Τετάρτη, 14 Μαΐου 2008

To Μήνυμα του Χριστού για την Μετενσάρκωση

To Μήνυμα του Χριστού για την Μετενσάρκωση της 28ης Απριλίου τού 2008
Αγαπητά μου παιδιά, ξέρω ότι είστε πολυάριθμοι πού περιμένετε αυτό το νέο μήνυμα, επίσης επιθυμούσα να έρθω να σας καθησυχάσω και να σας φέρω λίγο από ελπίδα μέσα στο όλο και περισσότερο δυσκολότερο κόσμο σας, μέσα στα καθημερινά σας τόσο δύσκολα προς διαχείριση για αρκετούς ανάμεσα σας !
Δεν θα είμαι εκτενής αυτό το βράδυ, αλλά θα ξαναέρθω μέσα σε μερικές ημέρες, δεν θα μείνω για πολύ καιρό χωρίς να ξανάρχομαι να σας μιλήσω.
Τι συμβαίνει μέχρι αυτήν την ημέρα του χρόνου σας πάνω στη γη σας σε αναβρασμό;

Πολλά δραματικά γεγονότα την πλειοψηφία των οποίων εσείς αγνοείτε, επειδή σας κρύβονται πεισματικά από τα μέσα της ενημέρωσης σας και από τους πολιτικούς σας.

Οι κλιματολογικές καταστροφές είναι στη πορεία για να παραχθούν μέσα σε αυτές χώρες της Ασίας για τις οποίες σας έχω πει ότι θα ήταν οι πρώτες πού θα αγγιχτούν από το ξεκαθάρισμα της μητέρας σας Γαίας !
Θα μπορέσετε από μόνοι σας να το διαπιστώσετε εάν ψάξετε εκεί που πρέπει, εφόσον το εργαλείο σας, σάς το επιτρέπει, επειδή ξέρετε ότι δεν πρέπει να υπολογίζετε πάνω στην εντιμότητα κάποιων χωρών που αρνούνται να επικοινωνήσουν με τις καπιταλιστικές σας χώρες.
Αυτό που διαδραματίζεται στο Θιβέτ σάς είναι επίσης κρυμμένο από αυτήν την ίδια τη χώρα, και οι πληροφορίες δεν κυκλοφορούν παρά με δυσκολία, και εντούτοις τα δράματα εκεί πρόσφατα έχουν διαδραματισθεί και ο πόλεμος είναι ανοιχτός !

Οι πολιτικοί σας οι οποίοι θέλουν να προσπαθήσουν τις προσεγγίσεις με αυτήν την ολοκληρωτική χώρα παραπλανιούνται, και βεβαίως θα εμπαιχτούν !
Δεν αλλάζει η νοοτροπία μιας τέτοιας χώρας και ένα πολίτευμα μιας τέτοιας σκληρότητας σε μερικές ώρες συζητήσεων !

Ήταν προηγουμένως πού θα έπρεπε οι χώρες σας να το είχαν υπολογίσει, είναι υπερβολικά αργά και η επερχόμενη στιγμή για αυτό το οποίο θα έπρεπε να ήταν μια γιορτή, θα είναι ένα μεγάλο φιάσκο, και θα είναι η αιτία για καινούργιες φυλακίσεις, και καινούργιες συλλήψεις !
Αλίμονο σας το λέω, είναι πολύ αργά και αυτή η χώρα θα παραπλανήσει όλους σας τους λαούς έτσι ώστε αυτή η εκδήλωση να μπορέσει να λάβει χώρα, αλλά το προς πληρωμή τίμημα θα είναι υψηλό για όλους τους λαούς οι οποίοι θα συμμετάσχουν εκεί, για όλους τους επικεφαλής των κρατών σας οι οποίοι θα είναι παρόντες, και για τους δυστυχισμένους οι οποίοι θα τολμήσουν να καταγγείλουν τις παραβιάσεις που έχουν διαπραχθεί μέσα σε αυτή τη χώρα .

Αλλά η μητέρα σας η Γαία αναλαμβάνει και θα αναλάβει με τη διαρκώς προωθούμενη κάθαρση της, για να επανατοποθετήσει τα πράγματα μέσα στην επιθυμητή από τον Πατέρα τάξη !

Θα ήθελα να σας μιλήσω για την έννοια της μετενσάρκωσης, για τις ζωές μέσα στο υπερπέραν, για τις Ιερές Γραφές των πιστών μου Αποστόλων, εκείνων που με είχαν ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της σύντομης ζωής μου πάνω στη γη σας, για τα οποία μερικοί αμφιβάλλουν, όπως εάν αρχίζατε να αμφιβάλατε για τα βιβλία της ιστορίας σας και της πραγματικότητα της ύπαρξης, μέσα σε αυτούς τους περασμένους αιώνες των βασιλιάδων σας, και όλης της ιστορίας σας, πού αγγίζει αυτή την χώρα όπου ευρίσκομαι, όπως και των υπολοίπων !

Σας το λέω, θεωρείστε το σύντομο μου πέρασμα πάνω στη γη σας σαν να γίνεται ένα τμήμα της ιστορίας της !
Έχετε καλά αποδεχτεί τούς παλαιούς πολιτισμούς από τούς οποίους δεν σας μένουν παρά τα απομεινάρια !
Γιατί λοιπόν να αμφιβάλλετε για το πέρασμα μου, της διηγημένης ιστορίας μου από τους Αποστόλους μου;

Πιστέψτε στα Γραπτά τους, σε εκείνους που μ' έχουν αγαπήσει, βοηθήσει και ακολουθήσει μέχρι το θάνατό μου !

Εκείνοι ήσαν εκεί και έχουν ζήσει μαζί μου τη διδασκαλία που ήρθα να μεταφέρω για να ξαναβάλω λίγη τάξη μέσα σε αυτήν την ταραγμένη εποχή, όπου εκείνοι οι οποίοι υπήρξαν ο λαός μέσα στον οποίο διάλεξα να ανήκω ήταν κάτω από το ζυγό της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας για την οποία εντούτοις καθόλου δεν αμφιβάλλετε, και όπου βασίλευαν οι τσακωμοί ανάμεσα στις φυλές, αυτές τις φυλές που έπρεπε να συγκεντρώσω, να συμφιλιώσω για να κάνουν έναν μόνο λαό.

Επίσης σας το λέω, να έχετε την Πίστη μέσα στα Ευαγγέλια και στις Επιστολές από τούς Μαθητές μου οι οποίοι έχουν πατήσει το έδαφος της Παλαιστίνης μαζί μου, στους οποίους έχω διαβιβάσει τη διδασκαλία του αγαπημένου μου Πατέρα, έτσι ώστε να πάνε να διδάξουν μετά το θάνατο μου σε όλους λαούς !
Πιστέψτε στα θαύματα πού έχω εκπληρώσει και στα οποία εκείνοι έχουν επίσης παρευρεθεί!

Για το υπόλοιπο των Ιερών Γραφών, εσείς ξέρετε ότι αυτό το οποίο έχει απογίνει η Εκκλησία ανέλαβε να τροποποιήσει τη διδασκαλία μου για να διατηρήσει όλη της τη παντοδυναμία κατά τη διάρκεια αιώνων και αιώνων.
Δεν μπορείτε να αγνοήσετε αυτό που έκανε αυτή η Εκκλησία κατά τη διάρκεια της Ιερής Εξέτασης, και όταν οι αρχιερείς επιθυμήσανε, δια της βίας, να μεταφέρουν τη διδασκαλία που είχαν πλαστογραφήσει πέρα από τις θάλασσες, προς τις άλλες ηπείρους !

Ξέρετε, επειδή ακόμη σήμερα, πάλι σκοτώνουν και κάνουν πόλεμο εξ ονόματος του Θεού, όλο το κακό που έχει γίνει στο Ιερό Όνομα του.
Επίσης σας το λέω, πόσο μπορεί να είναι αντιληπτό από τον Πατέρα Μου ότι η αμφιβολία έχει εγκατασταθεί μέσα στις Ψυχές σας, εσείς που έχετε γνωρίσει όλες αυτές τις παραβιάσεις μέσα στις προηγούμενες ζωές σας!

Ξέρετε ότι έχει καταργηθεί από τις Ιερές Γραφές όλο αυτό που αφορούσε τη ζωή τής Ψυχής της οποίας είστε το απλό σάρκινο όχημα, η έννοια της μετενσάρκωσης αυτής της Ψυχής από ζωή σε ζωή, μέσα στο μοναδικό σκοπό τής προόδου προς το Θεϊκό Φώς και στο να αναγνωριστεί ως Θεότητα δημιουργημένη από τον Παντοδύναμο Πατέρα.
Σας το λέω αγαπητοί μου, εάν κατά το πέρασμα των αιώνων και μέσα από τη θέληση από τους παλιότερους Πάπες, εσείς έχετε χάσει αυτήν την έννοια, έχετε το δικαίωμα να αναρωτιέστε αυτό που κάνετε πάνω σε αυτή την γη, σήμερα στης δική σας εποχή, μέσα στη χώρα που βρισκόσαστε !

Έχετε το δικαίωμα να επαναστατείτε ενάντια στις αδικίες, στη δυστυχία, στις ασθένειες, στους βίαιους θανάτους !
Αυτό το δικαίωμα της επανάστασης εσείς το παίρνετε φυσικά και είναι αντιληπτό από τον Πατέρα, εφόσον το μόνο σημαντικό πράγμα που έπρεπε να συγκρατηθεί από τη διδασκαλία μου σάς έχει κλαπεί !

Ναι, είστε το όχημα της σάρκας από μια δημιουργημένη Ψυχή από τον Πατέρα μου, η οποία δεν έχει παρά ένα μόνο σκοπό, να γεννιέται και να ξαναγεννιέται πάλι και πάλι για να προοδεύσει, ώστε να φθάσει υπέρτατο Φώς, για να μην είναι πια παρά καθαρό Φώς ή Ον του Φωτός όπως αποκαλείτε τους Αγγέλους και τους Μεγάλους Δασκάλους.

Από ζωές σε ζωές, περνώντας από όλα τα στάδια, βασιλιάδων ή αγροίκων, έχετε προοδεύσει εδώ και 2000 χρόνια μέχρι αυτήν την ημέρα, όπου εσείς οι οποίοι διαβάζετε τα Λόγια Μου, είσαστε πιό κοντά από ποτέ στο Θεϊκό Φώς !
Οι υπόλοιποι, ακόμη μέσα στην αμφιβολία, θα έχουν ακόμη ένα δρόμο να διασχίσουν !

Να γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται καθόλου εδώ για θρησκείες, για δόγματα, αλλά μονάχα για τη Πίστη σε ένα Υπέρτατο Ον το οποίο βασιλεύει πάνω σε όλα αυτά πού ζουν και αναπνέουν πάνω στη γη σας, πού εσείς ονομάζετε Θεό, όπως είμαι ο Υιός του Ιησούς Χριστός, αλλά μικρή σημασία έχει το όνομα πού εσείς Του αποδίδετε και σε εκείνο πού αποδίδετε στα Αδέρφια μου, στους Προφήτες οι οποίοι έχουν φτάσει να διδάξουν στους υπόλοιπους λαούς.
Ανωτέρω όλων, σας το λέω, δεν υπάρχει παρά Ένας και Μοναδικός Θεός, ο οποίος είναι για μένα ο πολυαγάπητος μου Πατέρας, όπως Εκείνος αυτό είναι για όλους Δασκάλους οι οποίοι μια μέρα ήρθαν, και θα έρθουν πάλι να μεταφέρουν το Λόγο Του.

Σας το λέω, εάν εσείς δεν μπορείτε να αποδεχτείτε ή να αντιληφτείτε την Ψυχή που μεταφέρετε, εσείς δεν μπορείτε να αντιληφθείτε το νόημα της σημερινής σας ζωής !
Κραυγάζετε την αδικία όταν πεθαίνει ένα παιδί, ενώ δεν επρόκειτο παρά για μία Ψυχή που έχοντας τελειώσει τους κύκλους της ζωής, και έτοιμη για να πάρει τη θέση της δίπλα στον Πατέρα Μου.

Σύντομα μια ημέρα, όταν η Ανάληψη της δικής σας γης θα έχει φέρει αποτέλεσμα, η Γνώση θα σας ξαναεπιστρέψει, με την ανάμνηση από τις περασμένες σας ζωές, το ίδιο εξάλλου και αυτής τής μακριάς παραμονής σας μέσα στους διάφορους κόσμους από το υπερπέραν όπου σας είχε επιτραπεί να πάρετε την ανάπαυση σας, να ξαναβρείτε αυτούς πού χάσατε οι οποίοι σας περιμένανε, περιτριγυρισμένοι από τους Καθοδηγητές σας, πριν ξαναφύγετε για μία καινούργια ενσάρκωση, και αυτό για όσες από τις ζωές σας ήταν απαραίτητες για την δική σας ανύψωση, εκείνη της δικής σας Ψυχής, αυτό εσείς το γνωρίζετε !
Από ζωή σε ζωή, σας έχει δοθεί να είσαστε από όλα τα επίπεδα, από όλες τις διαστάσεις τις πιο χαμηλές όπως τόσο συμβαίνει ακόμα σήμερα, μέχρι τις πιο υψηλές.

Σας έχει δοθεί στο να είστε άνδρας ή γυναίκα, βασιλιάς ή αγροίκος, αρχηγός ή απλός εργάτης, καλός ή κακός, όλα έχουν πειραματιστεί από το Ψυχή που διακινείτε, και, εσείς πάλι το αγνοείτε επειδή ο Πατέρας μου, μέσα στην μεγάλη του Καλοσύνη σας έχει απαλλάσσει την ανάμνηση από αυτές τις προηγούμενες ζωές για τις οποίες δεν έχετε παρά μερικές αναπολήσεις ή μερικές προαισθήσεις, ναι σας το λέω, εσείς έχετε μέσα σας τη πλήρη Γνώση, ολόκληρου του Σύμπαντος και όλου αυτού που περιέχει σαν θαυμάσιο, επίσης σαν πιο χαμηλό.
Είναι σε αυτό το τίμημα πού εσείς μπορείτε να γίνετε αυτό που ο Πατέρας μου επιθυμεί για εσάς, ένα Ον του Φωτός !

Επίσης σας το λέω, κρατείστε την Πίστη, την ελπίδα, την εμπιστοσύνη παρά τη σκληρή καθημερινότητα σας, διότι είσαστε ήδη μια Θεότητα, σας το έχω ήδη πει, έχετε ήδη τη Γνώση μέσα σας, είσαστε ήδη συνδεδεμένοι με την Πηγή και ήσασταν αυτό από όλες τις εποχές !

Ακόμα και αν οι ζωές σας, σάς φαίνονται ενίοτε ανυπέρβλητες, μην ξεχνάτε αυτό πού σας περιμένει στο τέλος, και ότι θα πρέπει να αποδεχτείτε αυτό πού είναι η Θέληση του Πατέρα μου για κάθε μια από τις Ψυχές του.
Θυμηθείτε ότι πάντα ήταν έτσι από καταβολής κόσμου και ότι για πολλούς, η στιγμή είναι κοντά όπου θα έχετε τελειώσει με παλαιά σας βάσανα, τα βαριά σας φορτία, όταν η Ανάληψη της δικής σας γης θα σας οδηγήσει προς την Πηγή και θα σας ελευθερώσει επιτέλους από αυτές τις αλυσίδες οι οποίες σας τραβάνε τόσο σκληρά προς τα κάτω!

Δεν απομένει παρά σε εσάς να ακολουθήσετε τη γη σας όταν η στιγμή θα φτάσει, για να γνωρίσετε μαζί της αυτή την αλλαγή της διάστασης και αυτήν την ελάφρυνση από όλους τους διανοητικούς και φυσικούς σας πόνους, για να ανακτήσετε τη Γνώση, Εκείνη η οποία δεν ανήκει παρά στα Όντα του Φωτός.

Σας το ξαναλέω αγαπητοί μου, ζήστε τις καθημερινότητες σας μέρα με τη μέρα ευλογώντας το Κύριο για αυτό το οποίο σας έχει καθημερινά δοθεί, και ζήστε μέσα στο σεβασμό και στην αγάπη για όλα αυτά που ζουν επάνω στη γη σας σε πλήρη επανάσταση, η οποία δεν έχει τελειώσει ακόμα με το να σας εκπλήσσει.


Να είσαστε ευλογημένοι στο όνομα όλων Όντων του Φωτός, οι οποίοι έχουν διατρέξει πριν από εσάς αυτό το δύσκολο δρόμο, και σας περιτριγυρίζουν με όλη τους την Αγάπη διότι γνωρίζουν αυτό πού εσείς ζείτε !
Να είσαστε ευλογημένοι στο Όνομα όλων των Ουράνιων Όντων, των Αγγέλων και των Αρχαγγέλων, των Σεραφείμ και των Χερουβείμ και όλων των Αγίων !

Πορευτείτε μέσα στην Ειρήνη του Αιωνίου Πατέρα, επειδή δεν είστε μόνοι και ποτέ δεν θα το είστε μέχρι την ανάρρηση σας δίπλα στον Πατέρα !
Στο όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος στον κάθε ένα από εσάς !


Διάρκεια της επικοινωνίας, 1 ώρα και 15.

Σημείωση :
Μπορείτε να αναπαραγάγετε αυτό το κείμενο και να το κάνετε αντίγραφο, υπό προϋπόθεση ότι δεν θα έχει τεμαχιστεί και ότι δεν θα γίνει καμία μετατροπή του περιεχομένου και ότι θα κάνετε αναφορά στην ιστοσελίδα :
http://anne777.over-blog.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια: