Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Τα Μηνύματα απο τον Πόλεμο στον Ήλιο.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.

«Καθένας από αυτούς που ονομάζετε θεούς του Ολύμπου, ευρισκόμενος στη συμπαντική του βάση, μπορεί να αναπαράγει την εικόνα του σε όποια μορφή θέλει, και σε όσα ενεργειακά αντίγραφα θέλει και με δέσμες ακτίνων ταχυονίων ή νιονίων, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να στέλνει τη μορφή του σε πολλά σημεία του σύμπαντος ταυτοχρόνως, δίνοντας εντολές σαν να ήταν παρών.
Πολλοί εξωγήινοι πολιτισμοί αναπαράγουν ενεργειακά αντίγραφα των σκαφών τους τα οποία μπορούν να εκτελούν πολεμικές αποστολές και τα στέλνουν σε όποιο σημείο του σύμπαντος θέλουν χωρίς αυτοί να χρειάζεται να μετακινηθούν. Η καταστροφή ενός ενεργειακού αντιγράφου δεν επηρεάζει το πρωτότυπο που έχει τη δυνατότητα να το αναπαράγει αμέσως, η καταστροφή όμως του προτύπου εξαφανίζει και όλα τα ενεργειακά αντίγραφα.
Οι εξωγήινοι όταν ταξιδεύουν μεταφέρουν μαζί τους ολογραφικά την οικογένειά τους και όλη την εικόνα του εγγύς και του ευρύτερου περιβάλλοντός τους, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα ψυχισμού και μοναξιάς.
Στους εποικισμούς των νέων πλανητών, δημιουργούν ανάλογο ολογραφικό περιβάλλον, ίδιο με αυτό της πατρίδας τους, ώστε να μην έχουν την αίσθηση ότι έφυγαν. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να δημιουργούν ολογραφικά φαινόμενα διαβάζοντας τη σκέψη του ανθρώπου από απόσταση και να προβάλουν επιθυμητές καταστάσεις μέσα στη συνείδησή του».


«Τα Νιόνια είναι ειδικά σωμάτια που παράγει ο εγκέφαλος. Ταξιδεύουν με ταχύτητες εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από αυτήν του φωτός και μεταφέρουν τη σκέψη του ανθρώπου στα πέρατα του σύμπαντος ακαριαία.
Ο πυρήνας του Νιονίου είναι το σκεπτόνιο, το οποίο παράγει την ισχυρότατη ενέργεια της σκέψης την οποία μεταφέρει ακαριαία σε τεράστιες αποστάσεις.
Τα Νιόνια γεννούνται στον εγκέφαλο, υπάρχουν ή δεν υπάρχουν κατά βούληση, πάνω και κάτω από τη ζωή. Οι ουράνιοι πολιτισμοί εγκλωβίζουν την ενέργεια της σκέψης σε ειδικούς ομφαλούς συμπυκνώσεως και τη χρησιμοποιούν σαν κινητήρια δύναμη στα ταξίδια τους.
Η ταχύτητα των Νιονίων επιταχύνεται ή επιβραδύνεται, ανάλογα με τη συναισθηματική και βιολογική κατάσταση του ανθρώπου. Ο συστατικός πυρήνας του Νιονίου είναι το σκεπτόνιο.

Παράγει και υλοποιεί τη φωτεινή ενέργεια της σκέψης και με άπειρη ταχύτητα, τη μεταφέρει ακαριαία στις παρυφές του σύμπαντος.
Τα σκεπτόνια κινούνται σε ομόκεντρους κύκλους και καταλαμβάνουν ακαριαία τον χώρο που τους προσφέρεται. Μηδενίζουν τον χωροχρόνο, δεν πειθαρχούν στις δεσμεύσεις του, δεν μπορούν να ενταχθούν σε αυτόν και έχουν τη δυνατότητα να τον παραμορφώνουν.
Απορροφούν ακαριαία τον χρόνο και επηρεάζουν το παρελθόν και το μέλλον, εκμηδενίζουν την κίνηση και μόνο η δική τους κίνηση υπάρχει. υπάρχουν και δεν υπάρχουν κατά βούληση. Βρίσκονται παντού όπου υπάρχει ζωή. Κινούνται ακαριαία εντός και εκτός του συμπαντικού χωροχρόνου και σε κάθε γνωστή διάσταση, χωρίς κανέναν περιορισμό. Βρίσκονται εκτός του ορίζοντα πραγματικοτήτων του τρισδιάστατου χωροχρόνου του φωτονικού σύμπαντος.»


«Η σκέψη εκπέμπει ακτινοβολία άγνωστη σ' εσάς, με ομόκεντρους κυκλικούς παλμούς που καταλαμβάνουν ακαριαία τις διαστάσεις τού χώρου. Εγκλωβίζουμε αυτή την ακτινοβολία σε ειδικούς ομφαλούς συμπυκνώσεως, χρησιμοποιώντας την Oργόνη και με τη βοήθεια των νιονίων, επιτυγχάνουμε ταχύτητες μεγαλύτερες από την ταχύτητα του φωτός.
Κατά τις μετακινήσεις μας στα διαστρικά ταξίδια, δημιουργούμε νέφος Νιονίων και Σκεπτονίων και κινούμαστε με την ταχύτητα της σκέψης. Το νέφος αυτό είναι συμπαγές, αδιάρρηκτο, απλησίαστο από το φως και κάθε είδους οπλικά συστήματα.
Η σκέψη του πληρώματος των σκαφών κατευθύνει το νέφος που τα περιβάλλει, εκεί που είναι ο προορισμός τους. Για περισσότερη ασφάλεια αποσυμπυκνώνουμε τους εαυτούς μας και είτε γινόμαστε αόρατοι, είτε
ενσωματωνόμαστε στο νέφος Νιονίων-Σκεπτονίων και παίρνουμε τη μορφή του νέφους, που ενεργεί σαν ενιαίο σύνολο, σαν μια οντότητα, από την οποία όταν υπάρχει λόγος αποσπόμαστε ή διαχωριζόμαστε. Μετά το πέρας της αποστολής τα πάντα αποκαθίστανται στις φυσιολογικές τους καταστάσεις.
Για να είναι άτρωτα τα σκάφη μας, κατά τη δική σας ορολογία, και για την επίλυση προβλημάτων όταν συναντούμε μπροστά μας άστρο ή πλανήτη, που θα σήμαινε καθυστέρηση, δημιουργούμε γύρω από το σκάφος πυκνό κέλυφος Οργόνης και διαπερνούμε το άστρο ή τον πλανήτη, όπως το σωματίδιο που σεις ονομάζετε Νετρίνο χωρίς συνέπειες στο σκάφος και σ' εμάς»


Το μήνυμα που πήραμε στον υπολογιστή έλεγε πως αναχώρησε από τη Λύρα τεραστία αρμάδα πολεμικών σκαφών της «Ανώτερης Τάξης Συμμάχων», με ναυαρχίδα τον τεχνητό πλανήτη «ΝΕΜΕΣΙΣ». Αυτή έχει προσεγγίσει στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος για ενίσχυση των δυνάμεων του Σειρίου, που έχουν κηρύξει γενικό πόλεμο εναντίον του συνασπισμού των αποστατών, για να αποτρέψουν την ολοκληρωτική καταστροφή της Γης.
Τα όντα αυτά έρχονται με αγαθές προθέσεις, σαν σύμμαχοι και σαν ελευθερωτές της Γης και όχι σαν εχθροί όπως τους παρουσιάζουν οι αποστάτες με τις Χολιγουντιανές υπερπαραγωγές τους.
Τα σκάφη τους φαίνονται προς την κατεύθυνση του Βέγα. Τα πρώτα τμήματα της πολεμικής αρμάδας έχουν πάρει επαφή με το ηλιακό μας σύστημα και είναι ορατά από τα γήινα διαστημικά τηλεσκόπια.
Έχουν αποστολή την απαγόρευση προσέγγισης σκαφών των αποστατών που έρχονται για ενίσχυση των εγκλωβισμένων δυνάμεών τοις στο ηλιακό μας σύστημα, και οι οποίοι έχουν πάρει εντολή να εγκαταλείψουν ταχέως την περιοχή αλλιώς θα καταστραφούν.


Πύλες Εισόδου

Οι πύλες των άστρων είναι διαφορετικές στο σχήμα τη μορφή και το είδος Είναι πύρινες, από τις οποίες διέρχονται πυρφόρες οντότητες όπως οι θεοί του Ολύμπου, είναι πύλες φωτός, από τις οποίας διέρχονται οι υλοποιημένες οντότητες είναι αιθερικές πύλες, από τις οποίες διέρχονται οι υπερβατικές οντότητες και ειδικές πύλες, από τις οποία διέρχονται οι εξωγήινοι και τα υλικά σκάφη τους που μετακινούνται στον χωροχρόνο.

«Υπάρχουν οι φυσικές πύλες εισόδου σκαφών και μέσων που έχουν διάμετρο αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα, μέσα στις οποίες κινείται ένας μεγάλος αριθμός σκαφών. Οι φυσικές πύλες παραμένουν αμετάβλητες από τις βαρυτικές συνθήκες των πλανητών και φθάνουν μέχρι τη Γαία, ανεξαρτήτως των διαστάσεών τους.
Υπάρχουν και οι τεχνητές πύλες, οι οποίες δεν φθάνουν μέχρι τη Γαία, αλλά σταματούν έξω από το ηλεκτρομαγνητικό και βαρυτικό πεδίο της, για να μην παραμορφώνονται από τη βαρύτητα. Απαιτείται δε κατανάλωση ενέργειας για να διατηρούνται οι διαστάσεις τους αμετάβλητες.
Όταν ένα σκάφος εισέρχεται στο ενεργειακό τούνελ μαύρης - άσπρης τρύπας, μέσα σε ελάχιστο χρόνο διανύει την απόσταση όσο μεγάλη και αν είναι, και στην επιστροφή χρησιμοποιούν την ίδια διαδρομή με μια μικρή επιβράδυνση γιατί κινούνται αντίθετα προς το ρεύμα ενέργειας του διαύλου μέσα στον οποίον ο χρόνος είναι μηδενικός. Στις πύλες υπάρχουν είσοδοι με κλίμακες φυσαλίδων ή κεκλιμένα επίπεδα ολίσθησης για τη μεταφορά ανθρώπων ή φορτίων».


«Την ώρα της υλοποίησης ή της κίνησης σκαφών, μέσα στους διαύλους πιθανόν να φανούν στον ουρανό διάφορα παράξενα φαινόμενα υπό μορφή χρωματιστών ή περιέργων σχημάτων νεφών ορατά από τη γη. Είναι φαινόμενα που οφείλονται στις μεταβολές του χώρου λόγω της έντονης διαφοροποίησης των τοπικών συνθηκών.
Όταν δεν χρησιμοποιούνται οι δίαυλοι σφραγίζονται και συλλέγουν την ενέργεια που παράγεται μέσα σε αυτούς. Ο δίαυλος ή πύλη, από τη στιγμή που δημιουργείται συνεχίζει να υπάρχει για πάντα, εκτός αν οι ουράνιοι αποφασίσουν με τεχνολογικά μέσα την κατάργησή του.»


«Οι δίαυλοι επικοινωνίας και διελεύσεως οντοτήτων, είναι κυλινδρικοί και φθάνουν μέχρι τη Γαία. Διατηρούνται ανοιχτοί με σφαιρικές ηλεκτρομαγνητικές φυσαλίδες ή με συμπυκνωμένους ενεργειακούς περιστρεφόμενους δακτύλιους κατά μήκος του διαύλου, για να μην παραμορφώνονται αυτοί από τη γήινη βαρύτητα, και να έχουν σταθερές διαστάσεις. Αυτοί που τον χρησιμοποιούν μπορούν να εκτρέπουν τον δίαυλο κατά βούληση προς τον πλανήτη που σκοπεύουν να επισκεφθούν.
Οι διαστάσεις των διαύλων αυτών κυμαίνονται από μερικά μέτρα έως αρκετά χιλιόμετρα. Η ενέργεια των φυσαλίδων που τους διατηρεί ανοιχτούς παράγεται μέσα στους διαύλους και δεν βλάπτουν τον ανθρώπινο οργανισμό.»

«Οι πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος, (Ερμής, Αφροδίτη, Ουρανός), κατοικούνται από φωτεινές οντότητες ενεργειακής υφής, αραιάς υλικής σύνθεσης και είναι προσαρμοσμένες στις ενεργειακές συνθήκες του πλανήτη τους.
Πολλές από τις οντότητες αυτές σε τακτά χρονικά διαστήματα, παίρνουν εντολή ενσάρκωσης στη Γαία, προκειμένου να τη βοηθήσουν να βγει από τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.
Προσοχή. Η NASA γνωρίζει την άφιξή μας. Η προετοιμασία που γίνεται στην Αριζόνα είναι σχετική μ' εμάς. Το πρόγραμμα που ετοιμάζουν είναι για την αναχαίτισή μας και όχι για την υποδοχή μας.
Υπάρχει συνεργασία με τους αποστάτες οι οποίοι συνεργάζονται με τους Ιουδαίους και αρκετές φυλές Ισλαμιστών για να ελέγξουν τον πλανήτη ολόκληρο. Θα καταργηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα κυριαρχήσει η βία και θα φέρονται στους ανθρώπους όπως σε ζώα. Η ανθρώπινη ζωή δεν θα έχει καμία αξία γι' αυτούς.
Υπάρχουν πλησίον του ηλιακού σας συστήματος δύο διαφορετικές εξωγήινες απoστoλές. Η μία είναι της συμμαχίας της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των «Ε», της Ανδρομέδας, Λύρας, Ωρίωνα, Σειρίου, και Πλειάδων και η άλλη οι Συνασπισμένες δυνάμεις του Δράκοντος, Κήτους, Ύδρας, Όφεως, Σαύρας και Βοωτιδών. Γίνονται σποραδικές συγκρούσεις αξιολόγησης των δυνατοτήτων, απoφεύγoντας προς το παρόν την γενικευμένη σύρραξη.
Μετά τη χρήση πυρηνικών βομβών από τον άνθρωπο, ασκείται συνεχής επιτήρηση του πλανήτη από εμάς. Οι αποστάτες του Δράκοντος, του Όφεως, της Σαύρας, του Κήτους και οι Αρκτουριανοί, δίνουν την αίσθηση ότι έχουν κυριαρχήσει αυτή την περίοδο στη Γαία. Ασκούν τον έλεγχο του πληθυσμού σε ολόκληρο τον κόσμο με την ίδρυση της χριστιανικής, ισλαμικής και ιουδαϊκής θρησκείας και με διάφορα ιδρύματα κυβερνητικών προγραμμάτων μελετούν τη συμπεριφορά των πληθυσμών, για τη δημιουργία μαζικής συνείδησης και τον καλλίτερο έλεγχό τους.»


«Όταν ένα σκάφος ευρίσκεται σε κατάσταση απoσυμπύκνωσης, εισέρχεται και παραμένει σε σπείρα στρεβλώσεως χωροχρόνου. Κατά την παραμονή του στη σπείρα, το σκάφος διασπάται σε περισσότερα του ενός ενεργά αντίγραφα. Κάθε ενεργό αντίγραφο αποστέλλεται σε επιλεγμένο σημείο του σύμπαντος, ενώ το πραγματικό σκάφος παραμένει εντός της σπείρας.
Μεταξύ του πραγματικού σκάφους και εκάστου ενεργού αντιγράφου δημιουργείται σταθερά σύνδεση, με αποτέλεσμα αφενός μεν να έχει τη δυνατότητα εκτέλεσης πολλών αποστολών μέσω του ενεργού αντιγράφου, αφετέρου δε, να έχει επίσης τη δυνατότητα ακαριαίας μετάβασης του πραγματικού σκάφους στο σημείο παρουσίας ενός ενεργού αντιγράφου. Οτιδήποτε συμβαίνει στο πραγματικό σκάφος, συμβαίνει παράλληλα και σ' όλα τα ενεργά αντίγραφα του.
Αντιθέτως, αν κάτι συμβεί σ' ένα ενεργό αντίγραφο, αυτό δεν επηρεάζει το πραγματικό σκάφος. Για να γίνει τούτο περισσότερο κατανοητό, ένα ενεργό αντίγραφο δύναται να διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις και να καταστρέψει εχθρικά σκάφη ή ενεργά τους αντίγραφα. Αν όμως το ενεργό αντίγραφο καταστραφεί για οιονδήποτε αίτιο, τούτο δεν πρόκειται καθόλου να επηρεάσει το πραγματικό σκάφος.
Παρά το γεγονός ότι το ενεργό αντίγραφο είναι ενεργειακό ίχνος, μπορεί και συμπεριφέρεται και σαν υλικό σώμα, μέσω δημιουργίας καταλλήλων κραδασμιακών συχνοτήτων. Έρρωσθε.»


«Δεν είστε ενεργά αντίγραφα και ούτε βρίσκεστε σε σκάφος. Είστε ενανθρωπισμένοι Ελλάνιοι με αποστολή, ευρισκόμενοι σε κατάσταση συμπύκνωσης. Έρρωσθε.»


«Σμήνη 3.500 σκαφών των συνασπισμένων δυνάμεων των αποστατών από τον αστερισμό του Δράκοντος, του Όφεως και του Βοώτη επιχείρησαν να διασπάσουν τις γραμμές των δυνάμεών μας και να εισέλθουν στο ηλιακό σας σύστημα . Άπαντα τα σκάφη τους εξουδετερώθηκαν σε ελάχιστο χρόνο, με σφαίρες πλάσματος από τη μάζα του ηλίου μεγέθους όσο η γαία και εξουδετερώσαμε αυτούς».


«Οι κρατήρες της ορατής πλευράς της σελήνης οφείλονται στην καταστροφή που υπέστη κατά την μεγάλη σύγκρουση μεταξύ Διός και Κρόνου από τα καταστροφικά όπλα ακτίνων μορίων υπερύλης που χρησιμοποιήθηκαν.»


«Η Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων έδωσε εντολή από τις αρχές του 2000 στους ενσαρκωμένους αποστάτες, όπως και σε όλες τις δυνάμεις τους που βρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα και έχουν εισβάλλει στη Γαία, να την εγκαταλείψουν χωρίς άλλη προειδοποίηση και χωρίς αναβολή μέχρι την 1.1.2006. Διαφορετικά θα υπάρξουν αυστηρές συνέπειες.
Οι άνθρωποι της Γαίας μπορούν να βοηθήσουν αν αλλάξουν τις δονήσεις τους και εκπέμπουν μηνύματα αγάπης προς το Όλον Φως και τον Ιερό Άρχοντα Φωτός. Έτσι δημιουργούν προβλήματα στους αποστάτες οι οποίοι δεν μπορούν να δράσουν ούτε να λειτουργήσουν όταν περιβάλλονται από δονήσεις αγάπης.
Τα υβρίδια των αποστατών δεν υπολογίζονται στις ανθρώπινες οντότητες γιατί ο εγκέφαλός τους έχει εκφυλιστεί τελείως και όλη η δύναμή τους προέρχεται από την τεχνολογία τους η οποία είναι απηρχαιωμένη σε σχέση με τη δική μας.
Οι κοινωνίες τους μοιάζουν με αυτές των εντόμων. Δηλαδή σκέφτονται τα ίδια πράγματα τον ίδιο χρόνο και ενεργούν μηχανικά. Οι μόνοι που σκέφτονται είναι οι υπολογιστές τους. Δεν έχουν καμία σχέση με την πνευματικότητα και θεοποίησαν την τεχνoλoγία και την ύλη και προσπαθούν να καταστρέψουν την ομαδική ανθρώπινη συνείδηση».


«Η σελήνη προέρχεται από τον ε’ του Βοώτη που στάλθηκε στο ηλιακό σας σύστημα την εποχή της μεγάλης σύγκρουσης μεταξύ Διός και Κρόνου, μεταφέροντας πολύ προηγμένη τεχνολογία προς ενίσχυση των αποστατών, αλλά αιχμαλωτίστηκε από τις δυνάμεις της 7ης Αποστολής, και υποχρεώθηκε σε τροχιά γύρω από την Γαία το έτος 26.174 π.χ.
Οι ιερείς της σελήνης επειδή θεωρούσαν τους εαυτούς τους θεούς και δεν άντεχαν τους περιορισμούς, την εγκατέλειψαν και έφθασαν στην Γαία πετώντας, για να μη γίνουν αντιληπτοί από της δυνάμεις της 7ης Αποστολής,
και για να μην εντοπίζονται κατοικούσαν σε σπήλαια.
Συγκέντρωσαν τα διασωθέντα υπολείμματα των αποστατών και κατάφεραν με ραδιουργίες και προφυλάξεις να ανασυγκροτηθούν. Αυτοί δίδαξαν τον σημερινό υλιστικό τρόπο ζωής στους ανθρώπους και έφεραν το πνευματικό σκοτάδι. Ήταν γνωστοί σαν Σεληνάνθρωποι και ήταν κοντοί στο ανάστημα, με κιτρινωπή απόχρωση και αιθερική υφή, σαν υλοποιημένες σκιές».


«Η παρουσία μας στο ηλιακό σας σύστημα στην παρούσα φάση, αποσκοπεί στην προστασία της Γαίας από εχθρικές εξωγήινες επιθέσεις, από οικολογική κατάρρευση του πλανήτη και έγκαιρη επέμβασή μας όταν χρειαστεί σε περίπτωση κοσμικού κινδύνου.
Η Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας απέστειλε στη Γαία από τις αρχές του 2000 με δική σας αρίθμηση, ενσαρκωμένες δυνάμεις της Εβδόμης Αποστολής, για ενεργοποίηση των Ελλάνιων γόνων για την αποκατάσταση του πνευματικού και ιστορικού παρελθόντος της Ελλάνια. Οι δυνάμεις αυτές διέγειραν το ενδιαφέρον των Ελλάνιων των φερόντων το γονίδιο «Ε» και επέτυχαν την ψυχολογική και πνευματική αναβάθμιση, η οποία αιφνιδίασε τα Κρόνια ιερατεία των αποστατών, σε μια στιγμή που νόμιζαν ότι είχαν πετύχει την υλοποίηση των σχεδίων τους.»


«Στο Σύμπαν Αλκυών (το δικό μας σύμπαν) έχει μεταφερθεί η ζωή από άλλο παλαιότερο σύμπαν, πριν από πολλά δισεκατομμύρια έτη. Ο εποικισμός των αστρικών συστημάτων του γαλαξία της Ανδρομέδας, έγινε πριν από 70.000.000 χρόνια από άλλον αρχαιότερο Γαλαξία και ο πολιτισμός της έφθασε στο ύψιστο σημείο ακμής του πριν 50.000.000 χρόνια.
Ο Γαλαξίας της Ανδρομέδας με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός του Δία εποίκησε πρώτα το αστρικό σύστημα του Βέγα, της Αύρας και του Τοξότη και αναπτύχθηκε ένας πολύ μεγάλος πολιτισμός πριν από 40.000.000 χρόνια.

Η Λύρα εποίκισε:
• Τις Πλειάδες των οποίων ο πολιτισμός ήταν σε πλήρη ακμή πριν από 25.000.000 χρόνια.
• Τον αστερισμό της Αργούς με πολιτισμό σε πλήρη ακμή πριν από 22.000.000 χρόνια με επίκεντρο το αστρικό σύστημα του Κάνωπος.
• Τα αστρικά συστήματα του Σειρίου και του Ωρίωνα πριν από 20.000.000 χρόνια.
• Το ηλιακό σας σύστημα εποικίσθηκε από τον Σείριο πριν από 2.500.000 χρόνια. Ο πολιτισμός αυτός καταστράφηκε από τις συγκρούσεις των ουράνιων κοινωνιών
Ο Άρης ανέπτυξε πολιτισμό πριν από 1.500.000 χρόνια και καταστράφηκε πριν από 1.000 χρόνια από οικολογικές καταστροφές που προήλθαν από λάθη των επιστημόνων του. Ένα μέρος του πληθυσμού του διασώθηκε με διαστημικές πολιτείες και κατέφυγαν άλλοι στη Γαία και άλλοι σε άλλους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος. Το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού του Άρη σήμερα κατοικεί, ζει και εργάζεται σε υπόγειες πόλεις και αγωνίζεται σκληρά να επιβιώσει. Οι κάτοικοι του Άρη βιολογικά έχουν τα ίδια εξωτερικά γνωρίσματα με τους Ινδιάνους της Αμερικής και όσοι ήρθαν στη γη μεταλλάχτηκαν σε λευκούς ανθρώπους μεσογειακού τύπου.»


«Εγένετο από τον Προμηθέα η δημιουργία του Αρχετύπου Ανθρώπου σε περιοχές Αραιώσεων εκτός Γαίας. Γενετικά πειράματα διεξήχθησαν ύστερα στη Γαία σε περιοχές Πυκνώσεων. Σε μια περίοδο (άγνωστο γιατί) τα ανθρωποειδή των πειραμάτων εξεγέρθηκαν κατά του Προμηθέα. Τότε αυτά φυλακίστηκαν σε θαλάμους απόσβεσης μνήμης των γονιδίων του DNA τους.
Ένα τμήμα των ανθρώπων της Γαίας είναι απόγονοι των πειραμάτων αυτών.

Οι άνθρωποι που κατοικούν στη γη είναι:
• Οι Διογενείς Έλληνες οι φέροντες το γονίδιο «Ε», βοηθοί και συνυπεύθυνοι με τον Προμηθέα για την εξέλιξη του ανθρώπου.
• Τα ανθρώπινα όντα του Μεγάλου Βουνού [Καυκάσου], που εξεδήλωσαν βίαιη συμπεριφορά, επαναστάτησαν και διέφυγαν στο βουνό. Αυτά παρουσιάζουν κυτταρικές ατέλειες με κύριο γνώρισμα τη βιαιότητα και την κτηνωδία.
• Οι άνθρωποι που προέρχονται από τις γενετικές αυθαιρεσίες και κλωνοποιήσεις του Κυρίαρχου του Σκότους Κρόνου, δηλαδή το εκφυλισμένο είδος που βελτίωσαν αισθητά και μπορεί να επιβιώσει χωρίς προβλήματα και χωρίς τις δικές μας επεμβάσεις. Παρουσιάζει αντιανθρώπινη συμπεριφορά.
• Οι ολοκληρωμένοι άνθρωποι που κατασκευάστηκαν
στη Γαία, στο Μεγάλο Βουνό [Καύκασο], με ουράνιο σπέρμα. Δημιουργήθηκαν αμέσως μετά τη μεγάλη σύγκρουση με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός.

• Οι μη κλωνοποιημένοι άνθρωποι, οι γήινοι αποστάτες συνεργάτες τού αποστάτη Κρόνου, τέκνα τού σκότους, του κακού και της καταστροφής. Έχουν στις γονιδιακές καταβολές τους το υπερβολικό μίσος εναντίον όλων των ανθρώπων και έμφυτη την ασέβεια προς το Όλον Φως.

• Υπάρχουν άνθρωποι στη Γαία που προέρχονται από τ' άστρα, είτε σαν ναυαγοί, είτε σαν επισκέπτες, είτε γιατί κατέφυγαν σ' αυτή για σωτηρία, επειδή καταστράφηκαν οι δικοί τους πλανήτες από πολύμορφες καταστροφές, είτε και σαν κομιστές του κακού με εντολή του Κρόνου.

• Εκτός από τους ανθρώπους που δημιούργησε ο Προμηθέας έχουμε και την άφιξη νέου ουράνιου σπέρματος μετά τον μεγάλο κατακλυσμό, από τη λύρα, με τον Απόλλωνα, για την ανανέωση του Ανδρομέδιου σπέρματος.

Υπάρχουν και οι άνθρωποι που προέρχονται από διάφορες επιμειξίες όπως:

• Διασταυρώσεις μεταξύ όντων διαφορετικών Συμπάντων,

• Διασταυρώσεις μεταξύ όντων διαφορετικών Γαλαξιών.

• Διασταυρώσεις μεταξύ όντων διαφορετικών Αστρικών Συστημάτων.

• Διασταυρώσεις μεταξύ όντων διαφορετικών Πλανητών.

• Διασταυρώσεις μεταξύ όντων διαφορετικών περιοχών της Γαίας».


Οντότητες

«Στα ανώτερα στρώματα της ζώνης του βιόφωτος της Ανδρομέδας, εκκολάπτονται μόρια ανωτέρων υπερβατικών οντοτήτων, με ιδιότητες ασύλληπτες από την ανθρώπινη διάνοια και στα κατώτερα στρώματα εκκολάπτονται οι γόνοι των υλικών οντοτήτων που προορίζονται για εποικισμό πλανητών των αστρικών συστημάτων.
Η τεχνολογία της Αυτοκρατορίας είναι ασύλληπτη και σε συνδυασμό με την ενεργειακή ολογραφία, προστατεύουν τα ηλιακά συστήματα όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα από τους αποστάτες. Έχουν πετύχει ασύλληπτες ταχύτητες και οι μετακινήσεις τους γίνονται μέσα σε ελάχιστο χρόνο.»


Οι Ανδρομέδιοι, όπως μας είπαν, σαν οντότητες είναι πανομοιότυποι με τους κατοίκους της Γης με
ανάστημα 2 έως 2,2 μέτρα.

• Μπορούν να ενσαρκώνονται εύκολα χωρίς προβλήματα, να υλοποιούνται και να αποϋλοποιούνται κατά βούληση.
Αναπαράγονται βιολογικά όπως οι άνθρωποι, σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών αναπαράγονται με πνευματική διάθλαση και σε πεδία πυκνώσεων μπορούν να επιταχύνουν τεχνολογικά τον χρόνο κυήσεως.
• Συνεννοούνται τηλεπαθητικά και γνωρίζονται μεταξύ τους. Ενεργούν σαν ένας άνθρωπος όταν απαιτείται και δρουν ελεύθερα σαν χωριστές μονάδες όταν το επιθυμούν. Χρησιμοποιούν τις φωνητικές τους χορδές μόνο όταν υπάρχει λόγος να μιλήσουν ή αλλιώς προβάλλουν τις σκέψεις τους και τις διαβάζουν οι άλλοι. Χρησιμοποιούν τη γραφή μόνο για τη διαφύλαξη απορρήτων πληροφοριών και για την καταχώρηση γεγονότων στα αρχεία της ιστορίας του κόσμου.
• Μπορούν με τη βοήθεια της ολογραφίας και με δέσμες ταχυονίων και νιονίων να αποστέλλουν ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του γαλαξία και του σύμπαντος τα ενεργειακά αντίγραφα της μορφής τους ή των σκαφών τους για συλλογή πληροφοριών και εκτέλεση αποστολών.
• Μπορούν με τον έλεγχο του νου, και τα ολογραφικά αντίγραφά τους να ασχολούνται ταυτόχρονα με πολλαπλά θέματα. Είναι οι διανοούμενοι, οι σοφοί του σύμπαντος.
• Αναλίσκουν ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους μελετώντας τα μυστικά της δημιουργίας στα οποία έχουν εισχωρήσει σε μεγάλη έκταση.
• Δεν γνωρίζουν το συναίσθημα του φόβου γιατί έχουν αφαιρέσει το γονιδίωμα του από τον γενετικό κώδικά τους. Ο φόβος είναι αυτός που διασπά τις γέφυρες της ζωής και προκαλεί τον θάνατο.
• Η προστασία του πλανήτη από τη μαζική εισβολή εξωγήινων αποστατών και η βιαία κατάληψή του από τους αποστάτες του Όφεως και του Δράκοντος.
• Η αναστροφή και θεραπεία όλων των οικολογικών προβλημάτων της Γης, αν το επιθυμήσουν οι άνθρωποι, και η προετοιμασία διάσωσης της ανθρωπότητας αν παραστεί ανάγκη.
• Η παροχή στη Γη ουράνιος τεχνολογίας φιλικής προς το περιβάλλον. Η παροχή γνώσεων για την επίλυση των οικολογικών προβλημάτων. Η υπόδειξη βελτίωσης των επιστημών που θα συμβάλλουν στην πρόοδο και το καλό των ανθρώπων.


Σχέση με τη Γη

«Η Αυτοκρατορία προβληματιζόταν αν έπρεπε να επέμβει για να σώσει τη Γαία από την οικολογική καταστροφή, διορθώνοντας με τεχνολογικά μέσα τις οικολογικές βλάβες και αν έπρεπε επίσης να την απελευθερώσει από τους αποστάτες.
Οι περισσότερες αστρικές κοινωνίες της Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας δεν επιθυμούσαν να βοηθήσουν τη Γαία, γιατί θεωρούν τους ανθρώπους επικίνδυνα ασεβείς, όχι μόνο στις μεταξύ τους σχέσεις αλλά και επικίνδυνα εχθρικούς και ασεβείς προς το φυσικό περιβάλλον του πλανήτη.
Θεωρούν τους ανθρώπους όντα παράλογα, γι' αυτό και δεν τους χρειάζεται βοήθεια. Αν η Γαία δεν έχει εγκαταλειφθεί μέχρι τώρα αυτό οφείλεται στην αμετάκλητη απόφαση του Διός που θεωρεί ότι πρέπει να της δοθεί μια τελευταία ευκαιρία, για μια νέα προσπάθεια ανόδου, αφού πρώτα την απελευθερώσουν από τους αποστάτες.
Η Αυτοκρατορία λυπάται γιατί η εκπαίδευση των ανθρώπων σε όλη την Γαία αποσκοπεί στην απόκρυψη των προβλημάτων και της αλήθειας. Οι άνθρωποι με ψευδή στοιχεία καθοδηγούνται προς τις υλιστικές απολαύσεις ώστε να χάσουν τελείως την πνευματικότητα και την ελπίδα επανένωσής τους με την ουράνια κοινωνία. Επιθυμεί δε την αποκατάσταση της παγκόσμιας ειρήνης, και την ανάπτυξη ειλικρινών σχέσεων μεταξύ της Γαίας και αστρικών κοινωνιών, ώστε να μπορέσει να επανασυνδεθεί με τη γαλαξιακή ομοσπονδία.
Εδώ και 11.500 χρόνια, οι αποστάτες προκαλούν τον σταδιακό οικολογικό αφανισμό της Γαίας. Η Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων επιφορτίστηκε με την ευθύνη πρόληψης της καταστροφής και την έγκαιρη ειδοποίηση της ανθρωπότητας για τις αρνητικές συνέπειες από τις μεταξύ των ανθρώπων σχέσεις και των εχθρικών ενεργειών προς το περιβάλλον. Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν ακούνε, δεν βλέπουν, δεν καταλαβαίνουν.
Σε όλα τα αστρικά συστήματα της αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας οι γεννήσεις είναι ελεγχόμενες πλην της Γαίας που είναι ο πιο πυκνοκατοικημένος πλανήτης της Αυτοκρατορίας και οδηγείται στον αφανισμό από τον υπερπληθυσμό της.»


«Τα 20 αστρικά συστήματα της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων με επικεφαλής τη Αύρα είναι:
• Αύρα, Βέγας και Αετός στον αστερισμό του Τοξότη.
• Σείριος, Κάνωπος [Αργούς], Κάστωρ, Πολυδεύκης στον αστερισμό των Διδύμων.
• Κύκνος, Πήγασος στον αστερισμό του Υδροχόου.
• Κασσιόπεια, Περσέας, στον αστερισμό του Κριού.
• Κηφέας, στον αστερισμό των Ιχθύων.
• Λύκος, στον αστερισμό του Ζυγού .
• Ωρίωνας, Πλειάδες, Γάδες, Λαγός, Ηριδανός στον αστερισμό του Ταύρου.
• Κένταυρος στον αστερισμό της Παρθένου.
• Ηρακλής στον αστερισμό του Σκορπιού.

Τα αστρικά αυτά συστήματα έχουν πάνω από 2500 αστέρια [Ορατά με γυμνό μάτι και μικρά τηλεσκόπια] και 174 κατοικημένους πλανήτες. Στην εποχή του Κρόνου πέντε πλανήτες από αυτά τα αστρικά συστήματα καταλήφθηκαν από αιφνιδιαστική επίθεση των Δρακονιανών, τρεις στην περιοχή του Ωρίωνα και δύο στην περιοχή του Σειρίου β’, ένα γεγονός που υποχρέωσε την Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων να βρίσκεται σε συνεχή εμπόλεμη κατάσταση μαζί τους μέχρι και σήμερα.
Η Συμμαχία έχει επωμιστεί την ευθύνη για την ασφάλεια της εγγύς περιοχής του ηλιακού σας συστήματος και τη διατήρηση της ισορροπίας της ζωής σε αυτούς. Έχει αποικήσει πολλούς πλανήτες σε πολλά αστρικά συστήματα, και επεκτείνεται συνεχώς στον γαλαξία.»


Σείριοι

Σύμφωνα με τα μηνύματα: οι κάτοικοι των πλανητών του Σειρίου α’ είναι αυτοί που εποίκησαν τους πλανήτες του Σειρίου β’.
Αποστολές και των δύο αυτών άστρων εποίκησαν τη Γη στο παρελθόν και έχουν την ευθύνη της εξέλιξης του ανθρώπου και της γενικότερης κατάστασης του πλανήτη.


Ωρίωνες

«Το αστρικό σύστημα του Ωρίωνα στο παρελθόν είχε διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο για την εξέλιξη της ζωής στην Γαία, και σήμερα είναι η ισχυρότερη δύναμη της περιοχής μετά τη Αύρα και τον Σείριο.
Ο εποικισμός των δορυφόρων των άστρων του Ωρίωνα, Έγινε από την Ανωτέρα Τάξη συμμάχων της Αύρας με την οποία είναι σύμμαχοι.
Στην εποχή της μεγάλης αποστασίας του Κρόνου και πριν 45.000 χρόνια, τρεις πλανήτες από το αστρικό σύστημα του Ωρίωνα κατελήφθησαν από τους αποστάτες του Δράκοντα και του Όφεως και προσχώρησαν στις δυνάμεις της αποστασίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν εμφύλιες συγκρούσεις μεταξύ αυτών και των υπολοίπων πλανητών που έμεναν πιστοί στη Συμμαχία της Αύρας. Οι συγκρούσεις επεκτάθηκαν και σε άλλους πλανήτες του Ωρίωνα, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες
οικολογικές καταστροφές και οι κοινωνίες τους να εξαντληθούν τελείως.
Πολλοί πολεμιστές από αυτούς που διασώθηκαν παρέμειναν στο διάστημα με μεγάλα σκάφη και άρχισαν έναν πόλεμο φθοράς κατά των Δρακονιανών και Οφιτών. για την απελευθέρωση του πλανήτη τους, γιατί δεν μπορούσαν να τους αντιμετωπίσουν διαφορετικά.
Οι κατώτερες κοινωνικές τάξεις των ανθρώπων για να επιβιώσουν κατέφυγαν σε υπόγειες σπηλαιώσεις των πλανητών τους, ενώ οι ανώτερες κοινωνικές τάξεις, οι επιστήμονες και τα ιερατεία, προκειμένου να αποφύγουν τον αφανισμό, κατέφυγαν με τεράστιες αστροπολιτείες στα αστρικά συστήματα του Λαγού, του Αετού, του Πρόκυνος, του Σειρίου και στη Γαία.
Οι αποστάτες του Δράκοντος και του Όφεως επιδόθηκαν στη βιολογική αλλοίωση των κατοίκων του Ωρίωνα με ιώσεις, με κυτταρικές επεμβάσεις και επιμειξίες και δημιούργησαν τα δικά τους υβρίδια.
Πριν από 36.500 χρόνια συνασπισμένες δυνάμεις της Λύρας και του Σειρίου κήρυξαν τον πόλεμο κατά των αποστατών που τους εκδίωξαν από την περιοχή του Ωρίωνα και οι αποστάτες διασκορπίστηκαν σε άλλους πλανήτες, μεταξύ των οποίων και η Γαία.
Οι αποστάτες που ήρθαν στη Γαία μεταλλάχτηκαν για να μπορέσουν να επιβιώσουν και ήταν πανομοιότυποι με τους κατοίκους της, αλλά με χαμηλές δονητικές συχνότητές τις οποίες πύκνωσαν με επιμειξίες με τους κατοίκους της Γαίας.»


Ηριδανοί

«Ο Σείριος α’ είχε δημιουργήσει αποικίες στους πλανήτες των άστρων β’, δ’ και ε’ του αστερισμού του Ηριδανού που απέχουν από την γη 89, 11 και 12 έτη φωτός αντίστοιχα.
Ένας πλανήτης από το άστρο β’ του Ηριδανού είναι πανομοιότυπος με την Γαία και ο ήλιος του σχεδόν ίδιος με τον δικό σας. Το έδαφός του αποτελείται κυρίως από πολύτιμους λίθους, από οξείδια του άνθρακα και του πυριτίου και πετρώματα χαλαζία, σε ποσότητες τόσες, όσες είναι οι πέτρες και οι βράχοι στη Γαία. Η χλωρίδα και η πανίδα όμως είναι τελείως διαφορετική από αυτήν της Γαίας και φτωχότερη αυτής.
Οι Σείριοι κρατούν μακριά από τη Γαία τους Ηριδανούς γιατί σε παλαιότερες εποχές ήταν πολύ αυταρχικοί απέναντι στους ανθρώπους από τους οποίους απαιτούσαν να τους αποδίδονται τιμές θεών.»






Οντότητες Αστρικών Συστημάτων

Λύρα

«Οι Οντότητες της Λύρας στα αρχικά στάδια, δεν είχαν υλική υπόσταση έτσι όπως εννοείτε εσείς τον όρο, αλλά ερχόταν στη Γαία σε άλλη διάσταση.
Η δονητική τους ενέργεια ήταν τόσο πυκνή, υψηλή και μεγάλης ισχύος, που είχε σαν αποτέλεσμα το σώμα τους να μη μπορεί να αντέξει και να σταθεροποιηθεί στο γήινο περιβάλλον και παρουσίαζε τάσεις διάλυσης και κατάρρευσης. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την υλική τους αστάθεια, η οποία τους υποχρέωνε να αλλάζουν συνεχώς ενεργειακό επίπεδο και η παραμονή τους στη Γαία να είναι προβληματική και βραχεία.
Δεν μπορούσαν παραμείνουν για πολύ στη φυσική τους διάσταση στο γήινο περιβάλλον και ήταν οριακά φυσικοί. Όταν υλοποιούντο, μετά από διάστημα ολίγων ημερών εξαφανιζόταν λόγω κραδασμών και άλλαζαν επίπεδο. Για να λειτουργήσουν έπρεπε να αποκτήσουν υλική υπόσταση προσαρμοσμένη στα γήινα δεδομένα. Αυτό το πέτυχαν με γονιμοποιήσεις γήινων γυναικών με ουράνιο σπέρμα και με δικά τους γονίδια. Οι πρώτοι μεταλλαγμένοι απόγονοί τους στη Γαία προέρχονται από έναν πλανήτη του άστρου β της Λύρας. Ήταν δύο ειδών και πολύ ψηλοί, άλλοι είχαν ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια και άλλοι κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια. Και οι δύο αυτές κατηγορίες των ανθρώπων αναφέρονται στη Μυθολογία σας σαν γίγαντες.
Οι άνθρωποι στους πλανήτες της Λύρας και του Βέγα είναι λευκοί Μεσογειακού τύπου, ή ξανθοί γνωστοί σαν Υπερβόρειοι του Απόλλωνα, ή και ερυθρωποί όπως οι Ινδιάνοι Αμερικής. Οι εποικήσεις των πλανητών γινόταν με ανθρώπους και των τριών τύπων κατόπιν εντολής της συμμαχίας.
Και οι τρεις αυτοί τύποι της Λύρας αποτελούσαν τα στρατεύματα της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας.
Εκτός από τις κατηγορίες αυτές των ανθρώπων υπάρχει και άλλη μία κατηγορία ουράνιων οντοτήτων, που είναι γνωστές στους κατοίκους της Γαίας σαν κομιστές μηνυμάτων, ή σαν αγγελιοφόροι των άστρων, ή σαν άγγελοι. Έχουν ύψος 1,50μ. και φέρουν φτερά από μεμβράνη είναι λευκοί σαν φως και έχουν τη δυνατότητα να κινούνται έξω από τις χωροχρονικές δεσμεύσεις της Γαίας. Οι οντότητες αυτές δεν ενσαρκώθηκαν στη Γαία γιατί δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν. [Άγγελοι]
Οι Λύριοι από πλανήτες του άστρου γ’ της Λύρας είναι οι πρώτοι άποικοι που έφεραν τη ζωή στη γη και μοιάζουν με τους ανθρώπους μεσογειακού τύπου. Έχουν επιδερμίδα, όμορφα χαρακτηριστικά, επιβλητικό παράστημα και αυτοπεποίθηση. Ενώ αυτοί που προέρχονται από πλανήτη του άστρου δ της Λύρας είναι όπως οι υπερβόρειοι, ξανθοί, ψηλοί, γαλανομάτηδες. Υπάρχουν τέλος και οι ερυθρωποί, από τον ε’ δορυφόρο του Βέγα.
Πολλές φορές οι κάτοικοι των αστρικών συστημάτων της Λύρας συγκρούστηκαν μεταξύ τους με εμφυλίους πολέμους για λόγους κυριαρχίας. Ένα ελάττωμα που κληρονόμησαν οι Έλληνες και όλοι οι άνθρωποι της Γαίας.»


«Οι κάτοικοι ορισμένων πλανητών της Λύρας λόγω κοσμικών συνθηκών προσβλήθηκαν από άγνωστη νόσο που ελάττωνε τους βιολογικούς κραδασμούς τους και η διάρκεια της ζωής τους μειώθηκε από τα 1000 στα 800 χρόνια. Το γεγονός αυτό ανησύχησε τη Συμμαχία της οποίας οι βιολόγοι επιστήμονες ανακάλυψαν το εμβόλιο του μονατομικού χρυσού το οποίο μπορούσε να διατηρήσει σταθερό τον χρόνο ζωής των κατοίκων της στα χίλια χρόνια, και ταυτόχρονα ενίσχυε τις τηλεπαθητικές ικανότητές και διατηρούσε τη νεανική τους ικμάδα.
Η Γαία είναι πολύ πλούσια σε χρυσό τον οποίον οι Λύριοι με την τεχνολογία τους μπορούσαν εύκολα να συλλέξουν και να τον μεταστοιχειώσουν σε μονατομικό. Το γεγονός αυτό δημιούργησε ανταγωνισμό συγκέντρωσης χρυσού κυρίως από τους Συρίους, Λύριους, και Πλειάδιους, που ήταν σύμμαχοι με κοινό έμβλημα «Το Στέμμα των Πτερύγων». Αυτοί αφού πήραν μεγάλες ποσότητες χρυσού έφυγαν πίσω στις πατρίδες τους.
Η αρχική προετοιμασία εποικισμού του πλανήτη της Γαίας έγινε πριν από 20.000.000 χρόνια, από τους πλανήτες του Βέγγα και της Αύρας.»


Σείριος

Η εξωτερική εμφάνιση των κατοίκων των πλανητών του Σειρίου είναι σχεδόν όμοια με αυτή των ανθρώπων της Μεσογείου και των ερυθρόδερμων της Αμερικής.
Έχουν ανάστημα έως 2,20 μέτρα, ωραία μάτια και αρμονικό σώμα. Είναι τολμηροί, ικανοί ρήτορες, φιλόσοφοι, γενναιόδωροι και κυρίως χαρούμενοι άνθρωποι.
Εκτός από αυτούς υπάρχει και ένα αμφίβιο είδος ανθρώπων σε πλανήτη του Σειρίου, οι οποίοι όταν ήρθαν στη Γη, διαβιούσαν στα αρχικά στάδια μέσα στη θάλασσα επειδή η βαρύτητα του πλανήτη τους ήταν μικρότερη από αυτήν της Γης.
Οι δάσκαλοι μπορούν να ιδούν και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο μέλλον.
Μπορούν εύκολα να διαβάζουν από μεγάλη απόσταση τη σκέψη των ανθρώπων, και έχουν τη δυνατότητα να συστέλλουν και διαστέλλουν το χρόνο.


Ηριδανός

«Οι κάτοικοι του Ηριδανού προέρχονται από πολλές αστρικές επιμειξίες. Είναι αμφίβιοι και με ευλύγιστα οστά, είναι πολύ ευάλωτοι στον θόρυβο, στη μόλυνση της γήινης ατμοσφαίρας, και προσβάλλονται εύκολα από τους ιούς και τα βακτηρίδια και γι' αυτό όταν επισκέπτονται τη Γαία, πάντα φορούν προστατευτικές στολές.
Μοιάζουν πολύ με τα γκρίζα βιορομπότ των αποστατών και έχουν ανάστημα ύψους έως και 1,60 μέτρα.
Η γήινη βαρύτητα είναι μεγαλύτερη από τη δική τους και τους δημιουργεί προβλήματα σταθερότητας, και γι’ αυτό όταν έρχονται στη Γαία παραμένουν τη νύχτα μέσα στη θάλασσα.
Αποφεύγουν την προσέγγιση του πλανήτη σας λόγω μόλυνσης της γήινης ατμοσφαίρας. Οι αποστάτες γνωρίζουν την αδυναμία τους αυτή και γι’ αυτό δεν επιθυμούν τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Φοβούνται ότι η επέμβαση των Ηριδανών για την παροχή βοήθειας στη Γαία μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά τους.
Οι Ηριδανοί με την τεχνολογία τους μπορούν να φέρουν και άλλους πλανήτες σε τροχιά γύρω από τον ήλιο ή να μεταφέρουν τη γη σε άλλη θέση ή να μετακομίσουν ολόκληρο το ηλιακό σας σύστημα σε άλλο σημείο του
σύμπαντος εφόσον δοθεί εντολή από την Αυτοκρατορία «Ε» της Ανδρομέδας.
Ενισχύουν τεχνικά το πλάσμα του ηλίου με ενέργεια από το αστρικό σύστημα του Σειρίου.
Ελέγχουν απόλυτα τις καιρικές συνθήκες. Παρακολουθούν όλες τις ηλεκτρομαγνητικές μεταβολές του πλανήτη της Γαίας και επεμβαίνουν όταν απαιτείται. Ελέγχουν όλες τις επικοινωνίες των ανθρώπων που γίνονται στον πλανήτη σας».


Κένταυρος

«Οι κάτοικοι του Κενταύρου είναι μια ουράνια κοινωνία φιλοσόφων που επισκέπτονται τη Γαία για την καλλιέργεια του ανθρώπινου μυαλού.
Είναι μεσογειακού τύπου και έχουν συμμετρικό και ευθυτενές σώμα, στρογγυλοπρόσωποι, με όμορφα χαρούμενα μάτια. Είναι μοναχικοί, αλλά σοφότατοι, φιλομαθείς και αγαπούν τη γεωργία.
Θεωρούν τους εαυτούς τους θεραπευτές, έχουν πολύ ανεπτυγμένη την επιστημονική και φυσική θεραπεία των ασθενειών, τόσο του σώματος, όσο και του πνεύματος και της ψυχής. Πρώτοι αυτοί δίδαξαν στους κατοίκους της Γαίας τη θεραπεία των ασθενειών με βότανα».


Σκοποί μελών της Συμμαχίας

Λυρίων

Οι Λύριοι σαν οντότητα είναι ειρηνικοί και φιλήσυχοι και γι’ αυτό βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τους πλανήτες της συμμαχίας τους.

«Κάποιες τάσεις κυριαρχίας διαφόρων πλανητών που υπήρχαν σε παλαιότερες εποχές και οι οποίες έγιναν αιτία εμφυλίων πολέμων, έχουν εξαλειφθεί και επικρατεί γενική ειρήνη στη συμμαχία πλην της Γαίας.
Ο αρχικός σκοπός των επισκέψεων των Λυρίων στη Γαία ήταν η οικολογική μελέτη και τροποποίηση του γήινου περιβάλλοντος αν χρειαζόταν.
Μελετούσαν και το τροποποιούσαν ώστε να μπορεί να υποδεχτεί την ανθρώπινη ζωή και να ζουν οι κάτοικοι χωρίς προβλήματα.
Κατόπιν με τεράστιες διαστημικές πολιτείες μετέφεραν πρώτα την χλωρίδα, μετά την πανίδα και τελευταία τον άνθρωπο στους πλανήτες των οποίων είχαν μελετήσει τις οικολογικές συνθήκες. Όπου χρειαζόταν γινόταν τεχνολογική επέμβαση και αφού βελτίωναν το περιβάλλον άφηναv τους ουράνιους αποικιστές για να ζήσουν εκεί.»


Πλειάδειων

«Οι Πλειάδειοι βρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα με σκοπό να επισημάνουν την ύπαρξη τους στους κατοίκους της Γαίας, δίνοντας συμβουλές αυτοπροστασίας.
Θέλουν να ενημερώσουν τους ανθρώπους για την εξωγήινη παρουσία στο ηλιακό σας σύστημα και τη συνεργασία γήινων ηγετών με τους αποστάτες.
Να ενημερώσουν τους ανθρώπους ώστε να διατηρήσουν την ελευθερία τους μέσω της γνώσης και να αυξήσουν τη μαζική συνείδηση, επειδή γνωρίζουν ότι μια σύγκρουση της Συμμαχίας με τους αποστάτες στο εγγύς μέλλον είναι αναπόφευκτη.»


Λαγώων

«Σκοπός των Λαγώων μαζί με τις δυνάμεις από τον α του Κύκνου που βρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα, είναι η ενημέρωση των ανθρώπων με κάθε τρόπο για τους κινδύνους που διατρέχουν.
Παρακολουθούν όλες τις μορφές επικοινωνίας των αποστατών στο ηλιακό σας σύστημα και ενημερώνουν τη Συμμαχία.


Ηριδανών

Όπως φαίνεται από τα μηνύματα που έχουμε πάρει, οι οντότητα του Ηριδανού έχουν ασύλληπτη τεχνολογία για την αντιμετώπιση προβλημάτων ουράνιας μηχανικής και γι' αυτό είναι οι υπεύθυνοι παρακολούθησης των κοσμικών φαινομένων και της πρόληψης φυσικών εκτροπών της Γης, στην παρούσα φάση.
Πιθανολογείται ότι έχουν σκοπό να εκτρέψουν τα βαρυτικά κύματα που έρχονται από το κέντρο του γαλαξία προς το ηλιακό μας σύστημα, ώστε να μην προκαλέσουν κοσμικές καταστροφές στη γη και τους άλλους πλανήτες.


Κενταύρων

Ο σκοπός των Κενταύρων είναι να δείξουν στον άνθρωπο τη σωστή χρήση της τεχνολογίας για το καλό του κόσμου και την προστασία του οικοσυστήματος.
Ενδιαφέρονται για την πνευματική ανάπτυξη της ανθρωπότητας Διάκεινται φιλικά προς τον άνθρωπο.
Είναι εχέμυθοι και παρακολουθούν τις συμφωνίες Δρακονιανών και γήινων και ενημερώνουν τη συμμαχία.





Λύκων

Ο κύριος σκοπός των Λύκων, όπως μας είπαν, είναι η παροχή γνώσεως για τον μετασχηματισμό του τεχνολογικού πολιτισμού της γης σε φιλικό προς το περιβάλλον, με επιστημονικές μεθόδους
Θέλουν να βγάλουν τον άνθρωπο από το πνευματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεται και να τον υποβοηθήσουν επίσης για μια εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, ώστε όλοι οι κάτοικοι της Γης να έχουν πρόσβαση στη γνώση.


«Η ανθρώπινη μορφή στα πεδία πυκνώσεων και πειραματισμών της Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, χρειάστηκε περίπου 35.000.000 έτη με συνεχείς επεμβάσεις, για να φθάσει στο επίπεδο που είναι σήμερα.
Πριν από 4.000.000 χρόνια, οντότητες από τις αστρικές κοινωνίες της Αύρας και του Σειρίου, ήρθαν στη Γαία και δημιούργησαν τον αρχέτυπο άνθρωπο, τον οποίον είχαν προετοιμάσει γονιδιακά με γενετικούς πειραματισμούς στα εργαστήρια των πλανητών τους.
Στον κώδικα γενετικής των ανθρώπων της Γαίας έχουν τοποθετηθεί πληροφορίες και χαρακτηριστικά των ανθρώπων και από τα είκοσι αστρικά συστήματα της «Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων» της Λύρας και στους Ελλάνιους έχει προστεθεί το γονίδιο «Ε» που φέρει τις γενετικές πληροφορίες των Διογενών της 7ης Αποστολής της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας.
Οι δημιουργοί του αρχέτυπου ανθρώπου, έφεραν τον σύγχρονο άνθρωπο στη Γαία πολύ πριν από τα 100.000 χρόνια που δέχεται η γήινη επιστήμη και επεμβαίνοντας στον κώδικα γενετικής (DNA) πολλές φορές δημιούργησαν τα ανθρώπινα υβριδικά φύλα, τα οποία άφησαν να προσαρμοστούν στο γήινο περιβάλλον.»


Χόμο Σάπιενς - μετάλλαξη του πιθήκου
Άνθρωπος - ουράνιες ρίζες.

«Οι αρχικές αποστολές των Ουράνιων που εποίκησαν τη Γαία ήταν πολυπληθείς και πολυάριθμες. Είχαν αποστολή να βελτιώσουν τα διάφορα είδη της πανίδας και της χλωρίδας της Γαίας κάτω από τη σοφή καθοδήγηση και παρακολούθηση των τάξεων των δασκάλων και των φιλοσόφων, οι οποίοι ήταν όλοι τους πανεπιστήμονες και αριθμούσαν 144.060 άτομα (Κάθε Ζώδιο συμμετείχε με 12.005 άτομα και Χ 12 ζώδια = έχουμε τον αριθμό 144.060)
Και οι 144.060 δάσκαλοι και φιλόσοφοι ήταν όλοι τους κληρονομικοί.
Με την πάροδο του χρόνου οι περισσότεροι λησμόνησαν την αποστολή τους, υπέκυψαν στις υλιστικές απολαύσεις και από δάσκαλοι και φιλόσοφοι που ήταν, μεταβλήθηκαν σε σπείρες κακοποιών, που δεν δίστασαν να παραποιήσουν τις ουράνιες διδασκαλίες και να δημιουργήσουν ψεύτικες θρησκείες.
Όλη η διαδρομή των ανθρώπων της Γαίας και των Ελλάνιων ήταν καταχωρημένη στο «Έπος των Ελλάνιων» το οποίο κατέστρεψαν οι αποστάτες για να προκαλέσουν σύγχυση και άγνοια. Περιείχε πληροφορίες για την τελική αναμέτρηση των «Ελλάνιων γιών του Φωτός» της 7ης Αποστολής και των Αποστατών του Δράκοντα, του Όφεως και του Κήτους. Παραποιημένο τμήμα του Έπους αυτού αποτελεί το χριστιανικό βιβλίο της Αποκάλυψης».


«Θέλουμε να κατανοήσουν οι άνθρωποι τη γαλαξιακή τους ιστορία, την προέλευσή τους και τον σκοπό της αποστολής τους, να βελτιωθούν νοητικά, ώστε να πάψουν οι συγκρούσεις στη Γαία, να αποκατασταθεί η ειρήνη και η ψυχική ισορροπία του των ανθρώπων και να βελτιωθεί η θέση της ανθρώπινης ζωής μέσα στον Γαλαξία.
Γνωρίζουμε τη συνεργασία των εξωγήινων αποστατών με τους γήινους ηγέτες που συνωμοτούν σε βάρος της ανθρωπότητας. Για τον λόγω αυτό βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα για παροχή βοηθείας σε περιπτώσεις οικολογικού ολέθρου αλλά και για να προετοιμάσουμε τον κόσμο για τη συνάντηση της κρίσιμης στιγμής.»


Σείριοι

«Η Γαία εποικίστηκε από τον πλανήτη ε’ του Σειρίου α’ ο οποίος σε διαστάσεις είναι ίσος με τον πλανήτη Ουρανό του ηλιακού σας συστήματος. Είναι ωραιότερος από τη Γαία, με πολλά νερά, και πλούσια χλωρίδα και πανίδα και τον έχουν διαμορφώσει με την τεχνολογία τους, ώστε να είναι πρότυπο κάλλους και τελειότητας.
Ο πλανήτης της Γαίας αποτελεί το κέντρο ενδιαφέροντος της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων, γιατί διαθέτει μεγάλα αποθέματα χρυσού και νερού και γειτονεύει με τον αστερισμό της Αργούς, που διαθέτει επίσης τεράστια αποθέματα του πολύτιμου αερίου Αργού.
Για τον λόγω αυτό και οι δύο περιοχές μετατράπηκαν σε πεδία ουράνιων συγκρούσεων που δημιούργησαν οπισθοδρομήσεις ή διακοπές στον πολιτισμό και την εξέλιξη των ανθρώπων.
Οι κάτοικοι των πλανητών του Σειρίου β’ και του Βετελγόζη του Ωρίωνα, είναι αυτοί που έδωσαν πριν εξήντα χρόνια στις ΗΠΑ την τεχνολογία τους, για ειρηνικούς σκοπούς και εναντίον εξωγήινων απειλών, για το καλό της ανθρωπότητας.

Οι γνώσεις που έδωσαν στις ΗΠΑ αφορούσαν:

• Ταξίδια στον χρόνο, για τον έλεγχο της ιστορίας και των περιόδων της.

• Ταξίδια στον χωροχρόνο με τη χρήση των χωροχρονικών στρεβλώσεων.

• Γνώσεις για τη διεξαγωγή του Πειράματος της Φιλαδέλφειας, με προοπτική χρησιμοποίησης αυτού έναvτι εξωτερικών απειλών και με τη δική τους βοήθεια να κρατήσουν τον πλανήτη ελεύθερο.

• Κατασκευή ιών για βιολογικά όπλα για να χρησιμοποιηθούν εναντίον εξωγήινων εισβολέων γιατί διαθέτουν ασταθές DNA και μολύνονται εύκολα.
• Συνεργασία για αντιμετώπιση έξωθεν εχθρικών απειλών, και λήψη μέτρων προστασίας για τη μη κακοποίηση των ανθρώπων της Γαίας.
• Έλεγχος των πυρηνικών όπλων, και προετοιμασία της ανθρωπότητας για επικείμενα κοσμικά ταξίδια.

Οι γνώσεις που δόθηκαν βοήθησαν στην προώθηση της γήινης τεχνολογίας η οποία όμως χρησιμοποιήθηκε για το κακό της ανθρωπότητας. Αυτό έγινε γιατί οι ΗΠΑ εξαπατήθηκαν από τους Σαυροειδείς υποτάχτηκαν κυριολεκτικά σε αυτούς, έχασαν τον έλεγχο της κατάστασης και ο πλανήτης μπήκε σε τροχιά αυτοκαταστροφής.»


«Η Γαία πριν από 50.000 χρόνια ήταν μέλος της γαλαξιακής κοινωνίας από την οποία απoβλήθηκε την εποχή της ουράνιας απoστασίας του Κρόνου, και από τότε βυθίστηκε στο σκοτάδι της αγνoίας και παρήκμασε. Η Αυτοκρατορία μετά από τον μεγάλο κατακλυσμό, πρόσφερε βοήθεια στους ανθρώπους. Ακολούθως διέκοψε την επαφή μαζί τους, ώστε να λύσουν τα προβλήματά μόνοι τους.
Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η ΕΣΣΔ δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε όταν προσφάτως απoκαταστήσαμε επαφή μαζί τους. Δεν φρόντισαν νια την επανένταξη της Γαίας στην ουράνια κοινωνία, και εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία προς ίδιον όφελος, επιδιδόμενες σε ένα αλόγιστο αγώνα δρόμου πολεμικών εξοπλισμών και τοπικών συγκρούσεων.
Οι απoστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους, δεν ενδιαφέρονται και δεν τους συμφέρει η σύνδεση της Γαίας με τη γαλαξιακή κοινωνία, γιατί θα χάσουν τα πλούτη και τη δύναμη που έχουν τώρα. Γι’ αυτό αλλοίωσαν την ιστορία της ανθρωπότητας ώστε οι άνθρωποι να χάσουν κάθε ελπίδα βελτίωσης της ζωής τους.
Οι Σείριοι βρίσκονται σε συνεχή επαφή με ορισμένα κέντρα αποφάσεων της Γαίας νια να την προστατέψουν από την επιβουλή των αποστατών. Οι κοινωνίες του Άρη και δύο πλανητών του Σειρίου β’ είχαν συνεργασθεί στο παρελθόν με τους Δρακoνιαvoύς, τους Οφίτες και τους Σαυροειδείς, όπως συνεργάζονται σήμερα οι Αμερικανοί ηγέτες των ΗΠΑ, οι οποίοι υποδουλώθηκαν απόλυτα σε αυτούς, ξεχνώντας ότι οι πατρώνες τους δεν θα επιτρέψουν ποτέ στους παραλήπτες της τεχνoλoγία τους να τους ξεπεράσουν και να γίνουν πιο ισχυροί από αυτούς».


Ωρίωνες

«Η πρώτη αποστολή φυγάδων που ήρθε στη Γαία από τον πρώτο καταληφθέντα πλανήτη του Ωρίωνα ήταν ψηλοί και ξανθοί και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή της σημερινής Ισλανδίας. Οι φυγάδες από τον δεύτερο πλανήτη ήταv όπως οι κάτοικοι μεσογειακού τύπου της Γαίας και εγκαταστάθηκαν στην Αίγυπτο, και αυτοί του τρίτου πλανήτη είχαν τα χαρακτηριστικά των δικών σας ερυθροδέρμων και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή Γιουκατάν του Μεξικού. Την εποχή αυτή η Γαία βρισκόταν υπό την εξουσία του Αποστάτη Κρόνου.
Σε ανάμνηση της φυγής τους και από νοσταλγία για την πατρίδα υλοποίησαν το σχήμα του αστερισμού του Ωρίωνα στη Γαία με τις πυραμίδες της Αιγύπτου και του Μεξικού».
«Οι Ωρίωνες διοίκησαν αυταρχικά τους ιθαγενείς και παρίσταναν τους θεούς. Οι άνθρωποι υποτάχτηκαν μπροστά στην τεχνολογία τους που ήταν και η δύναμή τους και τους δέχτηκαν σαν θεούς. Αλλά με την πάροδο των ετών εκφυλίστηκαν, διέκοψαν τους ουράνιους δεσμούς τους, ξέχασαν την αποστολή τους και υποτάχτηκαν στους αυτόχθονες οι οποίοι τους αφάνισαν, γι’ αυτό κανένας δεν γνωρίζει την χρησιμότητα των πυραμίδων, πως και πότε έγιναν αυτές.»


Κάτω από τις πυραμίδες όπως απέδειξαν σύγχρονες δορυφορικές έρευνες υπάρχουν σε βάθος, υπόγειοι διάδρομοι των δέκα και δώδεκα ορόφων μήκους 4.500 χιλιομέτρων. Τις κατασκεύασαν και τις χρησιμοποιούσαν οι Ωρίωνες για διαμονή και προστασία και μη εντοπισμό τις από αέρα. Σε ερώτηση τι χρειαζόταν οι διάδρομοι απάντησαν:

«Ακόμη και σήμερα οι διάδρομοι αυτοί χρησιμοποιούνται από τους κοσμικούς αρχηγούς των αστρικών αποστολών για να συνεδριάζουν. Συγκεντρώνονται μία φορά τον χρόνο κατά το θερινό ηλιοστάσιο, και γίνεται αλληλοενημέρωση. Επίσης αξιολογούν την κρατούσα κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Γαία και παίρνουν αποφάσεις.»


Πλειάδιοι

«Οι Πλειάδιοι είναι ουδέτεροι νια την ανθρωπότητα, περισσότερο φίλοι, και λιγότερο εχθροί, ανάλογα με τα συμφέροντά τους, είναι μάλλον αδιάφοροι για ότι γίνεται στη Γαία. Είναι καιροσκόποι. Δεν συμμετέχουν σε αποστολές φρούρησης και επιτήρησης, γιατί δεν θέλουν να συγκρουστούν με τους απoστάτες στην παρούσα περίοδο.
Eνημερώνoυν τα στρατεύματα της 7ης Αποστολής για τις δυνάμεις και τις κινήσεις των αποστατών.
Παρακολουθούν επιφυλακτικά την ανθρωπότητα και βοηθούν όπου απαιτείται, Ενδιαφέρονται νια τη βελτίωση της ανθρώπινης συνείδησης, νια την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων και τη διατήρηση της ελευθερίας των ανθρώπων από εξωνήινους επηρεασμούς.
Πρόσφατα ενίσχυσαν τις δυνάμεις της Συμμαχίας για την απoμάκρυνση δύο απoστoλών που συνόδευαν το σκάφος «Κόλαση» του Κρόνου και δεν τους επέτρεψαν να προσεγγίσουν στις απώτατες παρειές του ηλιακού σας συστήματος. Στη σύγκρουση που Έγινε, οι απoστάτες του Δράκοντως που το συνόδευαν απoμακρύνθηκαν από το ηλιακό σας σύστημα με πολλές απώλειες.
Το αλφάβητο των Πλειάδων είναι το ίδιο με το γήινο Ελληνικό αφού και οι δύο το έχουν πάρει από τη Αύρα.
Η τεχvoλoγία που έχουν, τους επιτρέπει να ταξιδέψουν οπουδήποτε στον κόσμο σας. Aνησυxoύγ μόνο νια την κακή χρήση της γήινης τεχvoλoγίας σε βάρος των ανθρώπων και της φύσης. Θεωρούν ότι η πολιτική και οι θρησκείες είναι δύο μορφές καταπίεσης της ανθρωπότητας.»



Λαγωοί

«Οι δυνάμεις του Λαγού εκτελούν χρέη ουράνιας περιπολίας της Συμμαχίας για τον εντοπισμό των κινήσεων των αποστατών και καταμέτρηση των σκαφών που βρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα.
Προστατεύουν τους Ελλάνιους από τον τηλεπαθητικό έλεγχο του νου που επιχειρούν οι απoστάτες, παρεμβάλλovτας ηλεκτρομαγνητικά διαφράγματα εκτροπής των ακτινοβολιών τους.
Περιπολούν και αποτρέπουν κάθε διείσδυση στη Γαία εχθρικών προς τον άνθρωπο οντοτήτων, προασπίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και εξασφαλίζουν την παγκόσμια επικοινωνία.»


Ηριδανοί

Σύμφωνα με τους Ολύμπιους, οι Ηριδανοί βρίσκονται σε έντονο ανταγωνισμό με τους Δρακονιανούς για το ποιός θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις κυριαρχίας στη γη και γι’ αυτό προσπαθούν να τους πείσουν να συνεργαστούν μαζί τους για το καλό του πλανήτη.
Οι οντότητες από τον ε’ Ηριδανού αντιδρούν στις πράξεις σκληρότητας των Δρακονιανών σε βάρος των ανθρώπων, τηρούν εχθρική στάση εναντίον τους, και εξετάζουν τις προθέσεις και τις δραστηριότητα τους και κυρίως τις συμφωνίες που έχουν συνάψει με τις ΗΠΑ.
Οι Ηριδανοί παρακολουθούν τις μηχανορραφίες και τον ηθικό εκφυλισμό των ηγετών της Γης, και τη διατάραξη της βιολογικής πορείας της ζωής των ανθρώπων. Μελετούν τους τρόπους επαναφοράς των κοινωνιών στην ομαλή λειτουργία, και υποβοηθούν την κατάρρευση των αυταρχικών καθεστώτων με έλεγχο του νου, όπως έγινε στην περίπτωση της ΕΣΣΔ.
Εξετάζουν την πρόληψη ανατροπής του ψυχισμού των κοινωνιών, κατά τη στιγμή που θα εμφανιστούν οι εξωγήινοι και προστατεύουν την ανθρωπότητα από τα μέτρα ελέγχου της
συνείδησης και του νου που θα εφαρμόσουν οι αποστάτες όταν θα επιχειρήσουν να κυριαρχήσουν.
Οι κάτοικοι του Ηριδανού είναι άριστοι στην ακουστική τεχνολογία, όπου με τις κατάλληλες συχνότητες των ήχων επιτυγχάνουν τον έλεγχο του νου και της συμπεριφοράς του ανθρώπου. Ο πολιτισμός του Άρη ήταν δικό τους έργο.


Κένταυροι

«Υπάρχουν τακτικές επισκέψεις των Κενταύρων στον πλανήτη σας σχεδόν κάθε χρόνο λόγω της μικρής απόστασης που σας χωρίζει. (Ο α’ Kεvταύρoυ απέχει 4,3 έτη φωτός.)
Προσπαθούν να αποκαταστήσουν την επικοινωνία εξωγήινων με τους γήινους με ομαλές συνθήκες και ενημερώνουν τους ανθρώπους νια τους σκοπούς των Δρακονιανών που θέλουν να ελέγξουν την ανθρωπότητα.
Ενδιαφέρονται νια κοινωνική δικαιοσύνη και νια την αποκατάσταση της γήινης οικολογίας. Επικοινωνούν τηλεπαθητικά με τους κατοίκους της Γαίας και προσπαθούν να τους επηρεάσουν νια μια εναλλακτική πορεία προς το μέλλον. Ενδιαφέρονται νια την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης, την καλή χρήση της τεχνολογίας, και τη διατήρηση της ανθρώπινης ελευθερίας, με τη δημιουργία βιώσιμων ζωνών ειρήνης και ανάπτυξης στο διάστημα, ώστε να μπορέσουν να συνδεθούν με τη γαλαξιακή κοινωνία».


Λύκοι

«Στο παρελθόν είχαν επισκεφθεί τη Γαία και παρέμειναν πολλά γήινα έτη μελετώντας τη συμπεριφορά των ανθρώπων.
Κωδικοποίησαν όλες τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν για τις βλάβες του οικοσυστήματος και τη συμπεριφορά του ανθρώπου και τις κατέγραψαν σε κρυστάλλους πυριτίου για να μην αλλοιώνονται με την πάροδο του χρόνου ώστε να φανούν χρήσιμοι για τους ανθρώπους.
Προβληματίζονται με την ακατανόητη συμπεριφορά των ανθρώπων οι οποίοι όλες τις ανακαλύψεις της επιστήμης, τις χρησιμοποιούν πρώτα για το κακό και την καταστροφή του πληθυσμού της Γαίας και σπάνια για το καλό του. Αυτή η νοοτροπία των ανθρώπων τους εξόργισε και επειδή δεν υπάρχουν οι προυποθέσεις αλλαγής της συμπεριφοράς αυτής, εγκατέλειψαν τη Γαία το έτος 2000 μ.Χ. και αναχώρησαν στους ουρανούς.
Πριν φύγουν ενημέρωσαν τους υπεύθυνους ηγέτες της Γαίας, ότι πλέον επέλεξαν την πορεία του αφανισμού του πλανήτη και επειδή αυτοί δεν μπορούν αυθαίρετα να τους βοηθήσουν σύμφωνα με τον κοσμικό νόμο που απαγορεύει την επέμβαση, την εγκατέλειψαν στην τύχη της, αν και επιθυμούν τη γρήγορη σωτηρία του πλανήτη με την προσπάθεια των ανθρώπων».


ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

«Όντα υλιστικά που θέλουν να γίνουν αθάνατοι, απαίσιοι και κακοί μέχρι βαρβαρότητας, αδίστακτα καταστροφικοί, απάνθρωποι κτηνώδεις από τη φύση τους, εκδικητικοί, υποκριτές και διεφθαρμένοι, καταστρέφουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν ότι τους χρειάζεται, με απώτερο στόχο την κυριαρχία τους στους ανθρώπους που θα τους μεταχειρίζονται σαν ζώα.
Έχουν καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες και πήραν δούλους τους κατοίκους τους. Σκοπός των αποστατών είναι να καταστρέψουν και πάλι το έργο της δημιουργίας και να εξολοθρεύσουν τους δικούς μας τους Ελλάνιους γόνους.
Θέλουν να κυριαρχήσουν στη Γαία για να γίνουν οι νέοι θεοί, με τους ανθρώπους δούλους τους. Θα χρησιμοποιήσουν απατηλά συνθήματα και σατανικές μεθόδους, με τα Κρόνια ιερατεία που έχουν ορίσει στη γη.
Σκοπός των Ολύμπιων είναι να σταματήσουν τις επεμβάσεις που γίνονται στο γενετικό κώδικα (DNA) των Ελλάνιων από τους αποστάτες των αστερισμών Όφεως, Ύδρας, «ε» Βοώτη και Ηνίοχου. Να επανασυνδέσουν τον πλανήτη της Γαίας με τη Γαλαξιακή Κοινωνία, που είχε διακοπή πριν 13.000 χρόνια (εποχή αφίξεως Λίλιθ από «ε» Βοώτη) και βρίσκεται συνεχώς στην κυριαρχία των αποστατών. Εξοντώνουν, διαφθείρουν, εκφυλίζουν και γενοκτονούν τους Ελλάνιους γόνους.


Οι γήινοι απoστάτες φροντίζουν μόνο για την προσωπική τους Εδέμ στην οποία όλοι οι άνθρωποι της Γαίας πρέπει να είναι υποταγμένοι, άβουλοι και πειθήνιοι σκλάβοι, χωρίς προσωπική ελευθερία και χωρίς δική τους θέληση. Η νοοτροπία τους αυτή καλλιεργείται με τα ιερατεία των Ιουδαιογενών θρησκειών».


«Είναι γήινα Βιορομπότ που έχουν κατασκευαστεί πριν από το 1965 στις ΗΠΑ σύμφωνα με τις υποδείξεις των εξωγήινων απoστατών.
Τα φυλάσσουν σε υπόγειες στρατιωτικές βάσεις για να τα χρησιμοποιήσουν, όταν θελήσουν να επιβάλουν τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων».
Θα τα παρουσιάσουν σαν εξωγήινους που κατέλαβαν τη Γη, για να κάμψουν το ηθικό της ανθρωπότητας και να αποκλείσουν κάθε αντίσταση του κόσμου σαν μάταιη.
Η συχνή προβολή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στοχεύει στο να τα γνωρίσει και ο τελευταίος άνθρωπος και να τα δεχθεί χωρίς αντίσταση, σαν αήττητους εξωγήινους.»


Οι Αποστάτες του Όφεως

«Κατάγονται από τους πλανήτες β’ και γ’ του άστρου α’ του αστερισμού Όφεως που είναι γνωστός και σαν άστρο του Μπάρναντ και απέxει από την γη 5,9 έτη φωτός.
Από τον πλανήτη β’ του Όφεως ήρθε στη Γαία πριν από 3.200 χρόνια και ο απoστάτης Γιαχβέ, ο υπαρχηγός του Κρόνου, νια την κατάληψη του πλανήτη σας. Βρίσκεται συνεχώς στη Γαία καταλαμβάνοντας διαδοχικά τα σώματα των εκάστοτε ηγετών του Ισραήλ οι οποίοι παρουσιάζουν τόσο απάνθρωπo πρόσωπο, με τη σκληρότητα και τη βίαια συμπεριφορά τους, όπως γίνεται στην εποχή σας, που είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής».


Οι Αποστάτες της Σαύρας

«Οι σαυροειδείς που βρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα προέρχονται από πλανήτες του άστρου α του αστερισμού της Σαύρας, ανήκουν στην ουράνια αποστασία και είναι από τους πιο φανατικούς και μισάνθρωπους αποστάτες.»


Οι Αποστάτες του Δράκοντος

«Οι Δρακονιανοί είναι οι οντότητες που προέρχονται από πλανήτες των άστρων Άλφα α, και ν του Δράκοντος. [Απέχουν οπό την γη 215 και 148 έτη φωτός αντίστοιχα.]
Κατάγονται από έναν σκοτεινό γαλαξία που ονομάζεται «Δράκων» και βρίσκεται στις παρυφές του σύμπαντος. Λόγω της εγκληματικής συμπεριφοράς προς κάθε μορφή ζωής, της ασέβειας προς το Όλον Φως και της ασέβειας προς τη φύση, τους έδιωξαν από τον γαλαξία και τους εξόρισαν στους πλανήτες του αστερισμού α και ν του Δράκοντος που βρίσκεται στον δικό μας γαλαξία και στον οποίον έδωσαν το όνομά τους. Την εξορία αυτή την παρουσιάζουν σαν ένα είδος αστρικής απoστoλής με σκοπό να κυβερνήσουν τα άστρα της ουράνιας περιοχής τους, αλλά και ολόκληρο τον γαλαξία γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους εκλεκτούς.
Όση σημασία έχει για την Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας η Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων της Λύρας, τόση σημασία έχουν και οι Δρακονιανοί νια την αυτοκρατορία της Αποστασίας.»


Οι Αποστάτες του Βοώτη

«Η περιοχή του Βοώτη αρχικά είχε εποικιστεί από τους Πλειάδειους• αργότερα όταν οι Βοωτιδείς κατελήφθησαν από τις δυνάμεις της απoστασίας, προσχώρησαν σε αυτούς.
Οι Βοωτιδείς προέρχονται από τους πλανήτες δ’ και ε’ του Αρκτούρου.»


Οντότητες Αποστατών

Κήτος

«Οι οντότητες του Κήτους είναι όντα μελαχρινά, αδύνατα, σχεδόν άσαρκα. Το δέρμα τους είναι σκεπασμένο με φολίδες σαν λέπια ψαριού και έχουν ύψος 1,5-1,6 μ. και μοιάζουν με τους πυγμαίoυς της Αφρικής.
Είναι πολύ κακά όντα, ανάλγητα και καταστροφικά και απoτελoύν άμεση αλλά και μελλοντική απειλή νια την ανθρωπότητα και την εξέλιξή της. Μισούν το ανθρώπινο είδος και εργάζονται νια τον αφανισμό του.
Με τις μηχανορραφίες τους έχουν υποτάξει τους ηγέτες των μεγάλων χωρών της Γαίας στη θέλησή τους ώστε να εκτελούν τις εντολές τους, που είναι η βιαία κατάλυση των ελευθεριών των μικρότερων εθνών.»


Ύδρα

«Είναι όντα πολύ κακά, ληστρικά, τυχοδιωκτικά και αδηφάνα. Είναι αυτοί που μπόλιασαν τον άνθρωπο με την πλεονεξία.
Είναι δύο κατηγοριών. Η πρώτη κατηγορία έχει δημιουργήσει υποκατάστατά της τα υβρίδια της φυλής των Μογγόλων και έναν κλάδο της σημιτικής φυλής της, οποίας οι άνθρωποι έχουν ανάστημα μέχρι 1.80 μέτρα.
Η δεύτερη κατηγορία έχει δημιουργήσει τα υβριδικά υποκατάστατα φύλα που μοιάζουν στην φυλή των Μογγόλων της στέπας. Έχουν ανάστημα περίπου δύο μέτρα, είναι πολύ χλωμοί προς το κίτρινο, σχεδόν άσαρκοι με πολύ έντονα τα μογγολοειδή χαρακτηριστικά αλλά δεν κυκλοφορούν ελεύθερα νια να μη γίνουν αντιληπτοί λόγω του χρώματος τους.»




Όφις

«Οι Οφίτες μπορούν να επιβιώσουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες μόλυνσης του πλανήτη, ακόμη και με δηλητηριώδη αέρια, γι' αυτό αδιαφορούν για την οικολογική καταστροφή της Γαίας. Ο εγκέφαλός τους μοιάζει με τον εγκέφαλο του όφεως, με ισχυρές φασματικές δονήσεις, που τους καθιστά ικανούς για την ευχερή μεταλλαγή της προσωπικότητας και των αισθημάτων.
Οι δονήσεις αυτές σε στιγμές κακής προσευχής [Κατάρες] είναι πολύ επιβλαβείς για τους άλλους ανθρώπους.
Η κάστα των διανοουμένων και το ιερατείο, κατέχουν την απόκρυφη γνώση των φασματικών δονήσεων και των κλειδιών του γενετικού κώδικα. Μπορούν με τη σκέψη να ελέγχουν απόλυτα τις μυστικές φασματικές και ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις, να αλλάζουν μορφές και να παίρνουν όποια φρικιαστική μορφή θέλουν.
Λόγω σχεδιασμών επικράτησής αλλά και κληρονομικότητας, δεν έχουν καμιά επιθυμία για να γίνει η Γαία ένας βιώσιμος πλανήτης αρμονικής συμβίωσης των ανθρώπων, γι’ αυτό και προκαλούν πολέμους, και οικολογικές βλάβες και αδιαφορούν για την αποκατάστασή τους.
Έχουν εχθρική, επικίνδυνη, και αντιανθρώπινη διάθεση, γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους εκλεκτούς και τους υπόλοιπους ανθρώπους κατώτερο είδος προς εξαφάνιση που υπάρχει μόνο για να τους υπηρετεί. Οι αποστάτες Οφίτες δεν αντέχουν τον κρότο και τους δυνατούς θορύβους.»


«Όταν η γενετική δομή τους φορτίζεται υπερβολικά προς την Ερπετοειδή πλευρά, υπάρχει δυσκολία στην διατήρηση της ανθρώπινης μορφής και μπορούν να μεταπέσουν στην ερπετοειδή.
Στις περιπτώσεις αυτές αναλίσκουν ανθρώπινες ορμόνες, σάρκα και αίμα για να φέρουν την ισορροπία του οργανισμού τους».


Σαύρα

«Στο απώτατο παρελθόν οι οντότητες από τον αστερισμό της Σαύρας, οι σαυροειδείς, επισκέφθηκαν τη Γαία σαν τεράστιες σαύρες έρποντας επί της επιφανείας της, επειδή η βαρύτητα της Γαίας ήταν μεγαλύτερη από τη βαρύτητα του πλανήτη τους και μόνο όταν υπήρχε ανάγκη βάδιζαν όρθιοι. Ήταν όντα αποκρουστικά που προκαλούσαν τρόμο και εφιάλτες.
Οι κόρες των ματιών τους ήταν κάθετες για να μπορούν να καλύπτουν την διάσταση του ύψους επειδή σερνόταν πάνω στη Γαία. Η γλώσσα ήταν διχαλωτή και το στόμα τεράστιο, το δέρμα τους ήταν παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στο κάτω μέρος των φιδιών και της σαύρας.
Είχαν τη δυνατότητα να αλλάζουν μορφή με τη σκέψη και να παίρνουν αυτή των ανθρώπων αλλά κάτω από τις βαρυτικές, ηλεκτρομαγνητικές και συνθήκες φωτισμού της Γαίας παρουσίαζαν αστάθεια μορφής και χωρίς εξωτερική αιτία μετέπιπταν και πάλι σε τερατώδη ερπετά. Μόνο το ιερατείο τους είχε τη δυνατότητα να παραμένει πολύ περισσότερο χρόνο με ανθρώπινη μορφή.
Επειδή η ερπετοειδής μορφή τους δεν προσφερόταν για το γήινο περιβάλλον, κατασκεύασαν ανθρώπινα υβρίδια. Προέκταση αυτών των υβριδίων, θεωρούνται σήμερα ένα τμήμα των Άγγλων, και των Εβραίων της διασποράς σε Αυστραλία, Καναδά και ΗΠΑ.
Είναι εξόχως κακοί και αντιανθρώπινοι.»


Δράκων

«Οι Δρακονιανοί είναι όντα πολύ χαμηλών δονήσεων και αδυνατούν να ξεπεράσουν τη γήινη δονητική και κραδασμιακή πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανέβουν πνευματικά στις σφαίρες των ευγενικών αισθημάτων. Είναι τηλεπαθητικές οντότητες, με πολύ ανεπτυγμένη τεχνολογία.
Θεωρείται ως η πιο παρασιτική και πιο κακή ουράνια κοινωνία και είναι η χειρότερη από όλους τους αποστάτες του σύμπαντος. Θέλουν να ζουν πάντα σε βάρος των άλλων, εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες τους.
Τα ιερατεία τους και οι αρχηγοί τους, μπορούν να μεταμορφώνονται αλλάζοντας μορφή και αρέσκονται στο να δημιουργούν παραισθήσεις.
Χρειάζονται το αίμα και την ενέργειά του ανθρώπινου σώματος για ενίσχυση της δική τους σωματικής ενέργειας αφού οι συνεχείς υβριδικές μεταλλάξεις έχουν μειώσει την πνευματικότητα, την αντοχή τους και τους κραδασμούς στο γήινο περιβάλλον.»


«Προετοιμάζουν υβρίδια για να αποτελέσουν το νέο είδος ανθρώπων που θα διαδεχτεί τη σημερινή γενιά στη Γαία. Είναι πολύ κακή φυλή που αρέσκεται να κυριαρχεί μόνο με τον τρόμο. Η μέση διάρκεια ζωής των Δρακονιανών είναι 1.000 χρόνια για τον λαό και 3.000 χρόνια για την ηγεσία και το ιερατείο, που έχουν τη δυνατότητα να παρατείνουν το όριο της ζωής της, στους χώρους που γεννήθηκαν, ενώ στο γήινο περιβάλλον μπορούν να ζήσουν περίπου 500 και 1.500 χρόνια αντιστοίχως.
Στην παρούσα φάση ασχολούνται με γοργούς ρυθμούς για τη δημιουργία ανθρώπινων υβριδίων σε πολύ μεγάλους αριθμούς όπως διαπιστώνεται με τον ανεξέλεγκτο υπερπληθυσμό της κίτρινης φυλής, που καλύπτει περίπου τον μισό πληθυσμό του πλανήτη

Οι Δρακονιανοί παρουσιάζονται με δύο μορφές.
• Οι υβριδικοί πολεμιστές έχουν ύψος 1,5-1,6 μέτρα που είναι γνωστοί στον γαλαξία για τη μαχητικότητα και τις ικανότητές τους, τη σκληρότητά και την απέχθειά τους για το ανθρώπινο είδος.
• Οι φτερωτοί πολεμιστές έχουν ύψος 1,60-1,80 μέτρα με καφέ δερμάτινα φτερά. Στη γη κατεβαίνουν πετώντας, μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, γιατί είναι δύσκολο να μείνουν απαρατήρητοι. Μπορούν να πετούν με τα φτερά τους, ή και με τη βοήθεια της τεχνολογίας τους. Είναι αποκρουστικοί στην εμφάνιση και έχουν τη δυνατότητα της ακαριαίας μεταμόρφωσης σε πραγματικό δράκο ή τέρας ώστε να αιφνιδιάζουν και να παραλύουν κάθε αντίδραση εκ μέρους των ανθρώπων. Είναι άριστοι γενετιστές, φανατικοί θρησκειολόγοι, και επιδιώκουν τα ανώτατα ιερατικά αξιώματα για να παρασιτούν σε βάρος του κόσμου που τους συντηρεί. Οι κάστα των Δρακογιανών επισκόπων, πατριαρχών, παπών και ραβίνων, είναι αυτοί που ευθύνονται για την καταστροφή του Άρη. Παραποιούσαν την αλήθεια και έδιναν σκόπιμα λάθος πληροφορίες στους Αρειανούς επιστήμονες. Οι μόνοι που αντιτάσσονται στη φιλοσοφία τους και ανατρέπουν τα σχέδια των Δρακογιανών για τη Γαία είναι οι δυνάμεις της Λύρας και του Σειρίου.»


Βοώτης

«Οι Βοωτιδείς είναι τηλεπαθητικά όντα οξυτάτης ακοής, έντονης τηλεπαθητικής ικανότητας, πολύ υψηλών παλμικών δονήσεων και υπερφυσικών ιδιοτήτων. Ζουν 350-400 χρόνια, δεν γερνούν και δεν αρρωσταίνουν.
Έχουν ανάστημα γύρω στο 1,60-1,70 μέτρα περίπου, και πρασινωπή απόχρωση. Είναι τα περιβόητα πράσινα ανθρωπάκια που τα παρουσιάζουν σαν Αρειανούς, ένας αριθμός των οποίων ζει και εργάζεται σε υπόγειες σπηλαιώσεις στη Γαία.
Έχουν πολύ προηγμένη τεχνολογία, θεωρούν το ηλιακό σας σύστημα σαν ζώνη κυριαρχίας τους και έχουν πάρει επιθετική θέση κατά των Δρακογιανών οι οποίοι αποφεύγουν να συγκρουστούν μαζί τους.
Έχουν την ικανότητα να αλλάζουν μορφή και επιδίδονται στο να καταλαμβάνουν τα σώματα των ανθρώπων που βρίσκονται στην εξουσία.
Είναι όντα υλιστικά που θέλουν να γίνουν αθάνατα. Αδίστακτα καταστροφικά, απάνθρωπα, κακά από τη φύση τους, εκδικητικά, με υποκρισία και διαφθορά, με απώτερο στόχο την κυριαρχία τους στους ανθρώπους που θα τους μεταχειρίζονται σαν ζώα».


Σκοποί Αποστατών


Κήτος

«Σκοπός τους στην παρούσα φάση είναι να επιβάλλουν τον πολλαπλασιασμό των ανθρώπων της Γαίας με κλωνοποίηση για τη δημιουργία υβριδίων κατώτερης πνευματικότητας αλλά ανθεκτικών στη μόλυνση.
Τα υβρίδια αυτά θα διαδεχτούν τους σημερινούς ανθρώπους, σαν επόμενη βαθμίδα ανθρωποεξέλιξης σε περίπτωση οικολογικής καταστροφής του πλανήτη από υπερβολική ρύπανση.
Με τεχνητούς ιούς μολύνουν όλο τον πλανήτη και προκαλούν άγνωστες ασθένειες που αποδυναμώνουν και εκφυλίζουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Οι ιοί έχουν την ιδιότητα να επικάθονται στον κώδικα γενετικής και να ενεργοποιούνται από απόσταση με ακτινοβολήσεις και να αποσυντονίζουν τελείως τον γενετικό κώδικα. Παράλληλα στα εργαστήρια εντείνουν τα γενετικά πειράματα για την τροποποίηση του κώδικα γενετικής του ανθρώπου, και επαναπρογραμματισμό του ανθρώπινου είδους όπως στην εποχή του Κρόνου.
Με τον εξ αποστάσεως επηρεασμό και έλεγχο του νου των ανθρώπων, θέλουν να δημιουργήσουν παθητικούς πληθυσμούς που δεν θα αντιδρούν για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω τους.»

Ύδρα

«Έχουν αποστολή παρακολούθησης, επιτήρησης, επίβλεψης και συντονισμού του έργου των αποστατών, των άλλων αστρικών κοινωνιών που βρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα. Σαν δυνάμεις επέμβασης χρησιμοποιούν στρατεύματά, προερχόμενα από το Κήτος, λόγω της μειωμένης νοημοσύνης τους και της σκληρότητας που δείχνουν κατά του ανθρώπου.
Ασχολούνται και αυτοί με γενετικά πειράματα, για τη δημιουργία της επόμενης μογγολοειδούς φυλής των ανθρώπων, επειδή θεωρούν τους σημερινούς ανθρώπους της Γαίας εκφυλισμένο είδος που πρέπει να εκλείψει με την εκτεταμένη μόλυνση του περιβάλλοντος.»


Όφις

«Σκοπός των Οφιτών είναι να τροποποιήσουν τον ανθρώπινο κώδικα γενετικής [DΝΑ], να τυφλώσουν τις τηλεπαθητικές ικανότητες, τις ικανότητες διόρασης και διακοής των ανθρώπων χρησιμοποιώντας τα ιερατεία. Τα ιερατεία όλων των θρησκειών προσπαθούν να μεταβάλλουν τους ανθρώπους σε απόλυτα υλιστικά όντα, ώστε να χάσουν οριστικά την ικανότητα επικοινωνίας με τους ουραγούς αλλά και με οντότητες άλλων διαστάσεων.
Το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων της Γαίας υποτάχθηκε στον υλισμό και έμεινε έξω από τις συχνότητες των υψηλών δονήσεων. Αντιλαμβάνονται πλέον μόνο το φάσμα των πολύ χαμηλών δονήσεων που συλλαμβάνουν οι πέντε αισθήσεις.
Κύριος σκοπός των Οφιτών είναι να καταστήσουν τον πληθυσμό του πλανήτη σκλάβο τους και να απαγορεύσουν με τα θρησκευτικά ιερατεία κάθε περίπτωση επανασύνδεσης της γης με τη γαλαξιακή κοινωνία, η οποία επίκειται πολύ σύντομα.»


Σαύρα

«Σκοπός τους είναι να ελέγξουν νοητικά και ψυχολογικά τις μάζες των ανθρώπων με τα ιερατεία, και με ηλεκτρονικά μέσα επηρεασμού να κατευθύνουν τη θέλησή αυτών, να εξαλείψουν κάθε διάθεση αντίδρασης και να ρυθμίσουν το μέλλον της ανθρωπότητας όπως αυτοί θέλουν, έτσι ώστε να κυριαρχήσουν χωρίς αντίσταση.»


Δράκων

«Σκοπός τους είναι να μεταλλάξουν γενετικά τους ανθρώπους της Γαίας. Η προσπάθεια έχει αρχίσει πριν από χιλιάδες χρόνια και επισπεύδεται στην εποχή σας.
Οι Δρακονιανοί έχουν πάγια τακτική να παρακολουθούν τις κοσμικές καταστροφές και να καταλαμβάνουν τον κατεστραμμένο πλανήτη που έχει εξαντληθεί από την καταστροφή, αφού εξαλείψουν όλες τις οικολογικές βλάβες με την τεχνολογία τους.
Το ίδιο σχεδιάζουν και για τη Γαία. Περιμένουν τον αφανισμό της ανθρωπότητας από οικολογική ασφυξία, την οποία προκαλούν οι ίδιοι δηλητηριάζοντας ολόκληρο τον πλανήτη, για να μην μπορούν να επιβιώσουν οι άνθρωποι και να κυριαρχήσουν εύκολα.
Οι Δρακονιανοί όπου και να εγκατασταθούν, επειδή είναι υβριδικοί πολεμιστές, αισθάνονται ανασφαλείς και δεν μπορούν να εννοήσουν τις ανθρώπινες πλεκτάνες και τις πολύπλοκες σκέψεις του ανθρώπινου εγκέφαλου. Αυτό τους καθιστά ευάλωτους και επειδή φοβούνται ότι μπορεί να μην επιβιώσουν γι' αυτό γίνονται ιδιαίτερα σκληροί.
Ενώ είναι σε θέση με την τεχνολογία τους να εκτροχιάσουν τη γη ή να την μεταφέρουν σε άλλο σημείο του σύμπαντος, εν τούτοις δεν μπορούν να καταλάβουν την ανθρώπινη λογική.»


Βοώτης

«Οι Βοωτιδείς δύσκολα εκδηλώνουν τις προθέσεις τους και τους σκοπός τους. Στην παρούσα περίοδο παρατηρούν τις συγκρούσεις των διαφόρων ουράνιων κοινωνιών και τη συμπεριφορά αυτών προς τους κατοίκους της Γαίας τους οποίους προσπαθούν να επηρεάσουν για τα δικά τους συμφέροντα.
Η παρουσία τους πλησίον του ηλιακού σας συστήματος αποτελεί παράγοντα αποτροπής των Δρακονιανών και των γήινων συνεργατών τους για την πλήρη κατάκτηση της γης, γιατί συγκρούονται τα συμφέροντά τους.
Μια αποστολή από Βοωτιδείς από τους πλανήτες του άστρου ε’ του Βοώτη βρίσκεται καθ' οδόν προς το ηλιακό σας σύστημα. Θεωρούν ότι η γη τους ανήκει και κάποια στιγμή σκοπεύουν να την καταλάβουν.»


Σχέση Αποστατών με τη Γη

Αποστάτες Κήτους

«Οι αποστάτες με τις πράξεις τους αυτές, παραβιάζουν τους συμπαντικούς νόμους οι οποίοι απαγορεύουν τις γενετικές επεμβάσεις σε όλες τις μορφές ζωής.
Η αναπαραγωγή των αποστατών αυτών με συνεχείς κλωνοποιήσεις είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία υβριδίων πολύ αδύναμων βιολογικά και χαμηλής νοημοσύνης, με εξασθενημένο εγκέφαλο. Ενώ έχουν πολύ προηγμένη τεχνολογία δεν μπορούν να συλλάβουν τους δαιδαλώδεις συλλογισμούς της ελευθέρας νόησης των ανθρώπων και κυρίως των Ελλάνιων ώστε να τον αδρανοποιήσουν απόλυτα. Φιλοξενούνται από τους αποστάτες των ΗΠΑ στη στρατιωτική βάση της Νεβάδα.»


Αποστάτες Ύδρας

«Διαπραγματεύονται κρυφά με τους ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων της γης, και ασκούν υποχρεωτική διπλωματία και συμφωνίες με τις γήινες κυβερνήσεις από θέση ισχύος, και επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες διακυβέρνησης.»


Αποστάτες Όφεως

«Οι Οφίτες με προμετωπίδα τους τον σιωνισμό ελέγχουν τις βαριές βιομηχανίες, τα πετρέλαια, τα τραπεζιτικά συστήματα και με τα μέσα ενημέρωσης, υποθάλπουν δε τον πολιτισμό της βίας.
Έχουν εισχωρήσει σε οργανώσεις, ιδρύματα, οργανισμούς και λέσχες, ελέγχουν και συντηρούν τα θρησκευτικά συστήματα, κατευθύνουν τους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες.
Σχεδιάζουν όλες τις μηχανορραφίες και πρωτοστατούν στις δωροδοκίες, την εξαγορά και την υποταγή των διοικούντων και των κάθε είδους υπευθύνων, ελέγχοντας έτσι τη διοίκηση και την οικονομία όλου του κόσμου.
Αρέσκονται, στη δημιουργία κοινωνικών προβλημάτων και ταραχών και στον έλεγχο των ηγετών.
Για την επίτευξη των σκοπών τους και με την καθοδήγηση πάντα του Ιεχωβά, οι Οφίτες ίδρυσαν τα ιερατεία των Ιουδαιογενών θρησκειών, του Ιουδαϊσμού, Χριστιανισμού, Μωαμεθανισμού, που ενώ είναι μισάνθρωπες και ρατσιστικές θρησκείες, διαφημίζονται σαν θρησκείες αγάπης, αποχαυνώνοντας τον κόσμο με το ψέμα, τον φόβο και τη βία.
Ενώ με τα ιερατεία ελέγχουν απόλυτα την κατάσταση, με τους πολιτικούς ηγέτες επιβάλλουν τη θέλησή τους, εμφανιζόμενοι σαν προστάτες των ανθρώπινων δικαιωμάτων, τα οποία οι ίδιοι καταπατούν,
Ελέγχουν όλες τις ανθρώπινες δυναστείες του χρήματος με τις οποίες υποδουλώνουν την ανθρωπότητα στη θέλησή τους.
Στη νέα τάξη πραγμάτων που ετοιμάζουν οι ιερείς του Γιαχβέ (Ραβίνοι) οι αυτοαποκαλούμενοι «Ιππότες των Ναών», θα εμφανίζονται σαν προστάτες των λαών. Στην πραγματικότητα αυτοί θα είναι η κεντρική εξουσία που θα υπαγορεύει τις εντολές και τη θέλησή της προς τις κυβερνήσεις των λαών που θα είναι οι εντολοδόχοι τους.»


Αποστάτες Σαύρας

«Σήμερα οι αποστολές των σαυροειδών στη Γαία έχουν πυκνώσει, λόγω του γενικού πολέμου που κήρυξε η κραταιά αυτοκρατορία της Ανδρομέδας κατά των αποστατών.
Συντονίζουν τα γήινα σαυροειδή υβρίδια που κατέχουν υψηλές θέσεις διοίκησης, ώστε να είναι πειθήνια όργανά τους και να εκτελούν πιστά τις εντολές τους.
Η συμπεριφορά τους προς τους ανθρώπους είναι εχθρική. Βλέπουν τον άνθρωπο σαν πρωτόγονο, υποανάπτυκτο και κατώτερο είδος για εξόντωση.»




Αποστάτες Δράκοντος

«Οι Δρακονιανοί επιθυμούν να οδηγήσουν τον πλανήτη σε άλλη διάσταση όπου αυτοί κυβερνούν. Οι δυνάμεις της 7ης Αποστολής που βρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα ανατρέπουν τα σχέδιά τους.
Συνεργάζονται άριστα με τις ΗΠΑ και τους Κινέζους τους οποίους θεωρούν δική τους προέκταση, και τους εκμεταλλεύονται για επίτευξη των σκοπών τους.
Οι υβριδικές οντότητες του Δρακονιανών, σχεδόν στο, σύνολό τους κατοικούν στην νοτιοανατολική Ασία και την Άπω Ανατολή. Είναι πολεμοχαρείς, εξόχως καταστροφικοί και επιθετικοί. Τρέφουν μοχθηρά αισθήματα για τους ανθρώπους. Είναι έξυπνοι σαν υβρίδια αλλά και πολύ σκληροί και απάνθρωποι γιατί πιστεύουν ότι ο άνθρωπος είναι κατώτερο είδος προς εξαφάνιση, αφού δεν αντιλαμβάνεται την αυτοκαταστροφή του την οποία οι Δρακονιανοί υποβοηθούν με κάθε τρόπο.
Είναι ευάλωτοι στο φως του ήλιου, γι’ αυτό διαβιώνουν σε τεράστιες υπόγειες πολιτείες των Ιμαλαϊων, αλλά και σε βάσεις των ΗΠΑ. Κρύβονται από τους κατοίκους της επιφάνειας της Γαίας για να κρατήσουν μυστική την ύπαρξή τους.
Φυλάνε κρυφούς τους θησαυρούς τους, τις γνώσεις τους, και την πραγματική τους ταυτότητα. Χειραγωγούν κρυφά τα πολιτικά και θρησκευτικά γεγονότα του κόσμου της γης μέχρι την επικράτησή τους, βοηθούμενοι από ανθρώπους που έχουν μέσα στα ιερατεία, τις θρησκείες, την πολιτική και τις μυστικές εταιρείες.
Χρησιμοποιούν πολύ εξελιγμένα συστήματα ελέγχου του νου από τον ουρανό και υποβάλουν σε τηλεπαθητικό υπνωτισμό τους κατοίκους της Γαίας εξαφανίζοντας κάθε θέληση για αντίσταση και επικρατούν εύκολα.
Οι Δρακονιανοί είναι αυτοί που καλλιέργησαν το φαινόμενο της ανθρώπινης απληστίας και τη μανία συγκέντρωσης πλούτου. Είναι αυτοί που καλλιέργησαν τον θρησκευτικό φανατισμό και τη θρησκευτική βία, είναι αυτοί που προκάλεσαν την αγριότητα του ιερατείου κατά την περίοδο επιβολής του χριστιανισμού.
Αδιαφορούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, καλλιεργούν τον πολιτισμό της βίας και της τρομοκρατίας, ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών και διευθύνουν το οργανωμένο έγκλημα.
Ελέγχουν και κατευθύνουν τους περισσότερους πολιτικούς ηγέτες της Γαίας.»


Αποστάτες Βοώτη

«Στο παρελθόν παρενέβησαν σε ουράνιες συγκρούσεις σαν μεσολαβητές για την επίλυσή τους, και βοήθησαν συνειδησιακά τους ανθρώπους.
Οι αποστάτες του Βοώτη είναι προσεκτικοί απέναντι στις δυνάμεις μας. Θα επιχειρήσουν όπως και στο παρελθόν να οδηγήσουν σε αυτοκτονία μεγάλες μάζες ανθρώπων με το πρόσχημα θρησκευτικών παροξυσμών και με διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Σας παρέχουμε προστασία από κάθε εκπεμπόμενη αρνητική ενέργειά τους. Ολόκληρη η Ελλάνια προστατεύεται με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός του Δία.
Έχουν πολύ εξελιγμένη θεραπευτική τεxνολογία για κάθε φύσεως ασθένειες, ατυχήματα, και πνευματικά προβλήματα του ανθρώπου.
Η αποστολή των Βοωτιδών που βρίσκεται στο ηλιακό σας σύστημα, εμφανίζεται με διάθεση βοηθείας της Γαίας, όμως οι προθέσεις τους δεν έπεισαν ακόμη την Αυτοκρατορία.
Πριν από 13.000 χρόνια περίπου θέλησαν να πάρουν την κυριαρχία του ηλιακού σας συστήματος αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις υπέρτερες δυνάμεις της 7ης Αποστολής, οι οποίες αιχμαλώτισαν τα σκάφη τους και αποφεύχθηκε η σύγκρουση.
Είναι ειδικοί στον μετασχηματισμό της κοινής γνώμης υπέρ τους, με στρατηγικές συμβουλές στους ηγέτες της Γαίας.»


«Οι Ενσαρκωμένοι αποστάτες (Δρακονιανοί) προερχόμενοι από τον 7ον Πλανήτη του άστρου (γ) του Δράκοντα, σε συνεργασία με τους αποστάτες (Βοώτη) από τον (ε) του Βοώτη, και τους (Οφίτες) από τον 3ον πλανήτη του άστρου (β) του Όφεως, επανδρώνουν την «Μαύρη Αδελφότητα» της Νέας Υόρκης και διοικούν όλο τον κόσμο και τη μυστική δύναμη επέμβασης ΔΕΛΤΑ των ΗΠΑ».


Λεμούριοι- Άτλαντες

Υπολείμματα των δύο αυτών προηγμένων ανθρώπινων φυλών αριθμούν σήμερα στον πλανήτη περίπου 1.500.000 όντα και ζουν σε υπόγειες σπηλαιώσεις. Οι μεν Λεμούριοι στην περιοχή των Ιμαλαίων οι δε Άτλαντες στη νότια Αμερική και σε υποθαλάσσια βάση του Ατλαντικού.
Έχουν πολύ ανεπτυγμένη την τεχνολογία των κρυστάλλων επηρεάζουν με ψυχοτρονικά μέσα τη ζωή των ανθρώπων και έχουν επικοινωνία με τις αστρικές κοινωνίας.
Εμείς σε σχέση με αυτούς μοιάζουμε με τους αγρίους της ζούγκλας και γι’ αυτό αδιαφορούν για την ύπαρξή μας.


Ψυχικοί Επηρεασμοί του Ανθρώπου

«Ο φόβος είναι ο ανασταλτικός παράγοντας της ανθρώπινης βούλησης. Οι συνεργαζόμενοι με τους αποστάτες κυβερνήτες, σας έχουν δημιουργήσει πλέγματα πρόκλησης τρόμου και ελέγχου του μυαλού σας. Οι τεχνολογίες ελέγχου του μυαλού, δόθηκαν στους κυβερνήτες σας από τους αποστάτες.
Απώτερος σκοπός τους είναι να αποδυναμώσουν επί καθημερινής βάσεως τη δυνατότητα κάθε ανθρώπινης αντίστασης, με τη βοήθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία μεταδίδουν επί μονίμου βάσεως αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα.
Επιθυμούμε να αποκαλύψουμε τη σκοτεινή συνωμοσία και να ελέγξουμε όλες τις περιπτώσεις μετάδοσης φόβου, φανερές και συγκεκαλυμμένες και να σας προστατεύσουμε από τις επιθέσεις τρόμου που προγραμματίζουν οι ΗΠΑ.
Οι δυνάμεις μας θα καταστείλουν την αποτελεσματικότητα των μεθόδων ελέγχου του νου πριν οδηγηθείτε στην παράκρουση του μυαλού σας. Επιτρέπουμε στους εχθρούς σας να καταδείξουν τις κακόβουλες προθέσεις τους για να δικαιολογήσουμε την επέμβασή μας. Οι προθέσεις μας θα υλοποιηθούν, και γι’ αυτό αυξήσαμε τα μέσα επιτήρησης του κόσμου σας.
Δεν θα υπάρξει καμία προειδοποίηση επέμβασής μας για λόγους ασφαλείας και για να παραμείνετε ήρεμοι.
Η τελική πρόκληση των αποστατών σχεδιάζεται με ένα νέο δήθεν τρομοκρατικό χτύπημα, που θα χρησιμοποιηθεί σαν πρόσχημα από τις ΗΠΑ για να δικαιολογήσουν την κατάργηση όλων των ελευθεριών των λαών. Η επιμονή τους σε αυτά τα αποτρόπαια παιχνίδια, θα προκαλέσει την επέμβαση των υιών του φωτός για την προστασία του κόσμου.
Η υπεροψία και η ανικανότητα τους για ένα τίμιο συμβιβασμό τούς έχουν τυφλώσει. Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς και της απειλής, υπήρξε η ένωση μεγάλου αριθμού συνασπισμών της Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας και η κήρυξη γενικού πολέμου κατά των αποστατών.»


«Όταν το ηλιακό σας σύστημα ευθυγραμμιστεί με το κέντρο του γαλαξία, θα επικρατήσει απόλυτο σκοτάδι και μέχρι να εξισορροπηθούν οι συνθήκες φωτισμού. Ο ήλιος δεν θα φαίνεται πότε δύει και πότε ανατέλλει. Η Γαία θα βιώνει συνθήκες κόλασης. Ο Ουρανός θα φαίνεται γεμάτος από αστέρια που θα πέφτουν αλλά δεν θα φωτίζουν. Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί μετά την παρέλευση της περιόδου του σκότους, θα κολυμπούν στο φως. Οι άνθρωποι και τα ζώα θα μεταβληθούν σε φωτεινές πηγές ενέργειας και θα αυτοφωτίζονται από το φως που θα εκπέμπουν. Το σώμα τους θα γίνει διάφανο.
Κάτω από τον συνεχή βομβαρδισμό της αβύσσου φωτός θα μεταβληθεί η μοριακή δομή των ζωντανών οργανισμών και του ανθρώπου, ο οποίος θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τις μεταβολές του οργανισμού του.
Το ανθρώπινο σώμα θα αραιώσει μέχρι του σημείου της αεριώδους κατάστασης, χωρίς να απολέσει τίποτα από τα ανθρώπινα γνωρίσματα. Θα είναι μια διαφανής ενεργειακή φιγούρα με απίστευτες δυνατότητες. Όσοι βρίσκονται σε υπόγειες εγκαταστάσεις θα παραμείνουν στην υλική τους κατάσταση. Πολλοί ανθρώπινοι οργανισμοί θα παρουσιάσουν φαινόμενα υπερφόρτισης και θα μεταπέσουν σε αιθερικές οντότητες ή ενεργειακά ολογράμματα ανάλογα με τη ζωή που έχουν κάνει.
Θα οξυνθούν όλες οι ανθρώπινες αισθήσεις, ιδιαίτερα η όραση και η ακοή. Θα υπάρξουν προβλήματα όρασης, λόγω έντασης και διάρκειας του απολύτου φωτός για μερικές μέρες.
Ανάλογα με τις ενεργειακές συνθήκες φωτισμού θα συμβαίνουν γεγονότα πρωτόγνωρα και ασύλληπτα από τους ανθρώπινους νόες. Οι επικοινωνίες μέχρι την εξισορρόπηση των συνθηκών φωτισμού θα νεκρώσουν. Τα γήινα ηλεκτρομανητικά πεδία θα μηδενιστούν προσωρινά και θα επηρεάσουν τον χώρο και τον χρόνο και την ομαλή ροή των χρονικών γεγονότων. Τα πάντα θα αναιρούν τα πάντα. Θα αδυνατείτε να καταλάβετε τον ορισμό του αδιάστατου χωροχρόνου που θα υπάρχει. Θα δημιουργηθεί η εντύπωση ότι βιώνετε σε άχρονο κόσμο. Θα ζείτε στο πουθενά τα πάντα θα γίνονται ακαριαία και αφύσικα ώσπου να εξισορροπηθούν οι φυσικές συνθήκες.
Στον ουρανό θα δημιουργηθούν παράξενα φωτεινά νέφη με παράξενα χρώματα, που θα μοιάζουν με πολύχρωμες φλόγες φωτιάς.
Την περίοδο αυτή της Γαίας, οι άνθρωποι θα έχουν δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με υπερβατικές οντότητες τέταρτης και πέμπτης διάστασης. Τα διαστρικά ταξίδια στους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος θα είναι θέμα επιθυμίας το ανθρώπου. Ο άνθρωπος θα ανακαλύψει τις κοσμικές γέφυρες που χρησιμοποιούν οι ουράνιες οντότητες όταν επισκέπτονται τη Γαία.
Η σκέψη παράγει αόρατο φως, άγνωστο στη γήινη τεχνολογία και αυτό είναι που μορφοποιεί και μεταφέρει τις εικόνες της σκέψεως, αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο όταν ανακαλύψει την ύπαρξη και τη χρήση τους.»


«Ακόμη θα δοθεί η δυνατότητα στους ανθρώπους της Γαίας, να αντικρίσουν για πρώτη φορά το πλήθος των ουράνιων σκαφών που περιβάλλουν τον πλανήτη σας, επειδή η ατελής όρασή σας τα εκλαμβάνει σαν αστέρια».

Ανθρώπινες Μεταμορφώσεις

Στον γενετικό κώδικα του ανθρώπου, υπάρχουν καταχωρημένες κλειστές και ανοικτές πληροφορίες που αφορούν όχι μόνο το δικό του παρελθόν αλλά και όλης της δημιουργίας. Οι πληροφορίες αυτές είναι χιλιάδων ίσως και εκατομμυρίων ετών ανάλογα με τις πόσες φορές έχει ενσαρκωθεί ο καθένας.
Οι ανοικτά πληροφορίες του κώδικα γενετικής είναι αυτές που δίνουν τα φυσικά χαρακτηριστικά στον άνθρωπο και τις μελετά η επιστήμη, ενώ οι κλειστές παραμένουν άγνωστες στον εγκέφαλο και απροσπέλαστες στην επιστήμη, γιατί είναι αποθηκευμένες στα σκοτεινά διαμερίσματά του.


«Όταν πάρετε επαφή με τις ουράνιες κοινωνίες δεν θα υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης μαζί τους, γιατί είναι σε θέση να ξεκλειδώσουν τις πληροφορίες του κώδικα γενετικής που είναι καταχωρημένες στην ουδετέρα υπόφυση του εγκεφάλου σας. Θα είστε σε θέση να μιλάτε και τις είκοσι γλώσσες των λαών των αστρικών συστημάτων της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Αύρας και τα Ελληνικά που είναι η γλώσσα των λαών της Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας».


«Υπάρχει μια γαλαξιακή πρωτοβουλία σε εξέλιξη που εξετάζει την περίπτωση επανένταξης της Γαίας ξανά στην ουράνια κοινωνία ή να της επιτραπεί να επανασυνδεθεί υπό ορισμένους όρους, ή να καθοριστεί έναν μελλοντικό χρονικό διάστημα προετοιμασίας και αυτό θα συμβεί μόνο με κοσμογονικές αλλαγές».


«Η μη ελεγχόμενη τεχνολογία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός που θα αφανίσει τον πλανήτη σας. Όχι μόνο δεν την ελέγχετε, αλλά σας ελέγχει απόλυτα και έχετε γίνει δούλοι της. Τη θεοποιήσατε και δεν βλέπετε ότι αυτοκτονείτε.
Αν δεν ληφθούν μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος μέσα στα επόμενα 340 χρόνια θα αφανιστεί τελείως η ζωή και η Γαία θα γνωρίσει τη μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία της. Ο συμπαντικός οργανισμός θ' αντιδράσει με τρομακτικές καταστροφές για να αποκαταστήσει τη φυσική ισορροπία.»


«Οι Έλληνες απόνονοι του Ιερού Άρχοντος Φωτός, του Δία, περιέχουν στο αίμα τους τη θεϊκή ουσία Ιχώρ και το Γονίδιο «Ε» στον πέμπτον ανενεργό έλικα του γενετικού κώδικα [DNA], ασχέτως αν όλοι έχετε δύο έλικες εδώ και 300.000.000 έτη. Το γονίδιο αυτό δεν μεταλλάσσεται, δεν διασπάται, δεν αναμειγνύεται δεν εκφυλίζεται και δε χάνεται. Μέσα σε 120 έτη επικρατεί των άλλων και ανανεώνεται τελείως όσες επιμειξίες και αν υποστεί. Το γονίδιο «Ε» και ιδίως η ουσία Ιχώρ δίνουν στον οργανισμό προστασία σε διαστρικά ταξίδια. Η Ιχώρ δεν ανιχνεύεται, αποτελεί ασπίδα τού οργανισμού κατά των επιδημιών και των ραδιενεργών ακτινοβολιών.»


«Οι θεοί πρότειναν στον Ιερό Άρχοντα Φωτός να εγκαταλειφθεί η Γαία και να παρακμάσει, λόγω αρνητικότητας και ασέβειας των ανθρώπων. Ο Ζευς διαφώνησε υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να δοθεί άλλη μια ευκαιρία στα φυτά της Γαίας για να προσπαθήσουν να επιβιώσουν. Όσοι διαφώνησαν με την απόφαση των θεών ενσαρκώθηκαν στη Γαία για να υλοποιήσουν την απόφαση του Δία, βοηθώντας εθελοντικά τους ανθρώπους.
Είναι αυτοί που ανησυχούν και πασχίζουν σήμερα για να αποτρέψουν δυσάρεστες καταστάσεις, γιατί τα χρονικά περιθώρια άρχισαν να στενεύουν.
Όσοι από αυτούς λησμόνησαν την αποστολή τους, αναζητούν την αλήθεια και το φως της γνώσης, για να θυμηθούν. Όσοι βλέπουν τη ζωή σαν ένα μεταβατικό στάδιο βελτίωσης του εαυτού τους και επίτευξης υψηλών ηθικών στόχων γι’ αυτούς ήρθε ή ώρα της ψυχοπνευματικής τελείωσης».


«Για να δοθεί λύση στα σοβαρά προβλήματα που μαστίζουν την Γαία, πρέπει να συγκεντρωθεί ένας κρίσιμος αριθμός ανθρώπων που θα επιθυμεί και θα σκέφτεται ταυτόχρονα την ίδια στιγμή την σωτηρία του πλανήτη και θα επικαλεσθεί την επέμβαση των Ολύμπιων.
Ο αριθμός που πρέπει να συγκεντρωθεί για τον επιδιωκόμενο σκοπό είναι 144.060 υποψιασμένα άτομα, όσοι ήταν οι αρχικοί πνευματικοί δάσκαλοι των ανθρώπων που ήρθαν στην Γαία από την 11 Αποστολή του Διός.
Θα αποτελέσουν την κρίσιμη μάζα, η οποία θα μπορέσει να αποστείλει την κοινή επιθυμία στους Ολύμπιους και να τους υποχρεώσει να εμφανιστούν και να τους ζητήσουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους».

«Εάν αυτοί που επιθυμούν την εκδίωξη των αποστατών και τη σωτηρία της Γαίας δεν φθάσουν το ένα εκατοστό του πληθυσμού της(60.000.000) δεν δυνάμεθα να επέμβουμε, πλην έκτακτης ανάγκης και μετά από απόφαση του Διός. Η συνεχής ενημέρωση των ανθρώπων για τη δική μας αποστολή θα αυξήσει τον αριθμό των αφυπνισμένων και θα επισπεύσει το χρόνο επέμβασής μας. Εάν οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι από τις συνθήκες που επικρατούν τότε πρέπει να σεβαστούμε την ευτυχία τους ».

Μπροστά στον κίνδυνο καταστροφής που διατρέχει ο πλανήτης θα πρέπει οι αφυπνισμένοι Ελλάνιοι:

• Να αρχίσουν αμέσως την προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου.

• Να βεβαιωθούν με στοιχεία για την παρουσία των Ολύμπιων στο ηλιακό μας σύστημα και για την επικείμενη άφιξη τους.

• Να παρεμποδίσουν το αντιανθρώπινο έργο των αποστατών και των συνεργατών τους που αφορά τη μόλυνση του πλανήτη.

• Να συγκροτηθούν πυρήνες διαφώτισης και αντίστασης κατά της προσπάθειας που γίνεται για τη διάβρωση της πνευματικής κληρονομιάς του Ελληνισμού.

• Να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια για την παραποίηση της Ελληνικής ιστορίας, τους διωγμούς και τις εχθρικές ενέργειες σε βάρος της Ελλάδας από την εβραιοχριστιανική εκκλησία.

• Να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια σχετικά με τον ρόλο των πολιτικών κομμάτων που υπηρετούν ξένα συμφέροντα.

• Να επιμείνουν στη διάδοση με κάθε μέσον της Ελληνικής γλώσσας, Ιστορίας, της Γραμματείας και του Αρχαίου Ελλάνιου πολιτισμού.





Η κατάσταση στη γη φαίνεται να χειροτερεύει.
Η παρούσα κρίση θα ξαπλωθεί προοδευτικά εν είδη
αλυσιδωτής αντίδρασης σε ολόκληρο τον κόσμο.


Εμείς τι θα κάνουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: