουν τη διαφυγή της προς το σύμπαν.
Σε κάθε περίπτωση και όταν οι δίαυλοι είναι ανοιχτοί, προστατεύονται από τις ουράνιες δυνάμεις της 7ης Απο¬στολής, που απαγορεύουν τη χρήση τους χωρίς τη δική τους συγκατάθεση.»

Πυλώνες Επικοινωνίας
«Οι Ουράνιες οντότητες, ανώτατες και ανώτερες, πυρφόρες και φωτοφόρες, πάλλονται σε πολύ υψηλές συχνότητες εκτός του φάσματος του ηλιακού φωτός, για να παραμένουν αόρατες.
Πολλές από αυτές τις οντότητες υλοποιούνται στις συ¬χνότητες του κυανού φωτός και είναι γνωστές σαν οντότη¬τες της Κυανής Φλόγας. Για να γίνουν ορατές χρειάζονται πολύ μεγάλες ποσότητες ενέργειας που δεν υπάρχουν στο ηλιακό σας σύστημα, αλλά τις αντλούν από νιονικές πηγές του σύμπαντος, που απολήγουν στη Γαία σαν Ενεργειακοί Πυλώνες».

Σπουδαιότεροι Δίαυλοι της Ελλάδας (5.679)
«Οι δίαυλοι επικοινωνίας πάνω στην επιφάνεια της Ελλανίας και ολόκληρης της Γαίας είναι κατανεμημένοι σε τέλεια γεωμετρικά σχήματα, και διέπονται από άγνωστες σε σας μαθηματικές σχέσεις.»

Όλυμπος - Ζευς
Ο Όλυμπος είναι στο σύνολό του ενεργειακός χώρος, αλλά σε τρεις κορυφές υπάρχει η μεγαλύτερη ένταση.
-Δίαυλος της Αιωνιότητας. [Μύτικας-2918μ].
-Δίαυλος της Δημιουργίας. [Σκολίον-2904μ].
-Δίαυλος της Ουράνιας Επιθυμίας. [Προφ. Ηλίας-2787μ].

Ακρόπολη Αθηνών - Αθηνά
Ολόκληρη η περιοχή γύρω από την Ακρόπολη και μέχρι τις στήλες του Ολυμπίου Διός, είναι ενεργειακός δίαυλος με επίκεντρο τον Παρθενώνα.
-Δίαυλος της Θεϊκής Σοφίας.

Σούνιο Αττικής - Ποσειδών
Εκτός από τον ναό, ο δίαυλος καλύπτει ολόκληρο τον αρχαιολογικό χώρο.
-Δίαυλος Ελευθερίας.

Δελφοί - Απόλλων
Ολόκληρη η περιοχή των ιερών είναι δίαυλος επικοινωνίας.
-Δίαυλος Θείας Παρουσίας. [Κασταλία].
-Δίαυλος του Αιωνίου Φωτός. [Θέατρον].
-Δίαυλος Ελέους. [Ναός].
-Δίαυλος Αναστάσεως. [Ναός Προναίας]

Ελευσίνα - Δήμητρα
- Δίαυλος θείας Ευσπλαχνίας.

Όρος Άθως - Άρτεμις
Και στα είκοσι μοναστήρια του σημερινού Αγίου Όρους, υπάρχουν δίαυλοι μεγάλης ισχύος γιατί αυτά είναι χτισμένα πάνω σε Ιερά της Αρτέμιδος.
-Δίαυλος θείας Γαλήνης. [Αθώου Διός-2033].

Δωδώνη - Ζευς
-Δίαυλος Ουρανίων Μυστικών. [Περιοχή Θεάτρου].

Άκτιο – Ερμής
-Δίαυλος Θείας Μακαριότητας.

Κρήτη Ιδαίον Άνδρο
-Δίαυλος Παντοδυναμίας. [Ζευς]
-Δίαυλος Ουράνιας Αρμονίας. [Αθηνά].

Κνωσός
-Δίαυλος Αιώνιας Δόξας.

Φαιστός
-Δίαυλος Ουράνιου Φωτός.

Ταΰγετος
-Ζευς Δίαυλος Ουράνιας Παρουσίας.

Μυκήνες
Η περιοχή ανακτόρων και οι τάφοι είναι δίαυλοι επικοινωνίας.
-Δίαυλος Ουράνιας Ισχύος.

Ρόδος - Λίνδος - Αθηνά
-Δίαυλος Ουράνιας Επέμβασης. [Ο χώρος των ιερών].

Δήλος - Απόλλων Άρτεμις
-Δίαυλος Θείας Ενσάρκωσης. [Ολόκληρο το νησί].


Βόλος - Γορίτσα
-Δίαυλος Ουράνιας Προστασίας.

Ολυμπία - Ηρακλής
-Δίαυλος Ουράνιας Δυνάμεως. [Ναός Διός και Στάδιο].

Επίδαυρος
Όλος ο χώρος των ιερών είναι δίαυλος με ισχυρότατο επίκεντρο το θέατρο
Δίαυλος θεϊκής Θεραπείας.

Κόρινθος – Ήρα
Δίαυλος θεϊκής πίστεως. {Ακροκόρινθος, Ποσειδώνιο Ηραίο Περαχώρας κ.ό..]


Σπουδαιότεροι Δίαυλοι της Γης

Πλην των πανίσχυρων διαύλων επικοινωνίας που βρίσκονται στην Ελλάδα, υπάρχουν εξίσου πανίσχυροι δίαυλοι στην επιφάνεια του πλανήτη οι οποίοι είναι οι εξής:
• Τρίγωνο των Βερμούδων ή του Διαβόλου.
• Τρίγωνο Αφανισμού.
• Τρίγωνο Ραπάμπο Ιαπωνίας.
• Τρίγωνο Αφανισμού. [Νοτίως Ιαπωνίας].
Υψίπεδα Περού στην λίμνη Τιτικάκα και γύρω από αυτήν.
-Δίαυλος της Ουράνιας Νήσου.
Στο Θιβέτ των Ιμαλάϊων.
-Δίαυλος Ουράνιας Σιωπής.
Στο Μεξικό [Γιουκατάν].
-Δίαυλος του Αιωνίου Φωτός.
Στο βουνό Φούτζι της Ιαπωνίας.
-Δίαυλος του Ιερού Πυρός.
Στο Κασμίρ των Ινδιών.
-Δίαυλος της Υπέρτατης Σοφίας.
Στην Σαουδική Αραβία πλησίον της πέτρας Καάβα.
-Δίαυλος Θεϊκής Παρουσίας.
Στην έρημο Γκόμπι της Κίνας και στο Πεκίνο.
-Δίαυλοι της Αιώνιας Ελευθερίας.
Οι τρεις πυραμίδες της Αιγύπτου με επίκεντρο τη μεγάλη του Χέοπα.
-Δίαυλοι της Αιώνιας Μαρτυρίας.
Η Σφίγγα της Αιγύπτου.
-Δίαυλος των Ουράνιων Μυστικών.
Στα Βραχώδη Όρη του Καναδά.
-Δίαυλος Πίστεως
Στις Άνδεις της Ν. Αμερικής.
-Δίαυλος της Ουράνιας Δόξας.
Τέλος ισχυρότατοι δίαυλοι υπάρχουν στην Κεϋλάνη και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου.

«Πάνω από την Άορνο Πέτρα και σε μέγα ύφος αρχίζει μια σκοτεινή ουράνια πύλη, ένα απόλυτο κενό χωροχρό¬νου, ένας τεράστιος σκοτεινός διαστατικός δίαυλος, που αρχίζει από τα όρη Ινδοκούχ [ή Ινδοκούχο] του Αφγανιστάν με δικές σας ονομασίες, διέρχεται από το Ιράν και Ιράκ και καταλήγει στην Ιερουσαλήμ. Τον δίαυλο αυτόν χρησιμοποιούν ο Γιαχβέ και οι αποστάτες για την κάθοδό τους στη Γαία.
Η διατήρηση του σφραγίσματος του διαύλου αυτού από τις φωτεινές οντότητες των Ολυμπίων είναι δύσκολη

γιατί οι ενεργειακές τοπικές συνθήκες είναι ασυνήθιστα ευμετάβλητες.
Η σημερινή καταστροφή της περιοχής από τις ΗΠΑ αποσκοπεί στην εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του διαύλου για την κάθοδο των αποστατών και του Γιαχβέ στη Γαία, και την εξάλειψη των εμποδίων που προκαλεί ο θρησκευτικός φανατισμός των μουσουλμάνων.»

Το Σκήπτρο του Ερμή ή Στέμμα των Πτερύγων ή Κηρυκείο
«Έδινε μορφή σε άμορφα όντα και αντικείμενα. Θεράπευε όλες τις ασθένειες. Έδινε και αφαιρούσε ζωή και ανάσταινε νεκρούς. Έκρυβε μέσα του ανίκητες δυνάμεις που υπολόγιζαν άνθρωποι και Θεοί.»

«Ήταν ιερό σύμβολο της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των «Ε'».

«Το παντοδύναμο σκήπτρο του Ερμή ή Κηρυκείων ή Στέμμα των Πτερύγων, ήταν δώρο του θεού Απόλλωνα που το έφερε από τον αστερισμό της Αύρας. Ήταν η ράβδος της πνευματικής δύναμης. Υλοποιούσε τις σκέψεις του παγκοσμίου πνεύματος και κρατούσε μέσα σε αυτό τις ψυχές των ανθρώπων που είχαν πάρει εντολή ενσάρκωσης.
Διάνοιγε κοσμικούς διαύλους για την κάθοδο των ψυχών που ερχόταν να ενσαρκωθούν στη Γαία ή τις υποβοηθούσε στην αναχώρησή τους, μετά τον θάνατο, οδηγώντας αυτές στον Άδη όπου ο ίδιος ο Ερμής τις υπερασπιζόταν. Το σκήπτρο έλαμπε σαν ήλιος και περιέκλειε ενέργεια που ισοδυναμούσε με την ενέργεια ολόκληρου του ηλιακού σας συστήματος.»

Ουράνιες Κοινωνίες.
«Οι διάφορες κοινωνίες του σύμπαντος είναι οργανωμένες σε πλανητικά, αστρικά, γαλαξιακά και συμπαντικά συστήματα. Οι ουράνιοι οργάνωσαν τις αρχικές κοινωνίες των ανθρώπων πάνω στη Γαία, σύμφωνα με τα δικά τους πρότυπα. (Τοπική εξουσία – Κρατική εξουσία - Συμμαχίες).
Όλος ο ουράνιος πληθυσμός, άστρων και οντοτήτων, είναι οργανωμένος σύμφωνα με τα εξής σχέδια: «Κοσμικό Σχέδιο»: Αφορά τον έλεγχο όλων των συμπάντων και των γαλαξιών.
«Συμπαντικό Σχέδιο»: Αφορά τους γαλαξίες και τα αστρικά συστήματα του Σύμπαντος.
«Γαλαξιακό Σχέδιο»: Αφορά τα αστρικά συστήματα του Γαλαξία, και τους πλανήτες.
«Αστρικό Σχέδιο»: Αφορά τα ηλιακά συστήματα και τους πλανήτες τους.
«Πλανητικό σχέδιο»: Αφορά τα πλανητικά συστήματα όπως και τη γη με τη σελήνη.

Τα Εφτά Σύμπαντα του Διός
«Ο Ιερός Άρχων Φωτός, ο Ζευς, είναι αρχηγός εφτά συμπάντων (Φωτονικών Συμπάντων ή συμπάντων της Ίριδος) και δεκατριών Γαλαξιών.
Από τις επονομαζόμενες θεότητες του Ολύμπου, οι εφτά από αυτές είναι γνωστές και στα εφτά σύμπαντα που διοικεί ο Ζευς (Μία για το καθένα) και αντιπροσωπεύουν τις ιδιότητες με τις οποίες εμφανίζονται και στο δικό σας. Στα σύμπαντα αυτά ο δικός σας τρόπος ζωής είναι αδιανόητος, αφού ο Κρόνος δεν κατάφερε να εισχωρήσει σε κανένα.
Το πρώτο σύμπαν είναι το πιο μεγάλο και παρουσιάζει σαν κύριο γνώρισμα την απόλυτη τήρηση της ιεραρχικής εξουσίας. Το εκπροσωπεί η Ήρα, η θεά της ιερής εξουσίας των ουρανών της δικαιοσύνης και της αυστηρότατης τήρησης των νόμων. Το όνομα του σύμπαντος αυτού είναι *Ταώς* (Παγώνι).
Το δεύτερο σύμπαν και το πιο φωτεινό, εκπροσωπείται από τον Απόλλωνα, που είναι το σύμβολο του φωτός και του πνεύματος της ελευθερίας. Είναι το σύμπαν που έχει φθάσει στο τελευταίο επίπεδο φωτός και οι οντότητές βιώνουν τη μακαριότητα και απαστράπτουν σαν φωτεινοί αστέρες. Το όνομα του σύμπαντος αυτού είναι *Αύρα*, ονομασία που έδωσε ο Απόλλωνας στον αστερισμό της Αύρας, στην οποία είναι (Μέγας Αυτοκράτωρ Φωτός».
Το τρίτο σύμπαν είναι το πιο τέλειο, στο οποίο τα πάντα διέπονται από τη σοφία και την τέλεια αρμονία της δημι¬ουργίας. Το εκπροσωπεί η Αθηνά που είναι το πνεύμα της σοφίας, της αληθείας, της δικαιοσύνης του μεγάλου πα¬τέρα Δία. Το όνομα του σύμπαντος αυτού είναι *Γλαύξ* (Κουκουβάγια).
Στο τέταρτο σύμπαν υπάρχει η απόλυτη φυσική αρμονία και η ιδανική καλλιέργεια των φυτών. Η Δήμητρα εκφράζει το πνεύμα της αγάπης και της αληθείας, της μητρικής στοργής και της τέλειας σχέσης μεταξύ των ανθρώπων που κυριαρχούν στο σύμπαν αυτό, το πνεύμα του απόλυτου αλτρουισμού. Το σύμπαν αυτό ονομάζεται *Στάχυς*.
Η Eστία εκφράζει τις ιδιότητες του πέμπτου σύμπαντος, δηλαδή το πνεύμα της οικογενειακής θαλπωρής, της μη¬τρικής στοργής, της οικογενειακής συνοχής, της αγάπης, της ελπίδας, του αιωνίου φωτός και της αληθείας. Το όνομα του σύμπαντος αυτού είναι «Ελευθερία».
Ο Ερμής εκφράζει το έκτο σύμπαν, στο οποίο επικρατεί το πνεύμα του ελέους, της συγχώρησης και της μεγαλοψυ¬χίας προς τον άνθρωπο. Είναι υπηρέτης των ψυχών και αγγελιαφόρος του Πανυψίστου Διός. Οι άνθρωποι του σύμπαντος αυτού έχουν απαλλαγεί από τις δουλείες του υλικού σώματος. Πολλές είναι οι αρετές που εκφράζονται στο μεγαλύτερο μέρος του έκτου σύμπαντος. Το όνομα του είναι «Ουτοπία» και είναι το πιο αρμονικό σύμπαν συνύπαρξης των όντων του.
Τέλος το έβδομο σύμπαν που εκφράζει το πνεύμα του αιωνίου πυρός, της ανανέωσης των κόσμων, της συνεχούς αναγέννησης και αναδημιουργίας, το εκπροσωπεί ο Ήφαιστος και ονομάζεται *Πυρά*,

Το σύμπαν το οποίο οι γήινοι επιστήμονες ονομάζουν δικό σας σύμπαν φέρει το όνομα *Αλκυών*, μέσα σε αυτό έχουν εισχωρήσει από το δεύτερο σύμπαν, που ανήκει στην κυριαρχία του Διός, δεκατρείς γαλαξίες που διοικού¬νται από την ηλιακή ιεραρχία των ονομαζόμενων θεών του Ολύμπου και τα ονόματα των οποίων σας έχουμε δώσει με άλλο μήνυμα». (Οι δεκατρείς γαλαξίες είναι: Μεγάλη Ανδρομέδα, Μικρή Ανδρομέδα [Μ-32], Μικρή Ανδρομέδα [Μ-ll0], Παρ8ένος, Τοξότης. Πήγασος, Πλειάδες, Μεγάλη Άρκτος, Κένταυρος, Κάμινος, Κασσιόπεια, Κόμη Βερενίκης και ο Σπειροειδής).

«Στο σύμπαν Αλκυών υπάρχουν 12.000.000.000 πολι¬τισμοί από τους οποίους τα 7.000.000.000 είναι υπερπο¬λιτισμοί, η εξέλιξη των οποίων είναι ασύλληπτη από την ανθρώπινη νοημοσύνη.

Το δικό σας σύμπαν είναι ένα από τα τριάντα δύο της δημιουργίας που περιστρέφονται γύρω από την παγκό¬σμια ψυχή που είναι το κέντρο της αιωνιότητας. Ο αριθμός των κατοικημένων πλανητών αυξάνει συνέχεια από τις εποικήσεις που γίνονται με βάσει τα συμπαντικά σχέδια. Η περιοχή του γαλαξία που βρίσκεται το ηλιακό σας σύστημα είναι από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Υπάρχουν τέλεια σύμπαντα για τα οποία ο ανθρώπινος τρόπος σκέψης είναι άγνωστος και αδιανόητος, αφού βιώνουν καταστάσεις ουράνιας ευδαιμονίας.»

Γαλαξίας
«Ο σπειροειδής γαλαξίας ανήκει στην εξουσία του ιερού Άρχοντος Φωτός, του Διός.
Για την παραπέρα προώθηση του Γαλαξία και κοσμική άνοδό του σε ανώτερα επίπεδα φωτός, απαιτείται η εναρμόνιση της Γαίας, με όλους τους άλλους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος και με την κραδασμιακή συχνότητα του Γαλαξία, γιατί βρίσκεται χαμηλά λόγω της αρνητικότητας των κατοίκων της.»

Ζωδιακός
«Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί μία Ολύμπια πυρφόρος οντότητα της ηλιακής ιεραρχίας του γαλαξία, οι λεγόμενοι από σας θεοί του Ολύμπου. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του Ζωδιακού κύκλου, η ακτινοβολία του οποίου επηρεάζει την προσωπικότητα και τους χαρακτήρες των ανθρώπων της Γαίας.
Στην εκλειπτική [Ζωδιακός κύκλος ή Ζωδιακή Ζώνη] υπάρχουν εκτός των ζωδίων και δεκατρείς τελειότατες αστροπολιτείες υπό μορφή τεράστιων πλανητών, της Κραταιές Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, που φιλοξενούν την τεχνογνωσία των εφτά συμπάντων και δεκατριών γαλαξιών και η κάθε μία διευθύνεται από έναν θεό του Ολύμπου με δική σας ορολογία. Σε κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου αντιστοιχεί μία αστροπολιτεία. Είναι επανδρωμένες με στρατεύματα της 7ης Αποστολής, με υπερβατικές και ενσαρκωμένες ουράνιες οντότητες.
Ο ισχυρότερος πλανήτης - αστροπολιτεία βρίσκεται στην περιοχή του Κριού άνωθεν της Ελλάνιας και είναι αυτός από τον οποίο διέρχεται ο Ιερός Άρχων Φωτός, ο Ζευς, όταν κατέρχεται στη Γαία.»
Σείριος
«ο Ιεροφάντης των Ελληνικών μυστηρίων ήταν γνώστης της δραστηριότητας των Αρείων κατοίκων του αστερισμού του Σειρίου, γιατί αυτοί έφεραν τη ζωή στη Γαία. Γνώριζε ότι στο κοσμικό αρχείο του Σειρίου φυλάσσονται η ιστορία του σπειροειδή γαλαξία, του ηλιακού σας συστήματος και ολοκλήρου του παρελθόντος του πλανήτη σας.
Απαιτείται χρόνος για να μεταβληθεί η Γαία σε απαστράπτον θεϊκό διάδημα του ηλιακού σας συστήματος, όπως ήταν στο παρελθόν. Αν και διέπεται η ανθρωπότητα από τη φιλοδοξία να θέσει τον θρόνο της εξουσίας της πιο πάνω και από την εξουσία του δημιουργού, εμείς θα τη βοηθήσουμε να πάρει τη θέση που πρέπει για την άνοδό της στο ανώτερο επίπεδο φωτός».

Ηλιακό Σύστημα
«Ολόκληρο το ηλιακό σας σύστημα έχει επιταχύνει τους κραδασμούς του πλην της Γαίας, οι δονήσεις της οποίας είναι πολύ χαμηλές. Οι δυνάμεις της 7ης Αποστολής του Διός επιφορτίστηκαν με το έργο επιτάχυνσης των κραδασμών του πλανήτη σας. Για την επιτυχία του έργου τους απαιτείται εξαφάνιση των αναθυμιάσεων αρνητικότητας των ανθρώπων, με πρόσθετες ακτινοβολήσεις για την αλλαγή νοοτροπίας αυτών. Είναι ανάγκη να συντονιστεί η Γαία το ταχύτερο δυνατό με τους υπόλοιπους πλανήτες. Πρέπει να ανυψωθεί και από ουράνιο «Σώμα σκιάς» που είναι τώρα, να γίνει «Άστρο φωτός», Στις επερχόμενες τρεις δεκαετίες, πρέπει να γίνει διεύρυνση της ανθρώπινης συνειδήσεως, για να αποφευχθεί μια νέα σοβαρή κατάσταση κρίσεως και δοκιμασιών, που θα οδηγούσε τη Γαία στον πρωτογονισμό. Μέχρι στιγμής παρατηρείται αδιαφορία και ανικανότητα των ανθρώπων να βοηθήσουν τον εαυτόν τους και τον πλανήτη, γιατί αρνούνται να καταλάβουν τον τρόπο λειτουργίας του συμπαντικού οργανισμού και τη σημασία της Γαίας για το ηλιακό σας σύστημα. Η Γαία αδυνατεί να συντονιστεί με τους υπόλοιπους πλανήτες και πολύ περισσότερο αδυνατεί να τους κατακτήσει».

Η 7η Αποστολή
«Αποστέλλεται συνέχεια στις παρυφές του ηλιακού σας συστήματος μεγάλος αριθμός σκαφών με ισχυρές δυνάμεις της 7ης Αποστολής από τον αστερισμό της Αύρας, του Ωρίωνα, του Σειρίου και των Πλειάδων. Αποστολή των δυνάμεων αυτών είναι να βοηθήσουν τη Γαία να εξέλθει από την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και να αποφευχθεί η οικολογική καταστροφή της.
Ολόκληρο το σύμπαν είναι γεμάτο με λογικά όντα και άπειρες μορφές ζωής και μόνο οι κάτοικοι της Γαίας έχουν εκτραπεί τόσο πολύ από τη φωνή της λογικής.
Οι πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος, (Ερμής, Αφροδίτη, Ουρανός), κατοικούνται από φωτεινές οντότητες ενεργειακής υφής, αραιάς υλικής σύνθεσης και είναι προσαρμοσμένες σας ενεργειακές συνθήκες του πλανήτη τους. Πολλές από τις οντότητες αυτές σε τακτά χρονικά διαστήματα, παίρνουν εντολή ενσάρκωσης στη Γαία, προκειμένου να τη βοηθήσουν να βγει από τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.
Οι επιστήμονες της Γαίας, σας παραπλανούν και δεν σας αποκαλύπτουν την αλήθεια, γιατί είναι υποταγμένοι στα κρόνεια ιερατεία και τον σιωνισμό.»

Αποστολές
«Το 1952 με δική σας χρονολόγηση, ο Ιερός Άρχων του Φωτός, Ζευς, επέτρεψε σε τριάντα τρεις Ηλιακούς Πρίγκιπες και τριακόσιους Δασκάλους Τέλειας Αρετής, ενεργειακές οντότητες πορτοκαλόχρου κοσμικού φωτός που διαβιούν στην Αφροδίτη, να διαβούν τα ενεργειακά κελύφη της και να ενσαρκωθούν στη Γαία, για να ανανεώσουν το γονίδιο «Ε» των Ελλανίων.
. Να επιλέξουν τους κατάλληλους ανθρώπους άνδρες και γυναίκες για ν' αναλάβουν την προσπάθεια βελτίωσης της Ελλάνιας νοοτροπίας,
. Να ενημερώσουν την ανθρωπότητα για τους κινδύνους που διατρέχει ο πλανήτης και να φροντίσουν για τη σωτηρία του.
. Να προωθήσουν την πνευματικότητα των κατοίκων της Γαίας αφυπνίζοντας αυτούς με κάθε τρόπο.
Πολλοί κάτοικοι της Γαίας και πολλοί Ελλάνιοι αντιμετώπισαν θετικά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι οντότητες αυτές και οι οντότητες της 7ης Αποστολής των Ολυμπίων. Είναι αυτοί οι οποίοι θα συνεργαστούν μαζί μας χωρίς προβλήματα όταν θα επέμβουμε για τη σωτηρία του πλανήτη.»

«Το έτος 1963 λόγω της μεγάλης αρνητικότητας των κατοίκων της Γαίας, ενσαρκώθηκαν στον πλανήτη σας δώδεκα Άρχοντες Ερυθρού Φωτός και πενήντα δύο Διακανονιστές Πλανητικής Ισορροπίας Κυανού Φωτός από τον πλανήτη Ερμή και ανέλαβαν αποστολή να βοηθήσουν τον πλανήτη για να ανέλθει σε ανώτερο ουράνιο πεδίο φωτός. Η Γαία ανήκει στην κατηγορία των ελαχίστων πλανητών του σύμπαντος που εκπέμπουν τεράστια ποσά αρνητικής ενέργειας. Η αρνητικότητα αυτή παρεμποδίζει την ομαλή πορεία ανόδου του ηλιακού συστήματος αλλά και ολόκληρου του γαλαξία στο ανώτερο ψυχοπνευματικό επίπεδο φωτός.
Ολόκληρο το ηλιακό σας σύστημα μαζί με άλλα πενήντα ένα κατοικημένα ηλιακά συστήματα του γαλαξία σας είχαν καταληφθεί από τις δυνάμεις των αποστατών και παρεμποδίστηκε η εξέλιξή που προβλεπόταν από τα σχέδια, της Κραταιάς Αυτοκρατορίας «Ε» της Ανδρομέδας. Τα ηλιακά συστήματα αυτά κατάφεραν να ανέλθουν στα ανώτερα πεδία φωτός της γαλαξιακής κοινωνίας, πλην του δικού σας λόγω μη συντονισμού της Γαίας και γι’ αυτό παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.»

«Το έτος 1975 ο Ιερός Άρχοντας Φωτός ο Ζευς έδωσε εντολή προς τη μεγάλη συμμαχική Αυτοκρατορία του Ωρίωνα, να επιβλέψει την ενσάρκωση μεγάλου αριθμού ανωτέρων οντοτήτων, Αρχόντων Φωτός, Πνευμάτων Φωτός, Πνευματικών Δασκάλων και Ηλιακών Πριγκίπων για παροχή βοηθείας και στα 52 ηλιακά συστήματα για την ταχεία εξέλιξή των οντοτήτων τους ώστε να εναρμονιστούν πλήρως με τα υπόλοιπα συστήματα του γαλαξία.
Η Γαία δέχτηκε το μεγαλύτερο ποσοστό των οντοτήτων αυτών λόγω της αρνητικότητας των κατοίκων της. Με την επέμβαση των οντοτήτων αυτών βελτιώθηκε η πνευματικότητα των ανθρώπων της Γαίας και ανανεώθηκε το γονίδιο των Ελλανίων ώστε να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στην πνευματική αποστολή που θα τους ανατεθεί.
Αν και η βελτίωση του Ελλάνιου γονιδίου πέτυχε απόλυτα, η Γαία όμως δεν ανταποκρίθηκε στην προσπάθεια ανόδου της. Αντιθέτως οπισθοδρόμησε, κατά τρόπον ανεύθυνο και επιπόλαιο, αφού οι άνθρωποί αδιαφορώντας τελείως για το μέλλον του πλανήτη πολλαπλασίασαν τις πυρηνικές δοκιμές, οι οποίες εκτός της ραδιενεργού μόλυνσης, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα και στο ηλεκτρομαγνητικό μανδύα αυτής. Η οπισθοδρόμηση αυτή εμποδίζει και σήμερα την ανέλιξη ολοκλήρου του γαλαξία.
Με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός του Δία, προς τον Κραταιό Άρχοντα Φωτός, Απόλλωνα, παραχωρήθηκαν χρονικά περιθώρια αναμονής, για ανάκαμψη της Γαίας και έξοδό της από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, για να συντονιστεί με τον γαλαξία όπως και οι άλλοι πλανήτες.
Σε περίπτωση που η Γαία θα συνεχίσει να μην ανταποκρίνεται στις ουράνιες προσδοκίες και να παρεμποδίζει τα ουράνια σχέδια, θα εγκαταλειφθεί και θα οδηγηθεί στον πρωτογονισμό για μία ακόμη φορά, με τραγικές επιπτώσεις για όλες τις μορφές ζωής του πλανήτη, προκειμένου να εξυγιανθεί το ηλιακό σας σύστημα. Ουδέποτε άλλοτε η Γαία βρέθηκε σε τέτοιο σημείο καθολικής κατάπτωσης. Η σοβαρότητα της κατάστασης, απαιτεί άμεση αντίδραση του κόσμου που θα ενισχυθεί και από εμάς. Η ουράνια κοινωνία παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση και προσπαθεί να σας βοηθήσει ώστε να μην πέσετε θύματα της δική σας μανίας αυτοκαταστροφής.
Σε περίπτωση μη ευόδωσης αφύπνισης των ανθρώπων, έχει προετοιμαστεί άλλος μικρότερος πλανήτης για τη μεταφορά των Ελλανίων των φερόντων το γονίδιο «Ε’» στο αίμα τους, μαζί με το σύνολο των νέων ανθρώπων του πληθυσμού της Γαίας και θα εγκαταλειφθεί ο πλανήτης να παρακμάσει και πάλι για μία ακόμη φορά. Η διαβίωση στον νέον πλανήτη που θα μεταφερθείτε θα είναι φυσιολογική όπως στη Γαία. εμείς θα σας κατευθύνουμε εκ νέου, στα αρχικά στάδια, στον τρόπο συμπεριφοράς σας, όπως είχαμε πράξει και στο παρελθόν. Θα σας παρασχεθούν τεράστιες δυνατότητες, ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις πύλες των ουρανών που συνδέουν τη Γαία με το διάστημα, όταν θα είστε έτοιμοι.

«Το έτος 1986 με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός, του Διός, είκοσι δύο Διακανονιστές Κοινωνικής Ισορροπίας, Πορτοκαλόχρου Φωτός από τη γαλαξιακή κοινωνία του Ωρίωνα, τριάκοντα Πλανητικοί Άρχοντες Ερυθρού Φωτός από τον πλανήτη Ερμή και 300 Πλανητικοί Πρίγκιπες Κυανού Φωτός από τον αστερισμό του Σειρίου, ενσαρκώθηκαν στη Γαία. Με την κάθοδο των οντοτήτων αυτών η ατμόσφαιρα της Γαίας ενισχύθηκε με θετική ενέργεια, με ευνοϊκές επιπτώσεις στους ανθρώπους.
Η αποστολή των οντοτήτων αυτών ήταν η υποβοήθηση της πνευματικής ανύψωσης της ανθρωπότητας, η βελτίωση της ευφυΐας των Ελλανίων και η παρεμπόδιση των αποστατών που ερχόταν κατά κύματα από άλλους πλανήτες να ενσαρκωθούν στη Γαία και να εκφυλίσουν το γονίδιο «Ε’» των Ελλανίων. Χρησιμοποιήθηκε το αναλίσκον πυρ του Σειρίου και η ταχυονικής ενέργειας αναλίσκουσα ιόχρους φλόγα της Στυγός του Ωρίωνα, για την αφύπνιση όλων εκείνων που βρισκόταν σε πνευματικό λήθαργο και οι οποίοι θα μπορούσαν να υποβοηθήσουν το ουράνιο έργο τους. Πολλοί επιλεγμένοι γήινοι νόες αφυπνίστηκαν. Η γενική αδιαφορία του συνόλου των ανθρώπων μας υποχρεώνει να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα, για την επέμβαση διάσωσης του ανθρώπινου είδους και τη μεταφορά του σε άλλον πλανήτη.
Για την ασφαλή διαβίωσή σας θα οριστούν Ουράνιοι Επιτηρητές ώστε να μην διασαλευτεί η ομαλή εξέλιξη σας. Θα δημιουργήσουμε μια νέα αρχέτυπη κοινωνία, με υψηλότερα και ευγενέστερα ιδανικά και έναν βιολογικά και πνευματικά τέλειο άνθρωπο.
Η κατάσταση της Γαίας προς το παρόν είναι τραγική. Η βελτίωση γίνεται με πολύ αργούς ρυθμούς και δεν θα μπορέσει χρονικά να διεκδικήσει τη θέση της στη γαλαξιακή κοινωνία, παρεμποδίζοντας και την άνοδο των πλανητών Ουρανού, Αφροδίτης και Ερμού που βρίσκονται σε πολύ ανώτερο επίπεδο από εσάς.
Τα όντα που ζουν σε πλανήτες άλλων ηλιακών συστημάτων, τα οποία βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα φωτός, γνωρίζουν ακόμη και τη στιγμή του θανάτου τους. Όταν έρθει η στιγμή αυτή ετοιμάζονται και εγκαταλείπουν τα σώματα τους κατά βούληση, χωρίς τίποτε το πένθιμο αλλά σαν να πρόκειται να φύγουν για ταξίδι. Μπορούν και υλοποιούν τις σκέψεις τους, τις ιδέες και τις επιθυμίες τους. Οι μύθοι και οι παραδόσεις των λαών είναι αλήθειες που διασώθηκαν από την εποχή που ο άνθρωπος είχε επαφή με τις ουράνιες κοινωνίες.
Στο απώτατο και απώτερο παρελθόν διάφοροι πολιτισμοί της Γαίας, όπως και άλλοι πολιτισμοί σε άλλους πλανήτες του γαλαξία, ανήλθαν πνευματικά και κατέπεσαν λόγω επικράτησης του κακού και της αλαζονείας, γιατί θεώρησαν τους εαυτούς τους θεούς. Οι κόσμοι τους έπαυαν να εκπέμπουν φως και οι πλανήτες τους δεν μπορούσαν να δώσουν σημεία ζωής και παρήκμασαν τελείως. Έχουν ληφθεί μέτρα προστασίας ώστε να εμποδιστεί η μόλυνση των πλανητών του ηλιακού σας συστήματος και άλλων αστρικών συστημάτων, από την αρνητική ενεργεία που εκπέμπουν οι άνθρωποι της Γαίας.
Εάν ο δημιουργός σας έδινε τη δυνατότητα να κατανοήσετε τη σοφία του σύμπαντος, ή θα κάνατε κατάχρηση αυτής και θα αφανιζόσαστε ή θα την αφήνατε να ξεχαστεί όπως και έγινε.»

«Υπάρχει πρόβλημα στον συμπαντικό οργανισμό και προβληματισμός στην Ηλιακή Ιεραρχία των Ολυμπίων για το μέλλον της Γαίας.
Η Γαία έχει χαρακτηριστεί, «Σβησμένο Άστρο» ή «Αστέρι Σκιάς» από την ουράνια κοινωνία, λόγω της αρνητικότητας, της αδιαφορίας και της μανίας αυτοκαταστροφή ς των κατοίκων της.
Η νέφωση που προκαλείται από την εκπεμπόμενη αρνητικότητα των ανθρώπων απαιτεί τεράστιες ποσότητες φωτεινής ενέργειας για τη διάλυσή της και την επίτευξη διέγερσης και αφύπνισης αυτών από τον πνευματικό λήθαργο στον οποίο βρίσκονται. Η φωτεινή ενέργεια που σας αποστέλλουμε απορροφάται από το πυκνό νέφος αρνητικότητας που σας καλύπτει και φθάνει μειωμένη σε σας. Η πνευματική υστέρηση του πλανήτη σας έναντι των άλλων πλανητών οφείλεται στη δράση των κρονείων ιερατείων των αποστατών.»

«Το έτος 1990 ενσαρκώθηκαν στην Ελλάνια χίλιοι Μεγαλοπρεπείς Άρχοντες και υπερδιπλάσιες Ανώτερες Φωτοφόρες Οντότητες από τα αστρικά συστήματα του Σειρίου, των Πλειάδων, του Ωρίωνα και του Λαγού οι οποίες έχουν δαπανήσει εκατοντάδες έτη στα σχολεία των διδασκάλων της σοφίας του γαλαξία.
Η βασική αποστολή τους είναι να επηρεάσουν τη νοοτροπία του κόσμου και σε σύντομο χρονικό διάστημα να προκαλέσουν την αφύπνιση των Ελλανίων και της ανθρωπότητας, για να μπορέσουν να αραιώσουν τα νέφη αρνητικότητας που την καλύπτουν. Η υπάρχουσα κατάσταση στη Γαία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ή θα πρέπει οι άνθρωποι να επαναπροσδιορίσουν την πορεία τους εκ νέου ή θα αφανιστούν και θα σβήσει οριστικά η ιερή φλόγα της ζωής από τον πλανήτη σας.»

«Έχουμε δημιουργήσει σε απόσταση 400.000 χιλιομέτρων γύρω από τη γαία φωτονικό προστατευτικό και απαγορευτικό περίβλημα. Ελέγχουμε κάθε προσέγγιση εξωγήινων σκαφών ή διαφυγής γήινων σκαφών προς το διάστημα. Το περίβλημα αυτό δεν διασπάται χωρίς τη δική μας έγκριση και θα χρησιμοποιηθεί μελλοντικά για την αδρανοποίηση του σχεδίου HAARP, τη στιγμή της επέμβασής μας.
Δεν υπάρχει στον Γαλαξία άλλος πλανήτης σαν τη Γαία που να παρουσιάζει τόσο μεγάλο ποσοστό αρνητικότητας. Η ανθρωπότητα έχει μεταβληθεί σε επικίνδυνη εστία μολύνσεως και γι’ αυτό την παρακολουθούμε συνεχώς.
Γύρω από τους άλλους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος έχουμε δημιουργήσει επίσης προστατευτικά κελύφη, για διαφύλαξη και προστασία τους από την προσέγγιση γήινων σκαφών, επειδή τα σκάφη σας είναι εμποτισμένα από την πυκνή αρνητικότητα αυτών που τα κατασκευάζουν. Επίσης θέλουμε να τους προστατέψουμε από τις επικίνδυνες αναθυμιάσεις αρνητικότητας της Γαίας και από ενέργειες των αποστατών.
Η Γαία είναι ένας πολύ δύσκολος πλανήτης και χρησιμοποιείτε σαν σχολείο και δοκιμαστήριο των ψυχών. Όταν η ψυχή βγει νικήτρια από τις υλιστικές δοκιμασίες της Γαίας, αναλαμβάνει υψηλότερα καθήκοντα. Τουλάχιστον μία φορά στα 2.000 χρόνια (Διάρκεια ζωδίου), η κάθε ψυχή ενσαρκώνεται στη Γαία για να βοηθήσει στην κοσμική άνοδό του πλανήτη.
Ο πλανήτης σας οπισθοδρόμησε τελείως και έχει απομονωθεί αφού δεν μπορεί να παρακολουθήσει την κοσμική εξέλιξη.»

«Η εντολή στον Πρόεδρο των ΗΠΑ δόθηκε από τους αποστάτες του αστερισμού του Όφεως σε αντιπυρηνικό καταφύγιο στρατιωτικής βάσης της Βόρειας Καρολίνας τις 11-Σεπτεμβρίου-2001 με δική σας χρονολόγηση,
Η εντολή είναι να επιβάλλουν τον έλεγχό τους σε όλη τη Γαία ώστε να φανεί η απόλυτη επικράτηση των αποστατών και να αποτρέψουν την επέμβαση των δυνάμεων της 7ης Αποστολής με τον Κραταιό Άρχοντα φωτός τον Απόλλωνα.
Η Γαία θεωρείται ζωτικής σημασίας για τα σχέδια των αποστατών και για να προλάβουν την εξάντληση των πρώτων υλών και ειδών διατροφής, θα προκαλέσουν τεχνολογικά εκτεταμένες καταστροφές στην ανθρωπότητα.
Λόγω των γεωλογικών και οικολογικών δεδομένων, η Γαία κινδυνεύει να γείρει προς την πλευρά του βορείου τμήματος της Αμερικανικής ηπείρου σε μερικές δεκαετίες, χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση επίσπευσης που θα οφείλεται σε λάθη πειραμάτων. Μια τέτοια κίνηση θα προκαλέσει έναν νέο παγκόσμιο κατακλυσμό. Μελετούν συνεχώς τη συμπεριφορά της Γαίας και
προετοιμάζουν σε περίπτωση ανάγκης την πρόκληση ελεγχόμενου κατακλυσμού με μια καθορισμένη ταχύτητα επιβράδυνσης του πλανήτη, ώστε η αδράνεια των υδατίνων όγκων να μην προκαλέσουν κυματισμούς μεγαλύτερους των εξακοσίων μέτρων και να αποφευχθεί καθολική καταστροφή του πλανήτη. Εκτιμούν ότι ο κατακλυσμός που θα προκαλέσουν θα αφανίσει τις περισσότερες χώρες της Ν. Α. Ασίας, σχεδόν όλες τις παράλιες πόλεις της Γαίας και τις μικρότερες καταστροφές θα τις υποστεί η Αυστραλιανή Ήπειρος.
Υπολογίζουν πως αν δεν συμβούν λάθη, θα επιβιώσουν ενάμιση με δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι, τα οποία θα αναπαράγονται με αυστηρά ελεγχόμενες γεννήσεις, ώστε να παραμένει σταθερός ο πληθυσμός για τα επόμενα χίλια χρόνια.
Το «Τσουνάμι» της Ν. Α. Ασίας δεν οφείλεται στα αίτια που ανακοίνωσαν οι επιστήμονες της Γαίας, αλλά σε λάθος των μελετώμενων πειραμάτων, το οποίο λάθος λίγο έλειψε να προκαλέσει παγκόσμια καταστροφή που αποφεύχθηκε από δική μας επέμβαση.
Το κύμα μετανάστευσης Αμερικανών των ΗΠΑ προς Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία διότι δεν μπορούν να υποφέρουν τη διακυβέρνηση Μπους είναι πρόσχημα. Όλοι αυτοί είναι οι ενημερωμένοι σιωνιστές που γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί. Όταν θα πάρουν το μήνυμα θα καταφύγουν στα καταφύγια διάσωσης (Κιβωτούς) από τον κατακλυσμό που βρίσκονται σε ορεινές περιοχές. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στην καταστροφή των «Διδύμων Πύργων» [11.9.2001] των ΗΠΑ όπου κανένας σιωνιστής δεν σκοτώθηκε αν και εργάζονταν σε αυτούς πάνω από επτά χιλιάδες άτομα.
Σε όσους επιζήσουν από την καταστροφή θα τους παρουσιάσουν σε ολόγραμμα την κάθοδο του Χριστού από τους ουρανούς και στη συνέχεια θα εμφανίσουν ζωντανό τον άνθρωπο του ολογράμματος σαν απεσταλμένο του Γιαχβέ.
Την κάθοδο αυτή θα την ονομάζουν Δευτέρα Παρουσία όπως σας έχουμε πει και σε παλιότερο μήνυμά μας.
Τα κρόνεια ιερατεία που θα διασωθούν, θα παρουσιάσουν το γεγονός σαν επαλήθευση των γραφών της αποκάλυψης και το δέσιμο του σατανά για χίλια χρόνια, και έτσι η επικράτηση των αποστατών και του σιωνισμού θα είναι απόλυτη.
Πρόθεσή μας είναι να μην επιτρέψουμε να συμβεί αυτό. Οι ουράνιοι αποστάτες ευρίσκονται σε δυσχερή κατάσταση ∙ παίζουν το τελευταίο και πιο επικίνδυνο παιχνίδι τους.
Για επίσπευση της επέμβασής μας καλέστε μας και θα έρθουμε. Είμαστε παρά το πλευρό σας.»
«Ο Ιερός Άρχων Φωτός, μεθ’ υμών»
Έρρωσθε.

«Οι περισσότεροι από τους αρχαίους Ελλάνιους μύστες, ήταν ενσαρκωμένες ουράνιες οντότητες, που συντέλεσαν στην αναμόρφωση της ανθρωπότητας.
Κατέβηκαν στη Γαία για παροχή βοήθειας στους ανθρώπους, σοφοί διδάσκαλοι και θεϊκοί θεραπευτές [Ασκληπιός, Ιπποκράτης κ.ο.], που έκαναν θαύματα και μπορούσαν να αναστήσουν ακόμη και νεκρούς. Μπορούσαν να ενδύονται την επιθυμητή μορφή που ήθελαν, όπως ενδύεται ο άνθρωπος της εποχής σας τη στολή του δύτη. Αυτοί οι ίδιοι πολλές φορές σας μιλούν στα όνειρά σας, τις ονειροπολήσεις και τις σκέψεις και σας δίνουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
Υποβοηθούσαν την ανθρωπότητα όχι σαν ηγέτες αλλά σαν πνευματικοί καθοδηγητές, εισάγοντας νέες ιδέες και διορθώνοντας την πορεία της όταν απαιτείτο. Δεν ήταν αυταρχικοί και καταπιεστές. Θεωρούσαν την ανθρώπινη ελευθερία απαραβίαστη, γι’ αυτό μόνο επηρέαζαν, προέτρεπαν και έπειθαν τους ανθρώπους να κάνουν το καλό.
Οι ενσαρκωμένοι δάσκαλοι, ήταν μεγαλύτερης ευφυΐας από τον άνθρωπο. Αυτοί διαμόρφωσαν και καθοδήγησαν την ιστορία της ανθρωπότητας και ήταν οι φύλακες της ανθρώπινης εξέλιξης.
Σήμερα υποβοηθούν την προσπάθεια της πνευματικής αφύπνισης οι πανάρχαιες Αδελφότητες της Παλλάδας Αθηνάς που είναι μυημένες στα μυστήρια του Ιδαίου Άντρου της Κρήτης και των Δελφίνων, μυστών των μυστηρίων του Μαντείου των Δελφών. Ταυτόχρονα υποβοηθούσαν και άλλες αδελφότητες σε άλλα μέρη του πλανήτη που εργάζονται για το καλό των ανθρώπων της Γαίας.»

Θάνατος - Ψυχή
«Η διδασκαλία του Ιεροφάντη είχε δοθεί από εμάς στα Ελλάνια ιερατεία σε πανάρχαιους χρόνους. Με την παρέλευση των αιώνων πολλές πληροφορίες ξεχάστηκαν ή αποκρύφτηκαν ή προστέθηκαν καινούργιες. Η ψυχή κρινόταν από τις οντότητες που αναφέρει η Ελλάνια παράδοση. Σε αυτές προίστατο η Παλλάδα Αθηνά, εκπρόσωπος της σοφίας, της αληθείας και της δικαιοσύνης. Η τελική απόφαση ανήκε στον Φoiβo Απόλλωνα, ο οποίος χάριζε το έλεός του, µετριάζοντας ή διαγράφοντας τελείως τις ποινές στην ειλικρινή μεταμέλεια.
Όλες οι διαδικασίες κρίσεων και καθαρμών των ψυχών μετά θάνατο, γινόταν στις ουράνιες περιοχές του αστερισμού Ωρίωνα. Για την ουράνια πραγματικότητα, τα Τάρταρα βρίσκονται στον αστερισμό του Κάνωπος [«α» της Αργούς], τα Ηλύσια Πεδία στον αστερισμό του Κυνός [Σείριος], ενώ τα νησιά των Μακάρων βρίσκονται στο σημείο τομής όλων των παραλλήλων του σύμπαντος.
Όταν η ψυχή εγκαταλείπει το σώμα, βιώνει την υπέρτατη ευδαιμονία ή δυστυχία, ανάλογα με τις πράξεις της ζωής της. Ο θάνατος δημιουργεί θλίψη και δυστυχία στους ζωντανούς συγγενείς, επειδή δεν γνωρίζουν τίποτε για αυτόν. Η ψυχή πρέπει να υποστεί όλες τις διαδικασίες κρίσεως και καθαρμών στον αστερισμό του Ωρίωνα πριν την τελική ουράνια κατοικία της. Αρχικά περνά από τον ποταμό του καθαρτηρίου πυρός. Στην πραγματικότητα είναι δίαυλος φωτός με τον οποίο εντοπίζονται και καταγράφονται όλες οι αρνητικές σκιές της, οι οποίες πρέπει να εξαλειφθούν.
Διέρχεται από τον ποταμό του ιόχρου πυρός της Στυγός που βρίσκεται πριν από τον Άδη. Εκεί προετοιμάζεται για εξαγνισμό και αφαίρεση όλων των αρνητικών σκιών που έχουν εντοπιστεί, για να εισέλθει εξαγνισμένη στα πεδία των κοιμωμένων Θνητών.
Μετά διέρχεται από το καθαρτήριο του ανεκλάλητου πυρός και αφαιρούνται όλα τα αρνητικά στίγματα της παρελθούσας ζωής που εντοπίστηκαν και συνεχίζει την πορεία της ή για τον Τάρταρον ή τα Ηλύσια Πεδία, ανάλογα με τη διαγωγή της όταν ζούσε.
Αυτός που εξέρχεται νικητής από τη δοκιμασία των καθαρμών αντιλαμβάνεται την αξία της ζωής και του θανάτου και καταλαμβάνεται από ενθουσιασμό ή θλίψη ανάλογα με τον τρόπο που έζησε.»

«Δεν γνωρίζεται τον χρόνο του θανάτου σας γιατί δεν είστε έτοιμοι να αντέξετε σε μια τέτοια πραγματικότητα. Σκοπός μας είναι να καταστήσουμε τον άνθρωπο σώφρονα, να τον απαλλάξουμε από τον φόβο του θανάτου και να τον οδηγήσουμε στο επίπεδο εκείνο, όπου θα επιμηκύνεται η ζωή του στους οκτώ αιώνες υλικής σύνθεσης, χωρίς τη φθορά του χρόνου, όπως είμαστε και εμείς, αφού είσαστε δική μας προέκταση.
Όταν θα πλησιάζει η στιγμή του θανάτου θα τη γνωρίζετε, όπως συμβαίνει σε πολλές ουράνιες κοινωνίες. Αυτός που πρόκειται να πεθάνει, θα επισκέπτεται προετοιμασμένους εκ των προτέρων ισχυρότατους ενεργειακούς χώρους, σαν μια φυσιολογική καθημερινότητα, χωρίς τίποτε πένθιμο ή τραγικό. Θα μοιάζει περισσότερο με προετοιμασία για κάποιο μακρινό ταξίδι και πολύ λιγότερο με θάνατο, αφού θα μπορεί να συνοδεύεται κατά βούληση από τα οικεία του πρόσωπα μέχρι τον ενεργειακό χώρο, για αποχαιρετισμό και κατευόδιο για τη νέα του ζωή.
Όταν εισέρχεται στο κατάλληλο σημείο του ενεργειακού χώρου αμέσως περιβάλλεται από πυκνό στρώμα κυανού αιθέρα [ Οργόνης ] ώστε το σώμα να αντέχει σε στις τεράστιες θερμοκρασίες και συγκρούσεις που προκαλούν οι κοσμικές πηγές ενέργειας.
Κατόπιν πάνω στον κυανό αιθέρα επικάθεται η πανίσχυρη ιώδης Φλόγα του συμπαντικού πνεύματος και τον καλύπτει τελείως. Η φλόγα αυτή λόγω των υψηλών δονήσεων της, δημιουργεί τεράστιες δυνάμεις οι οποίες αποϋλοποιούν τον άνθρωπο, που έχει προετοιμαστεί για τον θάνατό του. Στη συνέχεια η ψυχή του περνά από τον Άδη, για να υποστεί όλες τις διαδικασίες του καθαρτηρίου πυρός και κατόπιν οδηγείται στο σημείο τομής όλων των παραλλήλων όπου θα κάνει τις επιλογές της, εάν θα σταματήσει τον κύκλο των ενσαρκώσεων της, ή εάν θα αποφασίσει να επιστρέψει πίσω. Στην περίπτωση της επιστροφής οι οικείοι του εκλιπόντος θα μπορούν να περιμένουν την επιστροφή του λόγω της μακροζωίας τους. Ερχόμενος πάλι στη ζωή ανεξάρτητα αν έχει επιλέξει νέους γονείς ή όχι, θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει τους προηγούμενους γονείς όπως και οι γονείς το πρώην τέκνο τους.
Άτομα που εγκληματούν και σκορπούν δυστυχία και άτομα πολύ κακού και δύστροπου χαρακτήρα, που καταπατούν τον ηθικό νόμο, και διακόπτουν όλες τις γέφυρες επικοινωνίας με το θείο και προκαλούν δυστυχία στο περιβάλλον τους ή στον κόσμο, υφίστανται περισσότερες δοκιμασίες εξιλέωσης. [Είναι τα άτομα εκείνα για τα οποία λέει ο λαός «δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο».]
Τα άτομα αυτά έχουν πάψει να ζουν πολύ πριν πεθάνουν και προσμετρώνται σαν αρνητικές οντότητες του σύμπαντος, γιατί οι επισωρευθείσες κακίες δεν τους επιτρέπουν τη διαδικασία της σύντομης εξιλέωσης των ψυχών τους. ΟΙ ψυχές αυτές από ένα σημείο και μετά αποχωρίζονται από το πνεύμα και ακολουθεί ο δεύτερος θάνατος. Τότε μόνες και χωρίς συνείδηση, οδεύουν για τα σημεία καθαρμού, εξιλέωσης και δοκιμασιών. Από την ψυχή αυτή αφαιρείται η ιδιότητα της αθανασίας προκειμένου να υποστεί τις βαρείες δοκιμασίες καθαρμών σε ειδικούς χώρους εξιλέωσης».

«Όταν η ψυχή του ανθρώπου εγκαταλείπει το σώμα με τον θάνατο, πρέπει να φύγει από τη γήινη ατμόσφαιρα, για να μην μολυνθεί από τις αναθυμιάσεις της αρνητικότητας που εκπέμπει ο πλανήτη ς σας. Την παραλαμβάνει η συνοδός οντότητα, η οποία έχει αποστολή να κατευθύνει τις κινήσεις της και να την οδηγήσει με ασφάλεια στον προορισμό της. Για να μην φορτιστεί με την αρνητική ενέργεια της Γαίας, την περνά μέσα από το φως της κυανής φλογός, ώστε να καταστεί απρόσβλητη από κάθε αρνητική μόλυνση.»

«Το πορφυρούν πυρ, είναι αυτό που συντηρεί τη ζωή και το ιόχρουν πυρ ενισχύει το ενεργειακό φως της ψυχής μετά τον θάνατο. Όταν η ψυχή αποχωρίζεται το σώμα, πυροδοτείται ο ενεργειακός στρόβιλός της από το ιώδες πυρ. Διευκολύνεται η αναχώρησή της με τον εντοπισμό των διαύλων φυγής, τους οποίους πρέπει να ακολουθήσει για να συνεχίσει το ουράνιο ταξίδι της.
Οι φωτεινοί ουράνιοι δίαυλοι που χρησιμοποιούν οι ψυχές μετά τον θάνατό τους, είναι αυτοί που συνδέουν τη Γαία με τους αστερισμούς του Σειρίου, Ωρίωνα και Κάνωπος. Είναι πάμφωτοι σαν θάλασσα φωτός, η οποία δημιουργεί ανάλαφρα αισθήματα χαράς, ευδαιμονίας, ευτυχίας και αγαλλίασης στις ψυχές που τους διατρέχουν. Η ψυχή στα αρχικά στάδια και μέχρι να τελειώσει τις διαδικασίες κρίσεως του Ωρίωνα, είναι ενδεδυμένη το ένδυμα που αγαπούσε όταν ζούσε στον υλικό κόσμο της Γαίας.
Στο διάστημα αυτό των σαράντα ημερών δεν θέλει να πιστέψει ότι πέθανε το υλικό σώμα. Οι κινήσεις της περιορίζονται κυρίως μεταξύ της οικίας της, στα μέρη όπου έζησε ευχάριστες καταστάσεις και του μνήματος. Όταν βλέπει τ' αγαπημένα της πρόσωπα να λυπούνται για τον χαμό της απορεί με τη λύπη τους. Η θλίψη αυτή ταράζει την ψυχή. Την αφυπνίζει από τον λαμπρό κόσμο που ζει και σκιάζει τα φωτεινά όνειρα της. Τη δονεί δυσάρεστα και καταλαμβάνεται από δυσφορία. Υποχρεώνεται να θυμηθεί τη γήινη ζωή της και να συνειδητοποιήσει την κατάσταση του θανάτου της και πολλές φορές της γεννιέται η επιθυμία της επιστροφής. [Το νερό της Λήθης το πίνει μετά τις σαράντα ημέρες]
Οι συγγενείς πρέπει να θυμούνται τον νεκρό και να του αποστέλλουν νοητικά μηνύματα αγάπης που υποβοηθούν τη γαλήνια διαμονή στα φωτεινά πεδία. Έτσι εξαλείφεται από την ψυχή η θλίψη και ο πόνος.
Τα κλάματα, τα μνημόσυνα, η λύπη και η μαύρη ενδυμασία των συγγενών, είναι δεσμά που δεν αφήνουν την ψυχή να πετάξει ελεύθερα προς την ουράνια ευδαιμονία. Τα μαύρα ρούχα απωθούν την ψυχή του νεκρού και δεν της επιτρέπουν να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα και φοβάται να τα πλησιάσει. Αντίθετα τα λευκά ρούχα υποβοηθούν την επικοινωνία της ψυχής με
τους οικείους της. Η ταφή στενοχωρεί την ψυχή του νεκρού και αισθάνεται δυσφορία όταν παρακολουθεί μέσα στο μνήμα το νεκρό σώμα να αποσυντίθεται.
Με τα μνημόσυνα καλείται η ψυχή πάνω από το μνήμα και την υποχρεώνουν να συμμετάσχει στη λύπη των ζωντανών για τον θάνατό της, δημιουργώντας έτσι ανεπιθύμητες καταστάσεις που δεν την αφήνουν να ηρεμήσει και να γαληνέψει.
Η αποτέφρωση των νεκρών επισπεύδει την απομάκρυνση της ψυχής και την απαλλάσσει από το δυσάρεστο θέαμα της σήψης του σώματος όταν το παρακολουθεί νεκρό μέσα στο μνήμα. Υποβοηθά την ψυχή στην εξάλειψη των επιθυμιών της για επιστροφή στην επίγεια ζωή και αυτό επισπεύδει το ουράνιο ταξίδι της.
Το σκόρπισμα της στάχτης σε μέρος που αγαπούσε η ψυχή, την υποχρεώνει να το πάρει απόφαση ότι πρέπει να φύγει, αφού δεν υπάρχει ο τάφος με το νεκρό σώμα για να τρομάζει το ξύπνημά της.»

Μετενσάρκωση
« Η επαναγέννηση σε πεδία αραιώσεων γίνεται από την επιθυμία της οντότητας να ανανεώσει το ενεργειακό περίβλημα της ψυχής της.
Αυτός που πρόκειται να επαναγεννηθεί προεπιλέγει τους γονείς του με προσοχή και πάντα σε συνεννόηση μαζί τους, για να σχηματίσουν τη μορφή που αυτός ο ίδιος έχει επιλέξει. Η επαναγέννηση του ανθρώπου συντελείται με την εκπομπή νιονικής ενέργειας του εγκεφάλου των δύο γονέων, πάνω στο αιθερικό πεδίο. Εμφανίζονται δύο έντονες κυανές φλόγες οι οποίες ενώνονται μεταξύ τους μόλις γίνει εκπομπή της νιονικής ενέργειας του προς αναγέννηση ανθρώπου. Τότε εμφανίζεται μια τρίτη πιο έντονη φλόγα που είναι η μέλλουσα να αναγεννηθεί ψυχή. Πάνω σε αυτή προβάλλεται όλο το αρχείο νόησης των γονέων και του μελλοντικού τέκνου με νιονικές ακτίνες.
Μέσα από την τριπλή φλόγα και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, εμφανίζεται το υπερβατικό σώμα του νεογέννητου τέκνου το οποίο πρέπει να βιώσει μια μικρή περίοδο προσαρμογής στις συνθήκες του ενεργειακού πεδίου που ζει και κατόπιν συνεχίζει να ζει κανονικά τη ζωή του.
Στις περιπτώσεις αυτές το άτομο γεννιέται σοφό, γιατί έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει στη νέα του ζωή όλες τις εμπειρίες του παρελθόντος που βρίσκονται καταχωρημένες στην ουδετέρα υπόφυση του δικού του εγκεφάλου, αλλά και των γονέων του και τις οποίες κληρονόμησε.
Μπορεί πριν αναγεννηθεί να παραδίδει στο κοσμικό αρχείο φύλαξης όλο το αρχείο των ασχολιών της ζωής του και να το παραλαμβάνει με την αναγέννησή του ώστε να είναι σε θέση να συνεχίσει τις ίδιες ασχολίες στη νέα του ζωή αφ' όσον το επιθυμεί. Τον ίδιο τρόπο δημιουργίας εφαρμόζουν πολλοί εξωγήινοι ανεπτυγμένοι πολιτισμοί τους σύμπαντος, που έχουν μελετήσει τον τρόπο αναγέννησης των υπερβατικών οντοτήτων.»

Συνοδός Οντότητα ή Φύλακας Άγγελος
«Η Συνοδός Οντότητα είναι οντότητα φωτός υψηλής συχνότητας. Αντιλαμβάνεται τις ανθρώπινες σκέψεις και δίνει νοητικά απαντήσεις. Βρίσκεται πάντα κοντά σας, παρέχει προστασία και γνώσεις που τις αντλεί από το κοσμικό αρχείο, στο οποίο έχει πρόσβαση. Είναι η πηγή της έμπνευσης και της γνώσης σας. Αυτή κατευθύνει τις σκεπτoμoρφές προς σε εσάς και τις μεταβιβάζει στον εγκέφαλο σας. Ο κάθε άνθρωπος με την υλική σύλληψή του στη Γαία, αυτόματα προσελκύει και τη συνοδό οντότητα, που είναι συνοδός της ψυχής του.
Η ψυχή επιλέγει την οντότητα και αυτή από την επιθυμία της να διαμορφώσει έναν τέλειο ανθρώπινο χαρακτήρα, δέχεται την πρόσκληση. Τη συνοδεύει στη Γαία με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, για να τη βοηθήσει να ανταποκριθεί στο σχέδιο της δημιουργίας ή για βελτίωση ή για εκτέλεση κοσμικής αποστολής που πιθανόν έχει αναλάβει η ψυχή.
Η συνοδός οντότητα είναι πάντα παρούσα σε κάθε στιγμή, για παροχή βοηθείας στον άνθρωπο όταν απαιτηθεί. Πλην της παροχής προστασίας, οι οντότητες αυτές, εκπέμπουν συνεχώς κύματα φωτός στον άνθρωπο για θετικό επηρεασμό, ενδυνάμωση των προσπαθειών του και βελτίωση του χαρακτήρα του».

«Υπάρχουν σε όλη την επιφάνεια της Γαίας κοσμικά σημεία δύναμης, στα οποία παρατηρείται συσσώρευση ενέργειας από τις ενεργειακές πηγές του σύμπαντος.
Οι μύστες όλων των βαθμών εκτός του πρώτου, αντλούσαν την ενέργεια αυτή και οι ίδιοι μεταβαλλόταν σε φωτεινά όντα που ακτινοβολούσαν φως και με τη δύναμη της αστρόπετρας το μετασχημάτιζαν σε ήλιο του μεσονυκτίου.
Εάν δεν ακολουθείτο η σωστή μυητική διαδικασία ή γινόταν λάθη, μπορούσε να προκληθεί αυτανάφλεξη του μύστη».

Κρόνος
«Εμείς δώσαμε στους Ελλάνιους τη γνώση για την ουράνια Αποστασία του Κρόνου, που άρχισε 50.000 χρόνια πριν τη δική σας χρονολόγηση. Το όνομα του Κρόνου ποτέ δεν αναφέρθηκε στα μυστήρια των Ελλανίων και ποτέ δεν του έχτισαν ιερά στην Ελλάνια. Η γένεση του κακού στη Γαία άρχισε με τον Κρόνο, ο οποίος αποστάτησε από την ανώτερη συνειδητότητα, και στράφηκε εναντίον της θεότητας του Όλου Φωτός και της «Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας». Αρχικά κυριάρχησε σε περισσότερους από 2250 κατοικημένους πλανήτες του Σπειροειδή γαλαξία και κυρίως στους αστερισμούς του Δράκοντα, του Όφεως, της Ύδρας, του Ηρακλή και του Βοώτη.
Τα πνεύματα φωτός που προστάτευαν τη Γαία δεν μπόρεσαν να προστατέψουν την ανθρωπότητα από την επιθετικότητα των αποστατών του Κρόνου γιατί ήταν πολυάριθμοι. Δεν καταστέλλαμε την αποστασία στη Γαία γιατί την εποχή εκείνη υπήρχαν πιο επείγουσες καταστάσεις σε άλλα ηλιακά συστήματα που απαιτούσαν την άμεση επέμβασή μας. Οι αποστάτες προκάλεσαν στους ανθρώπους τη δυσαρμονία της σκέψης, του πνεύματος και του τρόπου ζωής που παρατηρείται μέχρι και σήμερα στη Γαία.
Ο Κρόνος δημιούργησε την αυτοκρατορία της «Κραταιάς Αποστασίας». Σκόπευε να εισχωρήσει σε 15.000 γαλαξίες και ηλιακά συστήματα και με τη βοήθεια αυτών να κατακτήσει όλο το δικό σας σύμπαν. Επί 25.000 χρόνια με δική σας αρίθμηση κατάστρεφε το έργο της δημιουργίας. Όπου κυριάρχησε επέβαλλε τις του απόψεις που ήταν αντίθετες με τις αρχές της «Κραταιάς Αυτοκρατορίας «Ε» της Ανδρομέδας».
- Δεν δεχόταν τη θεότητα του Όλου Φωτός.
- Αυτοχρίστηκε ο ίδιος θεός και αξίωνε τιμές θεού. [Εγώ είμαι κύριος ο θεός σου θα πει ο Γιαχβέ, υπαρχηγός του Κρόνου].
- Απέρριπτε τη θεότητα του δημιουργού και τον εξίσωνε με τις φυσικές δυνάμεις.
- Δεν αποδεχόταν την ελευθερία του ανθρώπου και τη θεϊκή προέλευση της ψυχής. [Έβαλε τον Γιαχβέ και εξαπάτnσε τον άνθρωπο με το φίδι και τον υποδούλωσε με τα αισθήματα Ενοχής που του δnμιούργnσε].
- Τον σεβασμό στο Όλο Φως τον θεωρούσε αμάρτημα. [Δεν υπάρχουν άλλοι θεοί εκτός από μένα είπε ο Γιαχβέ που θεωρείται βλασφημία για τnv ουράνια κοινωνία].
- Δεν δεχόταν καμία άλλη δύναμη πλην της δικής του και αρνιόταν κάθε εξουσία του δημιουργού.
- Αξίωνε τα αστρικά συστήματα να μην ανήκουν σε κανένα, να είναι ελεύθερα ώστε να μπορέσει να τα υποτάξει.
- Θεωρούσε την πνευματική άσκηση άσκοπη και αμαρτία.
Αρχικά η Κραταιά Αυτοκρατορία των «Ε’» θεώρησε άνευ σημασίας το γεγονός και δεν πάρθηκαν μέτρα καταστολής γιατί πίστευαν στη μεταμέλεια του Κρόνου. Ο Κρόνος όμως έπεισε τις αστρικές κοινωνίες για την ορθότητα της ανταρσίας του και επειδή δεν τιμωρήθηκε, το απέδιδε στην ανικανότητα των συμπαντικών δυνάμεων να κυβερνήσουν.
Παρά την ήττα του Κρόνου στη σύγκρουση που επακολούθησε με τις δυνάμεις της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, δεν καταδιώχτηκε. Η Αυτοκρατορία αρκέστηκε μόνο στην ανατροπή του. Ακόμη περιμένουμε την επιστροφή του ή αλλιώς θα κληθεί από τους Ολυμπίους να λογοδοτήσει αυτός και ο υπαρχηγός του ο Γιαχβέ».

«Οι γενετικές επεμβάσεις του Κρόνου πάνω σε όλες τις μορφές ζωής, ήταν η χειρότερη μορφή αταξίας που δεν έχει προηγούμενο. Η παραβίαση των κοσμικών νόμων και η δημιουργία τεράτων με γενετικά πειράματα θεωρείται φρικαλέα διαστροφή, η οποία πάντα τιμωρείται από το Όλον Φως, το οποίο ρύθμισε τη ζωή έτσι ώστε κάθε είδος να παράγει τον δικό του εαυτό.

Κατασκεύασε ανθρωποειδή με τα οποία ασκούσε απάνθρωπη εξουσία πάνω στον άνθρωπο και έκανε ευθανασία σε αυτά με ακτινοβολίες. Την καταστολή της ουράνιας αποστασίας ανέλαβε προσωπικά ο ίδιος ο Ιερός Άρχοντας Φωτός ο Ζευς, ο οποίος κάλεσε τον Κρόνο να εγκαταλείψει τα σχέδιά του και να επανέλθει στην ανώτερη συνειδητότητα. Αυτός αρνήθηκε να υπακούσει και επιτέθηκε εναντίον των δυνάμεων της 7ης Αποστολής, στο ηλιακό σας σύστημα, με πεδία συγκρούσεων τη Γαία και τη Σελήνη. Οι σύμμαχοι του Κρόνου αντιλήφθηκαν το άνισο του αγώνα και άρχισαν να αποσκιρτούν από τις δυνάμεις της αποστασίας. Αποστάτησαν συνολικά 183 κατοικημένοι πλανήτες μεταξύ αυτών και η Γαία. Οι συνασπισμένες δυνάμεις των αποστατών του Δράκοντος, του Όφεως, της Ύδρας και του Ηρακλή μαζί με τους αποστάτες από τον «ε» του Βοώτη συγκεντρώθηκαν στη Γαία και τη Σελήνη. Η Σελήνη αιχμαλωτίστηκε εύκολα από τους Ολυμπίους της 7ης αποστολής, όταν ήρθε το 26.174 π.χ. από τον αστερισμό του Βοώτη, μεταφέροντας πολύ προηγμένη τεχνολογία για ενίσχυση των δυνάμεων της αποστασίας και υποχρεώθηκε σε τροχιά γύρω από τη Γαία. Η ατμόσφαιρα της Γαίας απορρόφησε την ατμόσφαιρα της Σελήνης, η οποία έγινε άγονη και ακατοίκητη και ο πληθυσμός αποσύρθηκε στο εσωτερικό της που είναι κοίλο.
Η σύγκρουση έγινε μεταξύ Γαίας και Σελήνης και ήταν σφοδρότατη και ορατή από όλους τους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος. Οι αποστάτες ηττήθηκαν κατά κράτος. Διαλύθηκαν στους ουρανούς και εξαφανίστηκαν από το ηλιακό σας σύστημα. Οι ενσαρκωμένες δυνάμεις των αποστατών που βρισκόταν στη Γαία κατανικήθηκαν στις περιοχές του Ολύμπου και της Αρκαδίας και σταμάτησε η καταστροφή του πλανήτη και ο αφανισμός του ανθρώπινου γένους. Οι ιερείς της σελήνης που πίστευαν ότι ήταν θεοί, κατέβηκαν πετώντας στη Γαία χωρίς σκάφη, για να μη γίνουν αντιληπτοί από της δυνάμεις της 7ης Αποστολής. Συγκέντρωσαν τα διασωθέντα υπολείμματα των αποστατών και κατάφεραν με ραδιουργίες και προφυλάξεις να ανασυγκροτηθούν. Για να μην γίνονται αντιληπτοί χρησιμοποιούσαν τα σπήλαια σαν κατοικίες. Αυτοί δίδαξαν τον σημερινό υλιστικό τρόπο ζωής στους ανθρώπους και έφεραν το πνευματικό σκοτάδι. Οι κάτοικοι της Σελήνης [Σεληνάνθρωποι] ήταν κοντοί στο ανάστημα, με κιτρινωπή απόχρωση και αιθερική υφή, σαν υλοποιημένες σκιές.
Μετά την επικράτηση της Αυτοκρατορίας, οι Ολύμπιοι για να μη καταστρέψουν το μεταλλαγμένο ανθρώπινο είδος διόρθωσαν τον γενετικό του κώδικα. Οι επεμβάσεις αυτές επέφεραν βελτιώσεις αλλά δεν αποκαταστάθηκαν τελείως οι εκτεταμένες μεταλλάξεις που είχαν γίνει από τους αποστάτες.
Με το πέρασμα του χρόνου τα υπολείμματα των αποστατών ενισχύθηκαν από τους αποστάτες της Λίλιθ (Αστροσκάφος των αποστατών, από τον «Ε» του Βοώτn το οποίο βρίσκεται αιχμαλωτισμένο στnv αθέατη πλευρά της σελήνης από τις δυνάμεις της 7ης αποστολής των Ολύμπιων), υπό την καθοδήγηση των οποίων άρχισαν να δρουν συνωμοτικά στη Γαία. Οι άνθρωποι υποχρεώθηκαν με τη βία να λατρεύουν τον Γιαχβέ σαν θεό. Τα κρόνεια ιερατεία άρχισαν να καταστρέφουν και πάλι τον πλανήτη. Έτσι προκάλεσαν νέα δυσαρμονία στη Γαία, διατάραξαν το έργο της δημιουργίας, τροχοπέδησαν την ανθρώπινη εξέλιξη και δημιούργησαν τη νέα Κρόνεια εποχή των υλικών επιθυμιών, της κακίας, της πνευματικής παρακμής, της αυτοκαταστροφής και της ασέβειας προς το θείο. Ο Κρόνος μπορεί να ηττήθηκε κατά κράτος αλλά η αποστασία συνεχίζεται στη Γαία με αρχηγό τον Γιαχβέ σε απόλυτη έξαρση.»

«Το αόρατο φως του δημιουργού, εξουδετερώνει την αρνητικότητα που σας επικαλύπτει και σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τα ενεργειακά κέντρα του σύμπαντος εάν εσείς το επιδιώξετε. Τα πάντα στο σύμπαν εκπορεύονται από το Αιώνιο Ένα. Η ανθρωπότητα έχει φθάσει στο κατώτατο σημείο εξαθλίωσης. Δεν προσφέρει τίποτε στη γαλαξιακή κοινωνία. Είναι ένα αρνητικό ουράνιο στίγμα, που επισωρεύει κοσμική δυσαρμονία στο ηλιακό σας σύστημα. Μόνη της οδηγείται στον αφανισμό και την αυτοκαταστροφή. Όλες οι ευθύνες για τον επικείμενο όλεθρο ανήκουν σε αυτή.»

«Όλο το σύστημα διοίκησης και δικαιοσύνης της Γαίας στηρίζεται στην πλάνη, την αμάθεια και την εξάρτηση από τους διοικούντες. Έτσι καλλιεργείται η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής, η ωμότητα, η επιθετικότητα, η καταπίεση, η εκμετάλλευση, η αδικία και γενικώς το κακό, με αποτέλεσμα την υποδούλωση των λαών στις επιθυμίες των ισχυρών».

Η Πόλη του Ηλίου
«Στις ορεινές περιοχές των Άνδεων, στα υψίπεδα του Περού και στη λίμνη Τιτικάκα με δικές σας ονομασίες, υπάρχουν τεράστιες σπηλαιώσεις στα έγκατα της Γαίας, μέσα στις οποίες βρίσκεται το πνευματικό άδυτο της ανθρωπότητας, από την εποχή που οι θεοί κατέβαιναν στον πλανήτη σας. Το άδυτο αυτό βρίσκεται πάνω στο νησί υπόγειας λίμνης που ονομάζεται «Ουράνια Νήσος», και στο οποίο είναι χτισμένη η «Πόλη του Ηλίου Σειρίου», στην οποία βρίσκεται το Πνευματικό Άδυτο του Ηλίου, από την εποχή της δημιουργίας. Είναι πανoμoιότυπo με αυτό της «Αιώνιας Πόλης των Θεών» που υπάρχει στο άστρο της δημιουργίας τον Σείριο.
Η πρόσβαση των ανθρώπων στην πόλη αυτή είναι αδύνατη εάν δεν είναι μυημένοι στα ουράνια μυστήρια. Στο κατάφωτο κέντρο της, υπάρχει βράχος και ναός ακριβώς ίδιος με την Ακρόπολη των Αθηνών και τον Παρθενώνα. Ο βράχος ολόκληρος περιβάλλεται από πανίσχυρη ηλεκτρομαγνητική νεφέλη, η οποία είναι αδιαπέραστη και αδιάβατη από τους αμύητους. Οι δάσκαλοι που ανεβαίνουν στον ναό περνούν μέσα από τη νεφέλη και γίνονται αόρατοι. Η πόλη φωτίζεται από τον ήλιο του μεσονυκτίου που αλλάζει φωτισμό τρεις φορές το εικοσιτετράωρο• γαλάζιο το πρωί, λευκό το μεσημέρι και από τη δύση μέχρι την ανατολή της επόμενης ημέρας το φως γίνεται πορτοκαλόχρουν, χρώματα που είναι απαραίτητα για την ομαλή Επιβίωση των δασκάλων.
ΟΙ μυημένοι επισκέπτες υποβάλλονται στον όρκο της Στυγός από τους ιερείς, μπροστά στην πηγή από την οποία ξεπηδούν οι μαύρες φλόγες αφανισμού για όποιους τις αγγίξουν.
Η «Πόλη του Ηλίου Σειρίου» είναι το άγνωστο σ' εσάς ιερό πνευματικό κέντρο του πλανήτη. Εκεί διαμένουν οι υπερβατικοί δάσκαλοι, μεγάλης συχνότητας και κραδασμού, για να μπορούν να υλοποιούνται και να αποϋλοποιούνται στα πεδία πυκνώσεως της Γαίας.
Οι δάσκαλοι αυτοί βρίσκονται έξω από τις δεσμεύσεις του υλικού κόσμου, είναι μακρόβιοι, ευφυείς, σοφοί και προσπαθούν να αναχαιτίσουν την πνευματική αποσύνθεση της ανθρωπότητας.
Βρίσκονται στη Γαία από τις πρώτες εποχές της δημιουργίας του ανθρώπου, για την προώθηση της εξέλιξής του. Σήμερα οι δάσκαλοι κατέρχονται στη Γαία με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός, για να εξουδετερώσουν καταστροφικές ενέργειες των αποστατών με πανίσχυρες πνευματικές ακτινοβολήσεις, που αλλάζουν την πολικότητα των αποστατών και τους αφανίζουν.
Στην πόλη αυτή πριν πενήντα χρόνια, βρήκε καταφύγιο και το ανώτερο πνευματικό κέντρο του Θιβέτ.»

«Για προστασία από κάθε ανεπιθύμητη επέμβαση, το κέντρο πλαισιώνεται από φύλακες πνεύματα, από ουράνιες οντότητες και από το ενσαρκωμένο ιερατείο που το προστατεύει. Εκεί φυλάσσονται τα πανάρχαια αρχεία της ξεχασμένης γνώσης των Ελλανίων και του κόσμου ολόκληρου. Εκεί φυλάσσονται τα αρχεία γεωλογικής και ανθρωπολογικής ιστορίας, της πλανητικής εξέλιξης και οι μεταβολές της. Εκεί είναι καταγραμμένες οι καταστροφές της Γαίας από τους κατακλυσμούς και πως επανέρχονται με τα χρόνια τα απομεινάρια της ανθρωπότητας σε φυσιολογική κατάσταση, ηρεμίας και γαλήνης.
Εκεί φυλάσσεται όλη η απόκρυφη τεχνολογία των Ελλανίων, η οποία θα τους δοθεί και πάλι όταν θα είναι πνευματικά έτοιμοι να τη χειριστούν και να εναρμονιστούν με τη φύση και το θείο, για να την παραλάβουν. Τα αρχεία της Ελλάνιας γνώσης είναι φυλαγμένα στο υπόγειο του ναού. Τα έφεραν στο παρελθόν οι μυημένοι της Αδελφότητας του Δελφικού Μαντείου, της Ιερής Αδελφότητας του Ιδαίου Άνδρου της Κρήτης και της Πνευματικής Αδελφότητας της Παλλάδας Αθηνάς. Τα κοσμικά αρχεία περιέχουν κάθε τι που έχει γραφεί πάνω στη Γαία από καταβολής κόσμου. Μεταφέρθηκαν εκεί μετά τους κατακλυσμούς. Διατηρούνται όλα στην αρχική μορφή γραφής. Αντίγραφα των αρχείων αυτών φυλάσσονται στα κοσμικά αρχεία του Σειρίου και του Ωρίωνα.»

Αδελφότητα Παλλάδας Αθηνάς
«Η πνευματική Αδελφότητα της Παλλάδας Αθηνάς, συστήθηκε από την εποχή του Θησέα στην Αθήνα, για να προστατέψει και διαφυλάξει την άρρητη γνώση των μυστηρίων. Οι Ελλάνιοι μύστες της αδελφότητας αυτής, μετά την επικράτηση του χριστιανισμού, βρέθηκαν στη βασιλική αυλή της Περσίας όπου και βρήκαν ασφαλή προστασία. [Από αυτούς προέκυψε ο Αραβικός πολιτισμός]. Το σύνολο της πνευματικής κληρονομιάς των Ελλανίων έχει διασωθεί και σας ανήκει. Θα παραλάβετε την Ελλάνια τεχνολογία όταν θα είστε σε θέση να τη χειριστείτε με σοφία και σύνεση, για να μην προκαλέσετε καταστροφές στην ανθρωπότητα.»

Ισημερίες Ηλιοστάσια
«Ιδανικότερες ημέρες για τις μυητικές διαδικασίες είναι τα ηλιοστάσια και οι ισημερίες. Τις ημέρες αυτές ανοίγει το φωτεινό περίβλημα της Γαίας, οι φωτεινοί δακτύλιοι των πλανητών, των άστρων, των γαλαξιών και μαζί με αυτούς ανοίγουν και όλοι οι ουράνιοι δίαυλοι. Σε ολόκληρο το σύμπαν τις ημέρες αυτές κυριαρχεί η θεία ευαρέσκεια του δημιουργού και σε γήινη έκφραση είναι ένα ουράνιο πανηγύρι.»

«Η παρουσία μας στο ηλιακό σας σύστημα αποσκοπεί στην προστασία της Γαίας από τις επιθέσεις των αποστατών με το σχέδια HAARP και τους συνεχείς αεροψεκασμούς καρκινογόνων ουσιών, με πρόσχημα το κλείσιμο της τρύπας του όζοντος. Εμποδίσαμε τα σχέδιά τους για τη δημιουργία ακραίων καιρικών φαινομένων και τη ματαίωση των Ολυμπιακών αγώνων.
Υποβοηθήσαμε τους Ελλανίους στις αθλητικές εκδηλώσεις, με σκοπό να δοκιμάσουμε τη δυνατότητα αφύπνισης του πληθυσμού της Γαίας από τις αντιδράσεις τους και τι μπορούσαν να πετύχουν. Παρασύρατε με τις εκδηλώσεις σας για τις επιτυχίες σας στον αθλητισμό, μεγάλες μάζες των κατοίκων της Γαίας σε στιγμές ψυχικής ευφορίας.
Η εκπομπή θετικής ενέργειας ήταν τεράστια. Οι ουράνιοι αποδέκτες αυτής της θετικής ενέργειας, διαπίστωσαν ότι ο πλανήτη ς δεν έχει παρακμάσει τελείως και ανέστειλαν την απόφαση εγκατάλειψής σας. Με τις εκδηλώσεις αυτές προστατέψατε τη Γαία για μια ακόμη φορά.
Οι Ολυμπιακοί αγώνες ανατέθηκαν στην Ελλάνια υπό των αποστατών ελπίζοντας στον διασυρμό της σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πρόθεση τους ήταν η ακύρωση των αγώνων λίγο πριν την έναρξή τους, λόγω μη ολοκληρώσεως σημαντικών έργων υποδομής, προσχεδιασμένων τρομοκρατικών ενεργειών και ακραίων καιρικών φαινομένων με το HAARP. Εμείς αποτρέψαμε τα σκοτεινά σχέδια αυτών. Το Ελλάνιων φως καταυγάζει τη Γαία, και μεταφέρει την ελπίδα σωτηρίας της. Η ευθύνη πλέον βαρύνει τους Ελλανίους δικούς μας γόνους.»

«Οι Ελλάνιοι ευνοήθηκαν στην πρόσφατη αρχαιότητα από τις ανώτερες και ανώτατες ουράνιες υπάρξεις των Ολυμπίων που ενσαρκώθηκαν στην Ελλάνια.
Οι σημερινοί Ελλάνιοι γόνοι, αρνούνται να αποδεχτούν το παρελθόν τους. Δεν θέλουν να δεχτούν την ύπαρξη των Ολύμπιων, ούτε γνωρίζουν τη δική τους ουράνια προέλευση, γιατί έπεσαν στην παγίδα της ψεύτικης γνώσης των αποστατών. Ξέχασαν την ιστορία τους και θεωρούν τους Ολυμπίους ανύπαρκτους. Τους ονομάζουν είδωλα και την απόδοση σεβασμού σε αυτούς ονομάζουν ειδωλολατρία. Κάθε σύνδεση τους με την ιστορία και την πραγματικότητα, ονομάστηκε μυθολογία από τους αποστάτες. Οι Ολύμπιοι και όλα τα στρατεύματα της 7ης Αποστολής δεν είναι είδωλα και μύθοι, δεν είναι θεοί• είναι υπαρκτές ουράνιες οντότητες που αγωνίζονται για το καλό του κόσμου, της ανθρωπότητας και την προστασία της Γαίας από τους αποστάτες.
Τα σκάφη των εξωγήινων πολιτισμών που σας επισκέπτονται εισερχόμενα στη γήινη ατμόσφαιρα, λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μη μολυνθούν από την πυκνή αρνητικότητα που εκπέμπουν οι άνθρωποι της Γαίας. Τα γήινα σκάφη που εξέρχονται από τη Γαία απολυμαίνονται τελείως από εμάς, ώστε να μην μεταφέρουν την αρνητικότητα σας σε άλλους πλανήτες.
Όταν βλέπετε εξωγήινα σκάφη η παράξενα φαινόμενα, να παραμένετε γαλήνιοι, ήρεμοι και να εκδηλώνετε συμπάθεια για τις οντότητες που τα χειρίζονται. Επειδή λαμβάνουν τα μηνύματά σας θα επιστρέψουν και πάλι• δεν επιστρέφουν ποτέ εκεί που δεν είναι ευπρόσδεκτοι.»

« Η Δύναμις μεθ’ υμών »

«Έρρωσθε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: